kod Δημοσιεύτηκε October 13, 2017 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 13, 2017 Την γνώμη σας παρακαλώ. Ξέρω ότι είναι δύο τελείως διαφορετικά κινητά. Θα ήθελα να ξέρω κατά την άποψή σας τα υπέρ και τα κατά και ποιο από τα δύο θα επιλέγατε τελικά, μιας και έχουν σχεδόν την ίδια τιμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. October 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2017 Καλησπέρα. Αυτονομία, δαχτυλικό και μέγεθος οθόνης: mi max 2 Επεξεργαστής, ήχος και ποιότητα οθόνης: le max 2 Στη κάμερα αν το αφήσεις στοκ είναι καλύτερη του Mi max 2. Βέβαια αν στο le max 2 βάλεις nougat παίζει η google camera με hdr+ που απογειώνει την ποιότητα. Προφανώς με customia και το Mi max 2 μπορεί να την πάρει αλλά λογικά σε παρόμοια επίπεδα θα κυμαίνονται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kod Δημ. October 13, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2017 (edited) Καλησπέρα Antretng. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Μέχρι εχθές σκεφτόμουν για Le Max 2, μέχρι που σήμερα είδα ένα βιντεάκι για το Mi Max 2 και το σκέφτομαι τώρα. Σίγουρα το Le Max 2 είναι πολύ πιο γρήγορο λόγω snapdragon 820, αλλά συνολικά ίσως να κερδίζει το Mi Max 2. Mε το Le Max 2 πρέπει να το πειράξω αρκετά για να το φέρω στα ίσα του, ενώ με το Mi Max 2 είναι ευκολότερα τα πράγματα. Επίσης λαμβάνει ΟΤΑ αναβαθμίσεις σε αντίθεση με το Le Max 2. Και για να πω την αλήθεια, εκείνο που με φοβίζει με το Le Max 2 είναι κάποιες αναφορές σε επανεκκινήσεις, κάτι με το σήμα και ότι μετά λίγο καιρό δεν λειτουργεί το δαχτυλικό αποτύπωμα. Ενώ σαν χαρακτηριστικά τα σπάει. Και ότι θα πρέπει να κάνω συνέχεια manual αναβαθμίσεις, πράγμα στο οποίο δεν είμαι συνηθισμένος. Edited October 13, 2017 by kod Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. October 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2017 Κοίτα, αυτή τη στιγμή δουλεύω το le max 2 και αν ερθεις στο thread θα δεις ότι είναι δυο παιδιά που έχουν κάνει εκπληκτική δουλειά και έχουν και OTA. Οπότε για μένα οι διαφορές είναι αυτές που σου είπα. Άλλωστε αν το πάρεις το Mi max 2 και έχει κινεζορομ το φλασάρισμα δεν το γλυτώνεις. Εξαιρετικά κινητά και τα 2 με διαφορετικά δυνατά σημεία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kod Δημ. October 13, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2017 (edited) Κοίτα, αυτή τη στιγμή δουλεύω το le max 2 και αν ερθεις στο thread θα δεις ότι είναι δυο παιδιά που έχουν κάνει εκπληκτική δουλειά και έχουν και OTA. Οπότε για μένα οι διαφορές είναι αυτές που σου είπα. Άλλωστε αν το πάρεις το Mi max 2 και έχει κινεζορομ το φλασάρισμα δεν το γλυτώνεις. Εξαιρετικά κινητά και τα 2 με διαφορετικά δυνατά σημεία. Αυτό το thread? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=436023 Παίρνει ΟΤΑ το Le Max? Αυτό είναι πολύ ενδιαφέρον γιατί περισσότερο θα το ήθελα αν λειτουργούσε σωστά. Και ποια είναι η εμπειρία σου επάνω στο Le Max 2? Ικανοποιημένος; Edited October 13, 2017 by kod Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. October 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2017 Έχει OTA από την custom rom που φτιάξαν τα παιδιά. Έχει γενικά πολύ υποστήριξη από τα παιδιά αυτά. Ρίξε μια ματιά και θα καταλάβεις. Μην ρωτάς εμένα αν ειμαι ευχαριστημένος. Τα αλλάζω τα κινητά σαν τα πουκάμισα :lol: . Για μένα καλύτερα συμπλήρωσε αυτή τη φόρμα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=453621 και θα σου πω τι πιστεύω ότι σου ταιριάζει καλύτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kod Δημ. October 13, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2017 1) Το χρηματικο ποσο που διαθετουμε. – κάπου στα 250-300 2) Το μεγεθος οθονης που προτιμουμε. - Από 5,5 και πάνω 3) Το θελουμε απο Ελλαδα ή και απο Κινα/Ευρωπη; Με 2ετη εγγυηση αντιπροσωπειας ή μας αρκει και η εγγυηση του καταστηματος; - Δεν έχω πρόβλημα σε αυτό 4) Χρειαζομαστε 800αρα μπαντα ωστε να χουμε σε περισσοτερα μερη 4g; (επαρχια χωρις 800αρα εχεις σοβαρο θεμα) - Μένω Θεσσαλονίκη, οπότε νομίζω δεν με απασχολεί η 800αρα 5) Το θελουμε dual? Χρειαζομαστε ραδιοφωνο, ir ή nfc? - Δεν με απασχολεί αν είναι dual. Ραδιόφωνο θα ήθελα αλλά δεν είναι προτεραιότητα, το ίδιο και τα άλλα δύο. 6) Χρειαζομαστε ελληνικο μενου; Αν ναι, πειραζει αν χρειαστει φλασαρισμα; - Ελληνικό μενού θα ήθελα, εκτός κι αν μπορώ να γράφω texts σε Ελληνική γλώσσα με κάποιον άλλο τρόπο. Δηλαδή θέλω να γράφω κείμενα στα Ελληνικά. Αν γίνεται με κάποιο άλλο πρόγραμμα δεν με ενδιαφέρει να έχει Ελληνικό μενού. 7) Μας ενδιαφερει ο καλος ηχος ή/και η καλη οθονη; Αν ναι θελουμε amoled (και) stereo ή μας αρκει lcd (και) mono. - Τι εννοείτε καλός ήχος; Με ενδιαφέρει ο ήχος πάντως. Καλή οθόνη, θέλω τουλάχιστον Full HD. Τo mono δεν με πειράζει. Ούτε η LCD αρκεί να είναι καλής ανάλυσης. Αυτό που έχω τώρα έχει ανάλυση 326 ppi οπότε θέλω το ίδιο τουλάχιστον. 8) Βαλτε σε σειρα προτεραιοτητας τα εξης: ταχυτητα, βαρυ gaming, καμερα, αυτονομια. - ταχυτητα, αυτονομια, καμερα βαρυ gaming. 9) Ποια ειναι η τωρινη σας συσκευη. – iPhone 5c Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2017 Ειχα το λε μαξ 2 για καποιο διάστημα. Κινηταρα, κανει τα παντα σφαιρατα Μονο μειον η μπαταρία (οσο το χα, με μετρια χρηση το πολυ 3μιση 4 ωρες σοτ, με βαρια χρηση 2ωρο) Η οθονη του χιαιμι με φοβιζει. Τεράστια για τα γουστα μου Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kod Δημ. October 13, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2017 Ειχα το λε μαξ 2 για καποιο διάστημα. Κινηταρα, κανει τα παντα σφαιρατα Μονο μειον η μπαταρία (οσο το χα, με μετρια χρηση το πολυ 3μιση 4 ωρες σοτ, με βαρια χρηση 2ωρο) Η οθονη του χιαιμι με φοβιζει. Τεράστια για τα γουστα μου Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Ένα από τα πράγματα που με φοβίζουν για το Le Max 2 ενώ το θεωρώ κινητάρα επίσης. Η μπαταρία του. Με κανονική χρήση πόσο κρατάει; Αν το επιλέξω θα χρειαστώ δηλαδή και power bank (έχω της Xiaomi 10000) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Alexandros37 Δημ. October 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2017 Αν σε χαλάει η μπαταρία του le max 2, δες και το le pro 3. Έχει 0.2 ίντσες μικρότερη οθόνη, είναι fhd αντί για qhd αλλά έχει 1000mAh παραπάνω μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2017 Ένα από τα πράγματα που με φοβίζουν για το Le Max 2 ενώ το θεωρώ κινητάρα επίσης. Η μπαταρία του. Με κανονική χρήση πόσο κρατάει; Αν το επιλέξω θα χρειαστώ δηλαδή και power bank (έχω της Xiaomi 10000) Σε ειπα, με κανονική 2 ωρες, αντε 3. Δε ξερω αν αλλαξε κατι το τελευταίο διάστημα Προσωπικά ειχα παντα μαζι μου το power bank Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. October 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2017 (edited) Εμένα πάντως οι roms του crisbal μου βγάζουν 4μιση περίπου ώρες sot. Δεν ξέρω αν βελτιώθηκε ή αν διαφέρουμε σε χρήση και σήμα. Υπόψιν, για τον φίλο που απαντάμε, όταν λέμε sot εννοούμε ώρες που είναι ανοιχτή η οθόνη. Ο μέσος χρήστης την ημέρα έχει κάπου 1,5 με 2 ώρες χρήσης. Επίσης να σημειωθεί ότι οταν λέει βαριά χρήση εννοεί gaming, κάμερα, πλοήγηση gps κλπ. Μηνύματα και σερφαρισμα ανήκουν στην "κανονική" χρήση. Πάντως το ελληνικό πληκτρολόγιο είναι άσχετο από τη γλώσσα της rom. Δηλαδή ελληνικά μπορείς να γράφεις ακόμα και με λειτουργικό στα αγγλικά. Από εκεί και πέρα τις απόψεις μου σχετικά με τις διαφορές τους τις έγραψα στο πρώτο μου μήνυμα. Edited October 14, 2017 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kod Δημ. October 14, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2017 (edited) Εμένα πάντως οι roms του crisbal μου βγάζουν 4μιση περίπου ώρες sot. Δεν ξέρω αν βελτιώθηκε ή αν διαφέρουμε σε χρήση και σήμα. Υπόψιν, για τον φίλο που απαντάμε, όταν λέμε sot εννοούμε ώρες που είναι ανοιχτή η οθόνη. Ο μέσος χρήστης την ημέρα έχει κάπου 1,5 με 2 ώρες χρήσης. Επίσης να σημειωθεί ότι οταν λέει βαριά χρήση εννοεί gaming, κάμερα, πλοήγηση gps κλπ. Μηνύματα και σερφαρισμα ανήκουν στην "κανονική" χρήση. Πάντως το ελληνικό πληκτρολόγιο είναι άσχετο από τη γλώσσα της rom. Δηλαδή ελληνικά μπορείς να γράφεις ακόμα και με λειτουργικό στα αγγλικά. Από εκεί και πέρα τις απόψεις μου σχετικά με τις διαφορές τους τις έγραψα στο πρώτο μου μήνυμα. 4μιση ώρες είναι αρκετά καλά. Αν είναι όμως 2 όπως έγραψε ο mol θα το αποφύγω γιατί θα πρέπει να το φορτίζω διαρκώς και θα είμαι με ένα power bank συνέχεια. Με μπερδέψατε τώρα :-) Έχει διαφορά από 2 σε 4μιση. Αν γίνετε ας γράψουν κι άλλοι την εμπειρία τους με το SOT, θα με βοηθήσει στην επιλογή, γιατί και φυσικά θα ήθελα το Le Max 2 αφού κι εσείς μου λέτε ότι δουλεύει αψεγάδιαστα, κι αφού μπορώ να γράφω Ελληνικά κείμενα ακόμα και με την μανίσια ρομ. Επίσης, έχει το geekbuying το Le Max 2, αλλά έχω ακούσει ότι πουλάν Refurbished αν και δεν το αναφέρουν πουθενά. Τους έστειλε κι ένας φίλος ένα email στην αρχή της εβδομάδας με αυτή την ερώτηση αλλά δεν τον απάντησαν μέχρι τώρα. Edited October 14, 2017 by kod Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2017 Το ειχα απο απριλη μεχρι Ιούλιο νομιζω. Εμπειρία χρήσης αριστη. Η μπαταρία οπως ανεφερα μεσο ορο με πολυυυυυυ μετρια χρηση 3μιση 4. Λιγο παραπάνω χρηση επεφτε στις 3. Κοινως ειχα μαζι μου power bank Φαντάζομαι ο κρις θα εκανε τα μαγικα του και θα αυξήθηκε η αυτονομία. Για ριξε μια ματια στο τοπικ του λε μαχ Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. October 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2017 Για μένα το μόνο αρνητικό του le max 2 είναι το δαχτυλικό που είναι κάπως αργό. Γενικά όπως λέει και ο mol, ρίξε μια ματιά στα thread των κινητών. Πήρες μια ιδέα από εμάς αλλά καλύτερα να πάρεις μια άποψη και από τα υπόλοιπα μέλη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kod Δημ. October 14, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2017 Εντάξει, θα κοιτάξω, σας ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts