Jump to content

OnePlus 5T

asot
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

https://forums.oneplus.com/threads/the-lab-oneplus-6-edition.822474/

ορίστε, γίνεται ριβιουερ και πάρτε το τσάμπα

1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed

Παιδιά, αντιμετωπίζω ένα περίεργο θέμα με τη μπροστινή κάμερα του τηλεφώνου. Όταν βγάζω selfie, η φωτογραφία βγαίνει σαν καθρεφτισμένη, με αποτέλεσμα αν υπάρχει κείμενο από πίσω να μη διαβάζεται. Εννοείται πως έχω απενεργοποιήσει το invert photos από τις ρυθμίσεις, αλλά το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Το έχει προσέξει κανένας άλλος; Είμαι rooted με την τελευταία stable.

Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk

Αυτό εννοείς το έχεις κλειστό;

afc0902c3c6ce2215c342429ef820f74.jpg

Ναι, είτε στο on, είτε στο off, δεν υπάρχει καμία διαφορά στο τελικό αποτέλεσμα.

Ναι, είτε στο on, είτε στο off, δεν υπάρχει καμία διαφορά στο τελικό αποτέλεσμα.

Wipe cache?reboot?

iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra

iPad Pro M4

Garmin Fenix 7X Sapphire Solar

Apple Airpods Pro 2

Πηγα θαλασσα σημερα και χρησιμοποιούσα το κινητο αλλα υπηρχαν στιγμες που δεν μπορούσα να δω καθαρα την οθονη επειδη επεφτε ο ηλιος και ψιλο απογοητευτηκα...ελπιζω το 6 να εχει καλυτερη οθονη....

iPad Pro M4

Apple Airpods Pro 2

Εκανα το update της 8.1 με καθαρη εγκατάσταση και τα βρίσκω όλα οκ, κανένα battery drain, μπαταρία εξαιρετική όπως και πριν, και παλι το κινητό είναι πύραυλος, για μένα με καθαρη εγκατάσταση προχωρειστε ανετα

Sent from my ONEPLUS 5T

Εκανα το update της 8.1 με καθαρη εγκατάσταση και τα βρίσκω όλα οκ, κανένα battery drain, μπαταρία εξαιρετική όπως και πριν, και παλι το κινητό είναι πύραυλος, για μένα με καθαρη εγκατάσταση προχωρειστε ανετα

Sent from my ONEPLUS 5T

Ήσουν με custom recovery και root;

Με ποια βήματα έκανες τη διαδικασία χωρίς να έχεις παρατράγουδα;

Έβαλες Dolby Atmos;

Ήσουν με custom recovery και root;

Με ποια βήματα έκανες τη διαδικασία χωρίς να έχεις παρατράγουδα;

Έβαλες Dolby Atmos;

Ήμουν custom recovery & root.

Wipe data, system, dalvik & cache.

Φλασαρισμα της Ρομ, εκκίνηση στο λειτουργικό.

Άνοιγμα απαραίτητων επιλογών στο Dev settings για να το συνδεσω στο PC και να περάσω μέσω fastboot την recovery, μόλις την πέρασα εκανα reboot στην recovery και φλασαρα το magisk.

Dolby atmos δεν έχω περάσει ποτε, κανει τόσο διάφορα στον ήχο?

Sent from my ONEPLUS 5T

Ήμουν custom recovery & root.

Wipe data, system, dalvik & cache.

Φλασαρισμα της Ρομ, εκκίνηση στο λειτουργικό.

Άνοιγμα απαραίτητων επιλογών στο Dev settings για να το συνδεσω στο PC και να περάσω μέσω fastboot την recovery, μόλις την πέρασα εκανα reboot στην recovery και φλασαρα το magisk.

Dolby atmos δεν έχω περάσει ποτε, κανει τόσο διάφορα στον ήχο?

Sent from my ONEPLUS 5T

Ωραία, έτσι σκεφτόμουν να τα κάνω και 'γω!! Να δούμε πότε θα στρωθώ όμως :rolleyes:

Χωρίς να κατέχω πολλά...... νομίζω ότι κάνει διαφορά το Dolby Atmos!!

Επειδή τώρα είναι μια χαρά το κινητό, με Xposed, Dolby Atmos κτλ λέω μην αναβαθμίσω και έχω "ελλείψεις" μετά!! Πιστεύω όμως να υπάρχει Dolby Atmos και για την 5.1!

Ποιο magisk φλάσαρες από recovery; Το 16;

Πηγα θαλασσα σημερα και χρησιμοποιούσα το κινητο αλλα υπηρχαν στιγμες που δεν μπορούσα να δω καθαρα την οθονη επειδη επεφτε ο ηλιος και ψιλο απογοητευτηκα...ελπιζω το 6 να εχει καλυτερη οθονη....
Πότε δεν είχα πρόβλημα με μεγάλο φωτισμό. Μήπως είχε fixed φωτεινότητα οθόνης; Βάλτο στο Auto.

Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

OnePlus Referral Program: https://oneplus.net/gr/invite#EKRHPVBXTCA68Q9 για 20€ έκπτωση σε accessories Oneplus.

Πότε δεν είχα πρόβλημα με μεγάλο φωτισμό. Μήπως είχε fixed φωτεινότητα οθόνης; Βάλτο στο Auto.

Και εγω ως τωρα δεν είχα πρόβλημα με την φωτεινότητα αλλα σημερα θαλασσα ειχα θεμα...και auto το εβαλα...και χειροκίνητα και παλι δυσκολα τα πραγνατα...

iPad Pro M4

Apple Airpods Pro 2

Και εγω ως τωρα δεν είχα πρόβλημα με την φωτεινότητα αλλα σημερα θαλασσα ειχα θεμα...και auto το εβαλα...και χειροκίνητα και παλι δυσκολα τα πραγνατα...

Εδω η λυση.

Δουλευει και χωρις απαραίτητα root.

Μηπως φορουσες ομως γυαλια ηλιου,διοτι εκει καπως λογικο να διακρινεις λιγοτερο οθονη με τον ηλιο να βαραει απο πανω.

https://play.google.com/store/apps/details?id=flar2.hbmwidget&hl=el

Εγω παντως παραπονα δεν εχω και με γυαλιά ηλίου βλέπω άνετα(ειναι βεβαια 1-2 κλικ κατω απο s9 plus που ειχα παράλληλα επι 10ημερο,αλλα εξακολουθεί να εχει πολυ καλη αποδοση εξω)

Edited by alextrela

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Ξανά πίσω στο 5Τ είμαι με stable 8.1 , έχει δοκιμάσει κάποιος και την beta 6 να μου πει πια είναι ανώτερη;

Αλεξ ποια είναι η εφαρμογή ρε φιλε δεν μου ανοίγει το λινκ.

Ανοίγει σε εμένα από browser.

High Brightness Mode λέγεται.

Ειναι paid στα 0.99 σεντς.

Καλύτερα δοκιμή αυριο ημερα ετσι ώστε αν δεν σας καλύπτει να ζητήσετε refund εντος 1-2 ώρες απο την στιγμή της αγοράς.

Edited by alextrela

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Να ρωτήσω κάτι παιδιά,το τζαμακι της κάμερας χαράζει εύκολα; ότι θήκη έχω δεν προστατεύει την κάμερα λόγο του μεγάλου εξογκωματος

Να ρωτήσω κάτι παιδιά,το τζαμακι της κάμερας χαράζει εύκολα; ότι θήκη έχω δεν προστατεύει την κάμερα λόγο του μεγάλου εξογκωματος

Από ζαφείρι λένε πως είναι αλλά σίγουρα θέλει προσοχή.

Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Παιδιά η Ota κατευθείαν από το updater της συσκευής πότε θα έρθει Ελλάδα;

OnePlus Referral Program: https://oneplus.net/gr/invite#EKRHPVBXTCA68Q9 για 20€ έκπτωση σε accessories Oneplus.

Έχει παρατηρήσει κάποιος να μην νεταρει η κάμερα μετά από deep sleep,το πρόβλημα το έχω και στην 5.1 και στη beta 6, θέλει να το κουνήσεις ή να κάνεις ταπ , μετά δουλεύει ακαριαία κάνει focus όπου και να το γυρίσεις πολύ γρήγορα, να είναι hardware πρόβλημα;

Παιδιά η Ota κατευθείαν από το updater της συσκευής πότε θα έρθει Ελλάδα;

Λογικα μεσα στο επομενο δεκαημερο!

Έχει παρατηρήσει κάποιος να μην νεταρει η κάμερα μετά από deep sleep,το πρόβλημα το έχω και στην 5.1 και στη beta 6, θέλει να το κουνήσεις ή να κάνεις ταπ , μετά δουλεύει ακαριαία κάνει focus όπου και να το γυρίσεις πολύ γρήγορα, να είναι hardware πρόβλημα;

Βαγγέλη, εγώ έχω βάλει μόνο stable. Τώρα είμαι ακόμη στην 5.0.4, δεν έμεινε χρόνος ακόμη να βάλω την 5.1, αλλά τέτοιο πρόβλημα δεν είχα ποτέ! Η κάμερα νετάρει αμέσως!