PapaDarxon Δημ. November 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2018 Καλήμερα φίλε Γιάννη. Έτσι όπως τα λες είναι ναι αλλά υπάρχει modded έκδοση του Netflix που παίζει κανονικά 1080p χωρίς ροοτ εννοείται. Ξέχασα να το αναφέρω χθες. Μέχρι πριν ένα μήνα που το είχα δούλευε κανονικά τώρα δεν ξέρω.. The power of Mi8 be with you Το patchare τωρα και σου ζηταει να κανεις αναβαθμιση και δεν ανοιγει. Έχω φτάσει σε σημείο να σκέφτομαι να κάνω και γω ρουτ που δεν έχω κάνει ποτέ μου σε συσκευές, αλλά κάτι άκουσα πως πλέον η huawei το μπάλωσε και δεν μπορείς ή έστω πρέπει να πληρώσεις. Γνωρίζει κανείς αν το παραπάνω γίνετε εύκολα? Για να rootαρεις πρεπει να ξεκλειδωσεις τον bootloader, για να ξεκλειδωσει τον bootloader θελεις τον μοναδικο κωδικο για την συσκευη σου. Μεχρι πριν λιγους μηνες μπορουσες να μπεις στην σελιδα της Huawei και να αιτηθεις τον κωδικο αλλα τωρα ποια το σταματησαν και δεν δινουν κωδικους. Για να βρεις τωρα κωδικο πρεπει να πληρωσεις σε 3rd party υπηρεσια οπως η FunkeyHuawei. Εφοσον δενε χεις rootαρει ποτε ξανα θα σου προτεινα να το αποφυγεις γιατι υπαρχει μεγαλος κινδυνος να brickαρει η συσκευη και να εινια αχρηστη, ασε που αν το θες μονο για το netflix το κοστος για τον κωδικο ειναι μεγαλο και δεν συμφερει. Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. November 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2018 Καλησπέρα! Μία ερώτηση! Εφόσον ο φίλος μ που το πήρε τώρα κάνει όλες τις ενημερώσεις με το που το ανοίξει και μετά κανει επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων δεν θα του ξαναβγάλει να κάνει τις αναβαθμισεις τις ίδιες? Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. November 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2018 Καλησπέρα! Μία ερώτηση! Εφόσον ο φίλος μ που το πήρε τώρα κάνει όλες τις ενημερώσεις με το που το ανοίξει και μετά κανει επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων δεν θα του ξαναβγάλει να κάνει τις αναβαθμισεις τις ίδιες? Οχι, όταν κάνεις μια αναβάθμιση δεν μπορείς να γυρίσεις πίσω σε παλαιότερη. Αφου τις κάνει θα μείνουν μέσα σ ακόμα και με επαναφορά. Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. November 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2018 Οχι, όταν κάνεις μια αναβάθμιση δεν μπορείς να γυρίσεις πίσω σε παλαιότερη. Αφου τις κάνει θα μείνουν μέσα σ ακόμα και με επαναφορά. Οπότε τις κάνει όλες ,τις εγκαθιστά και μετά ρίχνει μια εργοστασιακες ρυθμίσεις και στηνει το κινητό ε? Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. November 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2018 Οπότε τις κάνει όλες ,τις εγκαθιστά και μετά ρίχνει μια εργοστασιακες ρυθμίσεις και στηνει το κινητό ε? Ακριβως ετσι, αν δεν βαριεται και εχει γρηγορο internet καλο ειναι να επιλεξει τα πληρη πακετα αναβαθμισεων και αυτο γινεται ως εξης: Ρυθμισεις->Συστημα->Ενημερωση συστηματος->Πανω δεξια στις 3 τελιτσες->Ληψη του τελευταιου πληρους πακετου μετα θα του εμφανισει αναβαθμιση που θα ειναι 3GB. Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. November 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2018 Ακριβως ετσι, αν δεν βαριεται και εχει γρηγορο internet καλο ειναι να επιλεξει τα πληρη πακετα αναβαθμισεων και αυτο γινεται ως εξης: Ρυθμισεις->Συστημα->Ενημερωση συστηματος->Πανω δεξια στις 3 τελιτσες->Ληψη του τελευταιου πληρους πακετου μετα θα του εμφανισει αναβαθμιση που θα ειναι 3GB. Ναι αυτό του το έχω πει γιατί κ εγώ έτσι τις κάνω! Το φουλ πακέτο δλδ!Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις και τη βοήθεια σου! Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. November 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2018 Ναι αυτό του το έχω πει γιατί κ εγώ έτσι τις κάνω! Το φουλ πακέτο δλδ!Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις και τη βοήθεια σου! Να'σαι καλα κι εδω ειμαστε για οτι προβλημα-απορια προκυψει. Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kistos Δημ. November 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2018 Παιδιά μπορεί να προτείνει κάποιος κάποιο tempered glass να πιάνει όλη την οθόνη; Πήρα ένα από skroutz και αφήνει πολύ κενό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
msdxgr Δημ. November 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2018 (edited) Παιδιά μπορεί να προτείνει κάποιος κάποιο tempered glass να πιάνει όλη την οθόνη; Πήρα ένα από skroutz και αφήνει πολύ κενό. Τα περισσότερα αν οχι όλα χαλάνε την ποιότητα της οθόνης και γενικά την όψη η του κινητού γιατί το χρώμα που έχει πανω κάτω ειναι χαμηλής ποιότητας και επίσης δεν μπαίνουν οι θήκες όλες στο πετάει. Είχα βάλει ένα και το κινητό εκτός απο χάλια εικόνα το χρυσό χρώμα στα πλαίσια πάνω κάτω ηταν πολύ άσχημο. Τώρα λέω για κάποιο οικονομικό δεν ξέρω αν εχει κατι αξιόλογο spigen παράδειγμα αλλα είναι πολύ ακριβά.Θα σου πρότεινα nillkin που έχω και εγώ που δεν χαλάει την εικόνα και εχει καλή αφή. Ναι δεν πιάνει όλη την οθόνη αλλα ειναι ενταξει το κενό που εχει βάζοντας και μια θήκη όπως της spigen το κενό στα πλαίσια περιορίζεται αρκετά. Edited November 30, 2018 by msdxgr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. November 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2018 Μου έχει κολλήσει η ένδειξη "1" για ενημέρωση, στο εικονίδιο των θεμάτων.. Ενώ, μπαίνω πατάω ενημέρωση, μέτα μου το ξαναεμφανίζει... Έκανα επανεκκίνηση, αλλά τίποτα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. November 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2018 Μου έχει κολλήσει η ένδειξη "1" για ενημέρωση, στο εικονίδιο των θεμάτων.. Ενώ, μπαίνω πατάω ενημέρωση, μέτα μου το ξαναεμφανίζει... Έκανα επανεκκίνηση, αλλά τίποτα.. Ρυθμισεις->Εφαρμογες και ειδοποιησεις->Εφαρμογες->Θεματα->Πανω δεξια στις 3 τελιτσες->Καταργηση εγκαταστασης ενημερωσεων Μετα πας στο Playstore και κανεις το update Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. November 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2018 Ρυθμισεις->Εφαρμογες και ειδοποιησεις->Εφαρμογες->Θεματα->Πανω δεξια στις 3 τελιτσες->Καταργηση εγκαταστασης ενημερωσεων Μετα πας στο Playstore και κανεις το update Ευχαριστώ.. Λύθηκε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoszavra Δημ. November 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2018 Μόλις έκανα αναβάθμιση την εφαρμογή θέματα,και μου έβγαλε επιλογή γραμματοσειράς. Παράθεση Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. November 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2018 Μόλις έκανα αναβάθμιση την εφαρμογή θέματα,και μου έβγαλε επιλογή γραμματοσειράς. Ναι στη 9.0.4.302 απο το Playstore εχουν προσθεσει την επιλογη γραμματοσειρας μεσα απο την εφαρμογη κι οχι οπως καναμε πριν στιν 8 απο το shortcut. Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoszavra Δημ. November 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2018 Να ρωτήσω....τις εφαρμογές τις ενημερώνετε μόνο από play store ή και από το app gallery της Huawei; Παράθεση Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. November 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2018 Να ρωτήσω....τις εφαρμογές τις ενημερώνετε μόνο από play store ή και από το app gallery της Huawei; Εγώ ναι γιατί το app gallery το έχω ξηλώσει. Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoszavra Δημ. November 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2018 Έχω την εντύπωση πώς για κάποιες εφαρμογές της Huawei, ενημερώσεις βγάζει μόνο από το app gallery Παράθεση Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. November 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2018 Τι γίνετε ρε παιδιά με την 157 μια βδομάδα με την συσκευή και δεν έχει στρώσει η μπαταρία; τόσο κακή αναβάθμιση είναι; Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. November 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2018 Έχω την εντύπωση πώς για κάποιες εφαρμογές της Huawei, ενημερώσεις βγάζει μόνο από το app gallery Έτσι είναι αλλά μετά από λίγο έρχονται στο playstore. Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PoLiThS Δημ. November 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2018 Τι γίνετε ρε παιδιά με την 157 μια βδομάδα με την συσκευή και δεν έχει στρώσει η μπαταρία; τόσο κακή αναβάθμιση είναι; Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΤι σου παρουσιάζει; Sent from my Mate 10 pro Παράθεση Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
non_serviam_ Δημ. November 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2018 Τι γίνετε ρε παιδιά με την 157 μια βδομάδα με την συσκευή και δεν έχει στρώσει η μπαταρία; τόσο κακή αναβάθμιση είναι; Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΤι έχει η μπαταρία στην 157? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. November 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2018 θα εισαι ολη μερα σε wifi... Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. November 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2018 Είμαι όλη μέρα με ανοιχτά τα πάντα δουλειά σπίτι με WiFi κυρίως και η μπαταρία έχει μέτρια απόδοση κυρίως στο stand by, δείτε στατιστικά δεν είναι αυτό απόδοση για 4000mah Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. November 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2018 https://forum.xda-developers.com/mate-10/how-to/firmware-bla-l29-c432-9-0-0-161-t3873835 Μαλλον κοντοζυγωνει η OTA Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. November 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2018 (edited) Στο XDA σε κάποιον ήρθε τελευταία αναβάθμιση ασφαλείας, οπότε θα την πάρουμε και μεις σύντομα φαντάζομαι. http://oi65.tinypic.com/2ahrwbk.jpg Ξέρεις κανείς αν μπορούμε με κάποια Gcam να βάλουμε το night sight? Edited November 30, 2018 by hasiotis_john Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts