Jump to content

Huawei Mate 10 Pro

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ρε παιδιά μόλις έβαλα την 137 όλα τα εικονίδια τετραγωνισαν και πλέον όχι μόνο άσχημα είναι αλλά κάποιες εφαρμογές όπως πχ το Ebay που πάνω στο εικονίδιο γράφει τη λέξη eBay δεν φαίνεται εχει κοψει το e και το y.

Έχω Nova Launcher

Έχει παρατηρήσει κανείς κάτι παρόμοιο;

Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Προσωπικά οπότε χρησιμοποίησα Nova launcher με Huawei είχα κάποια τέτοια θεματακια.. Νομίζω φταίει το UI της Huawei.

Nova launcher prime χρησιμοποιώ δεν έχω κανένα θέμα. 39b7f17282a97f5c0956464fbd10f8da.jpg

Grey Huawei Mate 10 Pro Power

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

Μέχρι πριν την αναβάθμιση δεν είχα κανένα απολύτως πρόβλημα με τον Nova!

Τα νεύρα μου.....!

Οτι και αν δοκιμάσα δεν μου τα βγάζει τα παιχνίδια dead trigger 2 και unkilled.

Clear data και cache έκανα από το store το dpi αλλάξα τπτ....

Οτι και αν δοκιμάσα δεν μου τα βγάζει τα παιχνίδια dead trigger 2 και unkilled.

Clear data και cache έκανα από το store το dpi αλλάξα τπτ....

Mπες απο pc , βρες τα games που θες και κανε τα push απο κει. Επισης δες αν δειχνει το κινητο αυτο που εχεις τωρα

Δημήτρης

Μέχρι πριν την αναβάθμιση δεν είχα κανένα απολύτως πρόβλημα με τον Nova!

Τα νεύρα μου.....!

Και στο mate 10 LITE είχα θέματα με τον Nova launchee, γενικά το EMUI είναι λίγο τραγικό με την διαχείριση των τρίτων εφαρμογών, όλο προειδοποιησεις κλπ. Ένα bug που βλέπω ότι υπάρχει και στο mate 10 pro είναι ότι κρασάρει ο Nova αν βάλεις το widget καιρού στην αρχική, το ίδιο έκανε και στο mate 10 LITE.

Mπες απο pc , βρες τα games που θες και κανε τα push απο κει. Επισης δες αν δειχνει το κινητο αυτο που εχεις τωρα
Το έκανα και αυτό. Εκεί τα βρίσκει αλλά λέει incompatible app...

Αναβαθμισα με clean install, factory reset πριν και μετά το upgrade και στήσιμο "as new".

Πρώτες διαπιστώσεις:

Δείχνει αρκετα πιο νευρικό στις αντιδράσεις του.

Κάποια πολύ ψιλό λαγκακια που είχε σε 2-3 σημεία (τα αντιλαμβανομουν γιατί ήρθα απο ενα Ρ10 πραγματικό πύραυλο), δεν υπάρχουν πια. Μου θύμιζει πλέον το Ρ10 στο πως πάει μέσα στα μενού. Βούτυρο σκέτο! Εύγε!

Η βλακεία με το gmail ε ξ α φ α ν ι σ τ η κ ε !!!!! YES !! Άντε γιατί σήμερα πραγματικά μου έσπασε τα νεύρα! Μπορεί να το είχε βγάλει και 40 φορές όλη τη μέρα, πριν κανω την αναβάθμιση!

Μπαταρία δεν ξέρω, βέβαια. Θα δείξει.

Πάντα μιλάω για το BLA-L09.

EDIT: Τρίχες, τελικά μια χαρά το ξαναβγαλε για το gmail. Αν κάποιος έχει βρει λύση ας βοηθήσει.

Edited by fanatikos

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Το πρόβλημα με τα παιχνίδια που δεν τα εμφάνιζε το store λύθηκε.

Στην λειτουργία προβολής πρέπει να το βάλετε στην προεπιλογή, εγώ το είχα μικρα.

Μετά κάνουμε και ένα wipe data από την εφαρμογή play store και τέλος επανεκκίνηση.

Μετά τα παιχνίδια τα βρήκε κανονικά και το γύρισα πάλι στο μικρό.

Οπότε λοιπόν είχε να κάνει με το dpi που ήταν πιο μικρό.

Αναβαθμισα με clean install, factory reset πριν και μετά το upgrade και στήσιμο "as new".

Πρώτες διαπιστώσεις:

Δείχνει αρκετα πιο νευρικό στις αντιδράσεις του.

Κάποια πολύ ψιλό λαγκακια που είχε σε 2-3 σημεία (τα αντιλαμβανομουν γιατί ήρθα απο ενα Ρ10 πραγματικό πύραυλο), δεν υπάρχουν πια. Μου θύμιζει πλέον το Ρ10 στο πως πάει μέσα στα μενού. Βούτυρο σκέτο! Εύγε!

Η βλακεία με το gmail ε ξ α φ α ν ι σ τ η κ ε !!!!! YES !! Άντε γιατί σήμερα πραγματικά μου έσπασε τα νεύρα! Μπορεί να το είχε βγάλει και 40 φορές όλη τη μέρα, πριν κανω την αναβάθμιση!

Μπαταρία δεν ξέρω, βέβαια. Θα δείξει.

Πάντα μιλάω για το BLA-L09.

EDIT: Τρίχες, τελικά μια χαρά το ξαναβγαλε για το gmail. Αν κάποιος έχει βρει λύση ας βοηθήσει.

Εγώ έκανα επαναφορά όπως και εσύ , και μετά δεν μου το ξανά έκανε. Από το προηγούμενο Σάββατο. Όχι όμως σαν νέα συσκευή αλλά κλώνος. Δεν νομίζω να παίζει ρόλο αυτό. Πάντως εγώ έκανα το εξής: Στην εφαρμογή GMAIL άφησα το Gmail και στην εφαρμογή του κινητού έβαλα το εταιρικό μου και άλλο ένα προσωπικό που έχω. Και πάλι σου λέω δεν ξέρω εάν παίζει ρόλο.

Καλημέρα παιδιά , νέος κάτοχος mate 10 pro από εχθές, μετά από s7edge

Η αναβάθμιση που πήρε όταν άνοιξα το κινητό ήταν η 137, όλα καλά μέχρι στιγμης, προσπαθώ να συνηθισω λίγο την αλλαγή στο μενού και ψάχνομαι,

Θα ήθελα να κάνω μερικές ερωτησεις

Ξέρετε αν υπάρχει δυνατότητα για douple tap to wake on/off? Το έχω δει στο p smart αλλά δε βρίσκω κάτι.

Όπως έχω διαβάσει θα πάρουμε με επόμενη αναβάθμιση face unlock σωστά? Το έχω δει κ αυτό σε p smart ελπίζω να μη κάνουν καμία βλακεια κ δε το δωσουν.

Το τελευταίο καιρο με το 7edge είχα θέμα με τον notification counter στο εικονιδιο του viber , δεν έγραφε καθόλου νούμερο

Είχα προσπαθήσει πολλά πράγματα κ είχα καταλήξει ότι είναι θέμα samsung launcher γιατί με nova έπαιζε.

Εχθές που το έβαλα στο mate πάλι τα ίδια.εχω τσεκαρει όλες τις πιθανες ρυθμίσεις απεγκατασταση διαγραφή λογαριασμού clear cash δεν έχω κάποια άλλη ιδέα . Με nova δεν έχω δοκιμάσει ακόμα εδώ.

Έχει κανένας καμία ιδέα?

Καλώς σας βρήκα στο νήμα λοιπον

Χρησιμοποιεί κανείς την εφαρμογή today Weather; Όσο και να παλεύω μόλις την ανοίγω κρασαρει χωρίς λόγο, σε ένα Huawei Y6 λειτουργεί κανονικά.

Χρησιμοποιεί κανείς την εφαρμογή today Weather; Όσο και να παλεύω μόλις την ανοίγω κρασαρει χωρίς λόγο, σε ένα Huawei Y6 λειτουργεί κανονικά.

Καλημέρα. Εγώ την χρησιμοποιώ γιωργαρα και δουλεύει άψογα.

Καλημέρα. Εγώ την χρησιμοποιώ γιωργαρα και δουλεύει άψογα.

Τώρα έστρωσε Γιάννη, μπορεί να ήταν από την εφαρμογή, ευχαριστώ.

Εγώ έκανα επαναφορά όπως και εσύ , και μετά δεν μου το ξανά έκανε. Από το προηγούμενο Σάββατο. Όχι όμως σαν νέα συσκευή αλλά κλώνος. Δεν νομίζω να παίζει ρόλο αυτό. Πάντως εγώ έκανα το εξής: Στην εφαρμογή GMAIL άφησα το Gmail και στην εφαρμογή του κινητού έβαλα το εταιρικό μου και άλλο ένα προσωπικό που έχω. Και πάλι σου λέω δεν ξέρω εάν παίζει ρόλο.

Μάλλον τελικά και εγώ αυτό θα κάνω. Θα μετακομίσω προς το gmail αναγκαστικά, αν και δεν το χωνεύω. :mad:

Δεν βρίσκω και τίποτα στο web σχετικά με το πρόβλημα, οπότε ...

Δεν καταλαβαίνω όμως γιατί το κάνει αυτό. Στα Ρ8, Ρ9, Ρ10 δεν είχα κανένα πρόβλημα. Στο τάμπλετ μου που τρέχει CM13.1 δεν έχω κανένα πρόβλημα. Μόνον στο Mate.

Είναι εντελώς κουφό!

Μήπως να ενεργοποιήσω την επιλογή στο server που λέει για εφαρμογές με μεγάλο security μπας και στρώσει?

Edited by fanatikos

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Θα ήθελα να κάνω μερικές ερωτησεις

Ξέρετε αν υπάρχει δυνατότητα για douple tap to wake on/off? Το έχω δει στο p smart αλλά δε βρίσκω κάτι.

Όπως έχω διαβάσει θα πάρουμε με επόμενη αναβάθμιση face unlock σωστά? Το έχω δει κ αυτό σε p smart ελπίζω να μη κάνουν καμία βλακεια κ δε το δωσουν.

Το τελευταίο καιρο με το 7edge είχα θέμα με τον notification counter στο εικονιδιο του viber , δεν έγραφε καθόλου νούμερο

Έχει κανένας καμία ιδέα?

Καλώς σας βρήκα στο νήμα λοιπον

Double tap δεν έχει μην το ψάχνεις.

Για το Viber , πηγές εφαρμογές και ειδοποιησεις - ειδοποιήσεις γραμμή κατάστασης - μέθοδος ειδοποίησης;

Να τικαρεις το αριθμοί;

ρε παιδια αυτα εδω τα σπαστικα μπορουν να φυγουν μονιμα και οχι μονο για μια ωρα που δινει επιλογη σερνοντας αριστερα?

40683373835_f4f854cd3d_z.jpgScreenshot_20180420-112028 by Andreas, on Flickr

40683377365_228df1ace6_z.jpgScreenshot_20180420-112014 by Andreas, on Flickr

αυτό είναι θέμα της Oreo. Απο, τι έχω δει το κάνει και σε S8 μετά την Oreo. Κάποτε είχε αναφερθεί μια εφαρμογή που.σου επιτρέπει να τα κρύψεις αλλά δεν θυμάμαι πως λέγεται.

Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

[sIGPIC][/sIGPIC]

ρε παιδια αυτα εδω τα σπαστικα μπορουν να φυγουν μονιμα και οχι μονο για μια ωρα που δινει επιλογη σερνοντας αριστερα?

40683373835_f4f854cd3d_z.jpgScreenshot_20180420-112028 by Andreas, on Flickr

40683377365_228df1ace6_z.jpgScreenshot_20180420-112014 by Andreas, on Flickr

Bαζεις αυτη την εφαρμογη και ξεμπερδευεις μια και καλη.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.iboalali.sysnotifsnooze

Ακριβώς αυτη με ειχε σωσει αρχες Δεκεμβρίου που ειχα συσκευή.

Βέβαια σε καποιες εφαρμογές γινεται και μονο αν ξετικαρουμε απο notification ολες τις διαθέσιμες επιλογές ανα εφαρμογή.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

ευχαριστώ πολύ! επιτέλους καθάρισε η κουρτίνα

Παρακαλω φιλε μου!! :) Αντε να παρουμε καμια ενημερωση με το face unlock γιατι το χρησιμοποιουσα πολυ στο oneplus 5.

Μολις μου ήρθε η αναβάθμιση στην 137. Τόση ανυπομονησία να έρθει τόσο καιρό αλλα απο αυτά που ακούω για την μπαταρία δεν ξερω τι να κανω.τελικα αυτη η ανάβαθμιση προσφέρει κατι ουσιαστικό η ειναι μονο security updates?

Μάλλον βρήκα την λύση για τα μηνύματα που πετάει το gmail στην εφαρμογή mail του κινητού.

Από τις 10:00 το πρωί που το έκανα δεν μου το έχει ξαναβγάλει.:)

Από web interface μπείτε στον λογαριασμό του google και στις ρυθμίσεις ασφαλείας (στο αριστερό Tab από τα τρία), τσεκάρετε την ρύθμιση να συνδέονται μόνον εφαρμογές με μεγάλο security. (Κάπως έτσι το λέει).

So far, so good. :p

Για δοκιμάστε το.

Κατοχος πλεον και του P20 Pro σε αυτο το τρελιαρικο χρωμα.

Πιο πολυ με ενδιαφερει η καμερα για την ωρα.

Σε ενα γρηγορο τεστ μεσα στο σπιτι δεν βλεπω ουσιαστικες και τρομερες διαφορες με το MATE 10 PRO.

Τα υπολοιπα στην πορεια...

http://i68.tinypic.com/2wdws1y.jpg

http://i64.tinypic.com/dgsqr.jpg

HTC HD2 --> HTC ONE --> LG G2 --> SONY XPERIA L --> LG G2 --> Note 4 Snapdragon 805 --> SONY XPERIA M --> SAMSUNG NOTE 5 N920CD DUAL SIM BLACK 32GB --> NOKIA 220 --> SAMSUNG NOTE 5 N920CD DUAL SIM GOLD 32GB --> LG G5 32GB GOLD --> NOKIA 220 --> HUAWEI MATE 9 4/64GB MHA-L09 GRAY --> HUAWEI MATE 10 PRO 6/128GB BLA-L29 GRAY --> MATE 40 PRO 8/256GB NOH-NX9 BLACK

• The title was changed to Huawei Mate 10 Pro