zelista7 Δημ. March 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2018 Να ρωτήσω κάτι τους κατόχους, μιας και το έχει φίλος και τον έχει προβληματίσει το παρακάτω πολύ. Υπάρχει τρόπος να γίνει πιο έντονη η δόνηση? Σχεδόν ποτέ δεν την ακούει.. Sent from my Pixel 2 XL using TapatalkΠολύ σωστή παρατήρηση γιατί την ίδια απορία είχα και εγώ αλλά δυστυχώς μετά από πολύ ψάξιμο δεν βρήκα κάτι! Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas1966 Δημ. March 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2018 Αν δώσεις κι ένα λινκ, είσαι άρχοντας.. http://microcenter.gr/index.php?route=product/product&product_id=17892. Είχε κόλλα σε όλη την επιφάνεια δεν κάνει ούτε φουσκάλες ούτε τίποτα , για τους φίλους που ρωτάνε. Δύο μέρες το έχω μόνο και μου αρέσει πολύ. Φαίνεται σαν να μην έχω βάλει tempered glass. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. March 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2018 http://microcenter.gr/index.php?route=product/product&product_id=17892. Είχε κόλλα σε όλη την επιφάνεια δεν κάνει ούτε φουσκάλες ούτε τίποτα , για τους φίλους που ρωτάνε. Δύο μέρες το έχω μόνο και μου αρέσει πολύ. Φαίνεται σαν να μην έχω βάλει tempered glass. Αυτό έχω και εγώ (αλλά το καφέ χρώμα, όχι το χρυσό) στο Mocha μου Mate, αλλά έχω την εντύπωση ότι δεν έχει κόλλα σε όλη την επιφάνεια, αλλά μόνο γύρω γύρω. Επίσης, δε μου αρέσει το κενό παραλληλόγραμμο στο κάτω μέρος (για να φαίνεται το λογότυπο της Huawei). Έχω παραλάβει και αντίστοιχο μπλε (για το μπλε μου Mate - ναι είμαι τρελός, το γνωρίζω!), αλλά διστάζω να το βάλω και το έχω αφήσει με την εργοστασιακή ζελατίνα (κρίμα να καλύπτεται αυτό το κόσμημα με οτιδήποτε). Τέλος, παρέλαβα και το αντίστοιχο Mofi σε διάφανο (αρκετά σπάνιο να το βρεις) και σκέφτομαι να δοκιμάσω πρώτα αυτό (θα πρέπει όμως να βγάλω την εργοστασιακή και αν κάτι δεν πάει καλά; ). Link για το διάφανο: https://www.ebay.com/itm/Mofi-For-Huawei-Mate-10-Pro-3D-Curved-Full-Cover-Tempered-Glass-Screen-Protector/222787770862?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&var=521640118794&_trksid=p2057872.m2749.l2649 και για το μπλε (αυτό δεν είναι Mofi και είναι το μοναδικό μπλε που βρήκα): https://www.ebay.com/itm/AMAZINGthing-Huawei-Mate-10-Pro-2-5D-0-3mm-Fully-Covered-SupremeGlass/332500597982?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&var=541570148292&_trksid=p2057872.m2749.l2649 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. March 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2018 Αυτό έχω και εγώ (αλλά το καφέ χρώμα, όχι το χρυσό) στο Mocha μου Mate, αλλά έχω την εντύπωση ότι δεν έχει κόλλα σε όλη την επιφάνεια, αλλά μόνο γύρω γύρω. Επίσης, δε μου αρέσει το κενό παραλληλόγραμμο στο κάτω μέρος (για να φαίνεται το λογότυπο της Huawei). Έχω παραλάβει και αντίστοιχο μπλε (για το μπλε μου Mate - ναι είμαι τρελός, το γνωρίζω!), αλλά διστάζω να το βάλω και το έχω αφήσει με την εργοστασιακή ζελατίνα (κρίμα να καλύπτεται αυτό το κόσμημα με οτιδήποτε). Τέλος, παρέλαβα και το αντίστοιχο Mofi σε διάφανο (αρκετά σπάνιο να το βρεις) και σκέφτομαι να δοκιμάσω πρώτα αυτό (θα πρέπει όμως να βγάλω την εργοστασιακή και αν κάτι δεν πάει καλά; ). Link για το διάφανο: https://www.ebay.com/itm/Mofi-For-Huawei-Mate-10-Pro-3D-Curved-Full-Cover-Tempered-Glass-Screen-Protector/222787770862?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&var=521640118794&_trksid=p2057872.m2749.l2649 και για το μπλε (αυτό δεν είναι Mofi και είναι το μοναδικό μπλε που βρήκα): https://www.ebay.com/itm/AMAZINGthing-Huawei-Mate-10-Pro-2-5D-0-3mm-Fully-Covered-SupremeGlass/332500597982?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&var=541570148292&_trksid=p2057872.m2749.l2649Μπράβο ρε φιλαράκι. Διάφανο έψαχνα γιατί τα άλλα τα χρωματιστά δεν μου αρέσουν καθόλου. Mate 10 Pro & Tapatalk Pro Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. March 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2018 (edited) Ανακάλυψα ότι το τηλέφωνο έχει εκτός από υπερταχεία φόρτιση και απλή φόρτιση και έχει γρήγορη φόρτιση. Δεν είχα μαζί το βολτομετρο να δω σε τι τάση το φορτίζει αλλά παράγγειλα έναν φορτιστή ακόμα να έρθει Γερμανία να τον μετρήσω. Στάλθηκε από το CMR-W09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited March 22, 2018 by maximos Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas1966 Δημ. March 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2018 Αυτό έχω και εγώ (αλλά το καφέ χρώμα, όχι το χρυσό) στο Mocha μου Mate, αλλά έχω την εντύπωση ότι δεν έχει κόλλα σε όλη την επιφάνεια, αλλά μόνο γύρω γύρω. Επίσης, δε μου αρέσει το κενό παραλληλόγραμμο στο κάτω μέρος (για να φαίνεται το λογότυπο της Huawei). Έχω παραλάβει και αντίστοιχο μπλε (για το μπλε μου Mate - ναι είμαι τρελός, το γνωρίζω!), αλλά διστάζω να το βάλω και το έχω αφήσει με την εργοστασιακή ζελατίνα (κρίμα να καλύπτεται αυτό το κόσμημα με οτιδήποτε). Τέλος, παρέλαβα και το αντίστοιχο Mofi σε διάφανο (αρκετά σπάνιο να το βρεις) και σκέφτομαι να δοκιμάσω πρώτα αυτό (θα πρέπει όμως να βγάλω την εργοστασιακή και αν κάτι δεν πάει καλά; ). Link για το διάφανο: https://www.ebay.com/itm/Mofi-For-Huawei-Mate-10-Pro-3D-Curved-Full-Cover-Tempered-Glass-Screen-Protector/222787770862?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&var=521640118794&_trksid=p2057872.m2749.l2649 και για το μπλε (αυτό δεν είναι Mofi και είναι το μοναδικό μπλε που βρήκα): https://www.ebay.com/itm/AMAZINGthing-Huawei-Mate-10-Pro-2-5D-0-3mm-Fully-Covered-SupremeGlass/332500597982?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&var=541570148292&_trksid=p2057872.m2749.l2649 Ακριβώς για αυτό το λόγο επειδή φοβόμουν πως θα μπει την πρώτη φορά παρήγγειλα δύο. Για καλή μου τύχη όμως την έβαλε μία κοπέλα η οποία είναι όπως είπα Expert σε αυτά. Την έχω δύο μέρες και όλα τέλεια. Να δούμε τώρα στο χρόνο τι θα γίνει. Καλή και η διάφανη αλλά εγώ την παρήγγειλα την Δευτέρα από μαγαζί του Σκρουτζ και την Τρίτη το πρωί ήταν στο σπίτι μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. March 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2018 Ανακάλυψα ότι το τηλέφωνο έχει εκτός από υπερταχεία φόρτιση και απλή φόρτιση και γρήγορη φόρτιση. Δεν είχα μαζί το βολτομετρο να δω σε τι τάση το φορτίζει αλλά παράγγειλα έναν φορτιστή ακόμα να έρθει Γερμανία να τον μετρήσω. Στάλθηκε από το CMR-W09 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΠως το ανακαλυψες; Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hd1980 Δημ. March 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2018 Ανακάλυψα ότι το τηλέφωνο έχει εκτός από υπερταχεία φόρτιση και απλή φόρτιση και έχει γρήγορη φόρτιση. Δεν είχα μαζί το βολτομετρο να δω σε τι τάση το φορτίζει αλλά παράγγειλα έναν φορτιστή ακόμα να έρθει Γερμανία να τον μετρήσω. Στάλθηκε από το CMR-W09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Από κάποια ρύθμιση το ορίζεις? Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Ουδείς αγνωμονέστερος του ευεργετηθέντος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. March 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2018 Πως το ανακαλυψες; Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΉμουν Ελλάδα και δεν πήρα φορτιστή μαζί μου και στον φορτιστή που το έβαλα(έξοδος usb QC 3.0)είχε ένδειξη στην οθόνη" γρήγορη φόρτιση" ενω σε έναν άλλο είχα ένδειξη απλά "φορτιση". Όταν το φορτίζω με αυτόν που ήρθε από το εργοστάσιο έχω ένδειξη "υπερταχεία φόρτιση". Οταν γύρισα Γερμανία δοκίμασα 2 άλλους φορτιστές σε έξοδο QC3.0 αλλά φόρτιζε αργά. Στάλθηκε από το CMR-W09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. March 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2018 Ήμουν Ελλάδα και δεν πήρα φορτιστή μαζί μου και στον φορτιστή που το έβαλα(έξοδος usb QC 3.0)είχε ένδειξη στην οθόνη" γρήγορη φόρτιση" ενω σε έναν άλλο είχα ένδειξη απλά "φορτιση". Όταν το φορτίζω με αυτόν που ήρθε από το εργοστάσιο έχω ένδειξη "υπερταχεία φόρτιση". Οταν γύρισα Γερμανία δοκίμασα 2 άλλους φορτιστές σε έξοδο QC3.0 αλλά φόρτιζε αργά. Στάλθηκε από το CMR-W09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν λες κατι καινουριο. Ειναι λογικο οταν βαζεις εναν φορτιστη ο οποιος δεν ειναι ταχυφορτιστης ,να φορτιζει πιο αργα. Αμα το συνδεσεις και σε ενα usb στο στον υπολογιστη σου παλι αργα θα φορτιζει. Σαν επιλογη ομως οπως του s8 για παραδειγμα δν εχει Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. March 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2018 Δεν λες κατι καινουριο. Ειναι λογικο οταν βαζεις εναν φορτιστη ο οποιος δεν ειναι ταχυφορτιστης ,να φορτιζει πιο αργα. Αμα το συνδεσεις και σε ενα usb στο στον υπολογιστη σου παλι αργα θα φορτιζει. Σαν επιλογη ομως οπως του s8 για παραδειγμα δν εχειΜάλλον δεν κατάλαβες. Έχει 3 επίπεδα φόρτισης και όχι 2.αυτο είναι η διαφορά. Και ενο έχει supercharge που δουλεύει στα 4.5v 5A, το βάζω σε QC3.0 "σε συγκεκριμένο φορτιστή" και βγάζει γρήγορη φόρτιση. . Στάλθηκε από το CMR-W09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. March 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2018 Εμένα πάντως μου φαίνεται πολύ αργός ο μαμά φορτιστής. Ίσως φταίει η μεγάλη μπαταρία αλλά δεν βλέπω αυτά που διατυμπανιζουν για μισή ώρα φόρτιση και 50% Mate 10 Pro & Tapatalk Pro Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. March 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2018 Delete.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas1966 Δημ. March 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2018 Εμένα πάντως μου φαίνεται πολύ αργός ο μαμά φορτιστής. Ίσως φταίει η μεγάλη μπαταρία αλλά δεν βλέπω αυτά που διατυμπανιζουν για μισή ώρα φόρτιση και 50% Mate 10 Pro & Tapatalk Pro Εγώ το δοκίμασα και πράγματι σε μισή ώρα πήγε 50%. Εκεί που αργεί λίγο είναι από 90% έως 100%. Η φόρτιση του είναι η πιο γρήγορη αυτή τη στιγμή εάν αναλογιστεί κανείς το μέγεθος της μπαταρίας και πόσο χρόνο κρατάει η αποφόρτιση. Και το one plus 5t έχει πολύ γρήγορη φόρτιση αλλά η μπαταρία του δεν κρατάει όσο το δικό μας (τσεκαρισμένο αυτό). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jg_sot Δημ. March 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2018 Εμένα πάντως μου φαίνεται πολύ αργός ο μαμά φορτιστής. Ίσως φταίει η μεγάλη μπαταρία αλλά δεν βλέπω αυτά που διατυμπανιζουν για μισή ώρα φόρτιση και 50% Mate 10 Pro & Tapatalk Pro Τσέκαρε το γιατί λογικά θα έχεις κάποιο πρόβλημα. Δεν υπάρχει ανώτερη φόρτιση αυτή τη στιγμή σε κινητό. Με 22.5Watt φορτιστή ξεπερνάει τα 20Watt του Dash Charge της Oppo/Oneplus. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. March 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2018 Εμένα πάντως μου φαίνεται πολύ αργός ο μαμά φορτιστής. Ίσως φταίει η μεγάλη μπαταρία αλλά δεν βλέπω αυτά που διατυμπανιζουν για μισή ώρα φόρτιση και 50% Mate 10 Pro & Tapatalk Pro Κάποιο θέμα θα έχεις.. Για τσέκαρε με κάποιου γνωστού τον φορτιστή.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. March 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2018 Βγάζει κάποια ειδοποίηση όταν το βάζεις; Γράφει "γρήγορη φόρτιση" ή κάτι τέτοιο; Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangie Δημ. March 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2018 Εγώ με την αγορά του κινητού πήρα και ένα 2ο γνήσιο καλώδιο της huawei. Βάζοντας αυτό στο φορτιστή της συσκευασίας αντί να εμφανίζει υπερταχεία φόρτιση, εμφάνισε απλά γρήγορη. Βάζοντας το καλώδιο της συσκευασίας, εμφάνισε αμέσως υπερταχεία. Τώρα πόση διαφορά έχουν στο χρόνο φόρτισης δε το δοκίμασα να δω γιατί προτιμώ να φορτίζω με ότι δίνει ο κατασκευαστής. Το καλώδιο το πήρα πιο πολύ για χρήση σε έκτακτη ανάγκη εκτός σπιτιού και ως τώρα απλά δε το έχω χρησιμοποιήσει ξανά. Είπαμε μπαταρία δε τελειώνει απλά. Είδα στο ff βγήκε μια 137 έκδοση που δεν είναι approved. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. March 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2018 Εγώ με την αγορά του κινητού πήρα και ένα 2ο γνήσιο καλώδιο της huawei. Βάζοντας αυτό στο φορτιστή της συσκευασίας αντί να εμφανίζει υπερταχεία φόρτιση, εμφάνισε απλά γρήγορη. Βάζοντας το καλώδιο της συσκευασίας, εμφάνισε αμέσως υπερταχεία. Τώρα πόση διαφορά έχουν στο χρόνο φόρτισης δε το δοκίμασα να δω γιατί προτιμώ να φορτίζω με ότι δίνει ο κατασκευαστής. Το καλώδιο το πήρα πιο πολύ για χρήση σε έκτακτη ανάγκη εκτός σπιτιού και ως τώρα απλά δε το έχω χρησιμοποιήσει ξανά. Είπαμε μπαταρία δε τελειώνει απλά. Είδα στο ff βγήκε μια 137 έκδοση που δεν είναι approved.Καλά με την διαχείριση μπαταρίας έχω ξεχάσει το powerbank που τελικά το κουβαλάω τσάμπα. Στάλθηκε από το CMR-W09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zelista7 Δημ. March 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2018 Παιδια καλημερα! Να ρωτησω στο mate 10 pro στο hicare γιατι δεν μου βγαζει την vip ασγαλεια που ειναι για ενα χρονο επιπλεον εγγυηση και για τους 3πρωτους μηνες καλυψη απο σπασιμο οθονης οπως τα προηγουμε κινητα P10 mate 9 κλπ ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. March 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2018 Εμένα πάντως μου φαίνεται πολύ αργός ο μαμά φορτιστής. Ίσως φταίει η μεγάλη μπαταρία αλλά δεν βλέπω αυτά που διατυμπανιζουν για μισή ώρα φόρτιση και 50% Mate 10 Pro & Tapatalk Pro συμφωνω με τα παιδια παραπανω. Κοιταξε το γιατι η φορτιση ειναι οντως πολυ γρηγορη, ειδικα για το μεγεθος της μπαταριας του κινητου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. March 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2018 Παιδια καλημερα! Να ρωτησω στο mate 10 pro στο hicare γιατι δεν μου βγαζει την vip ασγαλεια που ειναι για ενα χρονο επιπλεον εγγυηση και για τους 3πρωτους μηνες καλυψη απο σπασιμο οθονης οπως τα προηγουμε κινητα P10 mate 9 κλπ ?Δεν έχεις τριετή εγγύηση όπως έδινε στα μοντέλα που λες. Μόνο την τρίμηνη έχεις . Έχεις κάνει λογαριασμό ; Η το πήρες μεταχειρισμένο; Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zelista7 Δημ. March 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2018 Δεν έχεις τριετή εγγύηση όπως έδινε στα μοντέλα που λες. Μόνο την τρίμηνη έχεις . Έχεις κάνει λογαριασμό ; Η το πήρες μεταχειρισμένο; Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εχω κανει κανονικα λογαριασμο huawei id. Δεν ειναι μεταχειρισμενο. Φαινεται καπου η 3μηνη προστασια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos_rc Δημ. March 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2018 Ηρθε η ωρα να αποχωρισω απο την παρεα αλλα θα το παρακολουθω το νημα.. Αν καποιος θελει αψεγαδιαστη συσκευη ας στειλει μηνυματακι, θα μ'αρεσε να το παρει καποιος που ασχολειται αρκετα με το φορουμ εδω και να το χαρει. :) Παράθεση Nexus S --> S4 mini --> S4 Black Edition --> Frost white Note 4 --> Black Onyx S7 --> Mate 10 Pro Grey --> Blue Coral S9+ --> S10 Black --> iPhone 11 Space Grey --> S20+ Cosmic Gray --> S20 FE 5G --> iPhone 13 Product Red --> Galaxy S21 Plus --> iPhone 14 Pro Max Silver (απεταξάμην το ios) --> Galaxy A54 Graphite Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas1966 Δημ. March 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2018 https://eurekachoice.com/products/full-protective-transparent-case-for-your-huawei-mate-10-pro Μόλις παρέλαβα την παραπάνω θήκη. Θα την βάλω και το απόγευμα εντυπώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts