Perrys_k Δημοσιεύτηκε October 15, 2017 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 15, 2017 Στα λεφτά του γύρω στα 290 ευρώ είναι καλή επιλογή ,και εάν όχι τι μου προτείνετε σε αυτά τα λεφτά??? Δεν με ενδιαφέρουν παιχνίδια μόνο social και καλό 4g και οθόνη 5,5. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. October 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2017 Στα λεφτά του γύρω στα 290 ευρώ είναι καλή επιλογή ,και εάν όχι τι μου προτείνετε σε αυτά τα λεφτά??? Δεν με ενδιαφέρουν παιχνίδια μόνο social και καλό 4g και οθόνη 5,5. Καλο ειναι αλλα πολλα λεφτα.Αν θελεις σε αυτα τα λεφτα δες Huawei P10 Lite.Αν θες να δωσεις λιγοτερα πανε στο redmi note 4 της Xiaomi.Απο Samsung τα J7 2017 και A5 2017 αξιζουν σε αυτα τα χρηματα. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Perrys_k Δημ. October 15, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2017 Ευχαριστώ Nicola. Με ενδιαφέρει να εχει οθόνη 5,5 . Το honor 6 συγκριτικά με αυτό είναι καλύτερο η χειρότερο??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. October 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2017 Καλο ειναι αλλα πολλα λεφτα.Αν θελεις σε αυτα τα λεφτα δες Huawei P10 Lite.Αν θες να δωσεις λιγοτερα πανε στο redmi note 4 της Xiaomi.Απο Samsung τα J7 2017 και A5 2017 αξιζουν σε αυτα τα χρηματα. Αν έχουν ίδια λεφτά με το p10 lite, τότε είναι σαφέστατα καλύτερο το mia1 (επεξεργαστής, διπλή κάμερα, γρήγορη φόρτιση, 5,5αρα οθόνη, 64αρη αποθηκευτικό). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Perrys_k Δημ. October 15, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2017 Σε ευχαριστώ για την αγορά θα πάω στο mediamarkt και είμαι ανάμεσα στο xiaοmi m1ai και το honor 6x που έχει γύρω στα 240 ευρώ από ότι είδα. Απλά λόγο ότι δεν είμαι και τοσο σχετικός μήπως μέχρι τα 250-300 ευρώ που έχω να διαθέσω υπάρχει καλύτερη λύση. Πάντα με οθόνη 5,5. Μόνο για social και να πιάνει καλά το 4g. Σας ευχαριστώ όλους για την άμεση βοήθεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. October 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2017 Εχει μεγαλύτερη ram, διπλάσιο αποθηκευτικό, καλύτερο επεξεργαστή, gorilla glass και γρήγορη φορτιση το mia1. Από την άλλη το honor 6x τα πάει πολύ καλύτερα στο βιντεο (του mi a1 σε χαμηλό φωτισμό ρίχνει καρέ και ο ήχος πολύ μέτριος) και είναι και ένα 70αρη ευρώ κάτω. Τη διαφορά που βλέπεις στο μέγεθος της μπαταρίας του honor 6x δεν την υπολογίζω γιατί την καλύπτει ο πιο αποδοτικός επεξεργατής του mia1 (καταναλώνει λιγότερη μπαταρία) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Perrys_k Δημ. October 15, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2017 Σε ευχαριστώ πολύ. Το βίντεο δεν με ενδιαφέρει. Θέλω να είναι γρήγορο και απλά στα λεφτά που διαθέτω να πάρω ότι καλύτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. October 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2017 Σε ευχαριστώ για την αγορά θα πάω στο mediamarkt και είμαι ανάμεσα στο xiaοmi m1ai και το honor 6x που έχει γύρω στα 240 ευρώ από ότι είδα. . 199 το 6Χ, το χτυπάς χωρίς δεύτερη σκέψη σε αυτή την τιμή https://www.mediamarkt.gr/el/product/_honor-6x-grey-1195780.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Perrys_k Δημ. October 15, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2017 Bill σε ευχαριστώ πολύ. Αλλά σκέφτηκα να πάω πλαίσιο να πάρω το M1A1 με κάρτα eurobank που έχει επιστροφή 20% και έτσι θα μου βγει 240. Μικρή διαφορά πλέον και πιστεύω με συμφέρει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. October 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2017 Bill σε ευχαριστώ πολύ. Αλλά σκέφτηκα να πάω πλαίσιο να πάρω το M1A1 με κάρτα eurobank που έχει επιστροφή 20% και έτσι θα μου βγει 240. Μικρή διαφορά πλέον και πιστεύω με συμφέρει. έτσι ναι δεν το συζητάμε καν.. αξίζει με χίλια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. October 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2017 Με το που είδα την προσφορά της eurobank το πρότεινα και σε φίλο. Τσίμπα το όπως είσαι ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Perrys_k Δημ. October 15, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2017 Ευχαριστώ πολύ παιδιά. Θα πάω αύριο να το πάρω. Γνωρίζετε να μου πείτε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του android one να είμαι προετοιμασμένος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stapd_21 Δημ. October 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2017 Αν έχουν ίδια λεφτά με το p10 lite, τότε είναι σαφέστατα καλύτερο το mia1 (επεξεργαστής, διπλή κάμερα, γρήγορη φόρτιση, 5,5αρα οθόνη, 64αρη αποθηκευτικό). Αντρέα δεν είναι ισάξιος ο kirin με τον 625; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. October 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2017 Αντρέα δεν είναι ισάξιος ο kirin με τον 625; Ο 625 έχει καλύτερη gpu και χαμηλότερες θερμοκρασίες. Σε εμπειρία χρήσης πιθανότατα να μην έχουν διαφορές αλλά δεν παύει να είναι καλύτερος soc. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stapd_21 Δημ. October 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2017 Ο 625 έχει καλύτερη gpu και χαμηλότερες θερμοκρασίες. Σε εμπειρία χρήσης πιθανότατα να μην έχουν διαφορές αλλά δεν παύει να είναι καλύτερος soc. Σε καθημερινή χρήση το p10 lite μου σε σχέση με το nova της συζύγου είναι ποιο γρήγορο και με περισσότερες εφαρμογές. Μικρές διαφορές βέβαια. Από θερμοκρασία τα ίδια μου φάνηκαν. Χωρίς να θέλω να διαφωνήσω μαζί σου. Είμαστε και off topic! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. October 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2017 (edited) Τι να σου πω. Εξαρτάται και από ποια rom/kernel φοράνε, τις εγκατεστημένες εφαρμογές, αν εχεις την 3 ή 4 gb έκδοση, την ταχύτητα της εσωτερικής μνήμης, την ταχύτητα της sd, αν τις εφαρμογές τις έχεις στην sd ή στην εσωτερική κλπ Βέβαια μην τρελαθούμε και ο kirin 650/652/655/658 μια χαρά τα πάει στο άνοιγμα εφαρμογών (σε speedtest rn4x με honor 6x είναι ισάξια). Τυχόν διαφορές θα δεις στο πόσο smooth είναι σε σκρολαρίσματα, σε βαριές εφαρμογές και κατά πόσο διατηρεί την σβελτάδα του όταν τον πιέζεις σερί αρκετή ώρα. Άλλωστε τώρα το αν θα μου ανοίξει μια εφαρμογή μισο δευτερόλεπτο αργότερα νομίζω δεν έχει σημασία. Επιπλέον μιλάμε για stock android (Mia1) που πιο ελαφρύ λογισμικό δεν υπάρχει. Εν πάση περιπτώσει, ως επεξεργαστής είναι ανώτερος σε gpu και ίσως και θερμοκρασίες, αν και πρέπει να έχει βελτιωθεί εκεί ο 658 όντας 16nm. Απλά δεν είναι μόνο ο επεξεργαστής όσον αφορά την ταχύτητα ανοίγματος. ;) Αλλά πιο πολύ το έγραψα γιατί γράφτηκε ότι το p10 lite είναι ανώτερο που δεν ισχύει. Αντε να τα πεις ισάξια. Υ.Γ. Καλά κάνεις και τα γράφεις για να χουμε μια εικόνα και για τις υλοποιήσεις των συσκευών:) Απλά επειδή όντως βγαίνουμε offtopic (μιας και θέλει 5,5αρα οθόνη) αν θες έλα pm. Edited October 16, 2017 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts