Jump to content

Huawei Mate 10 Pro

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Οταν κατεβασουμε το zip το κανουμε extract και μετα παμε κατευθειαν στα θεματα( γτ το εκανα αυτο και στα θεματα δεν μ βγαζει την γραμματοσειρα) η πρεπει να την κανουμε extract καπου συγκεκριμενα?
Το κάνουμε extract στον φάκελο Themes.

Οι γραμματοσειρές πρέπει να είναι χύμα όχι σε άλλο φάκελο.

Μετά με το tweaker for Huawei ενεργοποίουμε να φενεται η επιλογή για την αλλαγή γραμματοσειρας διότι στην τελευταία έκδοση του theme store την έκρυψαν την επιλογή.

Ορίστε ένα screenshot και το zip! :)

Το βάζουμε off και πατάμε apply.

Να προσθέσω ότι με αλλαγή γραμματοσειρας δεν χρειάζεται restart για να δουλεύει οκ.

Restart μόνο μετά από κάθε θέμα κάνουμε.

https://drive.google.com/file/d/14P-3o7c5Lqsw-IQ5BiOYz6JsyPfdDIb6/view?usp=drivesdk

Mate the 10 pro be with you

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

Οταν κατεβασουμε το zip το κανουμε extract και μετα παμε κατευθειαν στα θεματα( γτ το εκανα αυτο και στα θεματα δεν μ βγαζει την γραμματοσειρα) η πρεπει να την κανουμε extract καπου συγκεκριμενα?

Προσωπικα δεν εχω περασει καμια γραμματοσειρα διοτι βρισκω την εργοστασιακη μια χαρα αλλα δες στον φακελο Huawei->Themes->.cache

Θυμαμαι οταν ειχα περασει ενα θεμα του Mate RS που ειχε ενσωματομενη την γραμματοσειρα την περνουσε εκει μεσα.

Βεβαια μπορεις να περιμενεις να σου απαντησει καποιος που τις εχει περασει.

Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε:

Huawei, Apple, Vodafone

Μετά με το tweaker for Huawei ενεργοποίουμε να φενεται η επιλογή για την αλλαγή γραμματοσειρας διότι στην τελευταία έκδοση του theme store την έκρυψαν την επιλογή.

Να προσθέσω ότι με αλλαγή γραμματοσειρας δεν χρειάζεται restart για να δουλεύει οκ.

https://drive.google.com/file/d/14P-3o7c5Lqsw-IQ5BiOYz6JsyPfdDIb6/view?usp=drivesdk

Σ ευχαριστω πολυ ρε φιλε τελικα λειτουργησε :P

Ρυθμισεις->Ασφαλεια και απορρητο->Κλειδωμα οθονης και κωδικοι προσβασης->Ξεκλειδωμα περιοδικου->Αυτοματη ενημερωση μεσω Wi-Fi (το κανεις OFF αν δεν θες να κατεβαζει νεες photos)->Εγγραφες εδω μπορεις να "σβησεις" τις ηδη κατεβασμενες οπως και να επιλεξεις τισ κατηγοριες που θες.

Αν σε περιπτωση που δεν θες καθολου να εχεις αυτες τις φωτογραφιες στο περιοδικο και θες μονο την φωτο του θεματος τοτε απενεργοποιεις ολες τις κατηγοριες στο Εγγραφες,Σβηνεις ολες τις ηδη κατεβασμενες και μετα πας:

Αρχεια->Τοπικο->Εσωτερικος χωρος αποθηκευσης->Huawei->και σβηνεις τον φακελο CloudDrive

Σε ολους τους χρηστες Cosmote το εβγαλε ειναι extra firmware για τις υπηρεσιες της Cosmote.

σευχαριστω πολύ φιλε μου!!

Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

IPhone 15 Pro 

Ευχαριστώ πολύ. Όντως δουλεύει. Παίζονται με τις γραμματοσειρές κατέληξα ότι η καλύτερη είναι η roboto condensed.

Ουδείς αγνωμονέστερος του ευεργετηθέντος.

Παρακαλω παιδια!!Χαιρομαι που εγινε δουλεια!!! :D

Aμα βρω και αλλες θα κανω νεο zip!!

Edit:Παιδιά έχει κάποιος gsam περασμένο στο κινητό σας μου δείξει λίγο το app usage?

To android system και το kernel ξοδεύουν πολύ.

Απο τότε που πήρα το κινητό θα συμβαίνει αυτό και με την 145 σα να χειροτέρεψε..

Edited by johnnyman25

Επειδή άκουγα τρελή γκρίνια για το κινητό... Γιατί εμένα μου φαίνεται πολύ πιο γρήγορο με 145 όπως και το ότι το night shot πετάει? Θα προσπαθήσω το βράδυ να βγάλω μια καλή να δείτε τι εννοώ! Με στοιχειωδως σταθερό χέρι ή φώτο είναι καταπληκτική!

Sent from my BLA-L29 using Tapatalk

Καλησπέρα και συγγνώμη για την "απλότητα" (φαντάζομαι) της ερώτησης. Κάτι πάτησα και μαύρισε το background της οθόνης όταν κάνω κλήσεις, μηνύματα κτλ κτλ... Πως γίνεται πάλι άσπρο το φόντο;

Καλησπέρα και συγγνώμη για την "απλότητα" (φαντάζομαι) της ερώτησης. Κάτι πάτησα και μαύρισε το background της οθόνης όταν κάνω κλήσεις, μηνύματα κτλ κτλ... Πως γίνεται πάλι άσπρο το φόντο;

Στην μπαταρία έχεις ενεργοποιήσει το <σκουρότερα χρώματα διεπαφής>.Απενεργοποίησε το και θα επανέλθει

Επειδή άκουγα τρελή γκρίνια για το κινητό... Γιατί εμένα μου φαίνεται πολύ πιο γρήγορο με 145 όπως και το ότι το night shot πετάει? Θα προσπαθήσω το βράδυ να βγάλω μια καλή να δείτε τι εννοώ! Με στοιχειωδως σταθερό χέρι ή φώτο είναι καταπληκτική!

Sent from my BLA-L29 using Tapatalk

Τα κινεζακια αρχισαν απο χτες να δεχονται την 8.1 οποτε λογικα μεσα αυγουστου θα αρχισουμε κι εμεις. Περιμενε να δεις τοτε τι γκρινα θα πεσει, θα φτασει 500 σελιδες το θεμα.

Huawei, Apple, Vodafone

Έχετε να προτείνετε κανένα κανα music player ?
Εγω σε όλες τις συσκευές μου χρησιμοποιώ poweramp!

Παιδες έκανα συγκριτικό στο νήμα με τις φωτός αυτόματο vs new night mode.

Ρίξτε μια ματιά :)

Έχετε να προτείνετε κανένα κανα music player ?
Εγώ αυτόν δουλεύω & είναι κομπλέ.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.Project100Pi.themusicplayer

Ουδείς αγνωμονέστερος του ευεργετηθέντος.

Ενεργοποίησα το face unlock. Καταπληκτικό. Το ενεργοποίησα με γυαλιά και ξεκλειδώνει και χωρίς γυαλιά. Και στο φως της τηλεόρασης. Μπράβο

Ενεργοποίησα το face unlock. Καταπληκτικό. Το ενεργοποίησα με γυαλιά και ξεκλειδώνει και χωρίς γυαλιά. Και στο φως της τηλεόρασης. Μπράβο

Καλο και γρηγορο αλλα σε τελειως σκοταδι δεν παιζει .. επισης δεν ξεκλειδωνει με κλειστα ματια.. εγω το εχω να μην ξεκλειδωσει αμεσα αλλα με το συρσιμο της οθονης.Ειναι πιο βολικο για μενα

Να ρωτήσω κατι παλαβό.απο την 137 πήγα απευθείας στην 145.αφου δεν εκανα την 142 έχασα το face unlock η με την αναβάθμιση στην 145 εχει μπει και αυτο.και αν ναι που το βρίσκουμε ;

Να ρωτήσω κατι παλαβό.απο την 137 πήγα απευθείας στην 145.αφου δεν εκανα την 142 έχασα το face unlock η με την αναβάθμιση στην 145 εχει μπει και αυτο.και αν ναι που το βρίσκουμε ;
Καλημέρα. Εννοείται δεν το έχασες. Πας στις ρυθμίσεις μετά ασφάλεια και απόρρητο και ξεκλείδωμα μέσω προσώπου!

Λοιπόν πάμε στα καλά: Χθες ήμουν σε πάρτυ σε μπαλκόνι βραδινό. Δοκίμασα το Night mode πολλές φορές. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ. Πατούσε κάτω όλα τα κινητά της παρέας και μερικά πολύ καλά (iphone, LG) . Δοκίμασα και στο αυτόματο, ήταν ΟΚ απλά αλλά στο scene selection ζωγράφιζε. Μέχρι και πρόσωπα σε παρέα 5 ατόμων αναγνώριζε σε φως από κεριά. Πάθανε πλάκα. Δε χρησιμοποιήσα pro mode.

Στα εκνευριστικά τώρα. Κοιτάω κατανάλωση μπαταρίας. Μου αφήνει ανοιχτά συνέχεια το firefox και το facebook. Μπήκα στις ρυθμίσεις και έπαιξα. Το firefox το κατάφερα. Το κλείνω και δεν μένει στο background. Το facebook μου έχει σπάσει τα νεύρα. Με τίποτα. Μου ξεφεύγει τίποτα; Έκανα Υψηλή κατανάλωση ενέργειας -> ON, Εκκίνηση -> Μη αυτόματη διαχείρiση (όλα OFF).

Νομίζω και άλλο παιδί είχε αναφέρει το θέμα με το FB.

Λοιπόν πάμε στα καλά: Χθες ήμουν σε πάρτυ σε μπαλκόνι βραδινό. Δοκίμασα το Night mode πολλές φορές. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ. Πατούσε κάτω όλα τα κινητά της παρέας και μερικά πολύ καλά (iphone, LG) . Δοκίμασα και στο αυτόματο, ήταν ΟΚ απλά αλλά στο scene selection ζωγράφιζε. Μέχρι και πρόσωπα σε παρέα 5 ατόμων αναγνώριζε σε φως από κεριά. Πάθανε πλάκα. Δε χρησιμοποιήσα pro mode.

Στα εκνευριστικά τώρα. Κοιτάω κατανάλωση μπαταρίας. Μου αφήνει ανοιχτά συνέχεια το firefox και το facebook. Μπήκα στις ρυθμίσεις και έπαιξα. Το firefox το κατάφερα. Το κλείνω και δεν μένει στο background. Το facebook μου έχει σπάσει τα νεύρα. Με τίποτα. Μου ξεφεύγει τίποτα; Έκανα Υψηλή κατανάλωση ενέργειας -> ON, Εκκίνηση -> Μη αυτόματη διαχείρiση (όλα OFF).

Νομίζω και άλλο παιδί είχε αναφέρει το θέμα με το FB.

Το Facebook και το messenger ειναι γνωστο οτι τρωνε μπαταρια και γι'αυτο τον λογο ολοι στο εξωτερικο μπαινουν στο Facebook μεσω Chrome. Μπαινοντας μεσω Chrome εχεις και χαμηλωτερη καταναλωση και καλυτερο UI (μπορεις αν θες να πατησεις στον Chrome "Για Υπολογιστη" και να το βλεπεις με το UI που εχεις οταν μπαινεις απο PC).

Huawei, Apple, Vodafone

Το Facebook και το messenger ειναι γνωστο οτι τρωνε μπαταρια και γι'αυτο τον λογο ολοι στο εξωτερικο μπαινουν στο Facebook μεσω Chrome. Μπαινοντας μεσω Chrome εχεις και χαμηλωτερη καταναλωση και καλυτερο UI (μπορεις αν θες να πατησεις στον Chrome "Για Υπολογιστη" και να το βλεπεις με το UI που εχεις οταν μπαινεις απο PC).

'Αρα τα settings μου είναι σωστά ε; Απλά αυτό τα αγνοεί για το συγκεκριμένο.

Δε χρησιμοποιώ chrome αλλά firefox γιατί οι adblockers εκεί κάνουν πολυ καλή δουλεια. Αν είναι θα το σκοτώνω χειροκίνητα...

'Αρα τα settings μου είναι σωστά ε; Απλά αυτό τα αγνοεί για το συγκεκριμένο.

Δε χρησιμοποιώ chrome αλλά firefox γιατί οι adblockers εκεί κάνουν πολυ καλή δουλεια. Αν είναι θα το σκοτώνω χειροκίνητα...

Επισης πολυ καλα Adblocks εχει και ο kiwi browser αν θες δωστου μια δοκιμη( ειναι παρομοιος με chrome απλα εχει τα Adblock που ειπα και εχει και dark mode)

Επισης πολυ καλα Adblocks εχει και ο kiwi browser αν θες δωστου μια δοκιμη( ειναι παρομοιος με chrome απλα εχει τα Adblock που ειπα και εχει και dark mode)

Ευχαριστώ! Θα το δοκιμάσω. Προς το παρόν με έχει βολέψει ο firefox γιατί κάνει και καλό συγχρονισμό με τα άλλα PC μου.

• The title was changed to Huawei Mate 10 Pro