Jump to content

Huawei Mate 10 Pro

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έβαλα 2η sim και χωρίς WiFi δεν έχω ίντερνετ.. Δε πιάνουν τα δεδομένα.. Δε μπορώ να βρω τι φταιει
Σήμερα είπα να δοκιμάσω κι εγώ 2η Sim. Έχει πάθει κοκομπλοκ..., κολλάει συνέχεια, χάνεται το σήμα, πας να γράψεις SMS σε πετάει έξω.. :(

Για το πρόβλημα σου δες παρακάτω. Έχει επιλογή πρόσβαση στο ίντερνετ κατά τις κλήσεις. b9e8f646cf4c29144b8d48e3a5285f0d.jpg

Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Edited by achillesgk

Εγώ με δύο σιμ από την πρώτη μέρα δεν έχω κανένα κόλλημα

Λοιπόν παιδιά αφήνω Λίνκ με το καλύτερο tempered glass που υπάρχει για την συσκευή, δεν καλύπτει όλη την οθόνη είναι λεπτό 0,2mm έχει εύκολη τοποθέτηση και δεν φαίνεται καν ότι φοράει κάτι ή συσκευή, το έχω δοκιμάσει στο παρελθόν στο oneplus 3 και ήμουν σίγουρος για την επιλογή μου

https://plusmobi.net/3MK-Γυαλί-προστασίας-tempered-glass-7H-fLEXIBLE-GLASS-3D-MATTE-COAT-για-HUAWEI-MATE-10-PRO?search=Mate%2010%20pro

Μπορεις να μας δειξεις κανα δυο φωτος με το γυαλακι? Επειδη συνηθως δε μ αρεσουν αυτα που δε καλυπτουν ολη την οθονη μου κανει εντυπωση που λες οτι δεν φαινεται οτι φοραει κατι η συσκευη..

Nexus S --> S4 mini --> S4 Black Edition --> Frost white Note 4 --> Black Onyx S7 --> Mate 10 Pro Grey -->

Blue Coral S9+ --> S10 Black --> iPhone 11 Space Grey --> S20+ Cosmic Gray --> S20 FE 5G --> iPhone 13 Product Red --> Galaxy S21 Plus --> iPhone 14 Pro Max Silver (απεταξάμην το ios) --> Galaxy A54 Graphite --> Pixel 9

Θα βγάλω σε λίγο με ένα s4 είναι λεπτό πολύ όπως η μαμά ζελατίνα γιαυτό δεν φαίνεται, είναι εγγύηση παιδιά, επίσης να ρωτήσω πιο πληκτρολόγιο χρησιμοποιείται;

Να ρωτησω και κατι λιγο εξεζητημενο:

Υπαρχει κανεις εδω που να δουλευει Twitter; Αν ναι, σας έχει επιλογη για ηχο ειδοποίησης; Σε εμενα δεν υπαρχει ΠΟΥΘΕΝΑ επιλογη, ουτε στις ρυθμισεις της εφαρμογης, ουτε μεσα απο το advanced menu στις εφαρμογες οπου επιλεγεις ξεχωριστα. Το περιεργο ειναι οτι σε mate 10 pro φιλου, βαζουμε τις εφαρμογες διπλα διπλα και σε αυτον στις ρυθμισεις του twiiter εχει κανονικα μεσα ρυθμιση για επιλογη ηχου , ενω εμενα οχι. Εχουμε την ιδια εκδοση εφαρμογης εννοειται. Αναγκαστικα χρησιμοποιω τον default ηχο ειδοποιησης του κινητου. Τι διαολο;

Ακομη, οταν ερχεται μια ειδοποιηση twitter, ο ηχος(ο default) ακουγεται 2 φορες καθε φορα.

From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible.

--Alvar Hanso--

Να ρωτησω και κατι λιγο εξεζητημενο:

Υπαρχει κανεις εδω που να δουλευει Twitter; Αν ναι, σας έχει επιλογη για ηχο ειδοποίησης; Σε εμενα δεν υπαρχει ΠΟΥΘΕΝΑ επιλογη, ουτε στις ρυθμισεις της εφαρμογης, ουτε μεσα απο το advanced menu στις εφαρμογες οπου επιλεγεις ξεχωριστα. Το περιεργο ειναι οτι σε mate 10 pro φιλου, βαζουμε τις εφαρμογες διπλα διπλα και σε αυτον στις ρυθμισεις του twiiter εχει κανονικα μεσα ρυθμιση για επιλογη ηχου , ενω εμενα οχι. Εχουμε την ιδια εκδοση εφαρμογης εννοειται. Αναγκαστικα χρησιμοποιω τον default ηχο ειδοποιησης του κινητου. Τι διαολο;

Ακομη, οταν ερχεται μια ειδοποιηση twitter, ο ηχος(ο default) ακουγεται 2 φορες καθε φορα.

Ρυθμίσεις και ιδιωτικότητα -> Ειδοποιήσεις -> (Προτιμήσεις) -> Προωθητικές ειδοποιήσεις -> Στιλ ειδοποιήσεων -> Ήχος κλήσης

Στην εφαρμογή του Twitter, δε στα εμφανίζει εκεί?

Εγώ με δύο σιμ από την πρώτη μέρα δεν έχω κανένα κόλλημα

Μετά 2 - 3 επανεκκινήσεις φαίνεται να έστρωσε.

Ότι καλύτερο μπορούσα έκανα με το s4, στη επάνω πλευρά καλύπτει πιο καλά από την εργοστασιακή ζελατίνα, εχει άνοιγμα μόνο για τον αισθητήρα αριστερά, ηχείο κέντρο και την κάμερα δεξιά

38720841075_17d25be11e_c.jpg20180110_194713 by Vagelis Kouzoglou, on Flickr

Ρυθμίσεις και ιδιωτικότητα -> Ειδοποιήσεις -> (Προτιμήσεις) -> Προωθητικές ειδοποιήσεις -> Στιλ ειδοποιήσεων -> Ήχος κλήσης

Στην εφαρμογή του Twitter, δε στα εμφανίζει εκεί?

Οχι, αυτο ειναι το κουλο! Στου φιλου τα εμφανιζει οπως ακριβως λες. Εμενα εκει το μενου ειναι ελαφρως διαφορετικο και σταματαει στα "emergency alerts". Πιο κατω ακριβως ειναι αυτο που λες εσυ, ομως σε μενα δεν υπαρχει καν! Δεν ξερω τι γινεται, δοκιμασα clear cach και δεδομενων, απεγακτασταση και εγκατασταση ξανα, τιποτα.

From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible.

--Alvar Hanso--

Λοιπόν παιδιά αφήνω Λίνκ με το καλύτερο tempered glass που υπάρχει για την συσκευή, δεν καλύπτει όλη την οθόνη είναι λεπτό 0,2mm έχει εύκολη τοποθέτηση και δεν φαίνεται καν ότι φοράει κάτι ή συσκευή, το έχω δοκιμάσει στο παρελθόν στο oneplus 3 και ήμουν σίγουρος για την επιλογή μου

https://plusmobi.net/3MK-Γυαλί-προστασίας-tempered-glass-7H-fLEXIBLE-GLASS-3D-MATTE-COAT-για-HUAWEI-MATE-10-PRO?search=Mate%2010%20pro

Τι είναι καθρέφτης;

Φθηνότερα & Αθήνα https://www.uniqueshop.gr/flexible-glass-protector-huawei-mate-10-pro.html

Θα το βάλω & θα γράψω εντυπώσεις.

Ουδείς αγνωμονέστερος του ευεργετηθέντος.

Οχι, αυτο ειναι το κουλο! Στου φιλου τα εμφανιζει οπως ακριβως λες. Εμενα εκει το μενου ειναι ελαφρως διαφορετικο και σταματαει στα "emergency alerts". Πιο κατω ακριβως ειναι αυτο που λες εσυ, ομως σε μενα δεν υπαρχει καν! Δεν ξερω τι γινεται, δοκιμασα clear cach και δεδομενων, απεγακτασταση και εγκατασταση ξανα, τιποτα.
Όντως κουλό, γιατί κι εμένα κανονικά το εμφανίζει...

Μήπως είσαι loved in σαν guest?

Ρε παιδιά πως αλλάζουμε αυτή τη χρωματική κουκίδα όταν έρχεται μια ειδοποίηση στο fb κτλ και να μας δείχνει νούμερο;

Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10

Current: Huawei Mate 10 Pro

Φθηνότερα & Αθήνα https://www.uniqueshop.gr/flexible-glass-protector-huawei-mate-10-pro.html

7H δεν είναι tempered. Εφόσον δεν πιάνει όλη την άκρη εγώ θα πάω στη λύση nillkin amazing H+ pro.

Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι στην κάμερα λειτουργεί η αυτόματη αναγνώριση αντικειμένων? Βλέπω βιντεάκια στο youtube που βγάζει κάτω στην γωνία ένα εικονίδιο ανάλογα με τη σκηνή. Στο δικό μου δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο.

Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μήπως είσαι loved in σαν guest?

Πως το βλεπω αυτο;

--Alvar Hanso--

Τι είναι καθρέφτης;

Όχι απλά με το φλας στο s4 βγήκε έτσι η φωτογραφία

----- προσθήκη μηνύματος 33 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εγώ από Θεσσαλονίκη το πήρα, άντε περιμένουμε εντυπώσεις

Κανείς να μου πει πως αλλάζουμε την κουκίδα των ειδοποιήσεων σε αριθμό;

Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10

7H δεν είναι tempered. Εφόσον δεν πιάνει όλη την άκρη εγώ θα πάω στη λύση nillkin amazing H+ pro.

Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι στην κάμερα λειτουργεί η αυτόματη αναγνώριση αντικειμένων? Βλέπω βιντεάκια στο youtube που βγάζει κάτω στην γωνία ένα εικονίδιο ανάλογα με τη σκηνή. Στο δικό μου δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο.

Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αυτό που κάποιος δεν έχει δοκιμάσει κάτι και εκφέρει γνώμη με έχει κουράσει, είναι κανονικό tempered flex,το είχα κάνει απεγκατασταση στο OnePlus 3 και είχε σπάσει κανονικά όπως όλα τα tempered, επίσης είναι 7Η επειδή είναι πολύ λεπτό, περιμένω εντυπώσεις από το nillkin αν και είμαι σίγουρος ότι θα είναι άσχημο επάνω στη συσκευή το είχα βάλει στο mate 9

Settings->Apps&Notifications->Notification management->τρεις τελιτσες πανω δεξια->Badges->Badge display mode->unread message

--Alvar Hanso--

Ρε παιδιά πως αλλάζουμε αυτή τη χρωματική κουκίδα όταν έρχεται μια ειδοποίηση στο fb κτλ και να μας δείχνει νούμερο;

Ρυθμισεις/εφαρμογες και ειδοποιήσεις/διαχειρηση ειδοποιήσεων/πατας τις 3 τελειες πανω δεξια/ενδείξεις/....και βαζεις 1)τροπος εμφάνισης σηματος :μη αναγν.μηνυμα 2)επαφες αριθμιμένου σηματος :on.

Στείλε 2-3 sms στον εαυτο σου και θα καταλάβεις ,παιξε λιγο με αυτά τα 2 και φτιαχτο όπως γουστάρεις....

Ρυθμίσεις, Εφαρμογές και ειδοποιήσεις, Ειδοποιήσεις κ γραμμή κατάστασης, μέθοδος ειδοποίησης.

Αργησα.... είναι μακριά τελικά το Μπαγκλαντές!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ευχαριστώ παίδες

• The title was changed to Huawei Mate 10 Pro