mobilemaniac Δημοσιεύτηκε April 19, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 19, 2005 Καλημερα ενας φιλος μου εδωσε σε αντιγραφο τα win xp gr profesional.Επειδη εχω ακουσει πολλα οτι η microsoft μπορει να εντοπιζει τα αντιγραφα και επισης δεν εχεις προσβασει στο windows update,τη συμβουλη μου δινεται και τι πρεπει να ξερω για τα xp σε αντιγραφο.Ευχαριστω και περιμενω την γνωμη σας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. April 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2005 Καλημερα ενας φιλος μου εδωσε σε αντιγραφο τα win xp gr profesional.Επειδη εχω ακουσει πολλα οτι η microsoft μπορει να εντοπιζει τα αντιγραφα και επισης δεν εχεις προσβασει στο windows update,τη συμβουλη μου δινεται και τι πρεπει να ξερω για τα xp σε αντιγραφο.Ευχαριστω και περιμενω την γνωμη σας Όπου ακούς πολλά κεράσια (αντίγραφα στην περίπτωσή σου :p )βάστα και μικρό καλάθι όπως λεει και ο σοφός Ελληνικός λαός(ο ποιός; :lol: )... Προχώρα άφοβα. ;) :w00t: :shifty: Παράθεση Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lospsi Δημ. April 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2005 Καλημερα ενας φιλος μου εδωσε σε αντιγραφο τα win xp gr profesional.Επειδη εχω ακουσει πολλα οτι η microsoft μπορει να εντοπιζει τα αντιγραφα και επισης δεν εχεις προσβασει στο windows update,τη συμβουλη μου δινεται και τι πρεπει να ξερω για τα xp σε αντιγραφο.Ευχαριστω και περιμενω την γνωμη σας min kollas opws eipe kai o Agent M proxwra afoba... kai update 8a kaneis kai ta panta ;) :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raziel Warior Δημ. April 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2005 Μην ανησυχείς δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα! Χρησιμοποιήσε τα και απόλαυσε το δημιούργημα της Μικρομαλακής! The best windows by far... Παράθεση Ο καλύτερος τρόπος να βρείς διέξοδο είναι να περάσεις από μέσα. Robert Frost Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobilemaniac Δημ. April 20, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2005 Μην ανησυχείς δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα! Χρησιμοποιήσε τα και απόλαυσε το δημιούργημα της Μικρομαλακής! The best windows by far... Να ρωτησω κατι αλλο.Που μπορω να βρω σε cd τα service pack τον win2000gr και xpgr επειδη θελω να τα εγκαταστησω, στο windows update θελω αρκετες ωρες για κατεβασμα.Αμα υπαρχει σε μαγαζι η κανενας φιλος με το αζημιωτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. April 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2005 Gia ta XP yparxei i selida tis Microsoft pou to paraggelneis ENTELWS dwrean se CD (milw gia to service pack 2) Paraggila kai egw 3 na exw. http://www.microsoft.com/windowsxp/downloads/updates/sp2/cdorder/en_us/default.mspx Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Big_Dick Δημ. April 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2005 Καλημερα ενας φιλος μου εδωσε σε αντιγραφο τα win xp gr profesional.Επειδη εχω ακουσει πολλα οτι η microsoft μπορει να εντοπιζει τα αντιγραφα και επισης δεν εχεις προσβασει στο windows update,τη συμβουλη μου δινεται και τι πρεπει να ξερω για τα xp σε αντιγραφο.Ευχαριστω και περιμενω την γνωμη σας Αυτά είναι βλακίες εγω εχω winxp sp 2 κοπιά τα εχω δώσει και σε ενα φύλο μου και ολα είναι μια χαρά. Πριν όμως που είχα winxp home και κατεβασα το sp2 μου εκανε βλάβη και οταν το έβγαλα έπρεπε να ξαναβάλω απο την αρχή τα win....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. April 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2005 Nα προτιμάτε cd-rom windows XP με ενσoματωμένο το SP2... Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tntiseverywere Δημ. April 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2005 Proxwra afova...ftanei h ekdosi pou pires na min einai apo aftes pou theloun afto to xazo activation...aliws tin evapses...kai protima na mpenei apeftheias to sp1 or 2 giati kata megali pithanotita otan pas na ta kaneis manualy tha anagnwrisei oti to Serial key einai apo kapion allo kai den tha sou epitrepei na kaneis install ta sp packs...! Παράθεση Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobilemaniac Δημ. April 21, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2005 Να καταλαβω κατι σε μια κοπια τον xp αυτο που δεν μπορεις να κανεις ειναι windows update?η πρεπει να εχεις καποιο ***** για να σου επιτρεπει το update?Επισης ακουσα οτι σε λιγο καιρο βρηκε αλλο τροπο να εντοπιζει η microsoft τα πειρατικα αντιγραφα.Ρωταω γιατι θελω να τα εγκαταστησω σε δυο λαπτοπ που μετα θα περαστουν καποια προγραμματα που δινει η δουλεια τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tntiseverywere Δημ. April 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2005 Oxi file ola einai kanwnika..apla se merikes periptwseis den mporeis na kaneis install ta service pack.....kai kalitera na apofevgeis tis selides tis microsoft...giati pote den 3ereis ti tha exoun skeftei.... Παράθεση Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts