gsir Δημ. December 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2017 Με το καλο να παραλαβεις, ειπαμε σημερα θα φυγουν ολα. Αυτο ομως που βλεπεις, ετσι για την ιστορια, ειναι απλα το ηλεκτρονικο voucher που "ανοιξε" η αποθηκη της Oneplus, η συσκευη θα παραληφθει βραδακι απο DHL. Την εχουμε μαθει καλα πλεον την Oneplus ;)Ναι φαίνεται και στο tracking του Βλάση αυτό.και μένα απο την προηγουμενη Τετάρτη τίποτα ακόμα. Υπομονή...Εννοείς παραγγελία priority και δεν σου έχουν στείλει ακόμα tracking; Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mrvaggos Δημ. December 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2017 ναι φίλε priority.. επικοινώνησα πριν λίγο μαζί τους. Ας ελπίσουμε να το στείλουν εγκαίρως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. December 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2017 Εγώ νομίζω ότι έχει να κάνεις σχέση με τα αξεσουάρ που μπαίνουν στην παραγγελία. Το πότε θα φύγει εννοώ. Αν είναι διαθέσιμα η όχι. Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. December 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2017 χρησιμοποιώ τον chrome για στοίχημα στην bet365 για να εχω ειδοποιήσεις στο live , γιατί ομως μου το κάνει μονο όταν είμαι με δεδομένα και οχι με wifi........;;;;;; Όταν χρησιμοποιείς chrome με WiFi δεν καταναλώνει το mobile radio Όταν μπαίνεις από δεδομένα τότε εννοείται ότι με την χρήση που κανείς καταναλώνει Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. December 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2017 Μόλις παρέλαβα παιδιά. Παραγγελία ξημερώματα παρασκευής και ενώ έλεγε 4 μέρες shipment. Δευτέρα έφυγε από Πολωνία και μόλις τώρα έφτασε στα χέρια μου. Σε εμένα πάντως το priority δούλεψε άψογα.Περισσότερα σε λίγο... Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. December 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2017 Αναμένουμε με αγωνία! Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. December 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2017 Παιδιά το τελευταίο update είναι αυτό; Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
octap79 Δημ. December 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2017 Μόλις παρέλαβα παιδιά. Παραγγελία ξημερώματα παρασκευής και ενώ έλεγε 4 μέρες shipment. Δευτέρα έφυγε από Πολωνία και μόλις τώρα έφτασε στα χέρια μου. Σε εμένα πάντως το priority δούλεψε άψογα.Περισσότερα σε λίγο... Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Και μένα μου ήρθε μόλις.... Παραγγελία Σαββατο...παράδοση Τρίτη βράδυ.... (χωρίς priority) καλοτάξιδα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. December 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2017 Καλορίζικα παιδιά!!! Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. December 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2017 Το face unlock είμαι απλά μαγικό και ασφαλέστατο. Καταρχήν δεν ξεκλειδώνει με κλειστά μάτια, κάτι που το s8+ κάνει και ουσιαστικά το καθιστά ανασφαλές και άχρηστο. Δεύτερον είναι ακαριαίο σα να μην υπάρχει καν μέθοδος κλειδώματος. Τρίτον δοκίμασα με φωτογραφίες να το ξεκλειδώσω. Απλά τζίφος. Πολύ καλό και δυνατό χαρτί του κινητού! Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn80 Δημ. December 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2017 Και πως απαντάμε όταν είναι κλειδωμένο ξέρει κανείς; Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jiimmygian Δημ. December 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2017 Swipe down Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filkatsxlt Δημ. December 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2017 Αυτό ρε παιδιά όταν απαντάμε σε κλήσεις να πρέπει να κάνουμε swipe down μόνο εμένα δεν με βολεύει? Έρχομαι και απο samsung κιόλας και ίσως έχω συνηθίσει αλλιώς αλλά υπάρχει τρόπος να απαντάμε τις κλήσεις με swipe up? Θα το συνηθίσω μάλλον με το καιρό αλλά μου ειναι λίγο περίεργο.. Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn80 Δημ. December 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2017 Swipe downΣε μηνύματα εννοώ Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αυτό ρε παιδιά όταν απαντάμε σε κλήσεις να πρέπει να κάνουμε swipe down μόνο εμένα δεν με βολεύει? Έρχομαι και απο samsung κιόλας και ίσως έχω συνηθίσει αλλιώς αλλά υπάρχει τρόπος να απαντάμε τις κλήσεις με swipe up? Θα το συνηθίσω μάλλον με το καιρό αλλά μου ειναι λίγο περίεργο..Δίκιο έχεις!!!θα το συνηθίσουμε.... Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 47 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αυτό ρε παιδιά όταν απαντάμε σε κλήσεις να πρέπει να κάνουμε swipe down μόνο εμένα δεν με βολεύει? Έρχομαι και απο samsung κιόλας και ίσως έχω συνηθίσει αλλιώς αλλά υπάρχει τρόπος να απαντάμε τις κλήσεις με swipe up? Θα το συνηθίσω μάλλον με το καιρό αλλά μου ειναι λίγο περίεργο..Δίκιο έχεις...θα το συνηθίσουμε.... Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. December 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2017 Καμια βραδινη φωτο μετα την αναβαθμιση εχει ανεβασει κανεις παιδια , να δουμε αν εχει σοβαρευτει η καμερα σε low light καταστασεις? Ελάχιστα προς το καλύτερο αλλά απέχει πολύ από αυτό που έχεις συνηθίσει εκεί που είσαι. Βασικά είναι το μόνο που πρέπει να συμβιβαστείς βαγγο. Οπουδήποτε άλλου θα σε συναρπάσει το τηλ. Νίκος OnePlus 5t Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. December 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2017 Ελάχιστα προς το καλύτερο αλλά απέχει πολύ από αυτό που έχεις συνηθίσει εκεί που είσαι. Βασικά είναι το μόνο που πρέπει να συμβιβαστείς βαγγο. Οπουδήποτε άλλου θα σε συναρπάσει το τηλ. Νίκος OnePlus 5t Άντε να δούμε Νικόλα πιο θα επικρατήσει. Αυτό η mate 10 pro... Εδώ σε θέλω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supermario Δημ. December 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2017 παιδια καλησπερα επειδη το περιμενω και εγω απο μερα σε μερα....απλα να ενημερωσω πως στο eshop εχει προσφορα το usb otg για το oneplus στα 4,9ευρω... αυτο εννημερωτικα για οποιον ενδιαφερεται Παράθεση http://forum.xda-developers.com/lg-g3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vag_koun Δημ. December 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2017 (edited) παιδια καλησπερα επειδη το περιμενω και εγω απο μερα σε μερα....απλα να ενημερωσω πως στο eshop εχει προσφορα το usb otg για το oneplus στα 4,9ευρω... αυτο εννημερωτικα για οποιον ενδιαφερεταιΦίλε μου ευχαριστούμε για την ενημέρωση. Εγώ όταν το έψαχνα στο Σκρουτζ δεν το βρήκα πουθενά. Τελικά πήρα έναν μετατροπέα με 2 ευρώ και είμαι άρχοντας. Μην μασάτε να είναι απαραίτητα το δικό τους. Και με 2-3 ευρώ γίνεται δουλειά. Καλώς να το χαρείτε όσοι παραλάβετε ή περιμένετε..με τις τόσες ρυθμίσεις που έχει αν το φέρετε στα μέτρα σας είναι φοβερό εργαλείο και με πολύ καλή μπαταρία Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk Edited December 19, 2017 by Vag_koun Παράθεση Pixel 4 XL Οδηγός Βελτίωσης Μπαταρίας & Χρήσης του LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
em_seven Δημ. December 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2017 Παιδιά το τελευταίο update είναι αυτό; Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Η τελευταία έκδοση του oxygenos είναι η 4.7.5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyros_ks Δημ. December 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2017 Ακόμα να ξεκινήσει ****το με παραγγελία από εχθές! Είχα προετοιμαστεί να περιμένω αλλά διαβάζοντας μηνύματα εδώ ενθουσιάστηκα ότι μπορεί να ξεκίναγε σήμερα! Αλλά δεν! Υπομονή σε όλους. Βάλτε καμία φωτό να χαζεύουμε ρε παιδιά εμείς που περιμένουμε!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deis Δημ. December 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2017 Παρέλαβα το μεσημέρι σαν αίσθηση είναι πολύ πιο σβέλτο από s7 edge όταν ανοίγει μια εφαρμογή το face unlock είναι αστραπιαίο όπως και η φόρτιση 2 ερωτήσεις το volte και το wifi calling στη κοσμοτέ παίζει ακόμα μονο με συγκεκριμένες συσκευες η έχει αλλάξει κάτι? δεν βρήκα κάποια ρύθμιση Τα δεδομένα γίνετε να ανοίγουν κλείνουν με διακόπτη στις ειδοποιήσεις όπως τα samsung ή είναι μονο συντόμευση ? Η τελευταία έκδοση του oxygenos είναι η 4.7.5 στο update που έκανε μόλις το άνοιξα πήρε την 4.7.4 έτρεξα και ένα antutu από περιέργεια αλλα στη λίστα ranking δεν βγάζει άλλες συσκευές για σύγκριση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. December 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2017 Παρέλαβα το μεσημέρι σαν αίσθηση είναι πολύ πιο σβέλτο από s7 edge όταν ανοίγει μια εφαρμογή το face unlock είναι αστραπιαίο όπως και η φόρτιση 2 ερωτήσεις το volte και το wifi calling στη κοσμοτέ παίζει ακόμα μονο με συγκεκριμένες συσκευες η έχει αλλάξει κάτι? δεν βρήκα κάποια ρύθμιση Τα δεδομένα γίνετε να ανοίγουν κλείνουν με διακόπτη στις ειδοποιήσεις όπως τα samsung ή είναι μονο συντόμευση ? στο update που έκανε μόλις το άνοιξα πήρε την 4.7.4 έτρεξα και ένα antutu από περιέργεια αλλα στη λίστα ranking δεν βγάζει άλλες συσκευές για σύγκριση Αν κατεβάσεις την κουρτίνα και πατήσεις το διακόπτη δεν κλείνουν τα δεδομένα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deis Δημ. December 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2017 (edited) όχι δουλεύει σαν συντόμευση με πηγαίνει στις ρυθμίσεις εκεί που έχει τον διακόπτη για ον/οφφ το wifi bluetooth kai gps έχουν από το εικονίδιο on/off κανονικά νομίζω πως αυτή είναι η stock λειτουργία του android σε ένα άλλο turbo x που έχω stock android με τον ίδιο τρόπο δουλύει Edited December 19, 2017 by Deis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. December 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2017 Παιδιά όποιος θέλει να δει φωτογραφίες και συγκριτικό με s8+ ελάτε στο νήμα με τις συγκρίσεις φωτογραφιών... Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
octap79 Δημ. December 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2017 (edited) Άρχισα σιγα σιγα να το περιεργάζομαι το εργαλείο.... Μια πρώτη ερώτηση ερχόμενος από Samsung: Χρειάζομαι το exDialer; (μαντεύω όχι ...αλλά είπα να ρωτήσω γιατί μου το βγάζει στο notification bar και μου τη δίνει) Nova Launcher; Edited December 19, 2017 by octap79 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts