Jump to content

Huawei Mate 10 Pro

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όχι δεν χάνω κανονικά αν και στο δικό μου λόγο root day one είναι ήδη χαμένη την πήρα από τον επίσημο προμηθευτή 17 ευρώ + φπα ήταν (έχουμε εξουσιοδότηση για αυτό) χρόνο δεν θυμάμαι μαζί με τα υπόλοιπα ανταλλακτικά για εταιρία ήρθε (2 μέρες λογικά μπορεί και μια)

Παντός ξεκάθαρα διαφορά μετά την αλλαγή είναι κοντά στο 0 αν όχι μηδέν εκεί κοντά

Τώρα που έκλεισα της άδειες του Google play services ήδη βλέπω τεράστια διαφορά στην αυτονομία, θα δείξει της επόμενες μερες

Είμαι 83% και έχω ήδη 2.3 ώρες sot 75% φως) με ανοιχτή πρόσβαση στο play services Data collector θα ήμουν ήδη 60 τώρα

Αν τελικά κατασταλάξεις στο τι φταίει σε παρακαλώ καθοδήγησε μας τι μπορούμε να κάνουμε.

Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Φίλε τράβα του ένα backup στο cloud της Hua και κάνε του τα factory reset που πρέπει. Με την επαναφορά θα σου περάσει ακόμη και τα αρχεία κλήσεων και τα SMS σου. Ελάχιστα πράγματα θα ξανασετάρεις. Εγώ έτσι το κάνω και με ελάχιστο κόπο δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα θέμα με την μπαταρία. Ίσα - ίσα που έχω δει και βελτίωση, ειδικά από την 145 στην 148. Από την 148 στην 150, δεν βλέπω κάτι άξιο λόγου.

Η απόφαση βέβαια είναι δικιά σου.

Εάν όλοι τις κάνατε με τον ίδιο τρόπο, θα έχετε το ίδιο πρόβλημα.

Κοίτα, είναι πολύ κοινό θέμα αυτό με τα draining στις αναβαθμίσεις και στις περισσότερες περιπτώσεις λύνεται με το γνωστό μας factory reset. Από εκεί και μετά είναι στον καθένα το αν και πότε θα το κάνει.

Σίγουρα όμως, μέχρι και τον Οκτώβριο έχουμε να λάβουμε και άλλα updates, με σημαντικότερο όλων για μένα, αυτό του EMUI 8.1.

To 9 δεν το πολυ-υπολογίζω.

Αν κατάλαβα καλά στο cloud μπορείς να κάνεις ghost του κινητού?

Ουδείς αγνωμονέστερος του ευεργετηθέντος.

Αν τελικά κατασταλάξεις στο τι φταίει σε παρακαλώ καθοδήγησε μας τι μπορούμε να κάνουμε.

----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αν κατάλαβα καλά στο cloud μπορείς να κάνεις ghost του κινητού?

Είμαι 35% μπαταρία και 6 ώρες και 45 λεπτά sot με Google tracking θα είχα ήδη κλίσει

Ουσιαστικά καταλήγω στο ότι για την κατανάλωση φτάνει καθαρά και μόνο το Spyware της Google το οποίο όσο ανεβαίνουν εκδόσεις γίνεται ποιο επιθετικό και ποιο λεπτομερής στο τι συλλέγει.

Αν δεν είσαι root δεν μπορείς να κάνεις απόλυτος τύποτα

Είμαι 35% μπαταρία και 6 ώρες και 45 λεπτά sot με Google tracking θα είχα ήδη κλίσει

Ουσιαστικά καταλήγω στο ότι για την κατανάλωση φτάνει καθαρά και μόνο το Spyware της Google το οποίο όσο ανεβαίνουν εκδόσεις γίνεται ποιο επιθετικό και ποιο λεπτομερής στο τι συλλέγει.

Αν δεν είσαι root δεν μπορείς να κάνεις απόλυτος τύποτα

Στο mate 10 pro μπορεις να κανεις απενεργοποιηση τις υπηρεσιες google play αλλα μετα δεν θα εχεις προβληματα;

Εμενα σε 7 μερες οι υπηρεσιες google εχουν καταναλωσει 75,5mah,εχουν ανεβασει 4,74mb και εχουν κατεβασει 9,47mb. Δεν νομιζω οτι κατι τετοια νουμερα θα επηρεαζαν την μπαταρια αλλα τωρα αν καποιος εχει υψηλη καταναλωση μπορει να κανει ενα clear cache στις υπηρεσιες google play, συνηθως αυτο διορθωνει κατι τετοιου ειδους προβληματα.

Ακομα στις υπηρεσιες google play εχω δωσει full δικαιωματα.

Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε:

Huawei, Apple, Vodafone

Στο mate 10 pro μπορεις να κανεις απενεργοποιηση τις υπηρεσιες google play αλλα μετα δεν θα εχεις προβληματα;

Εμενα σε 7 μερες οι υπηρεσιες google εχουν καταναλωσει 75,5mah,εχουν ανεβασει 4,74mb και εχουν κατεβασει 9,47mb. Δεν νομιζω οτι κατι τετοια νουμερα θα επηρεαζαν την μπαταρια αλλα τωρα αν καποιος εχει υψηλη καταναλωση μπορει να κανει ενα clear cache στις υπηρεσιες google play, συνηθως αυτο διορθωνει κατι τετοιου ειδους προβληματα.

Ακομα στις υπηρεσιες google play εχω δωσει full δικαιωματα.

όταν είσαι root μπορείς να κοψεις την προσβαση τους στους σενσορες κινητού για να μην έχει απο που να μαζεύει δεδομένα αν δεν έχει να μαζεύει από που τα δεδομενα δεν κανει και χρήση της μπαταριας...

το θηρίο βλέπει ακόμη και όταν μπαίνεις και βγαίνεις απο αυτοκίνητο κλπ κλπ μιλάμε καταγράφει τα πάντα και αυτό ξεσκίζει την μπαταρία

τωρα ειμαι 5% και ειμαι 7 ωρες και 5 λεπτα sot σε σχεση με κατι 4,30 ωρες max 5

και το αστείο της υπόθεσης είναι οτι ΠΟΥΘΕΝΑ μα πουθενά ΔΕΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΤΕ η δραστηριότητα του στα στιχεια κατανάλωσης της μαπταριας

το μονο που γράφει είναι όταν κάνει χρήση κάποια εφαρμογή την υπηρεσία αυτή όλες της αλλες καταγραφές της κανει κινεζο

οταν ολοι σου η σενσορες ειναι μονημα στο On και γραφουν γραφουν γραφουν οτι και να κανεις ......... την μπαταρια θα την ξεσκιζει

Edited by egodemis

όταν είσαι root μπορείς να κοψεις την προσβαση τους στους σενσορες κινητού για να μην έχει απο που να μαζεύει δεδομένα αν δεν έχει να μαζεύει από που τα δεδομενα δεν κανει και χρήση της μπαταριας...

το θηρίο βλέπει ακόμη και όταν μπαίνεις και βγαίνεις απο αυτοκίνητο κλπ κλπ μιλάμε καταγράφει τα πάντα και αυτό ξεσκίζει την μπαταρία

τωρα ειμαι 5% και ειμαι 7 ωρες και 5 λεπτα sot σε σχεση με κατι 4,30 ωρες max 5

και το αστείο της υπόθεσης είναι οτι ΠΟΥΘΕΝΑ μα πουθενά ΔΕΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΤΕ η δραστηριότητα του στα στιχεια κατανάλωσης της μαπταριας

το μονο που γράφει είναι όταν κάνει χρήση κάποια εφαρμογή την υπηρεσία αυτή όλες της αλλες καταγραφές της κανει κινεζο

οταν ολοι σου η σενσορες ειναι μονημα στο On και γραφουν γραφουν γραφουν οτι και να κανεις ......... την μπαταρια θα την ξεσκιζει

Δεν ξερω αν παιζει ρολο αλλα στις ρυθμισεις του λογαριασμου google τα εχω ολα σε παυση και γενικα εγω προσωπικα δεν εχω παρατηρησει καποια καταναλωση μπαταριας. Η μπαταρια εμενα πεφτει μονο οταν παιζω κανα παιχνιδι και οταν βλεπω βιντεο στο internet. Ειδικα τωρα που εχω απενεργοποιησει πληρως τον καιρο και με την χρηση του VIA ως browser που μπορω να απενεργοποιησω τα javascript ειδα διαφορα,ακομα τωρα δεν ζεστενεται σχεδον καθολου στο σερφαρισμα σε σχεση με οταν ενεργοποιησω τα javascript.

Huawei, Apple, Vodafone

Δεν ξερω αν παιζει ρολο αλλα στις ρυθμισεις του λογαριασμου google τα εχω ολα σε παυση και γενικα εγω προσωπικα δεν εχω παρατηρησει καποια καταναλωση μπαταριας. Η μπαταρια εμενα πεφτει μονο οταν παιζω κανα παιχνιδι και οταν βλεπω βιντεο στο internet. Ειδικα τωρα που εχω απενεργοποιησει πληρως τον καιρο και με την χρηση του VIA ως browser που μπορω να απενεργοποιησω τα javascript ειδα διαφορα,ακομα τωρα δεν ζεστενεται σχεδον καθολου στο σερφαρισμα σε σχεση με οταν ενεργοποιησω τα javascript.

αν περάσεις όλη την κίνηση απο το server θα καταλάβεις είτε το έχεις σε παύση είτε όχι τα στέλνει όλα απλά όταν τα έχεις παύση δεν μπορεί νόμιμα να τα κάνει χρήση ενώ όταν δεν το έχεις παύση μπορεί νόμιμα να τα χρησιμοποιήσει τα δεδομένα (αυτή ειναι όλο και ολο η διαφορά)

αν περάσεις όλη την κίνηση απο το server θα καταλάβεις είτε το έχεις σε παύση είτε όχι τα στέλνει όλα απλά όταν τα έχεις παύση δεν μπορεί νόμιμα να τα κάνει χρήση ενώ όταν δεν το έχεις παύση μπορεί νόμιμα να τα χρησιμοποιήσει τα δεδομένα (αυτή ειναι όλο και ολο η διαφορά)

Οτι υπαρχει παρακολουθηση και καταγραφη δεδομενων δεν αντιλεγω απλα, σε μενα παντα, δεν παρατηρω οτι αυτο επηρεαζει σε μεγαλο βαθμο την αυτονομια. ΟΚ αν εχεις "κλεισει" ολα τα αλλα και απλα το μονο που σου εμεινε ηταν οι υπηρεσιες google τοτε μαζι σου.

Βασικα εχω δει σε πολλους οι υπηρεσιες google να τους καταναλωνει πολυ μπαταρια και το ελυναν ειτε με επαναφορα εργοστασιακων ειτε με καθαρισμο cache. Εγω επειδη μετα απο καθε αναβαθμιση κανω επαναφορα οποτε αν υπολογισεις οτι σχεδον καθε 1,5 μηνες κανουμε update τοτε καθε τοσο κανω επαναφορα ισως γιαυτο δεν το εχω παρατηρησει, σε επιπεδο υπερβολικης καταναλωσης, γιατι ειμαι σχεδον παντα "καθαρος".

Παντος καλα εκανες και το ανεφερες να το ξερουμε σε περιπτωση που καποιος εχει μεγαλο drain να το εχει υποψην του.

Huawei, Apple, Vodafone

Οτι υπαρχει παρακολουθηση και καταγραφη δεδομενων δεν αντιλεγω απλα, σε μενα παντα, δεν παρατηρω οτι αυτο επηρεαζει σε μεγαλο βαθμο την αυτονομια. ΟΚ αν εχεις "κλεισει" ολα τα αλλα και απλα το μονο που σου εμεινε ηταν οι υπηρεσιες google τοτε μαζι σου.

Βασικα εχω δει σε πολλους οι υπηρεσιες google να τους καταναλωνει πολυ μπαταρια και το ελυναν ειτε με επαναφορα εργοστασιακων ειτε με καθαρισμο cache. Εγω επειδη μετα απο καθε αναβαθμιση κανω επαναφορα οποτε αν υπολογισεις οτι σχεδον καθε 1,5 μηνες κανουμε update τοτε καθε τοσο κανω επαναφορα ισως γιαυτο δεν το εχω παρατηρησει, σε επιπεδο υπερβολικης καταναλωσης, γιατι ειμαι σχεδον παντα "καθαρος".

Παντος καλα εκανες και το ανεφερες να το ξερουμε σε περιπτωση που καποιος εχει μεγαλο drain να το εχει υποψην του.

δυστιχος μας έχει ξεσκίσει η google με την πληρωμή της για το android.......... πάντως περίεργο μετά απο ένα χρόνο σχεδόν μαπταρια να μην έχει φθορά (καλα τι να πω και για το mate 9 που μετά απο 2 χρόνια εχω φρορα γυρο στα 5% (δλδ αμελετ~40% σε νεότερη συσκευή απο την δικιά μου) από οτι φαίνεται όταν τα φορτίζουμε ούτε να τα αγγίζουμε πρεπει τα κινιτα αν θελουμε την μπαταρια τους σωα... καλα για power bank το ξεχναμε μονο σε extreme ανάγκη

Απο 148 σε 150 εδω και 2 μερες χωρις clean install παρατηρω την ιδια αυτονομια παντως.
Στάνταρ, την ίδια αυτονομία έχουν. Καμία ουσιαστική διαφορά.

Μα ακριβώς, έτσι!

Τα ίδια ακριβώς κάνω. Ουσιαστικό πρόβλημα με draining δεν έχω αντιμετωπίσει ποτέ, εκτός απο περιπτώσεις που αποδεδειγμένα υπήρχε πρόβλημα με το update.

Είναι κουραστικό και σπαστικο αλλά έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

Το backup στο cloud της hua είναι μια αρκετά καλή λύση και σε γλυτώνει απο αρκετό κόπο. Ghost, όχι δεν είναι. Θα πρέπει να σεταρεις ξανά κάποια λίγα πράγματα.

Sent from my Galaxy Tab Pro, using Tapatalk

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Καλώς τα δεχτήκαμε! Καλημέρα! :) f82f6dcfc97472053d0ff53b35757984.jpg

Mate the 10 pro be with you

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

Καλημέρα.

Και σε εμένα έσκασε η 150.

Πρόκειται μόνο για ενημερώσεις ασφαλείας Google, οπότε θεωρητικα δεν θα πρέπει να δούμε διαφορά σε κάτι άλλο...

Και μένα ήρθε πρωί πρωί με τον καφέ. Άντε λίγο ακόμα για την 8.1

Στάλθηκε από Χαβάη

Δημήτρης

Και μένα ήρθε πρωί πρωί με τον καφέ. Άντε λίγο ακόμα για την 8.1

Στάλθηκε από Χαβάη

Λες να την πάρουμε την 8.1 πριν την 9αρα?

Έπρεπε ήδη να την ειχαμε πάρει...

Λογικά Οκτώβρη αρχές Νιόβρη θα την εχουμε.εκτος αν μας δώσουν απευθείας την 9 αρα.παιζει καποιος άλλος το Pubg.μετα την αναβάθμιση με το gpu turbo το τηλ ζεσταίνεται πιο εύκολα ,και επισης μου κανει κάποιες λαδιές την ωρα που παίζω μικρό κολλήματα 2-3 δευτερολέπτων.εχω κατεβάσει τα γραφικά του παιχνιδιού να δω διαφορα ,θα φανεί στης επόμενες μερες.υπαρχει περίπτωση να ειναι πρόβλημα του σέρβερ του παιχνιδιού και οχι του τηλ;

Το θεωρω δυσκολο να παμε στην 9 κατευθειαν.Ασε που δεν θελω γιατι θα ειναι με προβληματα για την δικια μας συσκευη.Η 8.1 θα κατσει τρομερα στο mate μας μιας κ λυνει πολλα Bugs απο την 8.

Δημήτρης

Όχι ρε παιδιά, να μην πάμε κατευθείαν στην 9. Να πάρουμε και την 8.1 !:worry:

Καλώς τα δεχτήκατε οι πρωινοί! Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται! ;)

PS: Άντε με το καλό και η 8.1 ! :lol:

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Και σε μένα ήρθε. Αλλά κατεβάζω το πλήρες πακέτο, ακολουθώντας συμβουλές που διάβασα τις προηγούμενες μέρες.
Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro

Μπόρεσε κάνεις να κάνει join project η μπα?

Καλησπέρα παιδιά, μου ήρθε η 150 κατέβασα ολόκληρο το πακέτο 3.11gb & αφού έκανα εγκατάσταση πήγα να κάνω ένα wipe cache partition, αλλά πηγαίνοντας στο menu αντί για wipe cache partition μου έβγαζε wipe cache /factory reset. Δεν το έκανα με τον φόβο ότι θα κάνει επαναφορά το κινητό σε εργοστασιακες ρυθμίσεις.

Ουδείς αγνωμονέστερος του ευεργετηθέντος.

Μπόρεσε κάνεις να κάνει join project η μπα?

Μη περιμένεις. Πιο πολύ για να γίνει ντόρος το έκανε μου φαίνεται.

Στάλθηκε από Χαβάη

Δημήτρης

Και σε μένα ήρθε. Αλλά κατεβάζω το πλήρες πακέτο, ακολουθώντας συμβουλές που διάβασα τις προηγούμενες μέρες.

Προσπαθώ για το πλήρες πακέτο αλλά δεν είναι ενεργοποιημενο όταν πατάω τις 3 τελείες. Βοήθεια κάποιος?

Μήπως ξεκίνησες να κατεβάζεις το απλό upgrade? Ή ξεκίνησε αυτόματα να το κατεβάζει. Ειδικά αν εκείνη την στιγμή ήσουν συνδεμένος με WiFi, τότε ξεκινάει και το κατεβάζει αυτόματα. Έχει επιλογή που πας και το κλείνεις να μην το κάνει.

Έχεις δύο επιλογές.

Πρώτη, συνεχίζεις και κατεβάζεις το απλό upgrade και το προχωράς.

Δεύτερη, αν θες ντε και καλά το φουλ πακέτο, πας σε Factory reset (εννοείται κάνεις backup πριν γιατί τα χάνεις όλα), βάζεις τα βασικά για να ξεκινήσει το emui έχοντας αποφύγει την σύνδεση στο WiFi, για να μην έχεις πάλι τα ίδια.

Πας στις αναβαθμίσεις, στις 3 τελείες και κλείνεις την επιλογή για αυτόματη αναβάθμιση μέσω WiFi, και στην συνέχεια συνδέεσαι στο WiFi σου και ψάχνεις χειροκίνητα για το update.

Μόλις το βρει θα σου δώσει στις 3 τελείες την επιλογή για φουλ πακέτο.

Η συνέχεια, κατά τα γνωστά....

Sent from my Huawei Mate 10 Pro, using Tapatalk.

Ποιος ο λόγος να κάνει κάποιος το μεγάλο update κ όχι το μικρό.

Κ εγώ το μικρό έλαβα σήμερα.

• The title was changed to Huawei Mate 10 Pro