PoLiThS Δημ. August 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2018 Παιδιά κανένα άγχος ... Και το wipe cache περιττό. Νομίζω ότι το κάνει μόνο του. Μια χαρά είναι καινή OTA η μικρή.. δεν είναι χαζοί Sent from my Mate 10 pro Παράθεση Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. August 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2018 Παλικαρια μην τρελενεστε και αγχωνεστε αν κανατε την μικρη κι οχι την μεγαλη, τον επομενο μηνα με την νεα αναβαθμιση κανετε την πληρη και τελειωνετε. Ειπαμε καλο ειναι να κανετε την πληρη και μετα ενα wipe cache αλλα μην τρελαθητε αν δεν το κανατε καταλαθος. Εγω που εκανα παντα και επαναφορα τωρα στην 150 δεν εκανα γιατι πριν μια εβδομαδα μου ηρθε η 148 και εκανα εκει και τωρα βαριομουν ναστηνω παλι την συσκευη μετα απο μια εβδομαδα. Τωρα να ρωτησω κι εγω κατι σημερα ειπα να δοκιμασω το HDR10 της οθονης και κατεβασα μια 4Κ HDR10 ταινια (παρανομησα το ξερω) και την ειδα μεσω VLC ολα ΟΚ πολυ ωραια χρωματα γενικα τουμπανο η εικονα. Η ταινια ηταν 2 ωρες και η μπαταρια απο 56% επεσε στο 30%. Ειναι ΟΚ σαν καταναλωση για 2ωρη 4Κ ταινια ή ειναι πολυ; Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarif16nikos Δημ. August 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2018 Παλικαρια μην τρελενεστε και αγχωνεστε αν κανατε την μικρη κι οχι την μεγαλη, τον επομενο μηνα με την νεα αναβαθμιση κανετε την πληρη και τελειωνετε. Ειπαμε καλο ειναι να κανετε την πληρη και μετα ενα wipe cache αλλα μην τρελαθητε αν δεν το κανατε καταλαθος. Εγω που εκανα παντα και επαναφορα τωρα στην 150 δεν εκανα γιατι πριν μια εβδομαδα μου ηρθε η 148 και εκανα εκει και τωρα βαριομουν ναστηνω παλι την συσκευη μετα απο μια εβδομαδα. Τωρα να ρωτησω κι εγω κατι σημερα ειπα να δοκιμασω το HDR10 της οθονης και κατεβασα μια 4Κ HDR10 ταινια (παρανομησα το ξερω) και την ειδα μεσω VLC ολα ΟΚ πολυ ωραια χρωματα γενικα τουμπανο η εικονα. Η ταινια ηταν 2 ωρες και η μπαταρια απο 56% επεσε στο 30%. Ειναι ΟΚ σαν καταναλωση για 2ωρη 4Κ ταινια ή ειναι πολυ; γιατί ρωτάς?....με αυτόν τον ρυθμό μπορείς να δεις 3 ταινίες των 2 ωρών και μια της 1.30 ώρας....δεν είναι καλά 7,30 sot? :chair: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kabalos_1971 Δημ. August 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2018 Θα δώσει και αργή κίνηση σαν του s9? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το καναλι μου για την εικονικη πραγματικοτητα. https://www.youtube.com/channel/UCXvvcs2bdd7u7bCy7vsfK-Q?view_as=subscriber Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PoLiThS Δημ. August 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2018 Λογικά στην 8,1 ή στην 9 960 fps 720p Sent from my Mate 10 pro ----- προσθήκη μηνύματος 51 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παλικαρια μην τρελενεστε και αγχωνεστε αν κανατε την μικρη κι οχι την μεγαλη, τον επομενο μηνα με την νεα αναβαθμιση κανετε την πληρη και τελειωνετε. Ειπαμε καλο ειναι να κανετε την πληρη και μετα ενα wipe cache αλλα μην τρελαθητε αν δεν το κανατε καταλαθος. Εγω που εκανα παντα και επαναφορα τωρα στην 150 δεν εκανα γιατι πριν μια εβδομαδα μου ηρθε η 148 και εκανα εκει και τωρα βαριομουν ναστηνω παλι την συσκευη μετα απο μια εβδομαδα. Τωρα να ρωτησω κι εγω κατι σημερα ειπα να δοκιμασω το HDR10 της οθονης και κατεβασα μια 4Κ HDR10 ταινια (παρανομησα το ξερω) και την ειδα μεσω VLC ολα ΟΚ πολυ ωραια χρωματα γενικα τουμπανο η εικονα. Η ταινια ηταν 2 ωρες και η μπαταρια απο 56% επεσε στο 30%. Ειναι ΟΚ σαν καταναλωση για 2ωρη 4Κ ταινια ή ειναι πολυ;Γιατί 4Κ; Δεν υπάρχει Full HD? Δεν έχουμε αρκετή ανάλυση.... Sent from my Mate 10 pro Παράθεση Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. August 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2018 γιατί ρωτάς?....με αυτόν τον ρυθμό μπορείς να δεις 3 ταινίες των 2 ωρών και μια της 1.30 ώρας....δεν είναι καλά 7,30 sot? :chair: Ειδα ενα 25% να φευγει και μου φανηκε καπως και γι'αυτο ρωτησα αλλα ναι αν το δεις ετσι ειναι καλα. Γιατί 4Κ; Δεν υπάρχει Full HD? Δεν έχουμε αρκετή ανάλυση.... Sent from my Mate 10 pro Στο rarbg ολες οι HDR10 ηταν 4Κ οποτε αναγκαστικα αλλα παντως με πληρη επιταχυνση υλικου και full deblocking την επαιξε απροβληματιστα. Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. August 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2018 Εμένα είναι αγορασμένο από Κωτσόβολο και όχι από cosmote και πριν μια ώρα πήρα την .148. provider είναι ο Teleunicom S.A Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiAiNO Δημ. August 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2018 Να κάνω μια ερώτηση;; άμα κάνω πλήρη λήψη της 148 μετά θα μου βγει η 150 πάλι;; ρωτώ επειδή εξαφανίστηκε. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση kTm Duke 690 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. August 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2018 Παιδιά και η 148 έχει συμαντική διαφορά στην μπαταρία, απο την 145. Εγώ έχω δεί ενα +10% χαλαρά στα ποσοστά. Πλέον αν η τρίτη μέρα μου είναι χαλαρή, ίσως να βγάλει και τρίτη μέρα η μπαταρία. Εννοείται το βράδυ πάντα κλειστό. Όσο για το ξυπνητήρι, δεν έχει κανένα πρόβλημα. Είχα και έχω ακόμη στην κατοχή μου Ρ8, Ρ9, Ρ10 και φυσικά το mate. Σε όλα όταν είναι να χτυπήσει το ξυπνητήρι, ανοίγει στο πιν και χτυπάει κανονικά η αφύπνιση. Και στα 4 κινητά δουλεύει άψογα. Ποτέ δεν μου έκανε κανένα κόλπο. Κανά δυό φορές που την πάτησα, είχα κάνει λαμακία εγώ μπερδεύοντας το πμ με το μμ. Sent from my Galaxy Tab Pro, using Tapatalk Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deal703 Δημ. August 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2018 Να ρωτήσω. Με το καλώδιο του φορτιστή, μπορούμε να συνδεθούμε και στην τηλεόραση για βλέπω η πρέπει να είναι καλώδιο hdmi; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. August 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2018 Πες μας τι ακριβώς θέλεις να κάνεις για να σε βοηθήσουμε. Sent from my Galaxy Tab Pro, using Tapatalk Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiAiNO Δημ. August 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2018 Ρε παιδιά κάτι πάτησα και τώρα που ακουμπώ την οθόνη εμφανίζεται μια άσπρη κουκίδα στη οθόνη μαζί με το δάκτυλο μου. Πως φεύγει αυτό; είναι σαν να είμαι σε λειτουργία εγγραφής οθόνης Παράθεση kTm Duke 690 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pth76 Δημ. August 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2018 Ενεργοποίησες την εμφάνιση άγγιγματων. Πήγαινε στην ενότητα επιλογές για προγραμματιστές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apollodelphi Δημ. August 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2018 Λοιπόν, κάτι που παρατήρησα με την. 148.. Στο messenger όταν το έχω όλο το κινητό αθόρυβο και μόνο στην δόνηση μου κάνει πλέον μια φορά δόνηση ενώ πριν έκανε δύο κοφτές δονήσεις, κι επίσης στο instagram οπότε εγώ κάποιο μήνυμα μου ανάβει το ledακι σε χρώμα κίτρινο-πορτοκαλί! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
politisman Δημ. August 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2018 Λοιπόν μετά από αρκετές δόκιμες με την νυχτερινή λήψη έβγαλα το συμπέρασμα ότι το κινητό καταλαβαίνει αν το έχεις στο χέρι σου η σε τρίποδο. Όταν το είχα στο χέρι έβγαζε κλασικά 4 δευτερόλεπτα όταν όμως το έβαλα στο τρίποδο έβγαζε κανονικά 15 και 20. (νομιζω το ειχε πει και ένας άλλος φίλος αυτό άπλα πλέον μπορώ να το επιβεβαιώσω). :D:D:D:D:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. August 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2018 Λοιπόν μετά από αρκετές δόκιμες με την νυχτερινή λήψη έβγαλα το συμπέρασμα ότι το κινητό καταλαβαίνει αν το έχεις στο χέρι σου η σε τρίποδο. Όταν το είχα στο χέρι έβγαζε κλασικά 4 δευτερόλεπτα όταν όμως το έβαλα στο τρίποδο έβγαζε κανονικά 15 και 20. (νομιζω το ειχε πει και ένας άλλος φίλος αυτό άπλα πλέον μπορώ να το επιβεβαιώσω). :D:D:D:D:p https://play.google.com/store/apps/details?id=flar2.devcheck&hl=el Κατεβασε αυτο να δεις τους αισθητηρες της συσκευης Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tonis_ Δημ. August 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2018 Ειδα ενα 25% να φευγει και μου φανηκε καπως και γι'αυτο ρωτησα αλλα ναι αν το δεις ετσι ειναι καλα. Στο rarbg ολες οι HDR10 ηταν 4Κ οποτε αναγκαστικα αλλα παντως με πληρη επιταχυνση υλικου και full deblocking την επαιξε απροβληματιστα. Την κατέβασες στο κινητό απευθείας;εγω μέχρι τωρα μεσω pc της κατεβασα και της έστειλα στο τηλ.εννοειται οχι 4 κ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yorgos00 Δημ. August 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2018 Και εγώ χθες πήρα την 148 (Skroutz, από Γερμανία). Προς το παρόν δεν έχω δει κάποια διαφορά (παιχνίδια δεν παίζω) αλλά θα το ψάξω το ΣΚ ειδικά την κάμερα που με ενδιαφέρει.. Να ρωτήσω κάτι άσχετο; Οι θήκες τύπου Mirror λένε τίποτα; 'Εχει βάλει κάποιος; Σαν αυτή εννοώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. August 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2018 Και εγώ χθες πήρα την 148 (Skroutz, από Γερμανία). Προς το παρόν δεν έχω δει κάποια διαφορά (παιχνίδια δεν παίζω) αλλά θα το ψάξω το ΣΚ ειδικά την κάμερα που με ενδιαφέρει.. Να ρωτήσω κάτι άσχετο; Οι θήκες τύπου Mirror λένε τίποτα; 'Εχει βάλει κάποιος; Σαν αυτή εννοώ Κάποια πράγματα που είδα σ' αυτό το video δεν μου άρεσαν και δεν με αποσχόλισαν περισσότερο αυτού του τύπου οι θήκες. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mailiakos Δημ. August 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2018 την εχω παρει αλλα ειναι πολυ χοντροκομμενη και δεν την χρησιμοποιησα ποτε. ----- προσθήκη μηνύματος 48 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και εγώ χθες πήρα την 148 (Skroutz, από Γερμανία). Προς το παρόν δεν έχω δει κάποια διαφορά (παιχνίδια δεν παίζω) αλλά θα το ψάξω το ΣΚ ειδικά την κάμερα που με ενδιαφέρει.. Να ρωτήσω κάτι άσχετο; Οι θήκες τύπου Mirror λένε τίποτα; 'Εχει βάλει κάποιος; Σαν αυτή εννοώ την εχω παρει αλλα ειναι πολυ χοντροκομμενη και δεν την χρησιμοποιησα ποτε. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- περασα εχθες την 148 (550mb) με νυχτερινη ληψη https://www.flickr.com/photos/90138848@N02/29423375077/in/dateposted-public/ https://www.flickr.com/photos/90138848@N02/30492172488/in/dateposted-public/ ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yorgos00 Δημ. August 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2018 Κάποια πράγματα που είδα σ' αυτό το video δεν μου άρεσαν και δεν με αποσχόλισαν περισσότερο αυτού του τύπου οι θήκες. Ευχαριστώ παιδιά. Την είδα στο μετρό σε ένα τουρίστα και μου φάνηκε εμφανισιακά ωραία αλλά έχετε δίκιο ήταν χοντροκομμένη. 'Εχω παραγγείλει μία θήκη wallet γιατί με βολεύει να μη παίρνω πορτοφόλι από ebay αλλά κάπου χάθηκε. Γενικά δεν έχω βρει καμία τέτοιου τύπου που να μου αρέσει. 2-3 που απο φωτογραφίες φαίνονται ΟΚ αλλά αν δεν τις παραγγείλεις... Μάλλον δεν είμαστε πολλοί εμείς που την προτιμούμε. Αν έχει κάποιος κανένα suggestion (ή θέλει να του στείλω) μου λέει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
politisman Δημ. August 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2018 Ευχαριστώ παιδιά. Την είδα στο μετρό σε ένα τουρίστα και μου φάνηκε εμφανισιακά ωραία αλλά έχετε δίκιο ήταν χοντροκομμένη. 'Εχω παραγγείλει μία θήκη wallet γιατί με βολεύει να μη παίρνω πορτοφόλι από ebay αλλά κάπου χάθηκε. Γενικά δεν έχω βρει καμία τέτοιου τύπου που να μου αρέσει. 2-3 που απο φωτογραφίες φαίνονται ΟΚ αλλά αν δεν τις παραγγείλεις... Μάλλον δεν είμαστε πολλοί εμείς που την προτιμούμε. Αν έχει κάποιος κανένα suggestion (ή θέλει να του στείλω) μου λέει. Εγω πριν απο 1 εβδομαδα πηρα την official smart wallet και εχω μεινει πολυ ευχαριστημενος. την συστηνω με τα 1000 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. August 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2018 Ευχαριστώ παιδιά. Την είδα στο μετρό σε ένα τουρίστα και μου φάνηκε εμφανισιακά ωραία αλλά έχετε δίκιο ήταν χοντροκομμένη. 'Εχω παραγγείλει μία θήκη wallet γιατί με βολεύει να μη παίρνω πορτοφόλι από ebay αλλά κάπου χάθηκε. Γενικά δεν έχω βρει καμία τέτοιου τύπου που να μου αρέσει. 2-3 που απο φωτογραφίες φαίνονται ΟΚ αλλά αν δεν τις παραγγείλεις... Μάλλον δεν είμαστε πολλοί εμείς που την προτιμούμε. Αν έχει κάποιος κανένα suggestion (ή θέλει να του στείλω) μου λέει. Γιατί δεν ρίχνεις μια ματιά στην μαμά θήκη? Σαφέστατα καλύτερη. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
politisman Δημ. August 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2018 Γιατί δεν ρίχνεις μια ματιά στην μαμά θήκη? Σαφέστατα καλύτερη. Αν λες την smart wallet ειναι οντως απιστευτη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yorgos00 Δημ. August 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2018 Αν λες την smart wallet ειναι οντως απιστευτη Θα την παραγγείλω σίγουρα αυτή! Θα το κάνω και τώρα αν είναι να υπάρχει. Απλά θέλω και κάποια που να μπορώ να βάζω και καμία κάρτα και χαρτονόμισμα. Γενικά επειδή έχω μικρό παιδί μόνο οι wallet με βολεύουν (εμπιστεύομαι καλύτερα) από άποψη ασφαλείας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts