Jump to content

OnePlus 5T

asot
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

8 διαφορετικά χρώματα έχει.

Ναι, αλλά το χρώμα που θα διαλέξεις είναι το ίδιο για όλες τις εφαρμογές και όχι διαφορετικό χρώμα για διαφορετικές εφαρμογές.

Ναι, αλλά το χρώμα που θα διαλέξεις είναι το ίδιο για όλες τις εφαρμογές και όχι διαφορετικό χρώμα για διαφορετικές εφαρμογές.

Έτσι ακριβώς!

:rolleyes:

θυμήστε κάποιος τί κάνουμε σε battery draining με Google services

Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk

Αρχικά clear cache επανεκκίνηση και βλέπεις..

Επίσης μεγάλο πρόβλημα με τα google services. Η κατανάλωση ειναι στο θεό. Ενδειτικά το έβγαλα απ τον φορτιστή 100% 11 το πρωί και τώρα έχω 66% υπόλοιπο με μισή ώρα SOT και κατανάλωση 380mAh τα services.

Αυτο όμως το κάνει ΜΟΝΟ σε 4G. σε wifi κανενα πρόβλημα ούτε καν φαινοντα τα services στην κατανάλωση.. Εννοείται έχω κάνει πολλές φορές clear cache τοσο απο recovery οσο και απο το 'εφαρμογές'. Το κινητό ειναι στοκ τελείως με 4.7.5 και τα χω optimized (wifi / bt search off, gps economy, deleloper settings ->doze, disable background data σε πολλες εφαρμογές) .. Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω :(

Galaxy S21 Ultra + Galaxy Watch

Εγώ το έχω μόνιμα με ανοικτά δεδομένα. Καμιά σχέση αυτό με τα google services. Σου τρώει πάρα πολύ....
Φιλικά, Κατερίνα

Επίσης μεγάλο πρόβλημα με τα google services. Η κατανάλωση ειναι στο θεό. Ενδειτικά το έβγαλα απ τον φορτιστή 100% 11 το πρωί και τώρα έχω 66% υπόλοιπο με μισή ώρα SOT και κατανάλωση 380mAh τα services.

Αυτο όμως το κάνει ΜΟΝΟ σε 4G. σε wifi κανενα πρόβλημα ούτε καν φαινοντα τα services στην κατανάλωση.. Εννοείται έχω κάνει πολλές φορές clear cache τοσο απο recovery οσο και απο το 'εφαρμογές'. Το κινητό ειναι στοκ τελείως με 4.7.5 και τα χω optimized (wifi / bt search off, gps economy, deleloper settings ->doze, disable background data σε πολλες εφαρμογές) .. Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω :(

Σε 4g πάντοτε βλέπεις περισσότερο mobile ratio. Όταν λες gps economy εννοείς battery saving? Στο λέω γιατί το έχω ψάξει αρκετά και μόνο battery saving δεν είναι. Υπάρχουν και αρκετές αναφορές στο xda. Αν έχεις αυτή την επιλογή η συσκευή προσπαθεί να καταλάβει την τοποθεσία από το 4g / wifi. Στην δική σου περίπτωση δηλαδή περισσότερο από το 4g. Όταν έχεις ανοιχτή την κάνουλα αυτή οι ενεργοβορες εφαρμογές της Google με τα αμέτρητα services και τα permissions που ζητάνε μπορεί να αιτουνται βάσει κάποιων internals που έχουν κάθε λίγα δευτερόλεπτα ή λεπτά να μάθουν την θέση σου αυξάνοντας σου την κατανάλωση. Και δυστυχώς δεν έχουμε πλήρη έλεγχο των permission αφού πέρα από αυτά που σου εμφανίζει το λειτουργικό αν πας στο setting - apps και διαλέξεις μια εφαρμογή, υπάρχει πάνω δεξιά ένα μενού που λέει show all permissions. Για μένα αν δεν θες να μπλέξεις κάνοντας disable services/receivers κτλ με ρουτ, δοκίμασε αρχικά στην τοποθεσία την άλλη επιλογή που αφορά μόνο το GPS της συσκευής μήπως και δεις διαφορά. Οι ουσιαστικές λύσεις όταν πρόκειται για google play services απαιτούν ρουτ ψαξιμο και πείραγμα. Στην περίπτωσή σου φαίνεται όντως υπερβολική η κατανάλωση. Και εγώ όσο είμαι με 4g έχω κάποια κατανάλωση αλλά δεν ξεπερνά στο ποσοστό της μπαταρίας το 2%.

Edited by Vag_koun

ναι battery saving αλλά τώρα βλέπω οτι απο χθες το είχα σε υψηλή ακρίβεια :D θα κανω τεστ με battery saving, μη σου πω κλειστό τελείως , να δω πως θα πάει . Ενταξει λογικό να εχει καταναλωση αλλα όχι τόσο. Τα google services ειναι τα τελευταία beta (να το γυρνούσα σε stable;;.... )

Με ροοτ δε θέλω να μπλέξω προς το παρον, ίσως όταν βγεί η τελική ορεο να του κανω και ξεκλείδωμα.. .

Galaxy S21 Ultra + Galaxy Watch

ναι battery saving αλλά τώρα βλέπω οτι απο χθες το είχα σε υψηλή ακρίβεια :D θα κανω τεστ με battery saving, μη σου πω κλειστό τελείως , να δω πως θα πάει . Ενταξει λογικό να εχει καταναλωση αλλα όχι τόσο. Τα google services ειναι τα τελευταία beta (να το γυρνούσα σε stable;;.... )

Με ροοτ δε θέλω να μπλέξω προς το παρον, ίσως όταν βγεί η τελική ορεο να του κανω και ξεκλείδωμα.. .

Από ότι ξέρω μπορείς να κατεβάσεις και να περάσεις αλλά play services αλλά μπορεί να γίνουν και πάλι update μόνα τους..εδώ και χρόνια δεν σε ρωτάνε για να αναβαθμιστούν,,

Γενικά δεν θέλω να κάνω τέτοιες ερωτήσεις, όμως θέλω να πουλήσω το iPhone που έχω και μου το ζητάνε αρκετά!

Δεν μπορώ όμως να το δώσω αν δεν παραλάβω πρώτα το 5Τ γιατί θα μείνω χωρίς συσκευή!

Η παραγγελία μου είναι Standard Shipping, με Dispatch στις 27/12 και έρχεται λέει μέχρι 4/1!

Υπάρχει περίπτωση αν γίνει Dispatch στις 27/12 να είναι Θεσσαλονίκη στις 29/12 ή 30/12 έστω να πάω εγώ να το παραλάβω από κατάστημα της Courier;;

Ή περιμένω μέχρι τις 4/1 και αυτό αν είμαι τυχερός;;

Sent from my iPhone using Tapatalk

Γενικά δεν θέλω να κάνω τέτοιες ερωτήσεις, όμως θέλω να πουλήσω το iPhone που έχω και μου το ζητάνε αρκετά!

Δεν μπορώ όμως να το δώσω αν δεν παραλάβω πρώτα το 5Τ γιατί θα μείνω χωρίς συσκευή!

Η παραγγελία μου είναι Standard Shipping, με Dispatch στις 27/12 και έρχεται λέει μέχρι 4/1!

Υπάρχει περίπτωση αν γίνει Dispatch στις 27/12 να είναι Θεσσαλονίκη στις 29/12 ή 30/12 έστω να πάω εγώ να το παραλάβω από κατάστημα της Courier;;

Ή περιμένω μέχρι τις 4/1 και αυτό αν είμαι τυχερός;;

Sent from my iPhone using Tapatalk

Φίλος δύσκολα, σε βλέπω για το νέο Έτος!

Μόλις βγήκε Oreo 8.0 επίσημα για το αδελφάκι μας Oneplus 5 :) Δωράκι Χριστουγγενων!!! Σύντομα βλέπω να τρώμε Oreo και εμείς :). Καλές γιορτές σε όλους!!! :D

Samsung Galaxy S24 Ultra 5G (SM-S928B/DS) (Snapdragon 8 Gen 3, 512GB, 12GB RΑΜ) Android 14 (OneUI v6.1). 

Samsung Galaxy Watch 4 LTE (SM-R875F) (Exynos W920, 16GB, 1.5GB RΑΜ) WearOS v4.0 (OneUI v5.0).

Φίλος δύσκολα, σε βλέπω για το νέο Έτος!

Μόλις βγήκε Oreo 8.0 επίσημα για το αδελφάκι μας Oneplus 5 :) Δωράκι Χριστουγγενων!!! Σύντομα βλέπω να τρώμε Oreo και εμείς :). Καλές γιορτές σε όλους!!! :D

https://www.theandroidsoul.com/oneplus-oreo-update-release-date/

....As regards OnePlus 5T though, there are no signs or Oreo yet, a snot even a beta update is available. That’s not a worry though, as we have a feeling that the 8.0 update for the 5T too is nearing release. it could be a few weeks away, but it should definitely be out in early part of January 2018.

Κώστας

My current device: OnePlus 5T 8/128 - Oxygen OS 5.1 - Rooted with Magisk, Previous devices: Leeco Lemax 2 x820 6/64, LG G5 lite, LG G FLEX 2, LG G FLEX, Sony xperia Z1, Motorolla Razr, Htc Hd, .......

Και κάπου εδώ θα μπει για φόρτιση το εργαλείο!!36e2459a6ab8d0921b67f35295e948e1.jpg2ef74f1454b36ec8d50aee7196c023a8.jpga91106080a5e903df9f477533d30650f.jpg

Παιδιά μου κολλάει το widget της ώρας.συμβαινει σε άλλον;6185326022be57b6e7299782ae21773d.jpg

Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

[sIGPIC][/sIGPIC]

Με light manager απο playstore βάζετε ότι χρώμα θέλετε σε καθε εφαρμογή..Δεν θυμάμαι αν θέλει root γιατί πάντα είχα!

Θα το δοκιμάσω και αυτό αν και αρκετές εφαρμογές εχουν δικιά τους ρύθμιση πχ WhatsApp εχω βάλει cyan η Textra SMS έχω βάλει μωβ,αντίστοιχα σε Gmail η Outlook έχω επιλέξει κόκκινο από τις ρυθμίσεις της συσκευής.

Πάντως το Ambient Display ειναι εντελώς άχρηστο και βλεπωντας σε net με μια αναζητηση ηταν σε κάποια φάση σε πολύ καλό επίπεδο πχ σε OnePlus 3 και μετά απο κάποιο update το κουτσουρεψε οσο δεν πάει η εταιρία.:down:

https://forums.oneplus.net/threads/ambient-display.637261/

Και εδω στο 5Τ εβαλε μια τέρμα κουτσουρεμενη εκδοσή,το απενεργοποιησα εντελώς αφου η παρούσα μορφή του είναι για τα πανηγηρια.

Ελπίζω με Oreo να φιλοτιμηθούν να βάλουν μια αξιοπρεπή υλοποίηση οπως σε κάποιες εκδόσεις σε OnePlus 3.

3. Μπορείς να το ρυθμίσεις από το IFFTT

Για δώσε τα φώτα σου βρε :p

Edited by alextrela

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Θα το δοκιμάσω και αυτό αν και αρκετές εφαρμογές εχουν δικιά τους ρύθμιση πχ WhatsApp εχω βάλει cyan η Textra SMS έχω βάλει μωβ,αντίστοιχα σε Gmail η Outlook έχω επιλέξει κόκκινο από τις ρυθμίσεις της συσκευής.

Πάντως το Ambient Display ειναι εντελώς άχρηστο και βλεπωντας σε net με μια αναζητηση ηταν σε κάποια φάση σε πολύ καλό επίπεδο πχ σε OnePlus 3 και μετά απο κάποιο update το κουτσουρεψε οσο δεν πάει η εταιρία.:down:

Και εδω στο 5Τ εβαλε μια τέρμα κουτσουρεμενη εκδοσή,το απενεργοποιησα εντελώς αφου η παρούσα μορφή του είναι για τα πανηγηρια.

Ελπίζω με Oreo να φιλοτιμηθούν να βάλουν μια αξιοπρεπή υλοποίηση οπως σε κάποιες εκδόσεις σε OnePlus 3.

Να ρωτήσω και εγώ τώρα, η σωστή και ακριβής λειτουργία του Ambient Display τι σκοπό έχει;;

Ως χρήστης iPhone δεν είμαι εξοικειωμένος με τον όρο, τον οποίο έχω δει και ακούσει μόνο σε Android Phones φίλων.

Απ' όσο έχω καταλάβει έχει να κάνει με τις ειδοποιήσεις και το πως αλληλεπιδρά ο χρήστης μαζί τους;

Εννοεί το 4 για τα wallpapers και είναι IFTTT κατέβασε την από το store, θέλει αρκετό διάβασμα για να κανει αυτό που θέλεις

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Να ρωτήσω και εγώ τώρα, η σωστή και ακριβής λειτουργία του Ambient Display τι σκοπό έχει;;

Ως χρήστης iPhone δεν είμαι εξοικειωμένος με τον όρο, τον οποίο έχω δει και ακούσει μόνο σε Android Phones φίλων.

Απ' όσο έχω καταλάβει έχει να κάνει με τις ειδοποιήσεις και το πως αλληλεπιδρά ο χρήστης μαζί τους;

Να ανάβει η οθόνη όταν έρχονται ειδοποιήσεις και όταν σηκώνεις τη συσκευή, όπως και στα iPhone, αλλά δεν ανάβει όλη η οθόνη μόνο μέρος αυτής, την προτιμώ από την Always on

Always on amoled.

Πολυ καλή εφαρμογή για always on display

HTC Diamond --> NOKIA N97 mini --> SAMSUNG Galaxy W --> HTC One S --> LG G2 --> SAMSUNG Galaxy A5 --> Galaxy A7 --> Note 4 --> Lg g4 --> SAMSUNG Galaxy S7 Edge --> LG G6--> OnePlus 5T --> Huawei P20 pro --> Note 9 --> Huawei P30 pro --> Note 10+

Παιδιά μου κολλάει το widget της ώρας.συμβαινει σε άλλον;6185326022be57b6e7299782ae21773d.jpg

Και σε εμένα το ίδιο συμβαίνει φίλε μου.

Έκανα επανεκκίνηση και δείχνει να έχει στρώσει.θα το παρακολουθησω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μπορείς να βάλεις ενα λινκ με την εφαρμογή για τα wallpapers?

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ifttt.ifttt

Είναι εφαρμογή αυτοματισμών που μπορείς να την ρυθμίσεις να αλλάζει και wallpapers μεταξύ πολλών άλλων που μπορεί να κάνει

Σε 4g πάντοτε βλέπεις περισσότερο mobile ratio. Όταν λες gps economy εννοείς battery saving? Στο λέω γιατί το έχω ψάξει αρκετά και μόνο battery saving δεν είναι. Υπάρχουν και αρκετές αναφορές στο xda. Αν έχεις αυτή την επιλογή η συσκευή προσπαθεί να καταλάβει την τοποθεσία από το 4g / wifi. Στην δική σου περίπτωση δηλαδή περισσότερο από το 4g. Όταν έχεις ανοιχτή την κάνουλα αυτή οι ενεργοβορες εφαρμογές της Google με τα αμέτρητα services και τα permissions που ζητάνε μπορεί να αιτουνται βάσει κάποιων internals που έχουν κάθε λίγα δευτερόλεπτα ή λεπτά να μάθουν την θέση σου αυξάνοντας σου την κατανάλωση. Και δυστυχώς δεν έχουμε πλήρη έλεγχο των permission αφού πέρα από αυτά που σου εμφανίζει το λειτουργικό αν πας στο setting - apps και διαλέξεις μια εφαρμογή, υπάρχει πάνω δεξιά ένα μενού που λέει show all permissions. Για μένα αν δεν θες να μπλέξεις κάνοντας disable services/receivers κτλ με ρουτ, δοκίμασε αρχικά στην τοποθεσία την άλλη επιλογή που αφορά μόνο το GPS της συσκευής μήπως και δεις διαφορά. Οι ουσιαστικές λύσεις όταν πρόκειται για google play services απαιτούν ρουτ ψαξιμο και πείραγμα. Στην περίπτωσή σου φαίνεται όντως υπερβολική η κατανάλωση. Και εγώ όσο είμαι με 4g έχω κάποια κατανάλωση αλλά δεν ξεπερνά στο ποσοστό της μπαταρίας το 2%.

Εγω εχω παρατηρήσει ότι η εφαρμογή chrome browser έχει τρομερή κατανάλωση σε μενα ειμαι ολη μέρα με 4g και την κατανάλωση την κανει το mobile radio και μονο αν είμαι σε 4g σε wifi ολα καλα , βέβαια έχω βρει λύση απενεργοποίωντας τα δεδομένα παρασκήνιου αλλα ετσι δεν εχω ειδοποιήσεις στον chrome ........

Always on amoled.

Πολυ καλή εφαρμογή για always on display

Τι παίζει όμως με την μπαταρία; είδες διαφορά προς το χειρότερο ή όχι

----- προσθήκη μηνύματος 102 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Όταν πήρα την συσκευή διάβασα σε ένα site ότι ο καλύτερος κύκλος φόρτισης είναι από 20-90% για καλύτερη υγεία της μπαταρίας. Ισχύει κάτι τέτοιο;

Yπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.