xagiox Δημοσιεύτηκε October 16, 2003 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 16, 2003 Εχω Windows XP και FAT32 σε ενα 10αρι δισκο. Υστερα από μια επανεκκινιση, μου βγαίνει αυτό το μήνυμα: NTLDR is missing Press any key to restart και τα XP δεν boot-άρουν. Εχει κανένας καμμιά ιδέα τι πρέπει να κάνω? ή αν έχουν χαθεί κάποια αρχεία , ποιά είναι αυτά και που πρέπει να τα βάλω, αν βάλω τον δίσκο σαν δεύτερο, σε άλλο pc με XP ? ΥΓ. Μπήκα στην Microsoft αλλά δεν έβγαλα άκρη. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sallax Δημ. October 16, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον xagiox Εχω Windows XP και FAT32 σε ενα 10αρι δισκο. Υστερα από μια επανεκκινιση, μου βγαίνει αυτό το μήνυμα: NTLDR is missing Press any key to restart και τα XP δεν boot-άρουν.Αυτό βγαίνει όταν για οποιοδήποτε λόγο δε βρίσκεται ο σκληρός... Μήπως πήγες να τον αλλάξεις θέση σε κάποιο IDE και κάτι έκανες λάθος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xagiox Δημ. October 17, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2003 Οχι, δεν έκανα τίποτα . Μόνο scandisk είχα κανει πριν και μετά μια επανεκκινηση και μου βγήκε το προβλημα αυτό. Τι να κάνω , εκτός από format ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaTRiX57 Δημ. October 17, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2003 re-install windows Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbil Δημ. October 17, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2003 Μπορείς να εγκαταστήσεις τα windows από πάνω για να μην χάσεις τις ρυθμίσεις και τα προγράμματα, αλλά σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να περάσεις όλα τα patch των windows πάλι! Παράθεση Βαρέθηκα με αυτά που ακούω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassl45i Δημ. October 18, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2003 Δε νομίζω να γίνεται αυτό που λέει ο gbil στα xp. Εγώ το πάθαινα μετά από αποτυχημένο όβερκλόκινγκ και ένας φίλος μου όταν κράσαρε ένα παχνίδι και έκανε επανεκκίνηση. Είναι γνωστό πρόβλημα αν και η λύση της μάικροσοφτ είναι κάπως δύσκολη. Για ένα παραπλήσιο πρόβλημα λέει εδώ πέρα: http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=KB;EN-US;Q307545&fr=1 Αν βγάλεις άκρη πες μου και μένα... :o Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbil Δημ. October 18, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2003 Φυσικά και γίνεται :!: Παράθεση Βαρέθηκα με αυτά που ακούω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
David Δημ. October 18, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2003 Απλούστατο. Κάνεις boot από το CD των XP, περνάς το πρώτο repair, και στο δευτερο repair που βγάζει, πατάς εγκατάσταση και τα έχεις όλα να δουλεύουν ρολόι (προϋποθεση να περάσεις κατευθείαν το service pack με το που φορτώσουν τα φρέσκα windows). Αν δεν βγάλει δεύτερο repair κατά την εγκατάσταση, τον πούλο! Παράθεση HTC Desire Root User Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StR Δημ. October 18, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2003 mou exei ginei kai emena ayto!! i lisi einai mia ksanaperasma ta windows Παράθεση http://images.allposters.com/images/151/Reload2_a.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. October 18, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2003 αφου εγινε μετα απο scandisk για δοκιμασε την εντολη fdisk /mbr απο δισκεττα 98 που μπορεις να βρεις εδω , http://www.bootdisk.com ;) Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xagiox Δημ. October 18, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2003 Εκανα boot από το CD των XP και μετά την επανεκκινιση πριν την εγκατασταση το μήνυμα ξαναβγήκε. Μου έσπασε τα νεύρα, ευτυχώς είχα κάνει backup και τελικά έκανα Format και NTFS....... Ευχαριστώ ,ολους για όλα !!! Ησύχασα επιτέλους...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porcupine Δημ. October 18, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2003 mallon gia kapoio logo exases to active partition sou..... mou xei symvei dystyxws alla me to repair apo cd epai3e ok. tespa kalo einai to formataki :p filika Παράθεση "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kplr Δημ. October 18, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2003 Δε φτιάχνεται με reinstall των Windows.. Και ούτε το format και reinstall πρέπει να είναι η πρώτη μας επιλογή.. Κάνε boot από το cd των windows.. Στην αρχική οθόνη επίλεξε να κάνεις repair και θα βγεις στη recovery console..(κάτι σαν dos) Επίλεξε το drive όπου έχεις κάνει εγκατάσταση τα Windows και γράψε fixmbr Πες μας τι έγινε.. Προσωπική μου άποψη έχεις πρόβλημα στο master boot record Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n1ck0s Δημ. October 18, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον xagiox Εκανα boot από το CD των XP και μετά την επανεκκινιση πριν την εγκατασταση το μήνυμα ξαναβγήκε. Μου έσπασε τα νεύρα, ευτυχώς είχα κάνει backup και τελικά έκανα Format και NTFS....... Ευχαριστώ ,ολους για όλα !!! Ησύχασα επιτέλους...... μα κανείς δεν χρησιμοποιεί ghost :confused:. Έχω να κάνω format 6 μήνες τώρα χάρη στο ghost και αυτό το έκανα γιατί άλλαξα hardware. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. October 18, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2003 Τι δουλειά έχει το ghost... το θέμα είναι να μην χρειάζεται να στήσεις το μηχάνημα ξανά, επειδή εμφανίστηκε κάποιο πρόβλημα. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassl45i Δημ. October 18, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2003 Το συγκερκιμένο πρόβλημα πάντος μαζί με το άλλο που ανέφερα παραπάνω είναι από τα πιο σοβαρά προβλήματα που ρίχνουν τα xp. Και ειδικά στο NTLDR για το οποίο συζητάμε ακόμα και ντούαλ system να έχεις δε θα εκκινεί καθόλου ο boot manager. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. May 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2005 παιδια τελικα υπαρχει λυση στο συγκεκριμενο προβλημα? χτες το βραδυ το εμφανισε και σε μενα. ο μονος λογος που μπορω να φανταστω ειναι οτι εβαλα ενα 1-2 flash disks στη usb να παρω καποια δεδομενα. και στο google που εκανα αναζητηση αλλα και εδω, βλεπω οτι δινονται πολλες λυσεις. ποια προτεινεται να ακολουθησω πρωτη? πληροφοριακα και σε περιπτωση που εχει σημασια σας λεω τα παρακατω: αυτη τη στιγμη εχω win xp pro με SP2. το cd των windows ειναι με SP1. ο δισκος εγκαταστασης του λειτουργικου ειναι IDE, αλλα υπαρχουν και αλλοι 2 serial ATA. να δοκιμασω να κανω repair η δεν εχω καμια τυχη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. May 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2005 Ti sou kanei ena FAT32 ... NTFS kai katharises... Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. May 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2005 Το είχα πάθει κι εγώ. Νομίζω με fixmbr το είχα διορθώσει Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
william blake Δημ. May 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2005 κλασσικο & ενοχλητικοτατο προβλημα 1η λυση, παιρνεις τα συγκεκριμενα αρχεια απο αλλο pc και τα copy στο δισκο σου 2η λυση, πειραζεις απο το bios τις ρυθμισεις για το boot των windows Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/WilliamBlake/18998/362856/0/d.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. May 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2005 κοιτα αμα ειχες και δευτερο λειτουργικο μεσα τοτε κανε re install Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. May 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2005 ευχαριστω παιδια... σε λιγο παω στο σπιτι και ξεκιναω δοκιμες. πρωτα βεβαια θα ξεκινησω απο τα βασικα και θα κοιταξω μηπως εχει πειραχτει τιποτα στις συνδεσεις και μετα τα υπολοιπα. απλα ειπα να παρω μερικες γνωμες...:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. May 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2005 μα αυτο ειναι to NTloader χωρις αυτο δεν ξεκιναει ο υπολογιστης προφανως μαλλον θα ειχες δυο λειτουργικα μεσα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. May 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2005 Είπαμε ρε παιδιά. Πρώτο πράμμα, repair με το cd των windows xp (απλά αν τρέχεις dual boot σύστημα ίσως έτσι σου ξαναγράψει από πάνω το boot manager σου και θα πρέπει να το ξαναπεράσεις). Μετά όλα τα άλλα. Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shiroi_Kumo Δημ. May 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2005 Boot από το cd. Repair Console και ξαναγράψε το boot :p Παράθεση My faith has left me, they've stolen all my dreams Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts