apollodelphi Δημ. March 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2018 Καλησπερα! Να ενημερωσω κι εγω οτι παρελαβα σημερα ενα tempered glass της MOFI που το λεει full 3d cover και το πιανει ολη την οθονη.. Καλα ως εδω και ναι πιανει ολη την οθονη, αλλα εχει κολλα μονο στις ακρες με αποτελεσμα στο υπολοιπο που δεν εχει να μην παταει 100% στην οθονη και αυτο εχει αποτελεσμα η οθονη να μην "ακουει" παρα μονο οταν το παταω πιο δυνατα.. Φυσικα την εβγαλα στα επομενα 2 λεπτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos_rc Δημ. March 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2018 Μην πετατε αλλο τα λεφτα σας στα tempered. Ακομα δεν υπαρχει κατι πραγματικα σωστο. Εχω βαλει πλεον γνησια ζελατινα της Huawei (οχι την εργοστασιακη) η οποια ειναι crystal clear εφαρμοζει οπως πρεπει και δεν εχει θεμα με καμια θηκη. Επειδη φοραω την Spiegen οτι tempered εβαζα το "σηκωνε" και αναγκαζομουν να βαλω μια αλλη καβατζα που εχω. Αυτα.. Παράθεση Nexus S --> S4 mini --> S4 Black Edition --> Frost white Note 4 --> Black Onyx S7 --> Mate 10 Pro Grey --> Blue Coral S9+ --> S10 Black --> iPhone 11 Space Grey --> S20+ Cosmic Gray --> S20 FE 5G --> iPhone 13 Product Red --> Galaxy S21 Plus --> iPhone 14 Pro Max Silver (απεταξάμην το ios) --> Galaxy A54 Graphite --> Pixel 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philipBRAZIL Δημ. March 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2018 Παιδιά το λεντάκι ειδοποιήσεων, δεν δυναμώνει; Δεν φαίνεται καθόλου παρα μόνο σε καλή σκιά και φυσικά το βράδυ. Στα άλλα κινητά που είχα (s8, κινέζικα κλπ) ήταν έντονο τόσο ωστε να διακρίνεται) Και επίσης, δεν αλλάζει χρώμα για ξεχωριστές εφαρμογές; Πχ στο viber το s8 έβγαζε μώβ. Παράθεση BRAZILEIROS - Hellas Video-Sakis :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesvts Δημ. March 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2018 Παιδιά το λεντάκι ειδοποιήσεων, δεν δυναμώνει; Δεν φαίνεται καθόλου παρα μόνο σε καλή σκιά και φυσικά το βράδυ. Στα άλλα κινητά που είχα (s8, κινέζικα κλπ) ήταν έντονο τόσο ωστε να διακρίνεται) Και επίσης, δεν αλλάζει χρώμα για ξεχωριστές εφαρμογές; Πχ στο viber το s8 έβγαζε μώβ.Δυστυχώς δεν δυναμώνει. Το έγραψα και στο θέμα του note που έχω παράλληλα και το συγκρίνω. Επίσης μεγάλο μείον πως στην aod δεν δείχνει ειδοποιήσεις σαν τα Samsung από τι εφαρμογή σου έρχεται τι ειδοποίηση, οπότε πρέπει να παρατηρείς συνεχώς το led μιας και δεν βγάζει ματι.. Και επίσης μείον πως δεν υποστηρίζει double tap ή κάτι τέτοιο μιας και η οθόνη είναι oled, οπότε σε συνέχεια των παραπάνω, πρέπει να πατήσεις το κουμπί,αν δεις το led, για να δεις τι ειδοποίηση σου έχει έρθει. Ίσως το δώσουν κάποια στιγμη με αναβάθμιση το double tap .. Sent from my BLA-L29 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apollodelphi Δημ. March 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2018 Μην πετατε αλλο τα λεφτα σας στα tempered. Ακομα δεν υπαρχει κατι πραγματικα σωστο. Εχω βαλει πλεον γνησια ζελατινα της Huawei (οχι την εργοστασιακη) η οποια ειναι crystal clear εφαρμοζει οπως πρεπει και δεν εχει θεμα με καμια θηκη. Επειδη φοραω την Spiegen οτι tempered εβαζα το "σηκωνε" και αναγκαζομουν να βαλω μια αλλη καβατζα που εχω. Αυτα.. Απο που την πήρες την ζελατίνα αν επιτρέπεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
danaos2000 Δημ. March 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2018 Παραθέτω προηγούμενο σχόλιό μου για την μπαταρία. Πραγματικό test σε extreme συνθήκες. Έχοντας αλλάξει διάφορα smartphones αυτό είναι το κάτι άλλο στην μπαταρία. Η μπαταρία απαικτη. Τόσες μέρες δουλεύει σε - 10εως - 21 όλη μέρα και δεν καταλαβαίνει τίποτε. Γυρνούσα το απόγευμα με 60 έως 75 %. Σήμερα - 10, ολα ανοικτά 4 + ώρες κλήσης με Ελλάδα. Μετά φουλ ίντερνετ και τώρα έχει 29 %. Εντόπισα ένα πρόβλημα. Στο - 10 τόσο κάποιες φορές η κάμερα επαυε να λειτουργεί και ήθελε επανεκκίνηση ενώ όλα τα υπόλοιπα δούλευαν παρόλο το μείον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jg_sot Δημ. March 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2018 Παιδιά το λεντάκι ειδοποιήσεων, δεν δυναμώνει; Δεν φαίνεται καθόλου παρα μόνο σε καλή σκιά και φυσικά το βράδυ. Στα άλλα κινητά που είχα (s8, κινέζικα κλπ) ήταν έντονο τόσο ωστε να διακρίνεται) Και επίσης, δεν αλλάζει χρώμα για ξεχωριστές εφαρμογές; Πχ στο viber το s8 έβγαζε μώβ. Δεν δυναμώνει. Σωστά. Αλλά εγώ έχω κάνει τικ την ενεργοποίηση της οθόνης κάθε φορά που έρχεται ειδοποίηση. Όπως δηλαδή δουλεύει και στo iOS. Εκ τότε, έχω ξενοιάσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christosfou Δημ. March 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2018 ρε παιδια παρατηρω την μπαταρια την νυχτα και μου κατεβαινει παρα πολυ... γυρω στο 20% δηλαδη. για να ειμαι συγκεκριμενος, τα δυο τελευταια βραδυα εβαζα ενα 30λεπτο επεισοδιο να παιζει (βεβαια εγω στο δεκαλεπτο κοιμομουν), ανοιχτο το wifi, και απο 90% το εβρισκα 68-69%. ειναι φυσιολογικο πιστευετε;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. March 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2018 Για όποιον ενδιαφέρεται για Τζαμακι και μετά από πολλές δοκιμές στο mate 9 κατέληξα στο airglass http://www.protectionfilms24.com/screen-protector/brotect-8.html είναι ελαστικό Τζαμακι και πιάνει όλη την οθόνη άψογα. https://youtu.be/smq8NP5mzTc Αυτό έβαλα και στο mate 10. Στάλθηκε από το CMR-W09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosf Δημ. March 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2018 (edited) Πολύ ενδιαφέρον καινούργιο review για την κάμερα : Το s9 plus φαίνεται να μην αποδίδει τα αναμενόμενα ακόμη. Edited March 9, 2018 by panosf Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deal703 Δημ. March 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2018 Οποιος μπορεις να βοηθησει.σημερα πηρα το κινητο και οταν κατεβασα την εφαρμογη της εθνικης και χρειαζετε να πατησω το ι code για να μου ερθει μηνυμα,δεν ερχετε ποτε.ξερει κανεις γιατι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apollodelphi Δημ. March 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2018 (edited) Για όποιον ενδιαφέρεται για Τζαμακι και μετά από πολλές δοκιμές στο mate 9 κατέληξα στο airglass http://www.protectionfilms24.com/screen-protector/brotect-8.html είναι ελαστικό Τζαμακι και πιάνει όλη την οθόνη άψογα. https://youtu.be/smq8NP5mzTc Αυτό έβαλα και στο mate 10. Στάλθηκε από το CMR-W09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Καλύπτει όμως όλη τη οθόνη; εννοώ κι εκεί που κάνει την κουρμπα στα πλαϊνά; Γιατί σε ένα άλλο site που είχα βρει αυτή την μάρκα για το mate 10 έλεγε ότι είναι επίτηδες λίγο πιο μικρά λόγω της κυρτοτητας.. Edited March 9, 2018 by apollodelphi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
malmsteen Δημ. March 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2018 το έχει στο public στα 799 και -20% επιστροφή με κάρτα eurobank και φυσικά δώρο το p9 lite 2017. και εκεί που έλεγα να πάω στο nokia 7plus άρχισα να το ξανασκέφτομαι. πιο πολύ με προβληματίζει τα διάφορα software bugs που αναφέρετε εδώ στο φόρουμ και το bloatware που σίγουρα θα έχει μέσα και δε ξέρω αν γίνεται απεγκατάσταση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. March 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2018 (edited) Καλύπτει όμως όλη τη οθόνη; εννοώ κι εκεί που κάνει την κουρμπα στα πλαϊνά; Γιατί σε ένα άλλο site που είχα βρει αυτή την μάρκα για το mate 10 έλεγε ότι είναι επίτηδες λίγο πιο μικρά λόγω της κυρτοτητας..Καλύπτει όσο καλύπτει και η εργοστασιακή ζελατίνα. Αφήνει ελάχιστα περίπου 1 χιλιοστό. Στάλθηκε από το CMR-W09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited March 10, 2018 by maximos Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maden123456 Δημ. March 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2018 Οποιος μπορεις να βοηθησει.σημερα πηρα το κινητο και οταν κατεβασα την εφαρμογη της εθνικης και χρειαζετε να πατησω το ι code για να μου ερθει μηνυμα,δεν ερχετε ποτε.ξερει κανεις γιατι?Δοκίμασε να ενεργοποιήσεις το message+ μέσα από τις ρυθμίσεις της εφαρμογής μηνυμάτων. Thumbed from my mate 10 pro! Παράθεση Close your eyes, look into the dream Winds of change, will winds of fortune bring... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vdeverak Δημ. March 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2018 Οποιος μπορεις να βοηθησει.σημερα πηρα το κινητο και οταν κατεβασα την εφαρμογη της εθνικης και χρειαζετε να πατησω το ι code για να μου ερθει μηνυμα,δεν ερχετε ποτε.ξερει κανεις γιατι? Και εγω μερικές φορές έχω θέμα με την επικοινωνία της εθνικής με το κινητό. Κάνε μερικές προσπάθειες μπας και σου έρθει.αλλιως ξανά εγκατέστησε την. Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosf Δημ. March 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2018 Καλησπερα παιδες, Ηθελα να γραψω ενα σχολιο για την μπαταρια, εχοντας περασει στο v30 πλεον. Ημουν αναποφασιστος για το αν εχει τρομερη αυτονομια. Εχοντας λιγες μερες το V30 και βλεπντας καλυτερη αυτονομια με μικροτερη μπαταρια, αρχιζω να πιστευω οτι για τα 4000mah, δεν εχει τοσο καλη αυτονομια. Το λεω καθαρα ενημερωτικα για τα παιδια που ενδιαφερονται. Ενω δηλαδη μεχρι το 50-60% δεν πεφτει ευκολα, σε ξεγελαει νομιζοντας οτι εχεις αλλο τοσο αλλα μετα εβλεπα πολυ μεγαλη πτωση, και το διαπιστωσα στην αναμονη οπου το βραδυ εχανε πχ 4% που ειναι αρκετο για τοσο μεγαλη μπαταρια οταν αλλα χανουν 1% με μικροτερη μπαταρια (γιατι το ποσοστο σε σχεση με το μεγεθος παιζει ρολο). Αυτα σαν εικονα εχοντας κρατησει το κινητο 2-3 εβδομαδες και μην εχοντας δει κατι τρομερο στο θεμα αυτονομιας. Νομίζω από την αρχή μέχρι το τέλος το αναλύεις λάθος το θέμα. Το ζητούμενο δεν είναι πόσο αργά θα φτάσεις στο 50% ή πόσο γρήγορα θα πέσεις από αυτό. Αυτό έχει να κάνει με το σύστημα μέτρησης της κάθε εταιρείας...της huawei για παράδειγμα ¨θυμίζει" το αντίστοιχο της Apple. Γενικά σε ΚΑΜΙΑ εταιρεία δεν θα έχεις ίδια απόδοση στο πρώτο 50% και στο το υπόλοιπο 50%. Κανόνας αυτό. To ζητούμενο και η ουσία είναι πόσες ώρες οθόνης θα έχεις στο ΤΕΛΟΣ κάτω από τις ίδιες συνθήκες χρήσης. Εκεί θα καταλαβεις αν είσαι ευχαριστημένος ή όχι από την μπαταρία του κινητού σου. Το "αναποφάσιστος" που λες ειλικρινά δεν το καταλαβαίνω. Το Mate 10 Pro είναι κοινά αποδεκτό ότι έχει την καλύτερη αυτονομία σε flagship. Αν το καταφέρνει αυτό λόγω της 4000mah ή λίγο του software ελάχιστα εως καθόλου μας ενδιαφέρει. Εμας το τελικά αποτέλεσμα μας ενδιαφέρει και μόνο. Υ.Γ: Χτες βράδυ αφησα το κινητό ανοιχτό στο 38% και το βρήκα σήμερα το πρωί στο 37%. Φυσιολογικότατο drain. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. March 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2018 Νομίζω από την αρχή μέχρι το τέλος το αναλύεις λάθος το θέμα. Το ζητούμενο δεν είναι πόσο αργά θα φτάσεις στο 50% ή πόσο γρήγορα θα πέσεις από αυτό. Αυτό έχει να κάνει με το σύστημα μέτρησης της κάθε εταιρείας...της huawei για παράδειγμα ¨θυμίζει" το αντίστοιχο της Apple. Γενικά σε ΚΑΜΙΑ εταιρεία δεν θα έχεις ίδια απόδοση στο πρώτο 50% και στο το υπόλοιπο 50%. Κανόνας αυτό. To ζητούμενο και η ουσία είναι πόσες ώρες οθόνης θα έχεις στο ΤΕΛΟΣ κάτω από τις ίδιες συνθήκες χρήσης. Εκεί θα καταλαβεις αν είσαι ευχαριστημένος ή όχι από την μπαταρία του κινητού σου. Το "αναποφάσιστος" που λες ειλικρινά δεν το καταλαβαίνω. Το Mate 10 Pro είναι κοινά αποδεκτό ότι έχει την καλύτερη αυτονομία σε flagship. Αν το καταφέρνει αυτό λόγω της 4000mah ή λίγο του software ελάχιστα εως καθόλου μας ενδιαφέρει. Εμας το τελικά αποτέλεσμα μας ενδιαφέρει και μόνο. Υ.Γ: Χτες βράδυ αφησα το κινητό ανοιχτό στο 38% και το βρήκα σήμερα το πρωί στο 37%. Φυσιολογικότατο drain.Δεν θέλει συζήτηση ότι μιλάμε για ο, τι καλύτερο υπάρχει σε μπαταρία εκεί έξω (μιλώντας για flagship φυσικά). Τέτοιους χρόνους δεν θυμάμαι να επιανα ποτέ. Μόνο με τα προηγούμενα Mate με το 8 να πλησιάζει το 10 Pro. Και πιστεύω ότι έχει να κάνει και με τη μπαταρία αλλά και με το software αυτό καθώς προέρχομαι απο συσκευή με μπαταρία 4400mAh και ούτε στα όνειρα μου τέτοια αποτελέσματα με την ιδια χρήση. Οπότε καταληγω στο συμπέρασμα ότι ναι μεν χωρίς πολλά mAh δεν πας πουθενά αλλά χρειάζεται το σωστό πάντρεμα. Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas1966 Δημ. March 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2018 Νομίζω από την αρχή μέχρι το τέλος το αναλύεις λάθος το θέμα. Το ζητούμενο δεν είναι πόσο αργά θα φτάσεις στο 50% ή πόσο γρήγορα θα πέσεις από αυτό. Αυτό έχει να κάνει με το σύστημα μέτρησης της κάθε εταιρείας...της huawei για παράδειγμα ¨θυμίζει" το αντίστοιχο της Apple. Γενικά σε ΚΑΜΙΑ εταιρεία δεν θα έχεις ίδια απόδοση στο πρώτο 50% και στο το υπόλοιπο 50%. Κανόνας αυτό. To ζητούμενο και η ουσία είναι πόσες ώρες οθόνης θα έχεις στο ΤΕΛΟΣ κάτω από τις ίδιες συνθήκες χρήσης. Εκεί θα καταλαβεις αν είσαι ευχαριστημένος ή όχι από την μπαταρία του κινητού σου. Το "αναποφάσιστος" που λες ειλικρινά δεν το καταλαβαίνω. Το Mate 10 Pro είναι κοινά αποδεκτό ότι έχει την καλύτερη αυτονομία σε flagship. Αν το καταφέρνει αυτό λόγω της 4000mah ή λίγο του software ελάχιστα εως καθόλου μας ενδιαφέρει. Εμας το τελικά αποτέλεσμα μας ενδιαφέρει και μόνο. Υ.Γ: Χτες βράδυ αφησα το κινητό ανοιχτό στο 38% και το βρήκα σήμερα το πρωί στο 37%. Φυσιολογικότατο drain. Ακριβώς όπως τα λες ειναι τα πραγματα Μα ακριβώς. Θεωρώ ότι αυτή τη στιγμή είναι η καλύτερη διάρκεια ζωής μπαταρίας στις ναυαρχίδες. Όπως έχω ξαναγράψει έχω τρία e-mail που συνεχώς συγχρονίζουν 80 εφαρμογές εγκατεστημένες όλη μέρα είμαι στο τηλέφωνο με κλήσεις social media συνέχεια και το βράδυ έχω 35% μπαταρία. Κανένα τηλέφωνο έως τώρα δεν είχε αυτή την διάρκεια ζωής μπαταρίας. Εάν σε δύο πράγματα παίρνει άριστα το κινητό αυτά είναι η μπαταρία και το δακτυλικό αποτύπωμα. Α Ξέχασα να πω και δύο κάρτες SIM. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. March 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2018 Νομίζω από την αρχή μέχρι το τέλος το αναλύεις λάθος το θέμα. Το ζητούμενο δεν είναι πόσο αργά θα φτάσεις στο 50% ή πόσο γρήγορα θα πέσεις από αυτό. Αυτό έχει να κάνει με το σύστημα μέτρησης της κάθε εταιρείας...της huawei για παράδειγμα ¨θυμίζει" το αντίστοιχο της Apple. Γενικά σε ΚΑΜΙΑ εταιρεία δεν θα έχεις ίδια απόδοση στο πρώτο 50% και στο το υπόλοιπο 50%. Κανόνας αυτό. To ζητούμενο και η ουσία είναι πόσες ώρες οθόνης θα έχεις στο ΤΕΛΟΣ κάτω από τις ίδιες συνθήκες χρήσης. Εκεί θα καταλαβεις αν είσαι ευχαριστημένος ή όχι από την μπαταρία του κινητού σου. Το "αναποφάσιστος" που λες ειλικρινά δεν το καταλαβαίνω. Το Mate 10 Pro είναι κοινά αποδεκτό ότι έχει την καλύτερη αυτονομία σε flagship. Αν το καταφέρνει αυτό λόγω της 4000mah ή λίγο του software ελάχιστα εως καθόλου μας ενδιαφέρει. Εμας το τελικά αποτέλεσμα μας ενδιαφέρει και μόνο. Υ.Γ: Χτες βράδυ αφησα το κινητό ανοιχτό στο 38% και το βρήκα σήμερα το πρωί στο 37%. Φυσιολογικότατο drain.Ανάλογα την χρήση φίλε μου είναι όλα, εγώ συνήθως φτάνω στο 60% την πρώτη μέρα και μετά βγάζω και δεύτερη μέρα,με το mate δεύτερη μέρα δεν έβγαζα, ενώ αντίθετα με το OnePlus 5T και με το s8 plus έβγαζα, βέβαια το συνολικό sot του mate ήταν λίγο καλύτερο από το s8 plus και λίγο χειρότερο από OnePlus,η διάρκεια της μπαταρίας είναι πολύ καλή στο mate 10 pro, απλά έγω με την χρήση μου περίμενα λόγο 4000mah να είναι πολύ καλύτερη,δεν νομίζω κανένας να έγραψε ότι έχει κακή αυτονομία η συσκευή,για μένα τα τηλέφωνα που ανέφερα έχουν ίδιο sot και συμπεριφορά από 100 σε 50 και από 50 σε 0 Στάλθηκε από το Nexus 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosf Δημ. March 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2018 (edited) Ανάλογα την χρήση φίλε μου είναι όλα, εγώ συνήθως φτάνω στο 60% την πρώτη μέρα και μετά βγάζω και δεύτερη μέρα,με το mate δεύτερη μέρα δεν έβγαζα, ενώ αντίθετα με το OnePlus 5T και με το s8 plus έβγαζα, βέβαια το συνολικό sot του mate ήταν λίγο καλύτερο από το s8 plus και λίγο χειρότερο από OnePlus, Εδώ με έχεις μπερδέψει τώρα...δεν βγάζω νόημα. συσκευή,για μένα τα τηλέφωνα που ανέφερα έχουν ίδιο sot και συμπεριφορά από 100 σε 50 και από 50 σε 0 Στάλθηκε από το Nexus 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Επειδή έτυχε να έχω πάρει 3 φορές s8 plus και μια OP5T (ασχετο αλλά δεν αντεξα να το κρατήσω πανω από 2 ημέρες)...θες να πεις ότι από το 100-50% και από το 50-0% το S8 Plus έχει ίδια αυτονομία; Γιατί μπορώ να πω με σιγουριά πως όχι. Edited March 10, 2018 by panosf Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. March 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2018 Ακριβώς σε όλα τα Samsung, ακόμα και στο note 8, δηλαδή αν στο 55% πχ είσαι 2,5 ώρες σοτ στο 10%θα είσαι με 5 Στάλθηκε από το Nexus 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosf Δημ. March 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2018 Ακριβώς σε όλα τα Samsung, ακόμα και στο note 8, δηλαδή αν στο 55% πχ είσαι 2,5 ώρες σοτ στο 10%θα είσαι με 5 Στάλθηκε από το Nexus 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μπορείς να πουν την εμπειρία τους και άλλοι, αλλά στην περίπτωση μου αυτό δεν ισχύε σε κανένα από τα s4/s5/s6/s7/S8 και σε κανένα από τα note 3/4/5/8. Μιλάω για συσκευές που είχα πάντα. Το ίδιο και για τα iPhone, τα LG, τα xaiomi κτλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. March 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2018 Νομίζω από την αρχή μέχρι το τέλος το αναλύεις λάθος το θέμα. Το ζητούμενο δεν είναι πόσο αργά θα φτάσεις στο 50% ή πόσο γρήγορα θα πέσεις από αυτό. Αυτό έχει να κάνει με το σύστημα μέτρησης της κάθε εταιρείας...της huawei για παράδειγμα ¨θυμίζει" το αντίστοιχο της Apple. Γενικά σε ΚΑΜΙΑ εταιρεία δεν θα έχεις ίδια απόδοση στο πρώτο 50% και στο το υπόλοιπο 50%. Κανόνας αυτό. To ζητούμενο και η ουσία είναι πόσες ώρες οθόνης θα έχεις στο ΤΕΛΟΣ κάτω από τις ίδιες συνθήκες χρήσης. Εκεί θα καταλαβεις αν είσαι ευχαριστημένος ή όχι από την μπαταρία του κινητού σου. Το "αναποφάσιστος" που λες ειλικρινά δεν το καταλαβαίνω. Το Mate 10 Pro είναι κοινά αποδεκτό ότι έχει την καλύτερη αυτονομία σε flagship. Αν το καταφέρνει αυτό λόγω της 4000mah ή λίγο του software ελάχιστα εως καθόλου μας ενδιαφέρει. Εμας το τελικά αποτέλεσμα μας ενδιαφέρει και μόνο. Υ.Γ: Χτες βράδυ αφησα το κινητό ανοιχτό στο 38% και το βρήκα σήμερα το πρωί στο 37%. Φυσιολογικότατο drain. Φιλε Πανό ήμουν πολύ ακριβής σε ότι είπα. Το κινητό αυτό επειδή δεν ρισκάρεις κάθε φορά να το πας 2γ μέρα, συνήθως με έβγαζε με 60% και θεωρούσα ότι έχει τουλάχιστον άλλο τόσο. Όταν αποφάσισα να το πάω μέχρι τέλος να δω πόσο κρατάει είδα ότι πέφτει πολύ γρήγορα, και αυτό σημαίνει ότι στο σύνολο δεν έχει τρομερή αυτονομία.. Έχω ανεβάσει στατιστικά, και μιλάω με στοιχεία μια ζωή. Με ίδιες φωτεινότητες και ίδιο στήσιμο. Όχι κλεισμενος σε κάνα σπίτι 1 μέρα να είμαι στα σκοτάδια για να δείξω μια ψεύτικη επίδοση όπως κάνουν πολλοί.. Φίλε μου είτε σ'αρέσει είτε όχι έχω μάθει να λέω ότι διαπιστώνω. Το κινητό αυτό έπρεπε να έχει πολύ καλύτερη επίδοση. Εμένα μου έβγαλε πιο κάτω από V30 και γενικά δεν είδα ούτε μια φορά κάτι τρομερό. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos_rc Δημ. March 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2018 Απο που την πήρες την ζελατίνα αν επιτρέπεται? Απο extreme mobile στο Αιγαλεω εξω απο το μετρο. Παράθεση Nexus S --> S4 mini --> S4 Black Edition --> Frost white Note 4 --> Black Onyx S7 --> Mate 10 Pro Grey --> Blue Coral S9+ --> S10 Black --> iPhone 11 Space Grey --> S20+ Cosmic Gray --> S20 FE 5G --> iPhone 13 Product Red --> Galaxy S21 Plus --> iPhone 14 Pro Max Silver (απεταξάμην το ios) --> Galaxy A54 Graphite --> Pixel 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts