Jump to content

Ranger

Members
  • Δημοσιεύσεις

    28
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Ranger

  1. Είμαι ένας από τους 1100 (περίπου), που θέλουν να κερδίσουν αυτό το κιν. Δεν πτοούμαι! :p Καλή επιτυχία.
  2. Καλημέρα, καλό μήνα και καλή επιτυχία σε όλους! Πόσες χιλιάδες post θα μετρήσει αυτό το thread μέχρι τις 8 Μαϊου άραγε; :p Σε κάθε περίπτωση... Καλή επιτυχία, ο τυχερός - η τυχερή που θα το κερδίσει, να το χαρεί πολύ! ;)
  3. Όχι, η Κύπρου, (τσιμπάει τις τιμές της, γενικα)! Καλύτερα Αγροτική, ή Alpha
  4. Μια ερώτηση : Σε περίπτωση που κάποιος, πάει για επανεξέταση (πορεία) πληρώνει ξανά παράβολα παράστασης;
  5. Η φιλία κερδίζεται, δεν χαρίζεται! Κρατάς κοντά σου, αυτούς που πραγματικά αξίζουν! Οι υπόλοιποι... Hail & kill...
  6. Νίκος Ευαγγελάτος (δελτίο ειδήσεων του ANT1): " Και τώρα, περνάμε στο θέμα του ΚΙΟΥΜΠΕΡ ΜΠΟΥΛΙΝΓΚ"! Εννοώντας cyber bulling! :grin::grin::grin:
  7. Έχεις κάτι συγκεκριμένο να αναφέρεις όσον αφορά την νομοθεσία; Συμφωνώ στο ότι ο εργοδότης δεν σέβεται τον εργαζόμενο! Όταν δηλ. πατάνε πάνω στο βασικό μισθό και λένε : Αυτά δικαιούσαι, άρα μόνο αυτά θα πάρεις". Αλλά την νομοθεσία δεν μπορέι να μην την ακολουθήσει! Αν π.χ. δεν ασφαλίζει τους υπαλλήλους του, με μία καταγγελία στι Ι.Κ.Α. πληρώνει πρόστιμο! Το λυπηρό είναι ότι τηρούν τους νόμους, από φόβο για την επιβολή κυρώσεων και όχι από συνείδηση!
  8. Και εγώ έχω προβλήματα με την κάλυψη και είμαι 8 χλμ μακρυά από την Ομόνοια!!!(Αθήνα)!
  9. Εγώ, πήγα να κάνω format στον υπολογιστή , και μόλις γύρισα σε DOS το πληκτρολόγιο δεν ανταποκρινόταν!
  10. Και εγώ Google! Οι περισσότεροι χρησιμοποιούμε Google, αφού είναι σχεδόν αδύνατον (τουλάχιστον σε εμένα δεν έχει συμβεί), να μη μπορώ να βρώ κάτι με το Google και να το βρώ με άλλη μηχανή αναζήτησης.
  11. 1) Απ' όσο ξέρω αυτό δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολο. Το θέμα είναι ότι θα πρέπει να πληρώσεις για να σε βρίσκουν με κάποιες μηχανές αναζήτησης. Νομίζω ότι υπάρχουν μηχανές αναζήτησης με τις οποίες θα σε βρίσκουν και τσάμπα , αλλά δεν ξέρω ποιές είναι αυτές...
  12. Πρώτα απ' όλα, τα κινητά που πουλάει το Πλαίσιο, ο Γερμανός, και το e-shop, δεν έχουν καμία σχέση με τα κινητά που πωλούνται σε κέντρα μεταχειρισμένων και σε κέντρα ανταλλαγής, τόσο από άποψη τιμής όσο και από άποψη ποιότητας... Ανάμεσα στο Πλαίσιο και στον Γερμανό έγώ θα σου πρότεινα το Πλαίσιο από άποψη τιμής. Εγώ το κινητό μου το βρήκα και στους δύο αλλά στο Πλαίσιο ήταν φθηνότερο από τον Γερμανό. Όσον αφορά το service, σου απάντησε ο Nrg... Βασικά δεν μας βοηθάς και πολύ! Τι ακριβώς θέλεις; Να το πάρεις φθηνά και να σου βγεί καλό; Να το πάρεις φθηνά και να βγεί ότι να 'ναι; Θέλεις να σου βγεί καλό ανεξαρτήτως τιμής; Θέλεις καλό service;
  13. Η προστασία καταναλωτή (νομίζω ότι) έχει συμβουλευτικό χαρακτήρα! Δεν είπα ότι θα "καθαρίσει" για πάρτη σου! Απλά θα σου πεί τι να κάνεις και πως να κινηθείς... Το ότι η εταιρεία είναι ξένη δεν παίζει ρόλο.
  14. Πρόκειται για μεγάλη, γνωστή εταιρεία; Γιατί δεν μας λες το όνομά της μπας και γλιτώσει κανένας Χριστιανός; Αν δεν δείς φως, μήπως μπορέι να σε βοηθήσει η Ε.Κ.ΠΟΙ.ΖΩ.; (Ένωση Καταναλωτών). Έχει και site : http://www.ekpizo.org.gr
  15. Το μπλε είναι το καλύτερο χρώμα! Προσωπική μου άποψη είναι ότι θα πρέπει να απαγορευτεί αποιοδήποτε άλλο χρώμα! ΟΛΑ ΜΠΛΕ ! Α! Και κάτι ακόμα. Θα πρότεινα όταν τα μέλη του myphone είναι συνδεδεμένα , να ακούγεται και ο ύμνος μας : ΛΑ-ΛΑ, ΛΑ-ΛΑ, ΛΑ-ΛΑ, ΛΑ-ΛΑ, ΛΑ-ΛΑ, ΛΑ-ΛΑ! ΛΑ-ΛΑ, ΛΑ-ΛΑ, ΛΑ-ΛΑ. ΛΑ-ΛΑ, ΛΑ-ΛΑ, ΛΑ-ΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!
  16. Όχι φίλε! Δεν είδα καμία ρωγμή κσι κανένα κτήριο κάτω! Είδα όμως πάρα πολλά πτώματα να επιπλέουν στην επιφάνεια της θάλασσας και αυτό είναι που με νοιάζει περισσότερο από οποιαδήποτε θεωρία συνωμοσίας... Ακόμα και αν είχε γίνει υποβρύχια έκρηξη ατομικής βόμβας όπως λές, θα ήταν τόσο δυνατή ώστε να σηκωθεί ένα τόσο τρομερό κύμα (τσουνάμι) και να μην γίνει σεισμός; Μάλλον δεν γνωρίζεις ότι σεισμός μπορεί να προκληθεί και από μια πολύ μεγάλη έκριξη και στην περίπτωση της υποβρίχιας ατομικής βόμβας η ενέργεια που θα απελευθερωνόταν θα ήταν τόσο ισχυρή που θα μπορούσε να προκαλέσει και σεισμό. Ο σεισμός με τη σειρά του θα δημιουργούσε το τσουνάμι και... καταλήδουμε στον ίδιο παρανομαστή! Υστερόγραφο : 1)Πάντα απαντάω σοβαρά 2)Δεν είναι κακό να έχεις φαντασία , όπως δεν είναι κακό να είσαι 16 ετών...
  17. Οι πόλεις κουνήθηκαν και μάλιστα πολύ αλλά όπως είπες το επίκεντρο του σεισμού ήταν πολύ μακρυά και δεν έπεσαν όλα τα κτήρια. Όσον για τη βόμβα... τι να πώ! :happy: Μερικές φορές η πραγματικότητα ξεπερνά την φαντασία ακόμη και του φίλου μου, του hari , που είναι 16 ετών! :lol:
  18. Εγώ το κατάλαβα. Ήταν πολύ εύκολο. Με ενδιέφερε κι΄εμένα αυτό το θέμα. Ευχαριστώ. :lol:
×
×
  • Create New...