EddieX Δημοσιεύτηκε April 19, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 19, 2005 Να ανοιξω και εγω ενα θεμα που αφορα το "μικρο" Cbr-ακι της Honda. Το 'χω κανα 3μηνο και θα ηθελα να μου πειτε τι του εχετε κανει (μετατροπη, βελτιωση, αλλαγες, βαψιματα - οτιδηποτε). Να ανταλλαξουμε τις αποψεις μας. Εγω παντως του εχω φορασει ενα τελικο της Remus (πολυ μπουνια), ενα Bagster της Bagster Μαυρο (επισης πολυ ωραιο), αλλαγη φλασακια γιατι τα παλια ειναι τερατα και τοποθετηση συναγερμου! Θελω να του βαλω ενα Undertray για να βγαλω το πισω φτερο και να βαλω την πινακιδα απο κατω. Το εχει κανει κανεις;;; Απο βελτιωση το εχει βελτιωση κανεις;;; Εχει βαλει κανεις Φιλτρο;;; Παράθεση Είμαι Ninja ... ΤΕΛΟΣ!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DiM3NSiON Δημ. April 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2005 Apo periergia 8a ithela na mou peis poso sou kostise to teliko ths remus kai an eides diafora. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EddieX Δημ. April 19, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2005 365 Ευρω απο τον Σπιλιώτη. Ειδα αρκετη μεγαλη διαφορα απο πριν, μην νομιζεις οτι πεταει αλλα ολα τα λεφτα ειναι ο Ηχος που κανει... :devil: Κανει και γαμω τους θορυβους, λες και εχεις κανα 600cc. Για μενα αξιζε! Παράθεση Είμαι Ninja ... ΤΕΛΟΣ!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. April 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2005 αν δεν κανω λαθος υπαρχει επισημη βελτιωση απο τη honda που το κανει 150 και στο βαφει και σε χρωματα repsol racing :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrGus Δημ. April 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2005 αν δεν κανω λαθος υπαρχει επισημη βελτιωση απο τη honda που το κανει 150 και στο βαφει και σε χρωματα repsol racing :) κ ποσο κοστιζει αυτη η μετατροπη?απο περιεργεια κ μονο... καποια στιγμη που ημουν στην σκεψη για να αλλαξω το μηχανακι μου σκεφτηκα κ το cbrακι αλλα να παω απο το σκουτερ που με υπερκαλυπτει κ στον καιρο αλλα σαν μηχανακι γενικοτερα σε μια παπια-racing δεν μου καθοταν καλα... αλλα απο ενδιαφερον για φιλους ποσο θα κοστιζε μια τετοια μετατροπη?κ που?στην αντιπροσωπεια?ευχαριστω! Παράθεση "What humans can be, they must be. They must be true to their own nature." Abraham Maslow ΚΩΣΤΑΣ Οι αξιολογήσεις μου στο Buy & Sell Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EddieX Δημ. April 21, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2005 αν δεν κανω λαθος υπαρχει επισημη βελτιωση απο τη honda που το κανει 150 και στο βαφει και σε χρωματα repsol racing :) Δεν ξερω φιλε μου που το διαβασες αυτο παντως αυτο το πραγμα η Honda δεν το κανει. Πηρα τηλ. 3 διαφορετικες Honda και οι 3 μεινανε Μ@λ@κες και νομιζαν οτι τους δουλευα. Αυτο για το βαψιμο που λες ειναι τα καινουργια χρωματα του Cbr 125R του 2005. Δεν ισχυει κατι τετοιο παντως και αμα σου το ειπανε μαλλον σε δουλευανε. Παράθεση Είμαι Ninja ... ΤΕΛΟΣ!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atsalakwtos Δημ. April 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2005 Remus 365 Euro στο cbr125 :X :X :confused: :!: Πολλα τα λεφτα ρε παιδια γι’αυτη τη ’’μηχανη’’.Να μιλησω ειλικρινα... όταν το βλεπω εξω αυτο το μηχανακι,δε ξερω....μου ερχεται να βαλω τα γελια :p .Βεβαια σε σχεση με παπακι ειναι ενα σκαλοπατακι καλυτερο και μπορω να μπω καπως στη λογικη όσων το αγοραζουν.Αλλά 3000 Ε για μια ντεμεκ μηχανη ειναι πολλα λεφτα την ιδια στιγμη που με ενα χιλιαρικακι παιρνεις έναν κινέζο πάπο(κανενα λιφαν ενοοω) και κανεις τη δουλειά σου μια χαρα(αστικη μετακινηση κυριως). Αν θελετε κατι γρηγορο και πάνω απ’ολα ολοκληρωμενο στα 125 μη την ψαχνετε πολυ. Αprilia RS 125...τιποτε αλλο.Διχρονο ξεδιχρονο ειναι οτι πιο κοντα σε μεγαλη μηχανη,για όσους βέβαια έχουν και τέτοιους στοχους ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. April 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2005 Ekanes anazitisi kai den vrikes allo thema gia cbr 125???? Παράθεση Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kklotr Δημ. April 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2005 paidia exi kai ego cbr 125 r poli kalo kokkino kai thelo na paro kati megalitero an endiaferetai kanenas. se garage to exo 2700km enos etous opoios endiaferetai kkmaxx76@yahoo.gr Παράθεση vwmax Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EddieX Δημ. April 22, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2005 Remus 365 Euro στο cbr125 :X :X :confused: :!: Πολλα τα λεφτα ρε παιδια γι’αυτη τη ’’μηχανη’’.Να μιλησω ειλικρινα... όταν το βλεπω εξω αυτο το μηχανακι,δε ξερω....μου ερχεται να βαλω τα γελια :p .Βεβαια σε σχεση με παπακι ειναι ενα σκαλοπατακι καλυτερο και μπορω να μπω καπως στη λογικη όσων το αγοραζουν.Αλλά 3000 Ε για μια ντεμεκ μηχανη ειναι πολλα λεφτα την ιδια στιγμη που με ενα χιλιαρικακι παιρνεις έναν κινέζο πάπο(κανενα λιφαν ενοοω) και κανεις τη δουλειά σου μια χαρα(αστικη μετακινηση κυριως). Αν θελετε κατι γρηγορο και πάνω απ’ολα ολοκληρωμενο στα 125 μη την ψαχνετε πολυ. Αprilia RS 125...τιποτε αλλο.Διχρονο ξεδιχρονο ειναι οτι πιο κοντα σε μεγαλη μηχανη,για όσους βέβαια έχουν και τέτοιους στοχους ;) Καλα ολα αυτα που ειπες φιλε μου αλλα το Cbraki κανει γυρω στα 2700 τωρα και μεταχειρισμενο το βρισκεις κ με κανα 2χιλιαρο. Εγω τοσο το πηρα παντως απο μαγαζι με 1500 χλμ. κ πιστευω οτι ειναι καλη λυση αν δεν θες παπι και δεν μπορεις να παρεις μεγαλυτερη.Τωρα οσον αφορα αυτο που ειπες για το Aprilia αστα να πανε, για να μην πω τιποτα αλλο.Ειχα aprilia και εχω ορκιστει να μην ξαναπαρω ποτε στην ζωη μου παλι.Τα χειροτερα μηχανακια που εχω δει ποτε μου.Ολο προβληματα.ΜΑΚΡΙΑ απο αυτη την εταιρεια που λεγεται Aprilia. Και συγνωμη, λες πολλα τα 2700 του cbr που ειναι και Honda και δεν ειναι πολλα τα 4500-5000 χιλιαρικα που κανει το Aprilia.Δεν ξερω για εσας παντως εχω οδηγησει πολλα μηχανακια διαφορων μαρκων.Aprilia ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ.Για να μην την πατησει κανενας αλλος, μακρια! Παράθεση Είμαι Ninja ... ΤΕΛΟΣ!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EddieX Δημ. April 22, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2005 365 Ευρω απο τον Σπιλιώτη. Μεγα ΛΑΘΟΣ. 265 Ευρω Εννοουσα! Συγνωμη για το λαθος! Παράθεση Είμαι Ninja ... ΤΕΛΟΣ!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atsalakwtos Δημ. April 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2005 Καλα ολα αυτα που ειπες φιλε μου αλλα το Cbraki κανει γυρω στα 2700 τωρα και μεταχειρισμενο το βρισκεις κ με κανα 2χιλιαρο. Εγω τοσο το πηρα παντως απο μαγαζι με 1500 χλμ. κ πιστευω οτι ειναι καλη λυση αν δεν θες παπι και δεν μπορεις να παρεις μεγαλυτερη.Τωρα οσον αφορα αυτο που ειπες για το Aprilia αστα να πανε, για να μην πω τιποτα αλλο.Ειχα aprilia και εχω ορκιστει να μην ξαναπαρω ποτε στην ζωη μου παλι.Τα χειροτερα μηχανακια που εχω δει ποτε μου.Ολο προβληματα.ΜΑΚΡΙΑ απο αυτη την εταιρεια που λεγεται Aprilia. Και συγνωμη, λες πολλα τα 2700 του cbr που ειναι και Honda και δεν ειναι πολλα τα 4500-5000 χιλιαρικα που κανει το Aprilia.Δεν ξερω για εσας παντως εχω οδηγησει πολλα μηχανακια διαφορων μαρκων.Aprilia ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ.Για να μην την πατησει κανενας αλλος, μακρια! Τωρα για να ξερουμε τι λέμε ποιο Απριλια ειχες?Λογικα κανενα σκουτερακι ε?Σκουτερ φιλε μου δε ξερω γιατι δεν ασχολουμαι γενικα με τη συγκεκριμενη κατηγορια μεταφορικων. Το RS125 στοιχιζει ακριβως 4,500 Ευρο.Εγω πηρα ενα μεταχειρισμενο του Αυγούστου 2003 με 3 χιλιαρικα και 9000 Χμ.Φαντασου διχρονο και τα κρατησε καλυτερα τα λεφτα του από οτι η 4χρονη Χοντα με μολις 1500Χμ!!! Και για να φυγουμε απο τα λεφτα....ειναι τουλαχιστον αστειο να κατακρινεις ενα 125αρι που εχει αφησει εποχη επειδη καποτε ειχες ενα σκουτερ της ιδιας εταιρειας που σου βγηκε μαπα. Και καπακι να υπερασπιζεσαι ενα CBRακι που και αισθητικα ειναι σα παπουτσωμενος γατος(τα λαστιχακια του πχ ρε αδερφε ειναι σαν απο παπακι) και απο επιδοσεις ειναι...κλαυτα Εχεις δει ποτε το Απριλια που ειναι και πανεμορφο(έλα να σε παω μια βολτα να δεις πόσοι καρφωνονται αν νομιζεις οτι ειμαι υπερβολικος--πρεπει να του βαλω κανενα ματακι τωρα που το θυμηθηκα :p ) και πανω απ'ολα ειναι ενα κωλοστημενο εργαλειο,αναποδο μπροστα ,μπανανα πισω,αλουμινενιο πλαισιο, 320 δισκος(αγκιστρι), γενικα στησιμο βγαλμενο απο αγωνιστικη εμπειρια! Το οτι ειναι διχρονο ειναι κακο μεν απο πλευρας αξιοπιστιας,αλλά οταν εισαι πρωταρης και βουτας στα δυσκολα νερα αποκτας εμπειρια στα τεχνικα που σε καμια περιπτωση δεν θα την αποκτουσες με το ''αξιοπιστο'' 4χρονο μεταφορικο μεσο.Got it Εddie my friend?! Οπως και να'χει ζωη να'χουμε να τα χαιρομαστε τα εργαλεια μας.Καλες βολτες και καλες κοντρες :shifty: :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EddieX Δημ. April 23, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2005 Τωρα για να ξερουμε τι λέμε ποιο Απριλια ειχες?Λογικα κανενα σκουτερακι ε?Σκουτερ φιλε μου δε ξερω γιατι δεν ασχολουμαι γενικα με τη συγκεκριμενη κατηγορια μεταφορικων. Το RS125 στοιχιζει ακριβως 4,500 Ευρο.Εγω πηρα ενα μεταχειρισμενο του Αυγούστου 2003 με 3 χιλιαρικα και 9000 Χμ.Φαντασου διχρονο και τα κρατησε καλυτερα τα λεφτα του από οτι η 4χρονη Χοντα με μολις 1500Χμ!!! Και για να φυγουμε απο τα λεφτα....ειναι τουλαχιστον αστειο να κατακρινεις ενα 125αρι που εχει αφησει εποχη επειδη καποτε ειχες ενα σκουτερ της ιδιας εταιρειας που σου βγηκε μαπα. Και καπακι να υπερασπιζεσαι ενα CBRακι που και αισθητικα ειναι σα παπουτσωμενος γατος(τα λαστιχακια του πχ ρε αδερφε ειναι σαν απο παπακι) και απο επιδοσεις ειναι...κλαυτα Εχεις δει ποτε το Απριλια που ειναι και πανεμορφο(έλα να σε παω μια βολτα να δεις πόσοι καρφωνονται αν νομιζεις οτι ειμαι υπερβολικος--πρεπει να του βαλω κανενα ματακι τωρα που το θυμηθηκα :p ) και πανω απ'ολα ειναι ενα κωλοστημενο εργαλειο,αναποδο μπροστα ,μπανανα πισω,αλουμινενιο πλαισιο, 320 δισκος(αγκιστρι), γενικα στησιμο βγαλμενο απο αγωνιστικη εμπειρια! Το οτι ειναι διχρονο ειναι κακο μεν απο πλευρας αξιοπιστιας,αλλά οταν εισαι πρωταρης και βουτας στα δυσκολα νερα αποκτας εμπειρια στα τεχνικα που σε καμια περιπτωση δεν θα την αποκτουσες με το ''αξιοπιστο'' 4χρονο μεταφορικο μεσο.Got it Εddie my friend?! Οπως και να'χει ζωη να'χουμε να τα χαιρομαστε τα εργαλεια μας.Καλες βολτες και καλες κοντρες :shifty: :D Ειχα και ενα Sr125 Scooter και ενα Leonardo 150.Και τα δυο ητανε Γ......Α! Τωρα αμα η Aprilia τα υπολοιπα μηχανακια της τα φτιαχνει καλα τοτε τι να σου πω.Μπορει να εισαι απο τους τυχερους και να μην εχεις πολλα προβληματα αλλα επειδη ειχα καποιο κονε μες την Aprilia πριν πουληθει στους ξενους ακομα και οι ιδιοι μου ειπανε να μην παρω Aprilia.Αλλα αφου βρηκα το Sr με 1600ευρω καινουργιο οταν εκανε 2500ευρω τοτε δεν με χαλαγε.Απο την στιγμη που το πηρα ομως το μετανιωσα.Το Leonardo το πηρα και αυτο καινουργιο απο την Budget ευκαιρια (τα εδινε 1500ευρω) αλλα και αυτο το εδωσα γιατι ηταν τα ιδια σκατα! Και τι μου λες οτι το Cbr δεν εχει επιδοσεις! Το ξερω, τι μου συγκρινεις το 2χρονο με το 4χρονο; Που το ενα βγαζει 11αλογα ενω το αλλο 26 αν δεν κανω λαθος. Και τι εννοεις οταν λες να με πας να δω ποσοι καρφωνοντε; Με το aprilia; Κοιτα, και με μπομπο μπορεις να καρφωθεις, μας δουλευεις... Αμα ειναι κουλος ο οδηγος ολα τα περιμενεις. Και οσο για την εμπειρια, γι' αυτο εχεις και την επιλογη αμα θες να διαλεξεις αναμεσα σε πολλα 2χρονα και 4χρονα. Εγω πηρα 4χρονο γιατι βαρεθηκα να δινω τα κερατα μου σε 2χρονα.Οταν θελω γκαζι θα παω σε μεγαλο.Μεχρι στιγμης ειμαι μια χαρουλα και το cbraki κανει μια χαρα την δουλεια του.Καλες βολτες και καλες κοντρες! :D :D :D Παράθεση Είμαι Ninja ... ΤΕΛΟΣ!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EddieX Δημ. April 23, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2005 Ειχα και ενα Sr125 Scooter και ενα Leonardo 150.Και τα δυο ητανε Γ......Α! Δεν εννοω γαμάτα παντως!!!! Γάματα εννοω! Παράθεση Είμαι Ninja ... ΤΕΛΟΣ!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DiM3NSiON Δημ. April 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2005 Xexe kai ebales tis telitses gia na eksigiseis apo kato? :p Ego pantos an eixa lefta 8a eperna to aprilia kai as einai zimiariko. Alla an kapion den ton endiaferoun oi epidoseis de blepw to logo na mhn parei to cbraki. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EddieX Δημ. April 25, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2005 Xexe kai ebales tis telitses gia na eksigiseis apo kato? :p Ego pantos an eixa lefta 8a eperna to aprilia kai as einai zimiariko. Alla an kapion den ton endiaferoun oi epidoseis de blepw to logo na mhn parei to cbraki. Μπορει καποιος να νομιζε οτι εννουσα Γαμάτα!!! Αυτο που λες ειναι σωστο.Και εγω αμα δεν ηξερα και δεν με ενοιαζε για το ποσο ζημιαρικα ειναι τα aprilia θα εκανα υπομονη και θα επερνα.Αλλα αφου ειχα και δυο και βαρεθηκα να δινω λεφτα πηρα το Cbraki για καλο.Ουτε για τις επιδοσεις του κ ουτε για κατι αλλο.Απλως αντι να επερνα παπι πηρα αυτην την μικρη "μοτοσυκλετα", οπως λεγεται.Οταν βαρεθουμε βλεπουμε κ ανεβαινουμε! :D :D :D Παράθεση Είμαι Ninja ... ΤΕΛΟΣ!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgel Δημ. May 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2005 Καλησπέρα μόλις αγόρασα το cbr 125 2004 μοντέλο 2000ερο με 4000κμ. Από το λίγο που το οδήγησα μπορώ να πω ότι μέσα στην πόλη και για μικρές αποστάσεις είναι τέλειο. Θα ήθελα να ρωτήσω τα έξεις. 1)Η εξάτμιση γράφει motorspor είναι η μανησια η after market? 2)Ποσά άλογα βγάζει? Και τη τελική έχει? Ευχαριστώ εκ των πρότερων.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chba Δημ. May 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2005 1) Είναι after market , δεν γράφουν οι μανήσιες τίποτα πάνω συνήθως στις μικρές μηχανές. 2)13 άλογα βγάζει. Τελική: 135 , μην σε ξεγελά το 200άρι κοντέρ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swat Δημ. May 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2005 re pedia exo ke ego ena cbr 125 kalo to kratima tou me provlimatizi ligo ala isos ftene ta lepta elastika. me to kivotio taxititon ixe kanis provlima sto katavasma? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgel Δημ. May 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2005 re pedia exo ke ego ena cbr 125 kalo to kratima tou me provlimatizi ligo ala isos ftene ta lepta elastika. me to kivotio taxititon ixe kanis provlima sto katavasma? Αν έχεις τα μαμά λάστιχα είναι λίγο σκληρά και για αυτό δεν έχεις καλό κράτημα. Με της ταχύτητες δεν είχα πρόβλημα στη 1 βδομάδα που το έχω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EddieX Δημ. May 17, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2005 Κοιταχτε, τα λαστιχα του cbr ειναι το μονο μουφα που εχω δει μεχρι στιγμης πανω στο μηχανακι. Βεβαια η Michelin βγαζει πιο χοντρα λαστιχα γι' αυτο το μηχανακι κ νομιζω οτι ειναι must η αλλαγη ελαστικων μετα απο μερικα χλμ. Με το κιβωτιο ολα καλα!Μονο στις γρηγορες αλλαγες στον κοφτη καμια φορα ή δεν μου μπαινει η ταχυτητα ή βγαινει (αν δεν εχει μπει καλα) και μετα πολλα χλμ τα κατεβασματα πρεπει να γινονται αργα κ οχι γρηγορα γιατι δεν μπαινουν μετα. Του εχει βαλει κανεις κανα Undertray;;; Παράθεση Είμαι Ninja ... ΤΕΛΟΣ!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swat Δημ. May 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2005 Κοιταχτε, τα λαστιχα του cbr ειναι το μονο μουφα που εχω δει μεχρι στιγμης πανω στο μηχανακι. Βεβαια η Michelin βγαζει πιο χοντρα λαστιχα γι' αυτο το μηχανακι κ νομιζω οτι ειναι must η αλλαγη ελαστικων μετα απο μερικα χλμ. Με το κιβωτιο ολα καλα!Μονο στις γρηγορες αλλαγες στον κοφτη καμια φορα ή δεν μου μπαινει η ταχυτητα ή βγαινει (αν δεν εχει μπει καλα) και μετα πολλα χλμ τα κατεβασματα πρεπει να γινονται αργα κ οχι γρηγορα γιατι δεν μπαινουν μετα. Του εχει βαλει κανεις κανα Undertray;;; ok euxaristo mipos kseris na moy pis ke diastasis :) ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EddieX Δημ. May 17, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2005 ΜΟΥ ΕΙΠΕ Η MICHELIN ΟΤΙ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΟ 2ο ΔΕΚΑΠΕΝΘΗΜΕΡΟ ΤΟΥ ΙΟΥΝΙΟΥ. ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ : ΜΠΡΟΣΤΑ 90 / 80 / 17 ΠΙΣΩ 110 / 80 / 17 ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΦΑΡΔΥΤΕΡΑ. ΚΑΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ. ΑΠΟ ΤΙΜΗ ΜΟΥ ΕΙΧΑΝΕ ΠΕΙ ΚΑΠΟΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΑΝΕ ΓΥΡΩ ΣΤΟ 100ικο. ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ. Παράθεση Είμαι Ninja ... ΤΕΛΟΣ!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgel Δημ. May 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2005 ΜΟΥ ΕΙΠΕ Η MICHELIN ΟΤΙ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΟ 2ο ΔΕΚΑΠΕΝΘΗΜΕΡΟ ΤΟΥ ΙΟΥΝΙΟΥ. ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ : ΜΠΡΟΣΤΑ 90 / 80 / 17 ΠΙΣΩ 110 / 80 / 17 ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΦΑΡΔΥΤΕΡΑ. ΚΑΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ. ΑΠΟ ΤΙΜΗ ΜΟΥ ΕΙΧΑΝΕ ΠΕΙ ΚΑΠΟΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΑΝΕ ΓΥΡΩ ΣΤΟ 100ικο. ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ. H pireli exei bgali lasthxa 90-80-17 kai 110-80-17 ta exo balei edo kai mia bdomada alla epidi efiga ektos ellados den prolaba na ta dokimaso kala. Pantos to cbr dixni pio oreo me ta farditera lastixa. Ta pireli ta phra 135Euro. Episis stis egrostasiakes diastasis exei bgali lastixa h Brigeston kai exoun 200Euro. Edo pou eime agorasa amortiser aeriou kai rithmizomeno se skirotita kai iyos otan giiso tha to peraso kai tha sas po an eine kalo. Na potiso kati brika kit gia na kano to cbr 150cc (timi 350Euro) ti aloga dini parapano? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pilotos_18 Δημ. May 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2005 to cbr re paidia sas exei vgei kalo os tora? trexei katholou i ba? psaxno ayto to kairo kai anarotiomoun an tha itan mia kali lysy to cbr? ti lete? gia peite kai telikes , granazomata, epitaxynsi , kratimata ktl..edyposeis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts