PapaDarxon Δημ. November 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2018 Παιδιά σας εχω παιδέψει στις προηγούμενες 3σελιδες σχετικα με τον περιηγητή που ανοίγει στα λινκ των περιηγητων και ειδα οτι ανοίγει και σε λινκ που εχουν τα SMS και ακομη δε μπορώ να βγάλω ακρη. Ο συγκεκριμένος ανοιγει σαν υποσελιδο δεν εχει καθόλου πλήκτρα μενου κλπ παρα μόνο κλεισιμο. Προσπαθω να ανεβασω φωτο για να δείτε μέσο υπολιγιστη αλλά δε μπορώ ενω κατεβαζω ανάλυση κλπ... Ανεβασε την εδω και μετα κανε copy/paste το link που θα σου δωσει. https://el.imgbb.com/ Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kistos Δημ. November 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2018 Καλησπέρα παιδιά. Μόλις πήρα την συσκευή στα χέρια μου. Πρώτες εντυπώσεις άριστες, απλά δεν μου έχουν έρθει οι ενημερώσεις που αναφέρετε πιο πίσω. Είμαι στην έκδοση 137. Η μία και μοναδική ενημέρωση που ήρθε ήταν κάπου 400 MB. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. November 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2018 Καλησπέρα παιδιά. Μόλις πήρα την συσκευή στα χέρια μου. Πρώτες εντυπώσεις άριστες, απλά δεν μου έχουν έρθει οι ενημερώσεις που αναφέρετε πιο πίσω. Είμαι στην έκδοση 137. Η μία και μοναδική ενημέρωση που ήρθε ήταν κάπου 400 MB. Βάλε sim αν δεν έχεις βάλει και άνοιξε την ενημέρωση συστήματος. Μετά πάτα τις 3 τελίτσες και πάτα λήψη πλήρους πακετου Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kistos Δημ. November 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2018 Βάλε sim αν δεν έχεις βάλει και άνοιξε την ενημέρωση συστήματος. Μετά πάτα τις 3 τελίτσες και πάτα λήψη πλήρους πακετου Σε ευχαριστώ πάρα πολύ φίλε μου! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. November 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2018 Σε ευχαριστώ πάρα πολύ φίλε μου! :) Εγινε μια χαρα σου κατεβασε την 157 που ειναι η τελευταια; Παντος παιδες τα κινεζικα εχουν παρει τρελες αναβαθμισεις, μεχρι και 10x zoom στη καμερα εχουν δωσει. Οπως και στα Xiaomi οι κινεζικες ειναι πιο προσεγμενες. Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. November 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2018 (edited) Όντως , όλοι παίρνουν αναβαθμίσεις (και εννοώ προσθήκες και σημαντικές διορθώσεις) εκτός εμάς που απλά ελπίζουμε την 9 και να δείτε στο τέλος που θα μας κάνει καμιά ζημιά στην αυτονομία και θα κλαίμε. Αν δείτε την αναβάθμιση που έδωσε η google με το θα σας πέσει το σαγόνι. Κατάφεραν δηλαδή με το software να κάνουν καλύτερες τις κάμερες τους, άσχετα αν στα χαρτιά η δικιά μας είναι καλύτερη. ΞΥΠΝΑ Huawei γιατί θα σε αποχαιρετήσουμε πολύ σύντομα και ακόμα δεν ήρθαμε σε σένα. Μην πω και για το netflix που παίζει στα 480p max (!!! έλεος δηλαδή) και μου ανάψουν τώρα τα λαμπάκια! ΚΡΙΜΑ , πολύ κρίμα, μιας και το κινητό αυτό είναι ένα διαμάντι, που είναι απλά κολλημένο στο software, αλλά και στον ηλίθιο πόλεμο που έχει εξαπολύσει η Αμερική στην εταιρεία. Edited November 28, 2018 by hasiotis_john Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kistos Δημ. November 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2018 Εγινε μια χαρα σου κατεβασε την 157 που ειναι η τελευταια; Παντος παιδες τα κινεζικα εχουν παρει τρελες αναβαθμισεις, μεχρι και 10x zoom στη καμερα εχουν δωσει. Οπως και στα Xiaomi οι κινεζικες ειναι πιο προσεγμενες. Τώρα μου κάνει update 1 και κάτι GB, έκανε πιο πριν ένα 4 GB. Οπότε, ναι, λογικά μπαίνει η 157.:D ----- προσθήκη μηνύματος 17 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Γνωρίζουμε πότε ενδέχεται να πάρουμε την EMUI 9; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. November 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2018 Τώρα μου κάνει update 1 και κάτι GB, έκανε πιο πριν ένα 4 GB. Οπότε, ναι, λογικά μπαίνει η 157.:D ----- προσθήκη μηνύματος 17 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Γνωρίζουμε πότε ενδέχεται να πάρουμε την EMUI 9; υποθετικα 22 δεκεμβριου αλλα κατι σιγουρο δεν ξερουμε Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KALTS Δημ. November 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2018 Εγώ μετά από 5 χρόνια στην Huawei λέω να φύγω σε Xiaomi Mi 8 pro, κουράστηκα με την κάμερα του mate 10 pro και την χαζή διαχείριση των εφαρμογών. Δεν ξέρω αν το μετανιώσω θα δείξει από αύριο που θα έρθει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. November 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2018 Εγώ μετά από 5 χρόνια στην Huawei λέω να φύγω σε Xiaomi Mi 8 pro, κουράστηκα με την κάμερα του mate 10 pro και την χαζή διαχείριση των εφαρμογών. Δεν ξέρω αν το μετανιώσω θα δείξει από αύριο που θα έρθει.Εγώ μετά από 6 μήνες που είχα mate 10 pro και δεν ήθελα να το δώσω με τπτ να δοκιμάσω κάτι άλλο με κέρδισε το mi8. Καλύτερο σε όλους του τομείς πλην του ήχου που εκεί το Mate ήταν λίγο καλύτερο λόγω του ψευδοστερεο. Δεν θα σε απογοήτευσει. The power of Mi8 be with you Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KALTS Δημ. November 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2018 Διάβασα κάπου αλλά δεν θυμάμαι που πως με αναβάθμιση θα γινει στερεό με το ακουστικό.... Το ελπίζω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. November 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2018 Περι Mi8 καλυτερα στο νημα του. Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KALTS Δημ. November 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2018 Ναι έχεις δίκιο φίλε μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bravehe4rt Δημ. November 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2018 Εγώ μετά από 6 μήνες που είχα mate 10 pro και δεν ήθελα να το δώσω με τπτ να δοκιμάσω κάτι άλλο με κέρδισε το mi8. Καλύτερο σε όλους του τομείς πλην του ήχου που εκεί το Mate ήταν λίγο καλύτερο λόγω του ψευδοστερεο. Δεν θα σε απογοήτευσει. The power of Mi8 be with you+ Καλύτερη μπαταρία + αδιάβροχο... Στάλθηκε από το BLA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. November 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2018 + Καλύτερη μπαταρία + αδιάβροχο... Στάλθηκε από το BLA-L09 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΑδιάβροχο ναι αλλά κάλυτερη μπαταρία δεν έχει και ας είναι 4000mah... The power of Mi8 be with you Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. November 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2018 ιδιες μπαταριες εχουν, να προσθεσω οτι το 10ρι εχει και καλυτερη οθονη. Αλλα το 8ρι εχει καλυτερο λειτουργικο και ειναι σφαιρα! Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. November 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2018 Για να μην βγαίνουμε άλλο off-topic το mi8 μπορεί να έχει 3400 μπαταρία αλλά το optimization του miui είναι πολύ ανώτερο τόσο σε stand by Όσο και κατά την χρήση. Ακριβώς με ίδιες εφαρμογές(πάνω από 70-80)ίδια χρήση κτλ βγάζω λίγο καλύτερο sot με το xiaomi. Για την οθόνη τώρα εγώ που τα συγκρινα δίπλα δίπλα με φίλου mate 10 pro με ίδια wallpaper κτλ τo mi8 είναι ένα κλικ καλύτερο όσον αφορά τις γωνίες θέασης και την ευκρίνεια τουλάχιστον στα δικά μου μάτια! Δεν ξέρω άμα παίζει ρόλο που του mate είναι της Boe ενώ του mi8 της samsung. Για έναν φίλο πιο πάνω που είπε κατι περί Netflix το Mate υποστιριζει 1080p αναπαραγωγή ενώ το mi8 όχι. Καλο βράδυ να έχουμε!! :) The power of Mi8 be with you Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kistos Δημ. November 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2018 Πριν καλά καλά το δουλέψω και αγχώθηκε με όσα γράφετε παραπάνω παιδιά, κυρίως για την κάμερα και τις ενημερώσεις... Έβγαλα κάποιες φωτογραφίες και τα χρώματα είναι αρκετά φωτεινά. Επίσης, δεν βρίσκω τη ρύθμιση AI για τη φωτογραφία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. November 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2018 (edited) Για έναν φίλο πιο πάνω που είπε κατι περί Netflix το Mate υποστιριζει 1080p αναπαραγωγή ............. The power of Mi8 be with you Φίλε Γιάννη, δυστυχώς κάνεις λάθος!!! ΝΑΙ υποστηρίζει η συσκευή μας 1080p και μάλιστα το δείχνει νεράκι, ΑΛΛΑ μόνο .... στην Αμερική! Η δικιά μας εδώ στην Ευρώπη έχει μπει στο γνωστό "πόλεμο" της Αμερικής προς τα κινέζικα προιόντα. Αν μπεις στο XDA και όχι μόνο, γίνετε ένας πανικός από τ' αρνητικά σχόλια και προς τις δυο μεριές (Huawei-Netflix)! Κοίτα εδώ --->> https://help.netflix.com/en/node/23939 και θα διαπιστώσεις πως οι υποστηριζόμενες συσκευές μας που υποστηρίζουν HD είναι ΜΟΝΟ οι Αμερικάνικες εκδόσεις (BLA-A09, NEO-L29). Εμάς εδώ μας έχουν γράψει εκεί που φαντάζεσαι και εννοείτε ΔΕΝ πρόκειται να δούμε επίσημα ποτέ αναβάθμιση μιας και ήδη πέρασε τόσος καιρός από την κυκλοφορία του κινητού και το θέμα έχει μείνει στάσιμο παρ' όλες τις εκατοντάδες χιλιάδες διαμαρτυρίες χρηστών από Ευρώπη. Έχουν κυκλοφορήσει μερικές modded εκδόσεις, αλλά τις πείραξε και αυτές η Νετφλιξ μέσω των servers της και πλέον δείχνουν μέχρι 720p μέχρι που στο τέλος κλειδώνει το πρόγραμμα και σου λέει να κατεβάσεις από το playstore. Να καταλάβεις πόσο χάλια ποιότητα μας δίνουν θα σου δώσω ένα παράδειγμα να καταλάβεις. Αν μπεις τώρα με την κανονική εφαρμογή της νετφλιξ και κατεβάσεις ένα επεισόδιο στην συσκευή θα δεις πως είναι κάπου 300mb. Αν το κατεβάσεις με την modded το ίδιο θα είναι 380mb και αν το κατεβάσεις από το Αμερικάνικό είναι 800mb περίπου και εννοείτε στην βέλτιστη ποιότητα! Ελπίζω με την 9 να μπει το πρόγραμμα προ - εγκατεστημένο στην αναβάθμιση γιατί μόνο τότε δεν θα έχει δικαίωμα η εταιρεία να μας κάνει τέτοια τερτίπια και να μας ρίξει την ποιότητα. Φαντάσου όπως το youtube που είναι ήδη εγκατεστημένο από την αρχή, γιατί αν δεν ήταν ακόμα και εκεί θα βλέπαμε ως 720p! Edited November 29, 2018 by hasiotis_john Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tini78vj Δημ. November 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2018 Φίλε Γιάννη, δυστυχώς κάνεις λάθος!!! ΝΑΙ υποστηρίζει η συσκευή μας 1080p και μάλιστα το δείχνει νεράκι, ΑΛΛΑ μόνο .... στην Αμερική! Η δικιά μας εδώ στην Ευρώπη έχει μπει στο γνωστό "πόλεμο" της Αμερικής προς τα κινέζικα προιόντα. Αν μπεις στο XDA και όχι μόνο, γίνετε ένας πανικός από τ' αρνητικά σχόλια και προς τις δυο μεριές (Huawei-Netflix)! Κοίτα εδώ --->> https://help.netflix.com/en/node/23939 και θα διαπιστώσεις πως οι υποστηριζόμενες συσκευές μας που υποστηρίζουν HD είναι ΜΟΝΟ οι Αμερικάνικες εκδόσεις (BLA-A09, NEO-L29). Εμάς εδώ μας έχουν γράψει εκεί που φαντάζεσαι και εννοείτε ΔΕΝ πρόκειται να δούμε επίσημα ποτέ αναβάθμιση μιας και ήδη πέρασε τόσος καιρός από την κυκλοφορία του κινητού και το θέμα έχει μείνει στάσιμο παρ' όλες τις εκατοντάδες χιλιάδες διαμαρτυρίες χρηστών από Ευρώπη. Έχουν κυκλοφορήσει μερικές modded εκδόσεις, αλλά τις πείραξε και αυτές η Νετφλιξ μέσω των servers της και πλέον δείχνουν μέχρι 720p μέχρι που στο τέλος κλειδώνει το πρόγραμμα και σου λέει να κατεβάσεις από το playstore. Να καταλάβεις πόσο χάλια ποιότητα μας δίνουν θα σου δώσω ένα παράδειγμα να καταλάβεις. Αν μπεις τώρα με την κανονική εφαρμογή της νετφλιξ και κατεβάσεις ένα επεισόδιο στην συσκευή θα δεις πως είναι κάπου 300mb. Αν το κατεβάσεις με την modded το ίδιο θα είναι 380mb και αν το κατεβάσεις από το Αμερικάνικό είναι 800mb περίπου και εννοείτε στην βέλτιστη ποιότητα! Ελπίζω με την 9 να μπει το πρόγραμμα προ - εγκατεστημένο στην αναβάθμιση γιατί μόνο τότε δεν θα έχει δικαίωμα η εταιρεία να μας κάνει τέτοια τερτίπια και να μας ρίξει την ποιότητα. Φαντάσου όπως το youtube που είναι ήδη εγκατεστημένο από την αρχή, γιατί αν δεν ήταν ακόμα και εκεί θα βλέπαμε ως 720p! Με ποιο τρόπο βλέπουμε στα πόσα stream-αρει το Netflix? Παράθεση Panasonic G500/G600 - Siemens S25/SL45/SX1 - Nokia N95 - HTC HD - HTC HD2 - HTC SENSATION -Samsung V200/Omnia I / GALAXY S3 _ S5 / NOTE 3/ Huawei P8 _ Mate8 _Mate 10 pro _ P30 pro _ Mate 30 pro .... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. November 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2018 Με ποιο τρόπο βλέπουμε στα πόσα stream-αρει το Netflix? Υπήρχε παλιά ένα βίντεο στο νετφλιξ (λεγόταν ""Example Short 23.976"") που έδειχνε πόσο το βλέπεις. Δυστυχώς τώρα δεν υπάρχει πλέον και δεν ξέρω άλλο τρόπο. (Για παράδειγμα όπως στην tv που πατάς στο τηλεκοντρόλ το info και βλέπεις). Είχα κάνει και τις προάλλες την ίδια ερώτησή σου στο live chat της νετφλιξ και μου είπε πως δεν υπάρχει τρόπος από κινητά ή τέλος πάντων δεν ήξερε να μου πει. Αλλά δεν υπάρχει λόγος να το ελέγξεις αδερφέ, είναι ακριβώς όπως στο περιγράφω από πάνω. Βάλε τα δίπλα δίπλα με κάποια από τις συσκευές που υποστηρίζεται το HD και θα δεις την τεράστια διαφορά. Τέλος πάντων, εγώ βαρέθηκα ν΄ασχολούμε με το θέμα μιας και από τότε που το πήρα το κινητό ψάχνω τρόπο να βρω λύση, αλλά τελικά συνειδητοποίησα πως ... ΔΕΝ υπάρχει φως στο τούνελ με τα τωρινά δεδομένα. Ευελπιστώ στην 9, αλλά και εκεί απ' ότι λένε στο XDA δεν θα δούμε κάτι καλύτερο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tini78vj Δημ. November 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2018 Υπήρχε παλιά ένα βίντεο στο νετφλιξ (λεγόταν ""Example Short 23.976"") που έδειχνε πόσο το βλέπεις. Δυστυχώς τώρα δεν υπάρχει πλέον και δεν ξέρω άλλο τρόπο. (Για παράδειγμα όπως στην tv που πατάς στο τηλεκοντρόλ το info και βλέπεις). Είχα κάνει και τις προάλλες την ίδια ερώτησή σου στο live chat της νετφλιξ και μου είπε πως δεν υπάρχει τρόπος από κινητά ή τέλος πάντων δεν ήξερε να μου πει. Αλλά δεν υπάρχει λόγος να το ελέγξεις αδερφέ, είναι ακριβώς όπως στο περιγράφω από πάνω. Βάλε τα δίπλα δίπλα με κάποια από τις συσκευές που υποστηρίζεται το HD και θα δεις την τεράστια διαφορά. Τέλος πάντων, εγώ βαρέθηκα ν΄ασχολούμε με το θέμα μιας και από τότε που το πήρα το κινητό ψάχνω τρόπο να βρω λύση, αλλά τελικά συνειδητοποίησα πως ... ΔΕΝ υπάρχει φως στο τούνελ με τα τωρινά δεδομένα. Ευελπιστώ στην 9, αλλά και εκεί απ' ότι λένε στο XDA δεν θα δούμε κάτι καλύτερο! Δεν διαφωνώ ότι τα λες σωστά! Ρωτάω μήπως με ένα VPN και αλλαγή IP υπάρχει περίπτωση να το διορθώσουμε. Παράθεση Panasonic G500/G600 - Siemens S25/SL45/SX1 - Nokia N95 - HTC HD - HTC HD2 - HTC SENSATION -Samsung V200/Omnia I / GALAXY S3 _ S5 / NOTE 3/ Huawei P8 _ Mate8 _Mate 10 pro _ P30 pro _ Mate 30 pro .... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. November 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2018 Αν δεις εδώ ---> https://forum.xda-developers.com/mate-10/how-to/how-to-netflix-hd-hdr-mate-10-t3792549 , κάποιος κατάφερε με ρουτ να κάνει αυτό που λες εσύ πλαγίως και να φαίνεται Αμερικάνικη η συσκευή! Έχει βάλει και φωτογραφίες που πλέον εμφανίστηκε το "hd" στο νετφλιξ αλλά και το hdr που πλέον του δείχνει και καλύτερα χρώματα. Έχει και παράδειγμα με τα μεγέθη που λέω και γω παραπάνω. Έχω φτάσει σε σημείο να σκέφτομαι να κάνω και γω ρουτ που δεν έχω κάνει ποτέ μου σε συσκευές, αλλά κάτι άκουσα πως πλέον η huawei το μπάλωσε και δεν μπορείς ή έστω πρέπει να πληρώσεις. Γνωρίζει κανείς αν το παραπάνω γίνετε εύκολα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. November 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2018 Με την 9 δεν θα αλλάξει κάτι γιατί η υποστήριξη γίνεται από την μεριά του Netflix, server side όπως λέμε. Τώρα αν πάει η Netflix και περάσει στις συσκευές το bla-l29 τότε αμέσως θα δεις την διαφορά. Για το YouTube αν πας από την εφαρμογή θα δεις στην ανάλυση που είναι περασμένη στον server τους (συνήθως στην ανάλυση της οθόνης) αλλά αν πας από τον browser κι επιλέξεις να ανοίξεις την σελίδα ως υπολογιστής τότε μπορείς να δεις και 4K αλλά δεν μπορείς να δεις hdr γιατί το hdr το έχουν μόνο μέσω της εφαρμογής. Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. November 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2018 Καλήμερα φίλε Γιάννη. Έτσι όπως τα λες είναι ναι αλλά υπάρχει modded έκδοση του Netflix που παίζει κανονικά 1080p χωρίς ροοτ εννοείται. Ξέχασα να το αναφέρω χθες. Μέχρι πριν ένα μήνα που το είχα δούλευε κανονικά τώρα δεν ξέρω.. The power of Mi8 be with you Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts