DjTony Δημοσιεύτηκε October 28, 2017 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 28, 2017 Καλησπέρα σας. Έχει φτιάξει ένας ξάδερφος ένα δωμάτιο στο υπόγειο να αράζει. Το σπίτι είναι στον 1ο. WiFi δεν πιάνει για κανένα λόγο και ρεύμα δεν έχει ίδια γραμμή για να βάζαμε powerline. Ούτε καν δίκτυο κινητής δεν έχει. Τι μπορούμε να κάνουμε για να έχει ίντερνετ κάτω; Αν φέρουμε ηλεκτρολόγο είναι εύκολο να μας τραβήξει ένα καλώδιο ethernet με κανάλι κάτω και μετά να βάλω ένα powerline να δίνω και WiFi και άλλο ένα καλωδιο αν θέλω; η να μου βγάλει ένα πριζακι ethernet από τον 1ο στο υπόγειο που να δίνει το ρουτερ το πάνω ίντερνετ κάτω; είναι κάτι από όλα εφικτό; καμία άλλη ιδέα ή λύση; Σας ευχαριστώ εκ τον προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. October 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2017 Νομίζω ότι το εξωτερικό καλώδιο ethernet είναι η πιο φθηνή και η πιο απλή λύση...χωρίς πολλά πολλά σκαλίσματα. Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. October 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2017 Καλημέρα. Μήπως απλά να βάζατε έναν αναμεταδότη wifi ή/και ενα καλύτερο router; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. October 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2017 Η καλυτερη λυση ειναι ενα καλωδιο ethernet και ενα καλωδιο ρευματος. Απο τον 1ο στο υπογειο, για να φτασει το σημα ακομα και με repeater ειναι δυσκολο και δεν ξερεις τι αποτελεσματα θα εχει θες τουλαχιστον δυο και απο τη στιγμη που δεν υπαρχει ρευμα αναγκαστικα η συσκευη θα ειναι εκτος χωρου (καπου που να χει ρευμα δηλαδη) με οτι απωλειες συνεπαγεται. Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. October 29, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2017 Έχει ρεύμα το υπόγειο κανονικά. Αν δηλαδή φτάσει ένα ethernet κάτω και βάλω ένα powerline δίνω και WiFi στο χώρο full και ένα ακόμα ethernet στο pc που έχει κάτω. Απλά δεν είναι το ίδιο ρεύμα. Άλλο κουτί. Αν ήταν ίδιο ρεύμα θα έβαζα powerline πάνω κάτω και όλα καλά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SkenaDena Δημ. October 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2017 Η καλυτερη λυση ειναι ενα καλωδιο ethernet και ενα καλωδιο ρευματος. Απο τον 1ο στο υπογειο, για να φτασει το σημα ακομα και με repeater ειναι δυσκολο και δεν ξερεις τι αποτελεσματα θα εχει θες τουλαχιστον δυο και απο τη στιγμη που δεν υπαρχει ρευμα αναγκαστικα η συσκευη θα ειναι εκτος χωρου (καπου που να χει ρευμα δηλαδη) με οτι απωλειες συνεπαγεται. WiFi δεν πιάνει για κανένα λόγο και ρεύμα δεν έχει ίδια γραμμή για να βάζαμε powerline. Όπως έγραψε το παιδί , έχει ρεύμα αλλα αλλο ηλεκτρολογικό πίνακα λογικά ! Παράθεση Landline Internet : Cosmote VDSL 200 Mbps | Mobile Internet : Cosmote Gigamax Unlimited iPhone 13 Pro Max 256GB | Apple Watch Series 8 45MM Aluminium | Apple AirPods Pro 2 | iPad 7th Gen 64GB 10,2'' MacBook Pro 13'' 2022 M2 16GB RAM 256GB SSD | MacBook Pro 13'' 2015 i5 8GB RAM 128GB SSD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. October 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2017 Τραβα τοτε ενα ethernet απο πανω μεχρι κατω ριξε και ενα switch εκει που τερματιζει και κανεις οτι θες, ενσυρματα και ασυρματα. Ακομα και μονος σου μπορεις να το κανεις δεν θελεις ηλεκτρολογο αν ειναι "ευκολος" ο χωρος που θα τρεξεις το καλωδιο. Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. October 29, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2017 Σας ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinbad Δημ. December 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2018 παιδια κατ΄αρχην 'ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ' σε ολους και στον καθενα ξεχωριστα οτι επιθυμει. θελω να δωσω ιντερνετ στο υπογειο μου, ενσυρματα απο LAN του ρουτερ μου (OTE SPEEDPORT PLUS στο ισογειο) με καλωδιο utp. επιθυμω η συσκευη που θα μου προτεινεται (δεν ξερω αν λεγεται ACCESS POINT, REPEATER η οτιδηποτε αλλο) να δεχτει το καλωδιο ETHERNET σαν εισαγωγη για να παρει ιντερνετ, και να μπορει να μου παρεχει εξοδους ETHERNET (συνδεση smart tv) αλλα και ασυρματο δικτυο. εκτιμω την tplink για την αξιοπιστια της χωρις αυτο να σημαινει οτι αποκλειω κατι αλλο. ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts