Jump to content

Sony Ericsson Z600

oxin_rain
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gsis (23 Ιαν. 2004 , 12:45)

Παιδια η αναβάθμιση δεν είναι τζάμπα!!!Πήγα σήμερα στο service της Βούλγαρη στη θεσσαλονίκη και μου ζήτησαν 15 ευρώ!!Το ίδιο λένε και στο 80111810810!Μάλιστα η κοπέλα στο service μου είπε "Γιατί δεν κατεβάζεις την αναβάθμιση απο το ίντερνετ?"Γίνεται όπως στα siemenes?ξέρει κανείς?

Πήγαινε στο service στην Δωδεκανήσου. Tην Τρίτη πήγα το Τ610 μου και μου την έκαναν δωρεάν. Είναι και καλύτερο service αν χρειαστείς κάτι άλλο. ;)

• Απαντήσεις 1,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλημέρα σε όλους.

Έχω ένα Ζ600 αγορασμένο απο ιταλία (ΤΙΜ live)

Ξέρετε που μπορώ να βγάλω το tim live -κατι αναλογο με το vodafone live- να κάνω αναβάθμιση στο λογισμίκο και να εγκαταστήσω ελληνική γλώσσα;

Που μπορώ να το κάνω Θεσσαλονίκη πιο αξιόπιστα και πίο οικονομικά;

υγ.αυτή τη στιγμή είμαι Ιταλία αλλα θα κατέβω προσεχώς.Περιοχή Επτάλοφος

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος x8052 (23 Ιαν. 2004 , 11:00)

Ρε παιδιά το Ζ600 ειναι πραγματικα κορυφή. Εχω ομως μια απορία. Γιατι οταν ειναι τα ονοματα γραμμένα στα ελληνικά και παω στον καταλογο να βρω ενα όνομα, ενω εμφανίζει τα γραμματα που θελω να βρώ π.χ. κ οταν το επιλέγεις δεν κάνει τίποτα, αλλα πρέπει να πας χειροκίνητα?

Σε αυτο εχει κανείς απάντηση? Καμια ιδέα?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος x8052 (23 Ιαν. 2004 , 11:00)

Ρε παιδιά το Ζ600 ειναι πραγματικα κορυφή. Εχω ομως μια απορία. Γιατι οταν ειναι τα ονοματα γραμμένα στα ελληνικά και παω στον καταλογο να βρω ενα όνομα, ενω εμφανίζει τα γραμματα που θελω να βρώ π.χ. κ οταν το επιλέγεις δεν κάνει τίποτα, αλλα πρέπει να πας χειροκίνητα?

file mou mipws mporeis na gineis ligo pio sugkekrimenos?

ston katalogo mesw menu i me ti suntomeusi tou katw pliktrou?

ti ennoeis epilegeis to gramma kai den kanei tipota? kai ti simainei to "xeirokinita" ?

(mipws ftaiw egw pou den katalavainw? :o )

Den ksero an katalaba kala alla to diko mou me paei sta Onomata!!!!!!To mono pou kanei einai oti an balo to deftero gramma mikro (ta exo grammena ola se kealaia) me paei sto telefteo onoma tou grammatos kai oxi sto proto! Fantazomai den se boithao kai poli! :o

O filos ennoei to problima me ta greeklish ston katalogo.

Ta onomata ston katalogo einai me ellinikous xaraktires, enw to kinito exei agglikous. Opote otan pataei px to k (aggliko sto kinito) den tou bgainoun ta onomata apo k, epeidi einai grammena me to elliniko k.

To problima tha lithei an grapseis ta onomata se greeklish i pas to kinito gai anabathmisi se kapoio SE Service Center...

Egw pros to paron ta exw se greeklish...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος docsock (23 Ιαν. 2004 , 14:16)

Καλημέρα σε όλους.

Έχω ένα Ζ600 αγορασμένο απο ιταλία (ΤΙΜ live)

Ξέρετε που μπορώ να βγάλω το tim live -κατι αναλογο με το vodafone live- να κάνω αναβάθμιση στο λογισμίκο και να εγκαταστήσω ελληνική γλώσσα;

Που μπορώ να το κάνω Θεσσαλονίκη πιο αξιόπιστα και πίο οικονομικά;

υγ.αυτή τη στιγμή είμαι Ιταλία αλλα θα κατέβω προσεχώς.Περιοχή Επτάλοφος

Πάρε τηλ το 9volto στην Αθήνα μήπως συνεργάζεται με κάποιο καταστημα στην Θεσσαλονίκη. Αυτοί κάνουν αναβαθμίσεις λογισμικού σε sonyericsson

Gilles smiles!

Γιατί τέτοια αβεβαιότητα για το αν πληρώνουμε ή οχι? Δεν νομίζω η SE να χρεώνει για την αναβάθμηση, ειδικα σε ένα σχετικά καινούργιο μοντέλο οπως το Ζ600?
[sIGPIC][/sIGPIC]

Σκεφτομαι να κάνω και εγώ την αναβάθμηση μιας και μου κάνει μερικά κολλήματα ιδίως όταν έχω λάβει μηνύματα και το ανοίγω για να τα διαβάσω. Πήγα στην Βουλιαγμένης και μου είπαν ότι πρέπει να το αφήσω και να το πάρω την επόμενη μέρα. Ξέρει κανείς καποιο SC που να το κάνει εκείνη τη στιγμή?

Πριν 3 χρόνια είχα πάει το Τ39 σε κάποιο στην Κιφησσίας (στα κτίρια της Cosmote κοντα) και μου το είχαν κάνει σε 20 λεπτά. Εχει πάει κανείς τώρα τελευταία?

Sto service pou einai sth vouliagmenhs ston agio dhmhtrio ta idia mou eipane kai mena,sto service sth glyfada sto city plaza epi ths vouliagmenhs pali mou eipane oti ginete amesws...th deftera mallon tha paw kai eidwmen! :)

πληροφοριακα η αναβαθμιση περνει 5 λεπτα...τοσο περιμενα και τον εβλεπα τον τενικο.

και σαν απαντηση προς αυτους που ρωτανε αν μπορουμε να κανουμε εμεις την αναβαθμιση, δεν ειχε σκετο καλωδιο ο τεχνικος. το εβαλε σε μια βαση και απο εκει εκανε την δουλεια [κατι σαν docking station μου εμοιαζε].

μα καλα σας ζητανε λεφτα? πατε σε original SE service η απλως σε καποιον που πουλαει και φτιαχνει συσκευες?

οπως ειπα και πιο πανω δεν μου ζητησαν τιποτα χαρτια αφου ουτε 2 μηνες δεν εχουν περασει απο τοτε που βγηκε το κινητο.

α και για να μην το ξεχασω, οι foto ειναι οντως λιγο πιο χαλια με το νεο firmware [πιξελιαζουν λιγακι]. οχι τιποτα φοβερο αλλα φαινεται αν το προσεξεις καλα.

k3rn3l pan1c, c0r3 fr13d, us3r st0n3d ;-)

Παιδια για το αν χρεώνουν ή όχι πάρτε τηλ στο 80111810810 που είναι η εξυπηρετηση τησ SE.Απο το μυαλό μου δεν το έβγαλα.Τώρα γιατι το επίσημo service στην Βούλγαρη χρεώνει ενώ άλλα οχι, δεν ξέρω, τί να πω...
ΑΡΗ ΜΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ ΤΕΛΕΙΩΜΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ...

Emena kai sto cc ths se kai sta service pou phra,anexarthtws eggyhshs,an exei provlima to kinito de plirwneis,an den exei kai pas epeidh goustareis to upgrade...15eyrwpoula!!! :) ti na pw!! :confused:

ps.osoi exoun kanei upgrade...epafes,games,rythmiseis wap etc xanode me to upgrade na ypothesw i oxi ??? :)

Επαφές.games,ringtones και εικόνες συνήθως όχι,αν και υπάρχει αυτό το ενδεχόμενο (όσες φορές έχω κάνει πάντως εγώ δεν έχουν σβηστεί),αλλά οι ρυθμίσεις wap χάνονται.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος FatMan (24 Ιαν. 2004 , 14:35)

πληροφοριακα η αναβαθμιση περνει 5 λεπτα...τοσο περιμενα και τον εβλεπα τον τενικο.

και σαν απαντηση προς αυτους που ρωτανε αν μπορουμε να κανουμε εμεις την αναβαθμιση, δεν ειχε σκετο καλωδιο ο τεχνικος. το εβαλε σε μια βαση και απο εκει εκανε την δουλεια [κατι σαν docking station μου εμοιαζε].

Ναι...ειναι η USB βαση του Ρ800... :cool:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Quasimodo (24 Ιαν. 2004 , 14:33)

Sto service pou einai sth vouliagmenhs ston agio dhmhtrio ta idia mou eipane kai mena,sto service sth glyfada sto city plaza epi ths vouliagmenhs pali mou eipane oti ginete amesws...th deftera mallon tha paw kai eidwmen! :)

Πανε αναλογα με τον φορτο εργασιας...αν πας μεσημερακι σε κεντρικο σερβις....θα σου πουν σιγουρα την επομενη μερα να το παρεις..... ;)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gsis (24 Ιαν. 2004 , 18:37)

Παιδια για το αν χρεώνουν ή όχι πάρτε τηλ στο 80111810810 που είναι η εξυπηρετηση τησ SE.Απο το μυαλό μου δεν το έβγαλα.Τώρα γιατι το επίσημo service στην Βούλγαρη χρεώνει ενώ άλλα οχι, δεν ξέρω, τί να πω...

Η επισημη θεση τους ειναι οτι χρεωνεται 15€ (εδω και καποιους μηνες).....βεβαια αλλου την χρεωνουν 14, αλλου 16.....αλλου δεν τη χρεωνουν....εχει να κανει με την ενημερωση του SE Center απο την SE...γενικως γινεται μπαχαλο και επικρατει χαος.... :mad: Μιλαω για ολα τα κινητα αν και μαλλον οι περισσοτεροι δεν θα την χρεωνουν στα τελευταια μοντελα....μεχρι να παλιωσουν λιγο φυσικα... :mad:

Sthn patra phga to kainourio mou T68i (palio modelo-katargithike prosfata) gia anavathmish k de zhthsan kan apodeiksh!ennoeiete tzaba k xwris dikaiologies.Thn idia adimetwphsh eixa k sth dwdekanhsou sth thessalonikh,an k to telefteo update ekei egine prin 1 xrono ston ekplikthko xrono twn 3 leptwn! (T200,R7A)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος peggytsa (23 Ιαν. 2004 , 17:15)

Den ksero an katalaba kala alla to diko mou me paei sta Onomata!!!!!!To mono pou kanei einai oti an balo to deftero gramma mikro (ta exo grammena ola se kealaia) me paei sto telefteo onoma tou grammatos kai oxi sto proto! Fantazomai den se boithao kai poli! :o

Το δικό σου πρόβλημα δεν έχει να κάνει με ελληνικά-αγγλικά αλλά με το γεγονός ότι άλλο Α και άλλο α.

Αν λοιπόν έχεις στο Κ τα ονόματα

ΚΑΤΕΡΙΝΑ

ΚΑΤΙΑ

ΚΩΣΤΑΣ

και γράψεις Κα, θα σε πάει στο τέλος γιατί, με βάση την κωδικοποίηση που χρησιμοποιείται, τα μικρά είναι μετά από τα κεφαλαία. Για επιβεβαίωση πρόσθεσε ένα όνομα όπως πχ Κατερίνα και δες ότι θα το πάει τελευταίο στο Κ.

Ελπίζω να βοήθησα :)

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδια καλησπερα.εδω και 5 μερες εχω και εγω το z600,kai γενικα εχω ενθουσιαστει με την ποιοτητα και τις λειτουργειες του.Θέλω ομως να ρωτησω ποια ειναι η τελευταια εκδοση software kai αν διορθώνει το πρόβλημα με τα ελληνικα στον τηλεφωνικο κατάλογο???ευχαριστω και καλη συνέχεια.

• The title was changed to Sony Ericsson Z600