Jump to content

kod

Members
  • Δημοσιεύσεις

    15
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About kod

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 3

kod's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Παίδες είμαι ένα βήμα πριν την παραγγελία του Le Pro 3 x720 Αυτό το διάστημα έχω iPhone οπότε καταλαβαίνετε πως δεν χρειάζεται να κάνω και πολλά για την λειτουργικότητά του. Το ερώτημα είναι αν θα παιδευτω βάζοντας τις φλας ρομ, πράγμα πρωτόγνωρο για μένα. Ξέρω το κινητό πως πετάει, αλλά θέλει αρκετό πείραγμα, το οποίο ειλικρινά δεν ξέρω αν το καταφέρω μιας και είμαι άσχετος με android και πειράγματά του. Αλλιώς να περιμένω την Black Friday μιας και θα είναι μια φιλη στην Αμερική να μου φέρει κάτι σε Samsung ή iPhone γιατί έχει πολύ καλές προσφορές. Τέλος, τα μισά reviews αναφέρουν πως δεν έχει OIS (οπτική σταθεροποίηση). Τι ισχύει;
  2. Καλησπέρα. Ποιο δίκτυο προτείνετε;
  3. Καλησπέρα. Διάβασα πριν ότι κάποιος έχει πρόβλημα με την εστίαση το οποίο έχει αναφερθεί ξανά για το Le Max 2. Το ερώτημα είναι αν χρησιμοποιήσουμε άλλη εφαρμογή από την μανίσια θα λειτουργεί κανονικά; Το ίδιο ερώτημα έχω και για το Slow motion το οποίο από όσο είδα σε κάποια reviews έχει πρόβλημα στην ανάλυση και δείχνει τετραγωνάκια. Ευχαριστώ και τους φίλους για τον σύνδεσμο πριν για το akt, μόλις όπως ειπώθηκε αποφασίσω την αγορά του. Να πω την αλήθεια περίμενα μέχρι τωρα για Le Max 3, αλλά με τα οικονομικά προβλήματα που προέκυψαν δεν το βλέπω. Και Le Max 2 λίγα έχουν μείνει από ότι φαίνεται.
  4. Ωραίο ακούγεται. Τι είναι το akt profile? Είμαι λίγο άσχετος με android γενικώς. iPhone 5c έχω.
  5. Καλησπέρα. Θα ήθελα να με ενημερώσετε όσοι περισσότεροι γίνετε για το SOT της συσκευής σας, γιατί σε άλλους βγαίνει λιγότερο και σε άλλους περισσότερο. Επίσης αν στο Geekbuying πουλούν Refurbished γιατί κάτι τέτοιο άκουσα και αν ισχύει θέλω να το αποφύγω.
  6. Εντάξει, θα κοιτάξω, σας ευχαριστώ!
  7. 4μιση ώρες είναι αρκετά καλά. Αν είναι όμως 2 όπως έγραψε ο mol θα το αποφύγω γιατί θα πρέπει να το φορτίζω διαρκώς και θα είμαι με ένα power bank συνέχεια. Με μπερδέψατε τώρα :-) Έχει διαφορά από 2 σε 4μιση. Αν γίνετε ας γράψουν κι άλλοι την εμπειρία τους με το SOT, θα με βοηθήσει στην επιλογή, γιατί και φυσικά θα ήθελα το Le Max 2 αφού κι εσείς μου λέτε ότι δουλεύει αψεγάδιαστα, κι αφού μπορώ να γράφω Ελληνικά κείμενα ακόμα και με την μανίσια ρομ. Επίσης, έχει το geekbuying το Le Max 2, αλλά έχω ακούσει ότι πουλάν Refurbished αν και δεν το αναφέρουν πουθενά. Τους έστειλε κι ένας φίλος ένα email στην αρχή της εβδομάδας με αυτή την ερώτηση αλλά δεν τον απάντησαν μέχρι τώρα.
  8. Ένα από τα πράγματα που με φοβίζουν για το Le Max 2 ενώ το θεωρώ κινητάρα επίσης. Η μπαταρία του. Με κανονική χρήση πόσο κρατάει; Αν το επιλέξω θα χρειαστώ δηλαδή και power bank (έχω της Xiaomi 10000)
  9. 1) Το χρηματικο ποσο που διαθετουμε. – κάπου στα 250-300 2) Το μεγεθος οθονης που προτιμουμε. - Από 5,5 και πάνω 3) Το θελουμε απο Ελλαδα ή και απο Κινα/Ευρωπη; Με 2ετη εγγυηση αντιπροσωπειας ή μας αρκει και η εγγυηση του καταστηματος; - Δεν έχω πρόβλημα σε αυτό 4) Χρειαζομαστε 800αρα μπαντα ωστε να χουμε σε περισσοτερα μερη 4g; (επαρχια χωρις 800αρα εχεις σοβαρο θεμα) - Μένω Θεσσαλονίκη, οπότε νομίζω δεν με απασχολεί η 800αρα 5) Το θελουμε dual? Χρειαζομαστε ραδιοφωνο, ir ή nfc? - Δεν με απασχολεί αν είναι dual. Ραδιόφωνο θα ήθελα αλλά δεν είναι προτεραιότητα, το ίδιο και τα άλλα δύο. 6) Χρειαζομαστε ελληνικο μενου; Αν ναι, πειραζει αν χρειαστει φλασαρισμα; - Ελληνικό μενού θα ήθελα, εκτός κι αν μπορώ να γράφω texts σε Ελληνική γλώσσα με κάποιον άλλο τρόπο. Δηλαδή θέλω να γράφω κείμενα στα Ελληνικά. Αν γίνεται με κάποιο άλλο πρόγραμμα δεν με ενδιαφέρει να έχει Ελληνικό μενού. 7) Μας ενδιαφερει ο καλος ηχος ή/και η καλη οθονη; Αν ναι θελουμε amoled (και) stereo ή μας αρκει lcd (και) mono. - Τι εννοείτε καλός ήχος; Με ενδιαφέρει ο ήχος πάντως. Καλή οθόνη, θέλω τουλάχιστον Full HD. Τo mono δεν με πειράζει. Ούτε η LCD αρκεί να είναι καλής ανάλυσης. Αυτό που έχω τώρα έχει ανάλυση 326 ppi οπότε θέλω το ίδιο τουλάχιστον. 8) Βαλτε σε σειρα προτεραιοτητας τα εξης: ταχυτητα, βαρυ gaming, καμερα, αυτονομια. - ταχυτητα, αυτονομια, καμερα βαρυ gaming. 9) Ποια ειναι η τωρινη σας συσκευη. – iPhone 5c
  10. Αυτό το thread? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=436023 Παίρνει ΟΤΑ το Le Max? Αυτό είναι πολύ ενδιαφέρον γιατί περισσότερο θα το ήθελα αν λειτουργούσε σωστά. Και ποια είναι η εμπειρία σου επάνω στο Le Max 2? Ικανοποιημένος;
  11. Καλησπέρα Antretng. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Μέχρι εχθές σκεφτόμουν για Le Max 2, μέχρι που σήμερα είδα ένα βιντεάκι για το Mi Max 2 και το σκέφτομαι τώρα. Σίγουρα το Le Max 2 είναι πολύ πιο γρήγορο λόγω snapdragon 820, αλλά συνολικά ίσως να κερδίζει το Mi Max 2. Mε το Le Max 2 πρέπει να το πειράξω αρκετά για να το φέρω στα ίσα του, ενώ με το Mi Max 2 είναι ευκολότερα τα πράγματα. Επίσης λαμβάνει ΟΤΑ αναβαθμίσεις σε αντίθεση με το Le Max 2. Και για να πω την αλήθεια, εκείνο που με φοβίζει με το Le Max 2 είναι κάποιες αναφορές σε επανεκκινήσεις, κάτι με το σήμα και ότι μετά λίγο καιρό δεν λειτουργεί το δαχτυλικό αποτύπωμα. Ενώ σαν χαρακτηριστικά τα σπάει. Και ότι θα πρέπει να κάνω συνέχεια manual αναβαθμίσεις, πράγμα στο οποίο δεν είμαι συνηθισμένος.
  12. Την γνώμη σας παρακαλώ. Ξέρω ότι είναι δύο τελείως διαφορετικά κινητά. Θα ήθελα να ξέρω κατά την άποψή σας τα υπέρ και τα κατά και ποιο από τα δύο θα επιλέγατε τελικά, μιας και έχουν σχεδόν την ίδια τιμή.
  13. Άκουσα επίσης ότι μπορείς να βάλεις και MIUI το λειτουργικό της Xiaomi δηλαδή στο Le Max 2. Το έχει δοκιμάσει κανείς;
  14. Έχεις και τα δύο δηλαδή; ----- προσθήκη μηνύματος 67 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ποιο από τα δύο προτείνετε; x821 ή x829 ;; Ευχαριστώ για τις απαντησεις.
  15. Γεια σας παιδιά! Νέος στο site σας και νέος ενδιαφερόμενος κι εγώ για την αγορά αυτού του φαινομενικά εξαιρετικού κινητού, του Le Max 2. Και λέω φαινομενικά γιατί έχω ακούσει ότι η έκδοση x829 έχει πολλά προβλήματα, δύο από τα πιο σημαντικά : Ξαφνικές επανεκκινήσεις και παύση λειτουργικότητας του δακτυλικού αποτυπώματος μετά λίγο καιρό. Οι εκδόσεις που μπόρεσα και βρήκα είναι οι x821 και x829 και πολύ φοβάμαι πως δεν θα υπάρξει Le Max 3 λόγω των τεράστιων οικονομικών προβλημάτων που η εταιρία αντιμετωπίζει. Περίμενα μέχρι τώρα, άλλα άλλο δεν μπορώ να περιμένω. Βλέπω πολύ σύντομα να εξαντλείται και το Le Max 2. Το Le Pro x720 εξαντλείται κι αυτό, αν δεν έχει εξαντληθεί. Το βασικό μου ερώτημα είναι αν θα χρειαστεί να κάνω ένα σωρό επεμβάσεις, τις οποίες δεν ξέρω κι αν θα τα καταφέρω να πραγματοποιήσω χωρίς να καταστρέψω το κινητό. Δηλαδή σίγουρα θέλω να έχει Ελληνικά, καθώς και το android 7. Αν κάποιοι έχουν το x821 και x829 ας γράψουν την εμπειρία τους.
×
×
  • Create New...