sxetikos_asxetos Δημ. April 18, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2005 Τελικά παράγγειλα το ENERMAX και για DVD-RW το NEC ND3520... για το DVD-R τι γνώμη έχετε? :O Παράθεση http://i157.photobucket.com/albums/t42/littlewonder1/web/euphangel_sig.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seeker Δημ. April 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2005 Ποιό Enermax πήρες (το κουτί τι γράφει)? Παράθεση Ψάχνετε πληροφορίες για το Linux? Τότε επισκεφθείτε το LinuxOS Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sxetikos_asxetos Δημ. April 18, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2005 Ποιό Enermax πήρες (το κουτί τι γράφει)? Το κουτί δεν ξέρω τι γράφει ακόμα αφού δεν το έχω στα χέρια μου! αυτό πήρα Παράθεση http://i157.photobucket.com/albums/t42/littlewonder1/web/euphangel_sig.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raziel Warior Δημ. April 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2005 Τελικά παράγγειλα το ENERMAX και για DVD-RW το NEC ND3520... για το DVD-R τι γνώμη έχετε? :O Το ίδιο DVD-RW έχω κι εγώ τέρα! Έχω δοκιμάσει όλα τα NEC από το 1300 και μετά(1300,2500,2510,3500,3520) και είναι αρκετά ποιοτικά!Δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα πιστεύω! Εγώ το μόνο που είχα εντοπίσει στα NEC ήταν το πορτάκι όταν ανοιγε στο 3500 έκανε ένα περίεργο ήχο! Σε γενικές γραμμές καλό και γρήγορο! Παράθεση Ο καλύτερος τρόπος να βρείς διέξοδο είναι να περάσεις από μέσα. Robert Frost Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billpeppas Δημ. April 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2005 Θα έλεγα πως ψιλο-βιάστηκες με το DVD-RW, διότι σε λίγες μέρες θα δωθεί στην κυκλοφορία το νέο Nec 3540. Παράθεση Texnokosmos GOGnet GamerSpot GameCheats Hellenic Astute Clan Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sxetikos_asxetos Δημ. April 19, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2005 Θα έλεγα πως ψιλο-βιάστηκες με το DVD-RW, διότι σε λίγες μέρες θα δωθεί στην κυκλοφορία το νέο Nec 3540. Δεν είχα λευτά να δώσω παραπάνω έτσι και αλλιώς εκτός και αν το καινούργιο μοντέλο έχει την ίδια τιμή... :rolleyes: Παράθεση http://i157.photobucket.com/albums/t42/littlewonder1/web/euphangel_sig.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billpeppas Δημ. April 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2005 To νέο μοντέλο θα βγεί με διαφορά τιμής μάλλον μόνο 10 ευρώ από την τιμή του 3520. Παράθεση Texnokosmos GOGnet GamerSpot GameCheats Hellenic Astute Clan Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raziel Warior Δημ. April 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2005 Η ουσιαστική πάντως διαδορά sxetike_asxete του 3520 από το 3540 είναι στην εγγραφή Dual Layer DVD (8.5GB) στηνοποία το 3520 γράφει με 4x ενώ το 3540 φτάνει τα 8x! Τεχνικά Χαρακτηριστικά NEC ND-3520A Media CD Transfer Rate Write CD-R 48x (3000-7200kBytes/sec) CD-RW 24x (3000-3600kBytes/sec) Transfer Rate Read CD-R 48x CAV (max 4800 kb/s) CD-RW 16x CLV (max 2400 kb/s) Media DVD Transfer Rate Write +R 16x (9 - 22MBytes/sec) +R9 4x (5.5 MBytes/sec)/2.4x (3.3 MByte/sec) +RW 8x (11 MBytes/sec) -R 16x ( 9 - 22MBytes/sec) -RW 6x (8.2MBytes/sec) Transfer Rate Read DVD-R 16x CAV (max 22000 kb/s) DVD+R 16x CAV (max 22000 kb/s) DVD+R9 4X CLV (5500 KByte/s) Mechanism motorized Tray load mechanism for horizontal and vertical use Interface IDE / ATAPI Burst Transfer Rate PIO mode 4 / Ultra DMA 33 Cashe Memory 2MB Audio digital-out and line-out at the back (MPC compatible) Modes supported DVD-ROM, DVD-R, DVD-RW, DVD+R, DVD+RW, DVD-Video, CD-ROM, CD-ROM XA, CD-Audio, CD Extra, CD Text, CD-IReady, CD-Bridge, Photo-CD, VideoCD, Hybrid CD Writing methods DAO(disc at once), SAO(session at once), TAO(track at once) with zero gap, variable or fixed packet, multisession Compatibility MPC Level 3, MultiRead, PC2001 Weight 1.01 kgr Dimensions 148mm x 42mm x 190mm Τεχνικά Χαρακτηριστικά ND-3540 Transfer Rate read and write DVD +R: 16x max. DVD-R: 16x max. DVD+RW: 8x max. DVD-RW: 6x max. DVD +R9: 8x max. DVD-RDL: 4x CD-R: 48x max. CD-RW: 32x max. Access time DVD 140ms, CD 120ms Mechanism motorized tray load mechanism for horizontal and vertical use Interface IDE / ATAPI Burst transfer rate PIO mode 4 / Ultra DMA 33 Cache 2 MB Media supported DVD-ROM, DVD-R (DL approx march 2005), DVD-RW, DVD+R, DVD+RW,DVD+R9,CD-ROM, CD-R and CD-RW with 80mm and 120mm diameter Modes supported DVD-ROM,DVD-Video,CD-DA, CD Extra,CD Text,CD-ROM,CD-ROM XA,CD-I,CD-I Ready,CD-Bridge,PhotoCD, VideoCD Writing methods DAO, SAO,TAO with zero gap,variable or fixed packet, multisession Compatibility MPC Level 3, MultiRead, PC2001 Dimensions 148mm x 42mm x 190mm Παράθεση Ο καλύτερος τρόπος να βρείς διέξοδο είναι να περάσεις από μέσα. Robert Frost Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. April 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2005 Πάντως εγώ έχω Prescott 3.06 ghz και Radeon X800 PRo και 2 σκληρούς+1 DVD-R πάνω σε 300άρι Qtec PSU δεν μου έχει κάνει το παραμικρό (και μιλάμε ότι μένει μέρες ανοιχτό το PC)... Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seeker Δημ. April 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2005 Έλεος πια... Έχεις πολυμετρήσει τις τάσεις? Παράθεση Ψάχνετε πληροφορίες για το Linux? Τότε επισκεφθείτε το LinuxOS Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. April 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2005 Nope, και δεν έχω λόγο. Το σύστημα μου δουλεύει ΣΤΑΘΕΡΟΤΑΤΑ, ούτε αστάθεια ούτε τίποτα... Δεν λέω ότι ένα καλό τροφοδοτικό δεν είναι επένδυση, απλά πριν δώσει τα 60κάτι ευρώ, μπορεί να δοκιμάσει το τωρινό του πρώτα ;) Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sxetikos_asxetos Δημ. April 20, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2005 Πω.. με τρελάνατε τώρα! Τελικά αγόρασα το TAGAN από το e-shop (την U01 έκδοση) και το NEC 3520... Μην με κάνετε να το μετανιώσω... έχω ήδη καλή κάρτα και πιστεύω να με υποστηρίξει ως gamer μέχρι τα τέλη του καλοκαιριού ε?(9800PRO) ή μήπως έπρεπε να την αγοράσω την άτιμη την X800? :P Πάντως τροφοδοτικό είναι αυτό δεν πάει χαμένο, χωρίς dvd-r δεν λέω, ζούσα αλλά και πάλι έχει πρόβλημα το DVD-ROM μου και έπρεπε έτσι και αλλιώς να το αλλάξω. Οπότε σκέφτηκα να πάρω DVD-R να ξεμπερδεύω μια και καλή... Καλά δεν έκανα? Ή πάνε σκάρτη τα λευτά? :cry: Παράθεση http://i157.photobucket.com/albums/t42/littlewonder1/web/euphangel_sig.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. April 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2005 Πω.. με τρελάνατε τώρα! Τελικά αγόρασα το TAGAN από το e-shop (την U01 έκδοση) και το NEC 3520... Μην με κάνετε να το μετανιώσω... έχω ήδη καλή κάρτα και πιστεύω να με υποστηρίξει ως gamer μέχρι τα τέλη του καλοκαιριού ε?(9800PRO) ή μήπως έπρεπε να την αγοράσω την άτιμη την X800? :P Πάντως τροφοδοτικό είναι αυτό δεν πάει χαμένο, χωρίς dvd-r δεν λέω, ζούσα αλλά και πάλι έχει πρόβλημα το DVD-ROM μου και έπρεπε έτσι και αλλιώς να το αλλάξω. Οπότε σκέφτηκα να πάρω DVD-R να ξεμπερδεύω μια και καλή... Καλά δεν έκανα? Ή πάνε σκάρτη τα λευτά? :cry: Καλά κι εσύ δεν μπορούσες να περιμένεις λιγάκι; :D :w00t: :p Πολύ εύκολα τρελαίνεσαι ρε αδερφέ! Κάνε λίγο κράτει :shifty: Μια χαρά είναι η κάρτα σου! Τι να πω εγώ δλδ που έχω μια Ti4800! :rolleyes: :alien: Καλορίζικα πάντως! ;) Παράθεση Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billpeppas Δημ. April 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2005 Μην πάρεις τώρα VGA, αφού και με την 9800PRO κρατιέσαι. Δώσε το καλοκαιράκι ( μέσα Ιουνίου ) που θα έρθει η R520 ( ο νέος πυρήνας της ATi ). Nope, και δεν έχω λόγο. Το σύστημα μου δουλεύει ΣΤΑΘΕΡΟΤΑΤΑ, ούτε αστάθεια ούτε τίποτα... Αν ξαφνικά χαλάσει το τροφοδοτικό σου, και σου κάψει μαζί καμιά motherboard , cpu , ram , vga, μετά ποιόν θα βρίζεις? Για να λέει τόσος κόσμος για την σημασία του τροφοδοτικού ( και ιδιαίτερα του επαρκούντως τροφοδοτικού ), κάτι θα ξέρει. Παράθεση Texnokosmos GOGnet GamerSpot GameCheats Hellenic Astute Clan Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seeker Δημ. April 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2005 Τελικά αγόρασα το TAGAN από το e-shop (την U01 έκδοση) και το NEC 3520... Ακόμα δεν κατάλαβα ποιο πήρες τελικά... :confused: Αν πήρες το Tagan όμως σου εύχομαι να σταθείς τυχερός και να μην πραγματοποιηθεί το σχόλιο του BillPeppas που αν και πήγαινε σε άλλον ταιριάζει και στην περίπτωσή σου: "Αν ξαφνικά χαλάσει το τροφοδοτικό σου, και σου κάψει μαζί καμιά motherboard , cpu , ram , vga, μετά ποιόν θα βρίζεις?" -------------------------------------------- Nope, και δεν έχω λόγο. Το σύστημα μου δουλεύει ΣΤΑΘΕΡΟΤΑΤΑ, ούτε αστάθεια ούτε τίποτα... Ακόμα και αν δεχτούμε οτι είναι έτσι (που προσωπικά δεν έχω λόγο να μην το δεχτώ) νομίζω πως θα έπρεπε να πολυμετρήσεις τις τάσεις για να είσαι σίγουρος. Δεν ξέρεις αν το σύστημά σου υπολειτουργεί... Πάλι όμως νομίζω πως θα άξιζε να δώσεις παραπάνω λεφτά ένα Chieftec... Παράθεση Ψάχνετε πληροφορίες για το Linux? Τότε επισκεφθείτε το LinuxOS Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. April 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2005 Μην πάρεις τώρα VGA, αφού και με την 9800PRO κρατιέσαι. Δώσε το καλοκαιράκι ( μέσα Ιουνίου ) που θα έρθει η R520 ( ο νέος πυρήνας της ATi ). Nope, και δεν έχω λόγο. Το σύστημα μου δουλεύει ΣΤΑΘΕΡΟΤΑΤΑ, ούτε αστάθεια ούτε τίποτα... Αν ξαφνικά χαλάσει το τροφοδοτικό σου, και σου κάψει μαζί καμιά motherboard , cpu , ram , vga, μετά ποιόν θα βρίζεις? Για να λέει τόσος κόσμος για την σημασία του τροφοδοτικού ( και ιδιαίτερα του επαρκούντως τροφοδοτικού ), κάτι θα ξέρει. Μάλλον εσένα που τον γκαντέμιασες! :D :w00t: :lol: Με φιλική διάθεση! :) ;) υ.γ: Και να έρθει ο νέος πυρήνας και κάρτες πάλι ακριβές δεν θα είναι; :worry: :rolleyes: Παράθεση Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billpeppas Δημ. April 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2005 "υ.γ: Και να έρθει ο νέος πυρήνας και κάρτες πάλι ακριβές δεν θα είναι;" Δεν εννόησα σε καμία περίπτωση το αντίθετο. Σε κάθε γενιά θα βλέπουμε τις ίδιες τιμές. Απλά αντί να σκάσει τώρα το παιδί 530ευρώ και να πάρει α επιδόσεις, γιατί να μην περιμένει 2 1/2 - 3 μήνες και με τα ίδια περίπου χρήματα να πάρει μια κάρτα με 1,3α επιδόσεις, καθώς και με WFG Support & SM3 ? Παράθεση Texnokosmos GOGnet GamerSpot GameCheats Hellenic Astute Clan Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raziel Warior Δημ. April 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2005 Βασικά κι εγώ θα σου πρότεινα να κάνεις υπομονή μέχρι το καλοκαιράκι και τότε όταν με το καλό κυκλοφορήσουν ολά τα τελευταία καλούδια, να αποφασίσεις πόσο βαθιά θα βάλεις το χέρι στην τσέπη! Πάντως καμία GeForce 6800GT ή Ultra δεν τι σκέφτεσαι?! Κολλημένος με την ATI??? Παράθεση Ο καλύτερος τρόπος να βρείς διέξοδο είναι να περάσεις από μέσα. Robert Frost Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. April 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2005 Ξέρει κανείς πόσες υποδοχές για περιφερειακά υποστηρίζει το Enermax 495GE; :rolleyes: :) Παράθεση Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jois21 Δημ. April 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2005 Eχει καει σε κανεναν κατι λογο αδυναμου τροφοδοτικου; :worry: Πιστευω πως αν δεν το εχεις επειγοντως αναγκη(οβερκλοκινγκ, πολλα περιφεριακα κτλ.) δεν ειναι απαραιτητη η αγορα καλου τροφοδοτικου. Παράθεση █║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billpeppas Δημ. April 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2005 "Eχει καει σε κανεναν κατι λογο αδυναμου τροφοδοτικου;" Αμέ. Και για να μην λέμε επαρκές ότι να 'ναι, σε φίλο, "τον έκαψε" ένα ThermalTake Butterfly 480W...του πήρε την VGA ( 6800GT ), και την έστειλε για...διάβασμα :D Παράθεση Texnokosmos GOGnet GamerSpot GameCheats Hellenic Astute Clan Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sxetikos_asxetos Δημ. April 21, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2005 Το TAGAN πήρα στην U01 έκδοση! Για NVIDIA ούτε που να το σκέφτομαι, δεν την γουστάρω... Είχα ακούσει κάτι λίγα για τον R520, αλλά όταν θα έρθει δεν θα είναι πανάκριβος? :O Το τροφοδοτικό αν και δεν μου χρειάζεται είναι κάτι που "μένει" πιστεύω... δλδ θα το χαρώ για πολλά χρόνια... :rolleyes: ή κάνω λάθος...? Όσο για τα R520 απλά θα περιμένω να βγουν για να αγοράσω πιο φθηνά τα R420... :shifty: Αλήθεια αυτά τα διάφορα χαρακτιριστικά που είπες οτί θα έχει τι ακριβώς κάνουν? Για δώσε καμία λίνκα... :D Παράθεση http://i157.photobucket.com/albums/t42/littlewonder1/web/euphangel_sig.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seeker Δημ. April 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2005 Ξέρει κανείς πόσες υποδοχές για περιφερειακά υποστηρίζει το Enermax 495GE; :rolleyes: :) To έχω εγώ και θα σου έλεγα αλλά δυστυχώς τώρα δεν είμαι κοντά στον υπολογιστή μου. Τι ακριβώς θέλεις να μάθεις? Παράθεση Ψάχνετε πληροφορίες για το Linux? Τότε επισκεφθείτε το LinuxOS Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billpeppas Δημ. April 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2005 Πόσα molex έχει εννοεί ρε dorkula :D ( @ Seeker ) Το δεν πρόκειται να πέσουν πολύ οι X800XT / Pro φίλε μου. Παράθεση Texnokosmos GOGnet GamerSpot GameCheats Hellenic Astute Clan Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seeker Δημ. April 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2005 Έχει 6 molex και 4 βύσματα για τροφοδοσία δίσκων SATA που είναι φυσικά υπέρ-αρκετά. Μπορει να έχει κι άλλα, όμως δεν είμαι σίγουρος γιατί τα καλώδιά μου είναι μαζεμένα και είναι δύσκολο να μετρήσω. Παράθεση Ψάχνετε πληροφορίες για το Linux? Τότε επισκεφθείτε το LinuxOS Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts