gsir Δημ. December 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2017 Μα τι να πω. Μου κανει τεραστια εντυπωση που εδω μεσα δεν εκατσε κανεις να βαλει κατω ολα τα δεδομενα και να συνειδητοποιησει οτι ολα τα standard φευγουν με UPS express saver και τα "priority" με DHL express international (αμφοτερα μια μερα παραδοση στα μεγαλα αστικα κεντρα) και μαλιστα στην πρωτη περιπτωση, λογω λιγοτερου φορτου (το 60-70% θα επιλεγει τη "γρηγορη" παραδοση για να εχει το αντικειμενο του ποθου εγκαιρως) γινεται ταχυτερα η παραδοση (λογω "νωριτερης" παραλαβης απο την αποθηκη). Πλεον το patttern ειναι συγκεκριμενο για τη χωρα μας. Σημερα θα φυγουν τα 5Τ μας κι ελπιζω να μας συγκινησουν για να μεινουμε λιγο καιρο εδω ;) το βασικότερο.. Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn80 Δημ. December 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2017 Μια ερώτηση για όποιον γνωρίζει...θα το πάρω μεταχειρισμένο από γειτονικό site..τι πρέπει να μου δώσει ;για εγγύηση; Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vdeverak Δημ. December 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2017 Ο όγκος των δεμάτων που έχουν να διαχειριστουν τα κούριερ κ τα ΕΛΤΑ αυτές τις μέρες είναι τεράστιος. Μου φέρνουν πακέτα τα παιδιά απ τις κούριερ κ τους βλέπεις κ φεύγουν τρέχοντας. Άρα λοιπόν δεν είναι μόνο θέμα της oneplus από την Πολωνία. Αυτές τις μέρες θέλει υπομονή και λιγο τύχη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teopanta1 Δημ. December 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2017 Ο όγκος των δεμάτων που έχουν να διαχειριστουν τα κούριερ κ τα ΕΛΤΑ αυτές τις μέρες είναι τεράστιος. Μου φέρνουν πακέτα τα παιδιά απ τις κούριερ κ τους βλέπεις κ φεύγουν τρέχοντας. Άρα λοιπόν δεν είναι μόνο θέμα της oneplus από την Πολωνία. Αυτές τις μέρες θέλει υπομονή και λιγο τύχη. πολυ σωστος Παράθεση Yπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
octap79 Δημ. December 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2017 Ναι..σωστα...αλλά σε καποιους (και σε μενα) που ερχεται σε 3 εργασιμες απο τη παραγγελια στην παραδοση χωρις priority...το φερνουν αλλα παιδια; ...δεν ειναι τοσο απλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vdeverak Δημ. December 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2017 Ναι αυτό λέω δεν φταίει η oneplus αλλά ο τοπικός κούριερ ή ΕΛΤΑ. Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deis Δημ. December 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2017 (edited) Παρήγγειλα χθες νωρίς το πρωί το 5T 8/128 με μια extra θήκη carbon bumper και ένα τζαμι με free shipping και σήμερα παραλαμβάνω μέχρι το απόγευμα! Είναι η πρώτη one+ συσκευή, έχω ακούσει και διαβάσει πολύ θετικά σχόλια αλλα τέτοια εξυπηρέτηση και ταχύτητα αποστολής δεν την περίμενα! ελπίζω και η συσκευή να με αφήσει ευχαριστημένο γιατί έχω ξενερώσει με τη samsung μέσα στο σκ άρχισε πάλι για δεύτερη φορα να κάνει νερά το s7 edge Edited December 19, 2017 by Deis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
badfish Δημ. December 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2017 παιδια, καλοριζικα οσοι παραλαβατε. Λιγο για τις θηκες και το γυαλι αν πηρατε.. καμμια καλη Η κακη εντυπωση απο καποια?Την ξυλινη χαλβαδιαζω .. θα παραγγειλω μεθαυριο κ δεν εχω αποφασισει ακομη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys_4 Δημ. December 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2017 Καλησπέρα εχω παρατηρήσει ότι η κατανάλωση μπαταρίας στον chrome browser είναι μεγάλη σε σχέση με την κατανάλωση τής οθόνη , δηλαδή μέσα στην μέρα έχει κατανάλωση 9 % chrome και 16% οθόνη. Το έχει αντιμετωπίσει κάποιος αλλος;;;;;; Το αλλο που παρατήρησα ειναι ότι έχει πολυ κατανάλωση και μένει αρκετά ενεργό αυτό ( active mobile radio) σε πολλές εφαρμογές και κυρίως σε εφαρμογή που στέλνει ειδοποιήσεις στο παρασκήνιο . Αν απενεργοποιήσω τα δεδομένα στο παρασκήνιο σταματά το drain αλλα δεν εχω ειδοποιήσεις που τής χρειάζομαι......... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. December 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2017 παιδια, καλοριζικα οσοι παραλαβατε. Λιγο για τις θηκες και το γυαλι αν πηρατε.. καμμια καλη Η κακη εντυπωση απο καποια?Την ξυλινη χαλβαδιαζω .. θα παραγγειλω μεθαυριο κ δεν εχω αποφασισει ακομη.. Κοίτα η Sandstone είναι η πιο ωραία κατά την γνώμη μου (υποκειμενικό βέβαια) αλλά σίγουρα μαζί με την karbon είναι η πιο σταθερές στο χέρι. Και με ένα μεγάλο σε μέγεθος κινητό παίζει πολύ σημαντικό ρόλο να μην γλιστράει η θήκη. Νομίζω ότι η ξύλινη έτσι όπως την βλέπω έχει μεγαλύτερη ολισθηρότητα από αυτές που προανέφερα.... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. December 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2017 Καλησπέρα εχω παρατηρήσει ότι η κατανάλωση μπαταρίας στον chrome browser είναι μεγάλη σε σχέση με την κατανάλωση τής οθόνη , δηλαδή μέσα στην μέρα έχει κατανάλωση 9 % chrome και 16% οθόνη. Το έχει αντιμετωπίσει κάποιος αλλος;;;;;; Το αλλο που παρατήρησα ειναι ότι έχει πολυ κατανάλωση και μένει αρκετά ενεργό αυτό ( active mobile radio) σε πολλές εφαρμογές και κυρίως σε εφαρμογή που στέλνει ειδοποιήσεις στο παρασκήνιο . Αν απενεργοποιήσω τα δεδομένα στο παρασκήνιο σταματά το drain αλλα δεν εχω ειδοποιήσεις που τής χρειάζομαι......... Αν έχεις ανοιχτό τον συγχρονισμό του chrome τότε λογικό Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys_4 Δημ. December 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2017 Αν έχεις ανοιχτό τον συγχρονισμό του chrome τότε λογικό Απο που γίνεται απενεργοποίηση ;;;; Αν και δεν νομίζω οτι είναι απο αυτό γιατί το κάνει μονο στα δεδομένα (4g) οταν ειμαι με wifi ειναι οκ ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vag_koun Δημ. December 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2017 Απο που γίνεται απενεργοποίηση ;;;; Αν και δεν νομίζω οτι είναι απο αυτό γιατί το κάνει μονο στα δεδομένα (4g) οταν ειμαι με wifi ειναι οκ ... Ρυθμίσεις - λογαριασμοί - Google. Απενεργοποίησε δεδομένα παρασκηνίου σε ότι δεν σε καίει για ειδοποιήσεις..το mobile radio ανεβαίνει όταν κάνουμε χρήση περισσότερο 3g 4g παρά wifi Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk Παράθεση Pixel 4 XL Οδηγός Βελτίωσης Μπαταρίας & Χρήσης του LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. December 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2017 Παρήγγειλα χθες νωρίς το πρωί το 5T 8/128 με μια extra θήκη carbon bumper και ένα τζαμι με free shipping και σήμερα παραλαμβάνω μέχρι το απόγευμα! Είναι η πρώτη one+ συσκευή, έχω ακούσει και διαβάσει πολύ θετικά σχόλια αλλα τέτοια εξυπηρέτηση και ταχύτητα αποστολής δεν την περίμενα! ελπίζω και η συσκευή να με αφήσει ευχαριστημένο γιατί έχω ξενερώσει με τη samsung μέσα στο σκ άρχισε πάλι για δεύτερη φορα να κάνει νερά το s7 edge Μια σύγκριση θελουμε σε σχεσε με το s7 edge οθονη και καμερα βασικα... Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys_4 Δημ. December 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2017 Ρυθμίσεις - λογαριασμοί - Google. Απενεργοποίησε δεδομένα παρασκηνίου σε ότι δεν σε καίει για ειδοποιήσεις..το mobile radio ανεβαίνει όταν κάνουμε χρήση περισσότερο 3g 4g παρά wifi Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk Χρησιμοποιώ τον chrome πολύ και εκεί βλεπω τρελή κατανάλωση στο mobile radio, αν κλείσω τα δεδομένα παρασκήνιου δεν μου έρχονται ειδοποιήσεις του chrome. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vag_koun Δημ. December 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2017 Χρησιμοποιώ τον chrome πολύ και εκεί βλεπω τρελή κατανάλωση στο mobile radio, αν κλείσω τα δεδομένα παρασκήνιου δεν μου έρχονται ειδοποιήσεις του chrome. Αν είναι κάτι που χρησιμοποείς πολύ είναι λογική η κατανάλωση και δεν πρέπει να σε απασχολεί. Βέβαια δεν είναι και ο πιο ελαφρύς browser αλλά έχει πράγματα βολικά για τους περισσότερους χρήστες. Χωρίς να θέλω να είμαι αδιάκριτος χρησιμοποιείς τον chrome για ειδοποιήσεις από social media? Παράθεση Pixel 4 XL Οδηγός Βελτίωσης Μπαταρίας & Χρήσης του LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. December 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2017 Πάντως παιδιά, το δικό μου έφυγε χθες και σε λίγο θα το έχω στα χέρια μου. Μια μέρα πριν, μιας και το estimated delivery έγραφε για 20 του μήνα. Στην προκειμένη το priority δούλεψε Όχι απλά σωστά. Παραπάνω από σωστά. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. December 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2017 Καμια βραδινη φωτο μετα την αναβαθμιση εχει ανεβασει κανεις παιδια , να δουμε αν εχει σοβαρευτει η καμερα σε low light καταστασεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. December 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2017 Βαγγέλη λογικά το βράδυ θα ανέβει πρώτο τεστ μαζί με s8+... Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys_4 Δημ. December 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2017 Αν είναι κάτι που χρησιμοποείς πολύ είναι λογική η κατανάλωση και δεν πρέπει να σε απασχολεί. Βέβαια δεν είναι και ο πιο ελαφρύς browser αλλά έχει πράγματα βολικά για τους περισσότερους χρήστες. Χωρίς να θέλω να είμαι αδιάκριτος χρησιμοποιείς τον chrome για ειδοποιήσεις από social media? χρησιμοποιώ τον chrome για στοίχημα στην bet365 για να εχω ειδοποιήσεις στο live , γιατί ομως μου το κάνει μονο όταν είμαι με δεδομένα και οχι με wifi........;;;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. December 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2017 Βαγγέλη λογικά το βράδυ θα ανέβει πρώτο τεστ μαζί με s8+... Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ωχ, ωχ, θα του βαλεις δυσκολα. Ελπιζω να μην χαος η διαφορα και δουμε μπολικο θορυβο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vag_koun Δημ. December 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2017 χρησιμοποιώ τον chrome για στοίχημα στην bet365 για να εχω ειδοποιήσεις στο live , γιατί ομως μου το κάνει μονο όταν είμαι με δεδομένα και οχι με wifi........;;;;;;Δεν το κάνει μόνο σε εσένα..όσο πιο πολύ μπαίνεις ιντερνέτ από data τόσο ανεβαίνει αυτό το στατιστικό. Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk Παράθεση Pixel 4 XL Οδηγός Βελτίωσης Μπαταρίας & Χρήσης του LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. December 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2017 εδέησαν να στείλουν tracking number. φαίνεται να παραδόθηκε σήμερα η συσκευή στις 11μησι. αντε να δούμε.. περιμένουμε εντυπώσεις του Βλάση! Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. December 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2017 εδέησαν να στείλουν tracking number. φαίνεται να παραδόθηκε σήμερα η συσκευή στις 11μησι. αντε να δούμε.. περιμένουμε εντυπώσεις του Βλάση! Με το καλο να παραλαβεις, ειπαμε σημερα θα φυγουν ολα. Αυτο ομως που βλεπεις, ετσι για την ιστορια, ειναι απλα το ηλεκτρονικο voucher που "ανοιξε" η αποθηκη της Oneplus, η συσκευη θα παραληφθει βραδακι απο DHL. Την εχουμε μαθει καλα πλεον την Oneplus ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mrvaggos Δημ. December 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2017 εδέησαν να στείλουν tracking number. φαίνεται να παραδόθηκε σήμερα η συσκευή στις 11μησι. αντε να δούμε.. περιμένουμε εντυπώσεις του Βλάση! και μένα απο την προηγουμενη Τετάρτη τίποτα ακόμα. Υπομονή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts