eleco Δημ. December 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2018 Όσοι έχετε περάσει την 9, για τα SMS παρέμεινε η ίδια εφαρμογή ή αντικαταστάθηκε με αυτή της Google; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. December 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2018 Όσοι έχετε περάσει την 9, για τα SMS παρέμεινε η ίδια εφαρμογή ή αντικαταστάθηκε με αυτή της Google; Εμεινε η ιδια, δεν ξερω βεβαια με επαναφορα μηπως βγει κι ερθει της google. Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. December 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2018 Εμεινε η ιδια, δεν ξερω βεβαια με επαναφορα μηπως βγει κι ερθει της google. Νομίζω ότι δεν έχει να κάνει Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. December 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2018 Επιβεβαιώνω και εγω με cosmote δεν ήρθε Έβαλα Wind και abrakatabra ήρθε EMUI 9 Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgoul Δημ. December 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2018 Δηλαδή πρέπει να αλλάξω την sim για να έρθει; έχω cosmote. Και βασικά τι σχέση έχει ο πάροχος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. December 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2018 Δηλαδή πρέπει να αλλάξω την sim για να έρθει; έχω cosmote. Και βασικά τι σχέση έχει ο πάροχος;Ο παροχος λαμβάνει την ενημέρωση.. Της προσθέτει τις δικές του εφαρμογές εάν έχει, και την δίνει στο δικό του δίκτυο Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoslvd Δημ. December 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2018 Επιβεβαιώνω και εγω με cosmote δεν ήρθε Έβαλα Wind και abrakatabra ήρθε EMUI 9 Και εγώ που έχω Wind δεν έχει έρθει τίποτα ακόμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. December 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2018 Και εγώ που έχω Wind δεν έχει έρθει τίποτα ακόμα Μαλλον θα χρειαστει να βαλεις κοσμοτε!! :P Exoυν μπλεξει τα μπουτια τους...!! Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jor1ge Δημ. December 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2018 (edited) Την έβαλα και περιμένω να δω διαφορές. Τώρα όπως και να χει την επαναφορά βλέπω να τη κάνω τώρα που υπάρχει και χρόνος λόγω εορτών. Προς το παρόν το tapatalk κυλάει καλύτερα με ελάχιστα σκαλώματα.. Τον launcher της huawei τον είχα ξηλώσει από πριν μέσω adb εντολών και η συσκευή είχε αναπνεύσει αρκετά ούτως ή άλλως. Άλλο θετικό είναι πώς το Netflix βγαζει σηματάκι HD. Θέλει απεγκατάσταση και εγκατάσταση εκ νέου όμως για να το εμφανίσει. Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited December 24, 2018 by jor1ge Παράθεση Gilles smiles! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoslvd Δημ. December 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2018 Μαλλον θα χρειαστει να βαλεις κοσμοτε!! :P Exoυν μπλεξει τα μπουτια τους...!! Έλα ντε, χα χα. Αυτοί που την έβαλαν ας μας πουν εντυπώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. December 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2018 (edited) Έβαλα κάρτα Vodafone και κατέβασε την 9 Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited December 24, 2018 by vag74 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
danaos2000 Δημ. December 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2018 Ήρθε και κατεβαίνει. Wipe cache partition Ας θυμίσει κάποιος πως κάνουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. December 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2018 Ήρθε και κατεβαίνει. Wipe cache partition Ας θυμίσει κάποιος πως κάνουμε Eδω εισαι φιλε μου! Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. December 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2018 Αυτο που περιμενα και τελικα δεν υπαρχει ειναι η δυνατοτητα να περστρεφεις την οθονη οποτε θες χωρις να χρειαζεται να ενεργοποιεις/απενεργοποιεις την αυτοματη περιστροφη. Οι χειρονομια του πισω απο την ακρη της οθονης ειναι καλη αλλα εμενα τωρα με την μαμα θηκη και γυαλι που δεν ειναι full cover με δυσκολευει και πολλες φορες δεν το πετυχαινο αλλα τωρα θα μου πεις ειναι θεμα συνηθειας. Παντος εχουν προσθεσει πολλα extra system services και μετα απο πολυ ωρα εκανα ενα ψιλοκαθαρισμα. Ενα πολυ καλο που εβαλαν ειναι στην εξυπνη διαχειριση απενεργοποεις τα animations χωρις να πας στα developer tools. Ταχυτητα δεν νομιζω να δειτε διαφορα, τουλαχιστον εγω δεν ειδα και ολα ανοιγουν αστραπη οπως και πριν. Τωρα οι φωτογραφοι να μας πουν γιατι πιστευω εκει εγινε η πιο πολυ δουλεια για την συσκευη. Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PoLiThS Δημ. December 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2018 Έλα μωρη κόρη του μίστερ Χαβάη να σε κεράσω ένα κιλό παϊδάκια να με δωσεις και εμένα αναβάθμιση Sent from my Mate 10 pro Παράθεση Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas1966 Δημ. December 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2018 Εμένα παιδιά αγορασμένο από Πλαίσιο το Φεβρουάριο δεν μου έχει έρθει τίποτα ακόμα με πάροχο τη vodafone και τη Wind. Δεν με νοιάζει να περιμένω αρκεί να έχουν βελτιώσει το θέμα της κάμερας. Στα υπόλοιπα το κινητό μου πετάει.Σκεφτόμουν να του κάνω hard reset αλλά έτσι όπως πάει μπάλα το σκέφτομαι να το κάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. December 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2018 Εμένα παιδιά αγορασμένο από Πλαίσιο το Φεβρουάριο δεν μου έχει έρθει τίποτα ακόμα με πάροχο τη vodafone και τη Wind. Δεν με νοιάζει να περιμένω αρκεί να έχουν βελτιώσει το θέμα της κάμερας. Στα υπόλοιπα το κινητό μου πετάει.Σκεφτόμουν να του κάνω hard reset αλλά έτσι όπως πάει μπάλα το σκέφτομαι να το κάνω. Hard reset καντου αφου βαλεις την 9 και πιστεψε με το χρειαζεται. Εδω φαντασου αφου περασεις την 9 θελει αμεσως ενα restart γιατι θα βλεπεις κατι μεγαλα εικονιδια και ακομα θελει να απενεργοποιησεις το μαυρο θεμα και μετα να το ενεργοποιησεις ξανα. Περι 9 τωρα με ενοχλει πολυ το μεγεθος της βουλας για την ρυθμιση φωτεινοτητας στην κουρτινα, πολυ μεγαλη ρε αδερφε. Κατι καλο που εβαλαν, στην 9 εχει μπει σαν default το πληκτρο εντασης να ρυθμιζει τον ηχο πολυμεσων ενω στη 8 ηταν το κουδουνισμα. Στο μενου ηχος σου δινει την δυνατητα να επιλεξεις αν θα ρυθμιζει τα πολυμεσα ή το κουδουνισμα. Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. December 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2018 Antutu πάντως 170000 έβγαλε μόνο :( Κάμερα πολλές επιλογές αλά P20 Pro με εφέ κτλ Gestures Android 9 Gcam δεν δουλεύει παντός που είχε night mode και γενικά σαν να βλέπω καλύτερη κάμερα και selfie (δεν είναι σαν cartoon πλέον) Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. December 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2018 Antutu πάντως 170000 έβγαλε μόνο :( Κάμερα πολλές επιλογές αλά P20 Pro με εφέ κτλ Gestures Android 9 Gcam δεν δουλεύει παντός που είχε night mode και γενικά σαν να βλέπω καλύτερη κάμερα και selfie (δεν είναι σαν cartoon πλέον) Ενεργοποιησε το λειτουργια επιδοσεων για να δεις τα 213K στο antutu. Για gcam ειχα διαβασει οτι αυτη που δουλευε στην 8 οταν την βαλεις στην 9 crashαρει. Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas1966 Δημ. December 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2018 Hard reset καντου αφου βαλεις την 9 και πιστεψε με το χρειαζεται. Εδω φαντασου αφου περασεις την 9 θελει αμεσως ενα restart γιατι θα βλεπεις κατι μεγαλα εικονιδια και ακομα θελει να απενεργοποιησεις το μαυρο θεμα και μετα να το ενεργοποιησεις ξανα. Περι 9 τωρα με ενοχλει πολυ το μεγεθος της βουλας για την ρυθμιση φωτεινοτητας στην κουρτινα, πολυ μεγαλη ρε αδερφε. Κατι καλο που εβαλαν, στην 9 εχει μπει σαν default το πληκτρο εντασης να ρυθμιζει τον ηχο πολυμεσων ενω στη 8 ηταν το κουδουνισμα. Στο μενου ηχος σου δινει την δυνατητα να επιλεξεις αν θα ρυθμιζει τα πολυμεσα ή το κουδουνισμα. Μόλις την εγκαταστήσω καί τη δουλέψω δύο με τρεις μέρες θα καταλάβω εάν θέλει.Το παραμικρό βέβαια να δω κατευθείαν hard reset έτσι ή αλλιώς έχω άλλο τηλέφωνο ( p10 lite για εφεδρεία)και δεν έχω πρόβλημα. Πάντως τελευταία το έχω κατα ευχαριστηθεί το τηλέφωνο πάει μπάλα στα πάντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PoLiThS Δημ. December 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2018 Μπουχουχουυυυυ θέλω την Pie μουουοουυυ . Φτωχοί συγγενείς (εμείς που είμαστε ακόμη με Oreo) ΕΝΩΘΕΙΤΕ Sent from my Mate 10 pro Παράθεση Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. December 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2018 Μπουχουχουυυυυ θέλω την Pie μουουοουυυ . Φτωχοί συγγενείς (εμείς που είμαστε ακόμη με Oreo) ΕΝΩΘΕΙΤΕ Sent from my Mate 10 pro Αν θυμαμαι καλα εσυ εχεις γερμανικο mate 10 pro. Δοκιμασε μεσα στο HiCare να το γυρισεις σε χωρα Γερμανια και να πατησεις μετα στο Update εκει μεσα μηπως σου το βγαλει. Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jor1ge Δημ. December 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2018 Δηλαδή με λίγα λόγια για να πιασει το κινητό τις επιδόσεις της oreo πρέπει στη pie να το βάλουμε στο performance mode. Τώρα που το έλαβα σε αυτό το mode το κινητό έγινε πολύ smooth Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Gilles smiles! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. December 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2018 Δηλαδή με λίγα λόγια για να πιασει το κινητό τις επιδόσεις της oreo πρέπει στη pie να το βάλουμε στο performance mode. Τώρα που το έλαβα σε αυτό το mode το κινητό έγινε πολύ smooth Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το performance mode ειναι κατι σαν το performance mode στα windows οπου τα δινει ολα χωρις να κοιταει μπαταρια και θερμοκρασιες. Αυτο εχει ως αποτελεσμα χαμηλωτερο latency και οπως ειδες και μονος σου ειναι πιο smooth δηλαδη εχει πιο καλο response. Το normal mode οπως καταλαβαινεις ειναι πιο battery friendly. Στην 8 το AI το γυρνουσε σε performance mode απο μονο του αλλα βλεπεις μετα το "φιασκο" που και καλα εκλεβε στα benchmarks αναγκαστηκα το εκαναν ετσι με ξεχωριστο mode. Τωρα δοκιμαζεις και τα 2 modes, βλεπεις καταναλωση και θερμοκρασιες και επιλεγεις ποιο σε βολευει εσενα. Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
comanche Δημ. December 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2018 Αν κάνεις hard reset και wipe cache partition τι γίνεται στο κινητό ; Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων ; Επηρεάζονται επαφές, εφαρμογές, μουσικά αρχεία φωτογραφίες, βίντεο κλπ ; Στάλθηκε από το SM-T585 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση past --> nokia 6110, 6310 & 8850 silver, sony ericsson K750i & W810i, samsung DUAL B7722 & samsung DUAL GRAND NEO, samsung S6, Huawei mate 10 pro, Redmi note 8 pro, Redmi note 10 pro, current --> Samsung TabA T585 4G , Redmi Note 11 pro 5G--> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts