Jump to content

IE default browser

sagiadinos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εχω εγκατεστημένο τον Firefox (Ελληνικά) καθώς και τον internet explorer.Είναι προεπιλεγμένος ο firefox.Πως μπορώ να κάνω προεπιλεγμένο τον explorer;(Εχω windows xr prof. sp2 Ελληνικά).Αν γνωρίζει κάποιος ας απαντήσει. Thanks.

Εχω εγκατεστημένο τον Firefox (Ελληνικά) καθώς και τον internet explorer.Είναι προεπιλεγμένος ο firefox.Πως μπορώ να κάνω προεπιλεγμένο τον explorer;(Εχω windows xr prof. sp2 Ελληνικά).Αν γνωρίζει κάποιος ας απαντήσει. Thanks.

Start>Πίνακας Ελέγχου>Ιδιότητες internet>Προγράμματα και tick στο "Έλεγχος αν ο internet explorer είναι το προεπιλεγμένο πρόγραμμα περιήγησης.

Βασικά πρέπει να υπάρχει και πιο "εύκολος" τρόπος αλλά δεν τον θυμάμαι τώρα :)

Start>Πίνακας Ελέγχου>Ιδιότητες internet>Προγράμματα και tick στο "Έλεγχος αν ο internet explorer είναι το προεπιλεγμένο πρόγραμμα περιήγησης.

Βασικά πρέπει να υπάρχει και πιο "εύκολος" τρόπος αλλά δεν τον θυμάμαι τώρα :)

Ναι, υπάρχει!!!!:D

Έναρξη >>> Όλα τα προγράμματα >>> Ορισμός πρόσβασης και προεπιλογών προγραμμάτων !!

Μετά κάνεις click στην "Προσαρμογή", και εκεί αλλάζεις ΤΑ ΠΑΝΤΑ!;)

Εχει δικιο ο φίλος ο Κώστας απλά δεν το θυμόμουνα εγώ. Εναρξη-δεξι κλικ για ιδιότητες και προσαρμογή, οπότε διαλέγεισ και browser και e-mail.Ευχαριστώ παιδιά.