Jump to content

Huawei Mate 10 Pro

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όσοι έχετε περάσει την 9, για τα SMS παρέμεινε η ίδια εφαρμογή ή αντικαταστάθηκε με αυτή της Google;
[sIGPIC][/sIGPIC]

Όσοι έχετε περάσει την 9, για τα SMS παρέμεινε η ίδια εφαρμογή ή αντικαταστάθηκε με αυτή της Google;

Εμεινε η ιδια, δεν ξερω βεβαια με επαναφορα μηπως βγει κι ερθει της google.

Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε:

Huawei, Apple, Vodafone

Εμεινε η ιδια, δεν ξερω βεβαια με επαναφορα μηπως βγει κι ερθει της google.

Νομίζω ότι δεν έχει να κάνει

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δηλαδή πρέπει να αλλάξω την sim για να έρθει; έχω cosmote. Και βασικά τι σχέση έχει ο πάροχος;
Ο παροχος λαμβάνει την ενημέρωση.. Της προσθέτει τις δικές του εφαρμογές εάν έχει, και την δίνει στο δικό του δίκτυο

Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Επιβεβαιώνω και εγω με cosmote δεν ήρθε

Έβαλα Wind και abrakatabra ήρθε EMUI 9

Και εγώ που έχω Wind δεν έχει έρθει τίποτα ακόμα

Και εγώ που έχω Wind δεν έχει έρθει τίποτα ακόμα

Μαλλον θα χρειαστει να βαλεις κοσμοτε!! :P

Exoυν μπλεξει τα μπουτια τους...!!

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

Την έβαλα και περιμένω να δω διαφορές.

Τώρα όπως και να χει την επαναφορά βλέπω να τη κάνω τώρα που υπάρχει και χρόνος λόγω εορτών.

Προς το παρόν το tapatalk κυλάει καλύτερα με ελάχιστα σκαλώματα..

Τον launcher της huawei τον είχα ξηλώσει από πριν μέσω adb εντολών και η συσκευή είχε αναπνεύσει αρκετά ούτως ή άλλως.

Άλλο θετικό είναι πώς το Netflix βγαζει σηματάκι HD. Θέλει απεγκατάσταση και εγκατάσταση εκ νέου όμως για να το εμφανίσει.

Edited by jor1ge
Gilles smiles!

Μαλλον θα χρειαστει να βαλεις κοσμοτε!! :P

Exoυν μπλεξει τα μπουτια τους...!!

Έλα ντε, χα χα. Αυτοί που την έβαλαν ας μας πουν εντυπώσεις.

Έβαλα κάρτα Vodafone και κατέβασε την 9

Edited by vag74

Ήρθε και κατεβαίνει. Wipe cache partition Ας θυμίσει κάποιος πως κάνουμε

Eδω εισαι φιλε μου!

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

Αυτο που περιμενα και τελικα δεν υπαρχει ειναι η δυνατοτητα να περστρεφεις την οθονη οποτε θες χωρις να χρειαζεται να ενεργοποιεις/απενεργοποιεις την αυτοματη περιστροφη.

Οι χειρονομια του πισω απο την ακρη της οθονης ειναι καλη αλλα εμενα τωρα με την μαμα θηκη και γυαλι που δεν ειναι full cover με δυσκολευει και πολλες φορες δεν το πετυχαινο αλλα τωρα θα μου πεις ειναι θεμα συνηθειας.

Παντος εχουν προσθεσει πολλα extra system services και μετα απο πολυ ωρα εκανα ενα ψιλοκαθαρισμα.

Ενα πολυ καλο που εβαλαν ειναι στην εξυπνη διαχειριση απενεργοποεις τα animations χωρις να πας στα developer tools.

Ταχυτητα δεν νομιζω να δειτε διαφορα, τουλαχιστον εγω δεν ειδα και ολα ανοιγουν αστραπη οπως και πριν.

Τωρα οι φωτογραφοι να μας πουν γιατι πιστευω εκει εγινε η πιο πολυ δουλεια για την συσκευη.

Huawei, Apple, Vodafone

Εμένα παιδιά αγορασμένο από Πλαίσιο το Φεβρουάριο δεν μου έχει έρθει τίποτα ακόμα με πάροχο τη vodafone και τη Wind. Δεν με νοιάζει να περιμένω αρκεί να έχουν βελτιώσει το θέμα της κάμερας. Στα υπόλοιπα το κινητό μου πετάει.Σκεφτόμουν να του κάνω hard reset αλλά έτσι όπως πάει μπάλα το σκέφτομαι να το κάνω.

Εμένα παιδιά αγορασμένο από Πλαίσιο το Φεβρουάριο δεν μου έχει έρθει τίποτα ακόμα με πάροχο τη vodafone και τη Wind. Δεν με νοιάζει να περιμένω αρκεί να έχουν βελτιώσει το θέμα της κάμερας. Στα υπόλοιπα το κινητό μου πετάει.Σκεφτόμουν να του κάνω hard reset αλλά έτσι όπως πάει μπάλα το σκέφτομαι να το κάνω.

Hard reset καντου αφου βαλεις την 9 και πιστεψε με το χρειαζεται. Εδω φαντασου αφου περασεις την 9 θελει αμεσως ενα restart γιατι θα βλεπεις κατι μεγαλα εικονιδια και ακομα θελει να απενεργοποιησεις το μαυρο θεμα και μετα να το ενεργοποιησεις ξανα.

Περι 9 τωρα με ενοχλει πολυ το μεγεθος της βουλας για την ρυθμιση φωτεινοτητας στην κουρτινα, πολυ μεγαλη ρε αδερφε.

Κατι καλο που εβαλαν, στην 9 εχει μπει σαν default το πληκτρο εντασης να ρυθμιζει τον ηχο πολυμεσων ενω στη 8 ηταν το κουδουνισμα. Στο μενου ηχος σου δινει την δυνατητα να επιλεξεις αν θα ρυθμιζει τα πολυμεσα ή το κουδουνισμα.

Huawei, Apple, Vodafone

Antutu πάντως 170000 έβγαλε μόνο :(

Κάμερα πολλές επιλογές αλά P20 Pro με εφέ κτλ

Gestures Android 9

Gcam δεν δουλεύει παντός που είχε night mode και γενικά σαν να βλέπω καλύτερη κάμερα και selfie (δεν είναι σαν cartoon πλέον)

Greek Android & iOS users (FB group)

Antutu πάντως 170000 έβγαλε μόνο :(

Κάμερα πολλές επιλογές αλά P20 Pro με εφέ κτλ

Gestures Android 9

Gcam δεν δουλεύει παντός που είχε night mode και γενικά σαν να βλέπω καλύτερη κάμερα και selfie (δεν είναι σαν cartoon πλέον)

Ενεργοποιησε το λειτουργια επιδοσεων για να δεις τα 213K στο antutu.

Για gcam ειχα διαβασει οτι αυτη που δουλευε στην 8 οταν την βαλεις στην 9 crashαρει.

Huawei, Apple, Vodafone

Hard reset καντου αφου βαλεις την 9 και πιστεψε με το χρειαζεται. Εδω φαντασου αφου περασεις την 9 θελει αμεσως ενα restart γιατι θα βλεπεις κατι μεγαλα εικονιδια και ακομα θελει να απενεργοποιησεις το μαυρο θεμα και μετα να το ενεργοποιησεις ξανα.

Περι 9 τωρα με ενοχλει πολυ το μεγεθος της βουλας για την ρυθμιση φωτεινοτητας στην κουρτινα, πολυ μεγαλη ρε αδερφε.

Κατι καλο που εβαλαν, στην 9 εχει μπει σαν default το πληκτρο εντασης να ρυθμιζει τον ηχο πολυμεσων ενω στη 8 ηταν το κουδουνισμα. Στο μενου ηχος σου δινει την δυνατητα να επιλεξεις αν θα ρυθμιζει τα πολυμεσα ή το κουδουνισμα.

Μόλις την εγκαταστήσω καί τη δουλέψω δύο με τρεις μέρες θα καταλάβω εάν θέλει.Το παραμικρό βέβαια να δω κατευθείαν hard reset έτσι ή αλλιώς έχω άλλο τηλέφωνο ( p10 lite για εφεδρεία)και δεν έχω πρόβλημα. Πάντως τελευταία το έχω κατα ευχαριστηθεί το τηλέφωνο πάει μπάλα στα πάντα.

Μπουχουχουυυυυ θέλω την Pie μουουοουυυ . Φτωχοί συγγενείς (εμείς που είμαστε ακόμη με Oreo) ΕΝΩΘΕΙΤΕ

Sent from my Mate 10 pro

Mate 10 Pro

Μπουχουχουυυυυ θέλω την Pie μουουοουυυ . Φτωχοί συγγενείς (εμείς που είμαστε ακόμη με Oreo) ΕΝΩΘΕΙΤΕ

Sent from my Mate 10 pro

Αν θυμαμαι καλα εσυ εχεις γερμανικο mate 10 pro. Δοκιμασε μεσα στο HiCare να το γυρισεις σε χωρα Γερμανια και να πατησεις μετα στο Update εκει μεσα μηπως σου το βγαλει.

Huawei, Apple, Vodafone

Δηλαδή με λίγα λόγια για να πιασει το κινητό τις επιδόσεις της oreo πρέπει στη pie να το βάλουμε στο performance mode.

Τώρα που το έλαβα σε αυτό το mode το κινητό έγινε πολύ smooth

Gilles smiles!

Δηλαδή με λίγα λόγια για να πιασει το κινητό τις επιδόσεις της oreo πρέπει στη pie να το βάλουμε στο performance mode.

Τώρα που το έλαβα σε αυτό το mode το κινητό έγινε πολύ smooth

Το performance mode ειναι κατι σαν το performance mode στα windows οπου τα δινει ολα χωρις να κοιταει μπαταρια και θερμοκρασιες. Αυτο εχει ως αποτελεσμα χαμηλωτερο latency και οπως ειδες και μονος σου ειναι πιο smooth δηλαδη εχει πιο καλο response.

Το normal mode οπως καταλαβαινεις ειναι πιο battery friendly.

Στην 8 το AI το γυρνουσε σε performance mode απο μονο του αλλα βλεπεις μετα το "φιασκο" που και καλα εκλεβε στα benchmarks αναγκαστηκα το εκαναν ετσι με ξεχωριστο mode.

Τωρα δοκιμαζεις και τα 2 modes, βλεπεις καταναλωση και θερμοκρασιες και επιλεγεις ποιο σε βολευει εσενα.

Huawei, Apple, Vodafone

Αν κάνεις hard reset και wipe cache partition τι γίνεται στο κινητό ; Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων ; Επηρεάζονται επαφές, εφαρμογές, μουσικά αρχεία φωτογραφίες, βίντεο κλπ ;

Στάλθηκε από το SM-T585 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

past --> nokia 6110, 6310 & 8850 silver, sony ericsson K750i & W810i, samsung DUAL B7722 & samsung DUAL GRAND NEO, samsung S6, Huawei mate 10 pro, Redmi note 8 pro, Redmi note 10 pro,
current --> Samsung TabA T585 4G , Redmi Note 11 pro 5G-->

• The title was changed to Huawei Mate 10 Pro