Jump to content

Huawei Mate 10 Pro

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά εγώ μετά την αναβάθμιση 148 έχω τα εξής προβλήματα

1 δεν δουλεύει το widget του Google keep πατάς να προστεθεί στην οθόνη αλλά δεν μπαίνει καθόλου δεν εμφανίζεται καν στην αρχική οθόνη

2 στα widget δεν μπορώ να διορθώσω το μέγεθος (επισυνάπτω φώτο).

Έχει κάποιος άλλος το ίδιο πρόβλημα;

Υπάρχει λύση; 5fcc549f29c5b69f11b092177f4dec6d.jpg6310166a8263f90a6169e98e843822c8.jpg

Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στη "Διαχείριση Συσκευής" δε μου βγάζει ποτέ πάνω από από 96%..κάνω πρώτα scan για ιούς, κλείνω ότι προτείνει στη βελτιστοποίηση αλλά τίποτα...

Στη "Διαχείριση Συσκευής" δε μου βγάζει ποτέ πάνω από από 96%..κάνω πρώτα scan για ιούς, κλείνω ότι προτείνει στη βελτιστοποίηση αλλά τίποτα...

Καποια εφαρμογη εχεις να τρεχει παντα απο πισω. Εμενα ηταν 99 οταν κλειδωνα το Viber στον task manager.

Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε:

Huawei, Apple, Vodafone

Για το Google keep επιβεβαιώνω

Παιδιά εγώ μετά την αναβάθμιση 148 έχω τα εξής προβλήματα

1 δεν δουλεύει το widget του Google keep πατάς να προστεθεί στην οθόνη αλλά δεν μπαίνει καθόλου δεν εμφανίζεται καν στην αρχική οθόνη

Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στάλθηκε από Χαβάη

Δημήτρης

Πράγματι, το widget του keep δεν λειτουργεί. Γενικά η Huawei έχει θέμα με τα widget και ειδικότερα με τα κυλιόμενα, κρίμα.

Πάντως τα άλλα widget δουλεύουν π. χ. το sofa score κ. λ. π.

Μάλλον το keep έχει θέμα.

Γενικότερα το oreo ήταν μια αποτυχία...

Edited by eleco
[sIGPIC][/sIGPIC]

Καποια εφαρμογη εχεις να τρεχει παντα απο πισω. Εμενα ηταν 99 οταν κλειδωνα το Viber στον task manager.

Ωραίος! Δεν το είχα σκεφτεί αυτό! ΘΑ το δοκιμάσω. 'Αρα βολεύει να κλειδώνεις κανένα app που έτσι και αλλιώς είναι ανοιχτό;

Ωραίος! Δεν το είχα σκεφτεί αυτό! ΘΑ το δοκιμάσω. 'Αρα βολεύει να κλειδώνεις κανένα app που έτσι και αλλιώς είναι ανοιχτό;

Άλλαξα την ανάλυση σε HD και χτύπησε 100%..Το ξαναγύρισα σε fhd και πήγε 97%..οπότε, βρήκα τον δράστη...

Άλλαξα την ανάλυση σε HD και χτύπησε 100%..Το ξαναγύρισα σε fhd και πήγε 97%..οπότε, βρήκα τον δράστη...

Σωστός! Μου έφυγε και εμένα μία απορία. Καλό είναι και το 97% μωρέ :lol:

Εγω που το εχω manual στο FHD+ ειμαι παντα στο 100% αν δεν εχω αφησει καμια εφαρμογη ανοιχτη. Μηπως σου το κανει 100% οταν το βαζεις σε HD γιατι σου κλεινει τις εφαρμογες που χρειαζονται FHD+ ; Οταν πατας να σου κανει την βελτιστοποιηση σου λεει μετα τι ενεργειες εκανε, εκει δες αν σου λεει για εφαρμογες. Αν σου λεει πχ εκλεισε 3 εφαρμογες και μετα ξαναπατησεις και σου λεει παλι 3 εφαρμογες τοτε ειναι 3 εφαρμογες οι οποιες ειναι "κλειδωμενες" και δεν μπορει να τις σταματησει.

Huawei, Apple, Vodafone

Αυτό είναι... Μενούν 4 εφαρμογές..

Λοιπον ανοιξε την εφαρμογη Διαχειριση συσκευης, μετα κανε Βελτιστοποιηση και υστερα πατα στο Εκκαθαριση, αφου κανει τον ελεγχο πατας στο "Προβ. μη χρησ. & κρυφ. μνημης" εκει μεσα θα βρεις τις εφαρμογες που δεν μπορει να σταματησει. πας και τις κανεις Αναγκαστικη Διακοπη και κανεις παλι ελεγχο να δεις αν ειναι 100%.

Huawei, Apple, Vodafone

Είχατε δίκιο. Πολυ καλή η "μαμά" έξυπνη θήκη. Προφανώς δεν είναι και η τέλεια προστασία γιατί είναι λεπτή και δεν καλύπτει τελείως πάνω και κάτω αλλά είναι πολύ στυλάτη και είναι εντυπωσιακό το δεξί κομμάτι που δείχνει notifications για ώρα και κλήσεις. Αυτό όμως που κατάλαβα είναι ότι αυτό ειναι διαφορετικό απο το always on display. Μετά από κάποια δευτερόλεπτα κλείνει. Εκτός αν δεν έκανα κάτι σωστά.

Όχι, σωστά τα έκανες. Έτσι δουλεύει.

Είναι "κυριλατη" θήκη. Δεν είναι για άγρια πράγματα.

Απ' οτι έχω δει, όλες αυτού του τύπου τέτοια ανοίγματα έχουν.

Πάντα παίρνω μια τέτοια (συνήθως την μαμά) και την έχω για τις κυριλε καταστάσεις. Για καθημερινή χρήση έχω μια διάφανη ringke, σε συνδιασμό με μια τύπου πουγκί. Ο συνδιασμός τους προστατεύει φοβερά απο πτώσεις. Ουσιαστικά δεν τρέχει μία.

Sent from my Galaxy Tab Pro, using Tapatalk

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Λοιπον ανοιξε την εφαρμογη Διαχειριση συσκευης, μετα κανε Βελτιστοποιηση και υστερα πατα στο Εκκαθαριση, αφου κανει τον ελεγχο πατας στο "Προβ. μη χρησ. & κρυφ. μνημης" εκει μεσα θα βρεις τις εφαρμογες που δεν μπορει να σταματησει. πας και τις κανεις Αναγκαστικη Διακοπη και κανεις παλι ελεγχο να δεις αν ειναι 100%.

Έγινε.... Όντως.... Ευχαριστώ!

Ναι, ξέρω τι κάνει φίλε μου. Και για αυτό το χρησιμοποιούσα μέχρι τώρα. Απλά οι πολλές ειδοποιήσεις είναι περιττές. Ας το κάνει μία φορά μόνο στη πρώτη χρήση. Μόνο στο μετρό το πρωί που έχανε τις συνδέσεις μου το έβγαλε καμιά δεκαριά φορές! Αυτό δεν είναι φυσιολογικό, δεν το έκανε πριν. Λογικά θα το διορθώσουν σε κάποιο επόμενο update. Καλά είμαι και εγώ από τους περίεργους που θέλω μινιμουμ ενοχλήσεις από το κινητό μου να σου πω την αλήθεια :).

Τελικα οντως ειναι προβλημα. Post απο το XDA:

Thank you for contacting Huawei Device USA!

We really appreciate your interest in our devices.

This is caused by incompatibilities between the device and Google Play services of version 12.8.74 or later.

Solution:

It is recommended that you try to solve it in the following three ways:

When pop up, touch CANCEL button.

Go to Settings > Security & privacy > Location services > The three vertical dots > Scan settings, turn off WLAN scanning.

For now, you are advised to go to Settings > Apps & notifications > Apps > More > Show system processes > Google Play services >The three vertical dots > Uninstall updates(This path will not appear until the version is updated).

Feel free to share this information.

Huawei is actively working with the Google development team to provide a final solution. Please stay tuned for updates about this issue.

We sincerely apologize for the inconvenience caused to you, we are working hard to make a connected world and this includes the satisfaction of our valuable customers.

Huawei, Apple, Vodafone

Και εμένα ακριβώς το ίδιο μέχρι 96% δεν πάει παραπάνω. Τι πρέπει να κάνουμε για να πάει 100%;;; Μετά την 148 μόνο 96 πριν πάντα 100%.

Τελικα οντως ειναι προβλημα. Post απο το XDA:

Thank you for contacting Huawei Device USA!

We really appreciate your interest in our devices.

This is caused by incompatibilities between the device and Google Play services of version 12.8.74 or later.

Solution:

It is recommended that you try to solve it in the following three ways:

When pop up, touch CANCEL button.

Go to Settings > Security & privacy > Location services > The three vertical dots > Scan settings, turn off WLAN scanning.

For now, you are advised to go to Settings > Apps & notifications > Apps > More > Show system processes > Google Play services >The three vertical dots > Uninstall updates(This path will not appear until the version is updated).

Feel free to share this information.

Huawei is actively working with the Google development team to provide a final solution. Please stay tuned for updates about this issue.

We sincerely apologize for the inconvenience caused to you, we are working hard to make a connected world and this includes the satisfaction of our valuable customers.

Όντως!

Στην 148 είναι μια χαρά. Στην 150 έχει πρόβλημα. Είναι λίγο σπαστικο αλλά αν δεν είσαι συνέχεια σε κίνηση παλευεται.

Είχα συνηθίσει και με την άλλη την βλακεία που έβγαζε με το gmail και μέχρι στιγμής δεν με ενοχλεί τόσο.

Πάντως το αστείο είναι οτι σχεδόν συνεχόμενα, κάτι θα πρέπει να βγάζει και να στα κάνει τσουρέκια. Μια το gmail και τώρα αυτό.

Η πιο "ήσυχη" Ρομ ηταν η 148 τελικά. Είχαν όμως "χαλάσει" την κάμερα. Τώρα την μάζεψαν πάλι αλλά βγάζει αυτή τη βλακεία.

Να δούμε μπορεί με κάποιο update των play services να λήξει.

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Όντως!

Στην 148 είναι μια χαρά. Στην 150 έχει πρόβλημα. Είναι λίγο σπαστικο αλλά αν δεν είσαι συνέχεια σε κίνηση παλευεται.

Είχα συνηθίσει και με την άλλη την βλακεία που έβγαζε με το gmail και μέχρι στιγμής δεν με ενοχλεί τόσο.

Πάντως το αστείο είναι οτι σχεδόν συνεχόμενα, κάτι θα πρέπει να βγάζει και να στα κάνει τσουρέκια. Μια το gmail και τώρα αυτό.

Η πιο "ήσυχη" Ρομ ηταν η 148 τελικά. Είχαν όμως "χαλάσει" την κάμερα. Τώρα την μάζεψαν πάλι αλλά βγάζει αυτή τη βλακεία.

Να δούμε μπορεί με κάποιο update των play services να λήξει.

Κοιτα εγω προτιμω τετοιους ειδους προβληματα παρα κατι αλλα που βλεπεις σε αλλες μαρκες. Αυτα ειναι απλα "ενοχλητικα".

Huawei, Apple, Vodafone

Εγώ με Gmail δεν έχω κανένα θέμα . Με το WiFi πάλι δεν μου το πετάει μιας κ τα εχω Όλα ανοικτά περί WiFi+ κλπ

Τώρα περιμένουμε την 150

Στάλθηκε από Χαβάη

Δημήτρης

Για το WiFi θα στο βγάλει στην 150.

Το gmail είχε πρόβλημα με την native εφαρμογή mail της huawei μέχρι και την 145. Στην 148-150 δεν βλέπω να βγάζει το μήνυμα για το access.

Για το WiFi θα στο βγάλει στην 150.

Το gmail είχε πρόβλημα με την native εφαρμογή mail της huawei μέχρι και την 145. Στην 148-150 δεν βλέπω να βγάζει το μήνυμα για το access.

Φίλου μου με την 148 βγάζει ειδοποιήσεις σχετικά με το WiFi λόγω ότι έχει κλείσει το WiFi + . Κ έχει cosmote . Λόγω WiFi calling το έχει κλείσει γι'αυτό του πετάει μήνυμα .

Για το Gmail πάντα χρησιμοποιώ την αυτούσια εφαρμογή Gmail.

Στάλθηκε από Χαβάη

Δημήτρης

Και γιατί το έχει κλείσει? Τες πα, επιλογή του.

Τότε να κλείσει και από τα location services την σάρωση. Είναι αντικρουομενα αν το έχει ανοικτό. Στην 148 που τα είχα ανοικτά δεν έβγαζε τίποτα.

Με την 150 το βγάζει ακόμη και όταν τα έχεις ανοικτά.

Τώρα έκλεισα την σάρωση από τα location services. Για να δούμε αν θα το ξαναβγάλει.

Μόλις γυρίσω σπίτι και ανοίξει το WiFi αυτόματα, θα δω.

Sent from my Huawei Mate 10 Pro, using Tapatalk.

Ενώ έχω ενεργοποιήσει την πρόσβαση στο ιντερνέτ κατά τις κλήσεις και το 4g με διπλή sim, όταν δέχομαι κλήση κόβεται το ίντερνετ.

Χρειάζεται και κάποια επιπλέον ρύθμιση;

Έχω δύο κάρτες μέσα( cosmote, Vodafone ) με τα δεδομένα στην cosmote.

Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro

Οκ ενημέρωσε μας να δούμε

Στάλθηκε από Χαβάη

Π@π@ρι@!!!

Μια χαρά το έβγαλε!

Δεν ξέρω βέβαια αν τα κλεισεις όλα. Εγώ όμως δεν το θέλω έτσι.

Θέλω να μου ανοίγει/κλείνει το WiFi όταν πάω ή φεύγω από το σπίτι, γιατί μου γυρνάει αυτόματα vowifivolte. Συνάμα μου κάνει και οικονομία στα δεδομένα χωρίς να συμβιβαζομαι ιδιαίτερα, μιας και το 4g+ που πιάνω στο σπίτι δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο, ενώ το VDSL μου πάει μπάλα.

Οπότε τα ξανάνοιξα όλα και όταν θα μου το βγάζει, θα παταω το οκ. Μέχρις ότου το διορθώσουν με κανένα update των play services.

Edited by fanatikos

• The title was changed to Huawei Mate 10 Pro