Jump to content

Huawei Mate 10 Pro

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τι παίζει με το bootloader? Δεν έχω ιδέα. Θες να μου εξηγήσεις?

Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στα Huawei μπορεις να κανεις αιτηση για κωδικο για να μπορεις να ξεκλειδωσεις τον Bootloader ωστε να μπορεις να περασεις Custom ROM οπως OpenKirin. Απο 22 Ιουλιου το σταματα αυτο οποτες τελος στα Custom ROMS. Εσυ τωρα μπορεις να κανεις την αιτηση να παρεις τον κωδικο και οταν το πουλησεις να το πουλησεις με τον κωδικο και να ζητησεις πιο πολλα χρηματα. Βεβαια θα πρεπει να βρεις αγοραστη ο οποιος θελει να περασει Custom ROM. Εσυ μην τον ξεκλειδωσεις γιατι δεν θα μπορεις να κανεις updates απλα φυλαξε τον κωδικο καπου.

Παιδιά πως σας φαίνεται που το Mate 10 Pro θα πάρει την λειτουργία GPU Turbo?

http://www.huaweicentral.com/gpu-turbo-update-schedule-released-for-huawei-phones-us-may-not-get-the-update/

Αυγουστο με την 8.1 αλλα θα υποστηριζεται προς το παρον μονο στο PUBG και Mobile Legends.

Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε:

Huawei, Apple, Vodafone

Papadarxon έχω διαβάσει ότι ακόμη και αίτηση να κάνεις για κωδικό ξεκλείδωματος χωρίς να τον χρησιμοποιησεις χάνεις εγγύηση

Ισχύει?

Mate the 10 pro be with you

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

Στα Huawei μπορεις να κανεις αιτηση για κωδικο για να μπορεις να ξεκλειδωσεις τον Bootloader ωστε να μπορεις να περασεις Custom ROM οπως OpenKirin. Απο 22 Ιουλιου το σταματα αυτο οποτες τελος στα Custom ROMS. Εσυ τωρα μπορεις να κανεις την αιτηση να παρεις τον κωδικο και οταν το πουλησεις να το πουλησεις με τον κωδικο και να ζητησεις πιο πολλα χρηματα. Βεβαια θα πρεπει να βρεις αγοραστη ο οποιος θελει να περασει Custom ROM. Εσυ μην τον ξεκλειδωσεις γιατι δεν θα μπορεις να κανεις updates απλα φυλαξε τον κωδικο καπου.

http://www.huaweicentral.com/gpu-turbo-update-schedule-released-for-huawei-phones-us-may-not-get-the-update/

Αυγουστο με την 8.1 αλλα θα υποστηριζεται προς το παρον μονο στο PUBG και Mobile Legends.

Έστω και για αρχή κάτι είναι και αυτό :lol:

Papadarxon έχω διαβάσει ότι ακόμη και αίτηση να κάνεις για κωδικό ξεκλείδωματος χωρίς να τον χρησιμοποιησεις χάνεις εγγύηση

Ισχύει?

Mate the 10 pro be with you

Να χανεις εγγυηση μονο απο την αιτηση δεν υπαρχει περιπτωση διοτι προσβαση στο αν εχεις κανει αιτηση εχει μονο η ιδια η Huawei οπου ακομα εχει προσβαση στην NAND του κινητου που αποθηκευονται ολα οτι κανεις με το κινητο πχ.αν εχεις κανει update μεσω FF,αν το εκανες ROOT και ποτε, κατι σαν το SMART στους δισκους, οποτε θα δουν αν εχεις κανει ποτε unlock τον bootloader.

Τα services τυπου Μηχαλακοπουλου ειναι συνεργατες και δεν εχουν προσβαση σε Low Level αυτοι απλα κανουν κανα restore και αν δεν γινει κατι το στελνουν εξω. Αν σου πει ο "τεχνικος" οτι εχεις κανει αιτηση και γι'αυτο δεν εχεις εγγυηση τοτε απλα σε ψαρωνει.

Huawei, Apple, Vodafone

Πάντως εγώ, έκανα αίτηση, πήρα κωδικό και ξεκλείδωσα ένα Ρ9 (κανονικό όχι lite), το έκανα debrand και σε επόμενο χρόνο μου χτύπησε motherboard και έγινε αλλαγή εντός εγγύησης κανονικά, χωρίς "κιχ" από πλευράς τους.

Μιχαλακοπουλου πλευρά.

Sent from my Huawei Mate 10 Pro using Tapatalk

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Εχει κανεις καμια πληροφορια αν στην 8.1 θα εχει το EMUI 8.1 ή 8.2;

Huawei, Apple, Vodafone

Εχει κανεις καμια πληροφορια αν στην 8.1 θα εχει το EMUI 8.1 ή 8.2;

Εδώ λέει για android 8.1 - Emui 8.1:

https://www.xda-developers.com/huawei-mate-10-pro-android-8-1-oreo-emui-8-1-beta/

Λογικά από 8.0/8.0 θα πάνε σε 8.1/8.1

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Εδώ λέει για android 8.1 - Emui 8.1:

https://www.xda-developers.com/huawei-mate-10-pro-android-8-1-oreo-emui-8-1-beta/

Λογικά από 8.0/8.0 θα πάνε σε 8.1/8.1

Το Honor Play ομως εχει EMUI 8.2 γι'αυτο ρωταω και μακαρι να ειναι με 8.2 να εχουμε Gesture Navigation Me Pill.

https://www.gizmochina.com/wp-content/uploads/2018/07/Honor-Play-UI-26.jpg

Huawei, Apple, Vodafone

Μέχρι στιγμής δεν έχω ακούσει κάτι για emui 8.2 για εμάς.

Ίσως δοθούν κάποια πράγματα από αυτά με το 9.0/9.0.

Θα δούμε.

Πάντως θα φέρνει ωραία πραγματακια η 8.1!

Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

[sIGPIC][/sIGPIC]

Να χανεις εγγυηση μονο απο την αιτηση δεν υπαρχει περιπτωση διοτι προσβαση στο αν εχεις κανει αιτηση εχει μονο η ιδια η Huawei οπου ακομα εχει προσβαση στην NAND του κινητου που αποθηκευονται ολα οτι κανεις με το κινητο πχ.αν εχεις κανει update μεσω FF,αν το εκανες ROOT και ποτε, κατι σαν το SMART στους δισκους, οποτε θα δουν αν εχεις κανει ποτε unlock τον bootloader.

Τα services τυπου Μηχαλακοπουλου ειναι συνεργατες και δεν εχουν προσβαση σε Low Level αυτοι απλα κανουν κανα restore και αν δεν γινει κατι το στελνουν εξω. Αν σου πει ο "τεχνικος" οτι εχεις κανει αιτηση και γι'αυτο δεν εχεις εγγυηση τοτε απλα σε ψαρωνει.

Για δες λιγο εδω

https://droidfeats.com/how-to-unlock-bootloader-on-huawei-p20/

Γραφει το εξης

In order to Unlock Bootloader on Huawei P20, you need to fetch a 16 digit unique bootloader unlock code directly from Huawei. Procuring the code will void the warranty of your device.

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

Καλησπέρα παιδιά, είμαι κάτοχος του συγκεκριμένου τηλεφώνου 3 ημέρες.. Προσπαθώ να φτιάξω το face unlock αλλα δεν το καταφέρνω και δεν ξέρω τι μπορεί να κάνω λάθος ή αν χρειάζεται και επιμέρους ρυθμίσεις.

Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει με αναλυτικές οδηγίες;

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας!

Πας ρυθμίσεις μετά ασφάλεια και απόρρητο μετά ξεκλείδωμα με πρόσωπο βάζεις το pin και μετά φωτογραφεία το πρόσωπο σου. Δ3ν είναι κατι δύσκολο.

Αυτό κάνω αλλα δεν ξεκλειδωνει οταν το πλησιαζω σε εμενα..Μήπως παίζει το γεγονος οτι εχω κουμπωμενο εταιρικο exchange e-mail και θελει καποια επιπλεον ρυθμιση λόγω διαχειριστή συσκευής? Γιατί και με το αποτύπωμα δεν ξεκλειδωνει τελειως αλλα πρεπει να βάλω και το μοτιβο ξεκλειδώματος μετα..

Αυτό κάνω αλλα δεν ξεκλειδωνει οταν το πλησιαζω σε εμενα..Μήπως παίζει το γεγονος οτι εχω κουμπωμενο εταιρικο exchange e-mail και θελει καποια επιπλεον ρυθμιση λόγω διαχειριστή συσκευής? Γιατί και με το αποτύπωμα δεν ξεκλειδωνει τελειως αλλα πρεπει να βάλω και το μοτιβο ξεκλειδώματος μετα..

Νομίζω ότι κωδικό ξεκλειδώματος θέλει έτσι και αλλιώς αλλά δεν το ζητάει παρά μόνο μερικές φορές όταν δεν πιάνει ή όταν κάνεις αλλαγές στις ρυθμίσεις. Τί εννοείς δε πιάνει εσυ; Σου λέει ότι δεν αναγνωρίζει το πρόσωπο; Δεν νομίζω να έχει κάποια σχέση το email που λες. Περίεργο.

Για δες λιγο εδω

https://droidfeats.com/how-to-unlock-bootloader-on-huawei-p20/

Γραφει το εξης

In order to Unlock Bootloader on Huawei P20, you need to fetch a 16 digit unique bootloader unlock code directly from Huawei. Procuring the code will void the warranty of your device.

Και ξαναλεμε εστω οτι αληθευει, που δεν το νομιζω γιατι θα εδειχναν ενα ScreenShot που να το αναφερει, ο μονος που ειναι σε θεση να δει οτι οντως εχεις κανει αιτηση ειναι η ιδια η Huawei οπως η ιδια η Huawei ειναι σε θεση να δει οτι εχεις κανει updates μεσω FirmwareFinder που και αυτα χανουν την εγγυηση.

Huawei, Apple, Vodafone

https://www.flickr.com/photos/157731109@N02/shares/o01326

Μόλις έχασα ένα πενηντάρικο από την αξία του αν αποφασίσω να το πουλήσω. Παιδιά το έβγαλα από την θήκη να του βάλω δεύτερη Sim, με φώναξε ο γιος μου & το ακούμπησα σε μια πετσέτα στο κομοδίνο μου. Όταν γύρισα ήταν στο πάτωμα στην κατάσταση που βλέπετε στις φωτογραφίες ( & όχι δεν είχα καμία κλήση να πεις ότι με την δόνηση γλίστρησε). Έβγαλε πόδια........

Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εντάξει φίλε θα μπορούσε να ήταν χειρότερα. Βάλε ένα wallet case (όπως εγώ που είμαι απρόσεχτος) για να μην εκνευρίζεσαι όταν το βλέπεις. Θα το έχεις και σαν πορτοφόλι :)

Πόσο καιρό κράτησε το screen protector της μαμάς του εσείς που το έχετε καιρό;

Δες αν σου δουλευει ο αισθητηρας εγγυτητας.

Χωρίς να έχεις συνδεμένο κάποιο hands free, ούτε ανοικτή συνομιλία, κάνε μία κλήση στον τηλεφωνιτή για παράδειγμα και ενώ ακούγεται κανονικά από το ακουστικό πλησιάσε το χέρι σου αριστερά του ακουστικού. Στους 3-4 πόντους θα πρέπει να σου σβήσει η οθόνη.

Το τσέκαρα και δουλεύει..

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Σε ποια απόσταση υποτίθεται οτι λειτουργεί το face unlock?

Και ένα ακόμη, κάπου είχα διαβάσει για προβλήματα που δημιουργούν κάποιες ρυθμίσεις στο "έξυπνο ξεκλείδωμα".

Αλλιώς κάποιος φίλος που το δουλεύει έτσι, ας βοηθήσει περισσότερο στο σετάρισμα.

Καταχωρώ το πρόσωπο μου με επιτυχία αλλα όταν το φέρνω κοντά στην οθόνη δεν δουλεύει και δεν ξεκλειδώνει..

Αν θες να ξεκλειδωνει και να σε πηγαινει απευθειας στην κεντρικη οθονη τοτε στο

Ρυθμισεις->Ασφαλεια και απορρητο->Ξεκλειδωμα μεσω προσωπου->Επιλεγεις Αμεσο ξεκλειδωμα

Ακομα στο

Ρυθμισεις->Εξυπνη βοηθεια->Ελεγχος κινησης->Πιασιμο->Ενεργοποιεις το "Αφυπνιση συσκευης" ωστε μολις σηκωσεις το κινητο ορθιο να ενεργοποιηθει η οθονη και να αρχισει την σαρωση,αν το εχει απενεργοποιημενω τοτε πρεπει να πατησεις το κουμπι ενεγοποιησης για να αρχισει την σαρωση.

Huawei, Apple, Vodafone

• The title was changed to Huawei Mate 10 Pro