Brolas Δημ. November 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2017 Εγω πηρα το Sony M5 απο κωτσοβολο στα 84€ :D μιλαμε τα σπαει η τιμη!! αν και παλιο το κινητο ειναι σουπερ και με αυτην την τιμη ειναι σαν να το εκλεψα!!!:D Το πρόλαβες ρε θηρίο? Πραγματικά τιμή χώμα. Καλορίζικο! Παράθεση Πολυμαθίη νόον έχειν ου διδάσκει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazlo Δημ. November 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2017 Το πρόλαβες ρε θηρίο? Πραγματικά τιμή χώμα. Καλορίζικο! Ευχαριστω!! Το εχω πλεον στη συλλογη μου:lol: πραγματικο ωραιο το κινητο και καλη φωτογραφια!!!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. November 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2017 Σύμφωνα με τον ΑΛΦΑ η φετινή μέρα πήγε 2 φορές καλύτερα από την περσυνή! Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. November 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2017 Σύμφωνα με τον ΑΛΦΑ η φετινή μέρα πήγε 2 φορές καλύτερα από την περσυνή! Λογικό. Περυσι κανείς δεν ήταν υποψιασμένος και έκανε τα ψώνια του στο δεκαήμερο. Φέτος η αγορά δεν κινήθηκε στο δεκαήμερο καθώς περίμενε το BF. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. November 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2017 Φέτος είχε μερικές καλές προσφορές για όσους πρόλαβαν. Να δούμε τι προσφορές θα έχουν στο cyber week από 1 Δεκέμβρη. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts