Jump to content

Winamp5 νέα beta!

kriz
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Φαίνεται ήταν αρκετά πολυάσχολοι στη Nullsoft τον τελευταίο καιρο! Προσωπικά τα νέα features δε με πολυσυγκινούν (ειδικά εκείνα τα οποία πρέπει να πληρώσεις ;) )

Επι πληρωμή θα είναι τα:

High speed CD Ripping (ας είναι καλά το ΕΑC :!: )

High speed CD Burning (ας είναι καλά το Nero :!: )

MP3 Encoding (πάλι EAC :blink: )

Κατεβάστε από εδώ:

http://www.yazor.nildram.co.uk/winamp50beta_full.exe

Changelog since last public release:

Winamp 5.0beta 10/13/03

* modern skin updates :

- fixed win98 crash with desktopalpha skins

- fixed pledit jumping on top of main window when docked and interacting with config drawer

- fixed avs hiding main window when docking to editor

- fixed vis gammagroup filtering

- fixed bgr color for pledit scrollbar background in v1.0 skins

- fixed rare crash on skinswitch

- added timers resolution autodetection

- added configuration of text scrolling speed

- added vis_cfg action to toggle vis cfg window via button

- fixed config drawer tabs moving the app when not selected

- added enable docking checkbox and docking distance editobox in prefs

- added tooltip checkbox in prefs

- fixed tooltip stealing focus from popup menus

- added support for noresize flag in embedwnd so that it spawns the right container

- added notransparency flag for embedwnd, made milkdrop use it

- fixed potential aot reset by embedwnd (ie, milkdrop)

- fixed slow text ticker, made it use timerclient_getSkipped to have consistent speed regardless of timer resolution

- added timer resolution in prefs page

- added link ratio & alpha in prefs page

- fixed empty popups in pledit menubar, commandbuttons and ml menubar when no playlist or devices are available

- fixed "mono" display when nothing playing, made songinfo update faster after clicking play

- separated link position & link width for main winshade window, changed default to link all

- removed move="1" for song title display on main window normal and shade modes

- fixed click on beatvis that would sometime fail to toggle active status

- added gammagroup xml param to vis objects

- made switching to windowshade open undocked video & vis when video is playing or vis is visible, docks back when coming back to normal mode

* made library able to update info on files that dont support tag writing when tag writing is checked

* fixed burning bug when using certain .WAV output settings

* enabled burning on multiple devices simultaneously

* made Winamp check to see if AVS or milkdrop is running fullscreen before starting video playback, and remove

fullscreen if necessary

* made AVS and Milkdrop check for video playback before going fullscreen (milkdrop uses fake mode, AVS complains)

(to avoid DirectDraw crash)

Εγώ προσωπικά επιμένω στο Winamp 2! Είναι το πιό ελαφρύ με διαφορά και το πιό εύχρηστο.
Ἢ λέγε τί σιγῆς κρεῖττον, ἢ σιγὴν ἔχε

Αρχικό Μήνυμα από τον Sergios

Εγώ προσωπικά επιμένω στο Winamp 2! Είναι το πιό ελαφρύ με διαφορά και το πιό εύχρηστο.

Συμφωνω απολυτως μαζι σου. Το winamp2 καταναλωνει 2-8MB ενω το 3 καταναλωνει 18-25ΜΒ. Αν ειναι αναλογο με την εκδοση το 5 ποσο μνημη θα καταναλωνει; (tip- βγαινει με την μεθοδο των τριων) :wacko:

Samsung S21 Ultra

Samsung Note 9

Samsung Galaxy Watch 4

[c0rrupt3d_tranSm1SS10n]

Αρχικό Μήνυμα από τον trod

Συμφωνω απολυτως μαζι σου. Το winamp2 καταναλωνει 2-8MB ενω το 3 καταναλωνει 18-25ΜΒ. Αν ειναι αναλογο με την εκδοση το 5 ποσο μνημη θα καταναλωνει; (tip- βγαινει με την μεθοδο των τριων) :wacko:

Το μόνο καλό του 3 είναι η μίξη των τραγουδιών που είναι καλό αν κάνεις πάρτυ με το laptop (πράγμα όχι σπάνιο) αλλά μέχρι εκεί. Για καθημερινή χρήση το 2 είναι κλάσεις ανώτερο.

Παρεμπιπτόντως, ανάμεσα στο 3 και το 5 υπάρχει κι άλλο νούμερο! Έχει βγει και 4 και δεν το πήρα είδηση;

Το μόνο καλό του 3 είναι η μίξη των τραγουδιών που είναι καλό αν κάνεις πάρτυ με το laptop (πράγμα όχι σπάνιο) αλλά μέχρι εκεί. Για καθημερινή χρήση το 2 είναι κλάσεις ανώτερο.

Παρεμπιπτόντως, ανάμεσα στο 3 και το 5 υπάρχει κι άλλο νούμερο! Έχει βγει και 4 και δεν το πήρα είδηση;

Το 3 ξέχνα το. Για mp3 player ήταν υπερβολικά βαρύ και αν το έχεις, απλά βγάλε το απ' τον σκληρό σου. Το 2 είναι πολύ ελαφρύ και το προτιμώ...

4 Δεν υπήρξε. Η έκδοση 5 υποτίθεται ότι συνδυάζει τα πλεονεκτήματα του 2 και του 3 = 5! Δηλαδή θα είναι και ελαφρύ (2) και εμφανισιακά πολύ όμορφο (5). Θα δείξει... Πάντως εγώ ακόμα το 2 χρησιμοποιώ.

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=5479&dateline=1263640289

get a life...

xmmm..

to perasa...

Καλουτσικο φαινεται

Ακομα του κάνω crash test

γιατι το 3 το ειχα κανει uninstall σε λίγες ωρες... Και εγώ μέχρι στιγμής ψηφίζω το 2

:X

Το μόνο καλό του 3 είναι η μίξη των τραγουδιών που είναι καλό αν κάνεις πάρτυ με το laptop (πράγμα όχι σπάνιο) αλλά μέχρι εκεί.

Καλά, πάρτυ με το winamp θα κάνουμε; Υπάρχουν άλλα κορυφαία προγράμματα! ;)

Επιτέλους, κυκλοφόρησε μία beta! Είχα μείνει στο Winamp 2.9x το 5 και αυτό είναι χλιδή! Μου άρεσε το νέο "modern" skin, το ότι δεν γονατίζει το σύστημα όσο το Winamp3 όταν χρησιμοποιείς skin του Winamp3, και επίσης με το classic skin (της σειράς 2.9x) δεν καταναλώνει καθόλου επιπλέον πόρους σε σχέση με το 2.x. Ωραία ήταν και η ενσωμάτωση του AVS και video window στο κυρίως παράθυρο. Συνοπτικά, το πρώτο Winamp > 2 που αξίζει να το κάνω default player όπως είχα το Winamp 2.x.

Καλό ακούγεται ως τώρα. Βαριέμαι να κατεβάζω beta, οπότε περιμένω τις απόψεις όσων το δοκιμάσουν ως προς το πόσο βαρύ είναι :)

Καλό ακούγεται ως τώρα. Βαριέμαι να κατεβάζω beta, οπότε περιμένω τις απόψεις όσων το δοκιμάσουν ως προς το πόσο βαρύ είναι :)

Είναι πιο "βαρύ" απο το 2

και πολύ πιο "ελαφρύ" απο το 3

Νομίζω είναι ότι πιο ρεαλιστικό μπορώ να καταλάβω για να καταλάβεις απόδοση

:X

ego eixa katebasei prin kairo tin alpha beta ekdosi 5 kai itan para poli elafri kai se mp3 kai se video! se sxesi me to 3! episis ta optika efe se full screen ta paizei poli kalitera apo to 2!

lete na tin katebaso auti ina meino me tin alphabeta?

Αρχικό Μήνυμα από τον oxin_rain

ego eixa katebasei prin kairo tin alpha beta ekdosi 5 kai itan para poli elafri kai se mp3 kai se video! se sxesi me to 3! episis ta optika efe se full screen ta paizei poli kalitera apo to 2!

lete na tin katebaso auti ina meino me tin alphabeta?

KAMIA σχέση με την alpha version! Κατέβασέ το!!! :)

2.8 ! Δεν την αλλάζω...τώρα να δοκιμάσουμε το 5 και τα ξαναλέμε..

Το προτιμάω το 2,8 γιατί πατάς το j( find mp3 shortcut) και γράφεις το τραγούδι που θέλεις μέσα στην μεγάλη σου συλλογή και το βρίσκει αμέσως ενώ με το 3...μέχρι να ανοίξει το media library και να τα φορτώσει και να κάνεις searchh...! :rolleyes:

Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away..

Καλό το 5, so far... Πάντως δοκιμάστε και το iTunes της Apple που μόλις βγήκε για PC (Windows). Είναι πολύ απλό, και πολύ δυνατό...
Flying is easy, just throw yourself at the ground and miss...

Αρχικό Μήνυμα από τον valerio

Καλό το 5, so far... Πάντως δοκιμάστε και το iTunes της Apple που μόλις βγήκε για PC (Windows). Είναι πολύ απλό, και πολύ δυνατό...

19,1ΜΒ μηπως ειναι πολλα για εναν απλο mp3 player που θελω;;;

Samsung S21 Ultra

Samsung Note 9

Samsung Galaxy Watch 4

[c0rrupt3d_tranSm1SS10n]

Το iTunes είναι για τα μπάζα. Εφέ και αρώματα. Εδώ δεν υποστηρίζει καν proxy, άσε που είναι της Apple :p
Βαρέθηκα με αυτά που ακούω...

Αρχικό Μήνυμα από τον gbil

Το iTunes είναι για τα μπάζα. Εφέ και αρώματα. Εδώ δεν υποστηρίζει καν proxy, άσε που είναι της Apple :p

Άμα μου πεις που έχει το iTunes περισσότερα εφέ και αρώματα από το Winamp και από το Media Player, ό,τι θέλεις... Σίγουρα το έχεις δουλέψει; Γιατί είναι το πλέον απλοϊκό interface που έχω δεί σε MediaPlayer (με τα features που περιλαμβάνει) της κατηγορίας του.

Το ότι δεν υποστηρίζει proxy που ακριβώς σε εμποδίζει στο να ακούσεις τα MP3 σου;

Όσον αφορά τα 19MB, πιστεύω ότι μακράν αξίζουν το χώρο που καταλαμβάνουν...

Το έχω δουλέψει. Το κατέβασα την πρώτη στιγμή που βγήκε. Δεν μου αρέσει που πρέπει να εγκαταστήσει τα κερατά του μόνο και μόνο για να κάνει κάτι που αν μη τι άλλο το winamp το κάνει με λιγότερα resources και είναι πιο ελαφρύ ειδικά την στιγμή που εμένα προσωπικά δεν με απασχολούν τα τρελά εφέ του winamp και τα έχω κλειστά.

Ο proxy παίζει ρόλο στο online shop, γιατί μην ξεχνάμε ότι η εφαρμογή αυτή έχει ένα σκοπό. Και για τον σκοπό που έχει, στα windows τουλάχιστον ακόμα δεν είναι σε ώριμο στάδιο.

Πάντως τώρα χρησιμοποιώ τo winamp 5 και η αλήθεια είναι ότι είναι αρκετά ελαφρύ πρόγραμμα.

Αρχικό Μήνυμα από τον gbil

Το έχω δουλέψει. Το κατέβασα την πρώτη στιγμή που βγήκε. Δεν μου αρέσει που πρέπει να εγκαταστήσει τα κερατά του μόνο και μόνο για να κάνει κάτι που αν μη τι άλλο το winamp το κάνει με λιγότερα resources και είναι πιο ελαφρύ ειδικά την στιγμή που εμένα προσωπικά δεν με απασχολούν τα τρελά εφέ του winamp και τα έχω κλειστά.

Ο proxy παίζει ρόλο στο online shop, γιατί μην ξεχνάμε ότι η εφαρμογή αυτή έχει ένα σκοπό. Και για τον σκοπό που έχει, στα windows τουλάχιστον ακόμα δεν είναι σε ώριμο στάδιο.

Πάντως τώρα χρησιμοποιώ τo winamp 5 και η αλήθεια είναι ότι είναι αρκετά ελαφρύ πρόγραμμα.

Το online shop είναι έτσι κι αλλιώς μη προσβάσιμο από εσένα γιατί απευθύνεται μόνο στους Αμερικάνους και στους Καναδούς. Μια δοκιμή θα σε πείσει για αυτό.

Όσον αφορά το proxy είναι απόλυτα λογικό να μην το υποστηρίζει κυρίως για να περιορίσει τις πιθανότητες αντιγραφής των τραγουδιών. Όπως θα γνωρίζεις όταν ζητάς κάποιο αρχείο από τον proxy το κατεβάζει για λογαριασμό σου, κι εσύ το κατεβάζεις από τον proxy. Το αρχείο παραμένει στον proxy μήπως ζητηθεί κι από άλλο χρήστη. Συνεπώς τίθεται θέμα ασφάλειας.

Πράγματι το Winamp είναι αρκετά καλό στην έκδοση 5. Εγώ πάντως χρησιμοποιώ το iTunes για τη μουσική και το Winamp για τα Video. Βέβαια στο full screen mode θα μπορούσαν να είχαν βάλει μεγαλύτερη μπάρα αναζήτησης όπως έχει το Media Player 9.

Αν το δουλέψεις λίγο παραπάνω το iTunes θα δείς ότι είναι πολύ πρακτικό στο να οργανώσεις τα τραγούδια σου.

Πλάκα πλάκα έχετε προσέξει στο Winamp5 ότι σε αντίθεση με το 2.9x όταν κάνεις διπλό κλικ σε ένα τραγούδι της library προσθέτει και τα υπόλοιπα του καλλιτέχνη;

Γιατί δεν υπάρχει το πρόγραμμα στο site της Winamp; Εντύπωση μου έκανε

Βασικά αυτή την στιγμή είμαι στην Αγγλία οπότε το online shop δουλεύει μια χαρά :)

Όσο για τον proxy, δεν υπάρχει το πρόβλημα που λες γιατί ο server που συνδέεσαι, στο παράδειγμά μας της Apple, "λέει" στον proxy να μην κρατήσει αντίγραφο. Το έθεσα αρκετά απλά αλλά γίνεται αυτό.

To link της πρώτης σελίδας έπεσε. Πάρτε το από το νέο link.