bill_thes Δημοσιεύτηκε October 5, 2017 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 5, 2017 καλησπέρα, μεταξύ αυτών των δυο ποιο θα επιλέγατε; η αγορά θα γίνει απο μεγάλη αλυσίδα, θα το χρησιμοποιήσω σαν δέυτερο να το σετάρω και μετά θα το δώσω σε συγγενικό πρόσωπο προορίζεται για απλή χρήση, fb/messenger/viber, ράδιο, καμιά φωτογραφία για social κλπ. το redmi έχει διπλάσιο αποθηκευτικό χώρο και καλύτερη μπαταρία ενω το νοκια είναι στοκ android και θα πάρει και την 9.0 όπως ανακοινώθηκε..εσείς τι λέτε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2017 Θα επέλεγα το χιαομι Σίγουρη και δοκιμασμένη συσκευή Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. October 5, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2017 το έχεις στην κατοχή σου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2017 Οχι, το νοτε 4 εχω Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Alexandros37 Δημ. October 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2017 Κι εγώ Xiaomi θα διάλεγα. Δεν ξέρω αν θα πάρει και αυτό android 9 αλλά σίγουρα θα πάρει miui 11. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. October 5, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2017 μάλιστα.. κάποια άλλη άποψη; περισσότερο προς το νοκια είμαι να πω την αλήθεια αλλά ας πει και κανείς άλλος τη γνώμη του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. October 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2017 Το redmi 4a έχει μεγαλύτερη μπαταρία και snapdragon επεξεργαστή. Ο συνδιασμός αυτών των 2 σημαίνουν πολύ καλύτερη αυτονομία Επιπλέον λόγω snapdragon επεξεργαστή θα υπάρχει μεγαλύτερη πιθανότητα για android update και σίγουρα υποστήριξη σε custom roms. Ακόμα και στη κάμερα καλύτερο δείχνει το redmi 4a https://www.gsmarena.com/piccmp.php3?idType=5&idPhone1=8572&idPhone2=8420&idPhone3=8619 Γενικά τα nokia αυτή τη στιγμή είναι λίγο overpriced. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Alexandros37 Δημ. October 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2017 Ε αφού είναι χειρότερο και στη κάμερα τότε πιστεύω πως δεν αξίζει καθόλου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. October 6, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2017 σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις.. θα καταλήξω στο xiaomi λοιπόν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ad276 Δημ. October 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2017 Εγώ πάντως θασ προτιμούσα το Νοκια 3 το είδα απο κοντά και φαίνεται πολύ καλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. October 10, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2017 Εγώ πάντως θασ προτιμούσα το Νοκια 3 το είδα απο κοντά και φαίνεται πολύ καλο η αλήθεια είναι πως απο κοντά είναι πολύ ποιοτικό.. το άλλο φωνάζει οτι είναι κινεζιά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Alexandros37 Δημ. October 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2017 η αλήθεια είναι πως απο κοντά είναι πολύ ποιοτικό.. το άλλο φωνάζει οτι είναι κινεζιά Από την άλλη όμως, αν σκεφτείς ότι τον επεξεργαστή του Nokia τον βρίσκεις σε oukitel των 60€ και η Nokia ζητάει 140€... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. October 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2017 Έχω δει τα Νokia από κοντά στο Πλαίσιο και μπορώ να πω ότι είναι όμορφες και ποιοτικές συσκευές... Επίσης φαίνεται ότι έχουν και θα έχουν καλή υποστήριξη με updates και μεγάλο συν φυσικά το stock Android... Από την άλλη θα συμφωνήσω και εγώ ότι για την ώρα τουλάχιστον είναι λίγο overpriced... Μεταξύ των 2 θα επέλεγα και εγώ το Xiaomi που μόνο "Κινεζιά" δεν είναι όπως αναφέρθηκε, σε ποιότητα κατασκευής... Πολύ αξιόλογη συσκευή και δοκιμασμένη, χωρίς προβλήματα... Για απλή χρήση όπως αναφέρεις, είναι κομπλέ... Όσον αφορά το future proof της υπόθεσης δεν ξέρω ποιο θα τραβήξει περισσότερο, αλλά και τα Xiaomi καλά τα πάνε στον συγκεκριμένο τομέα... Είτε με επίσημες αναβαθμίσεις, είτε μέσω της πολύ μεγάλης κοινότητας από πίσω... Θα σου πρότεινα να πας σε κάποιο μαγαζί, να παίξεις και με τα δυο και από εκεί και πέρα όποιο σου κάνει το κλικ, το χτυπάς... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. October 10, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2017 εντάξει το παράκανα με το χαρακτηρισμό κινεζιά.. τα κουμπιά κάτω δε φωτίζονται σε κανένα απο τα δυο, έτσι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. October 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2017 εντάξει το παράκανα με το χαρακτηρισμό κινεζιά.. τα κουμπιά κάτω δε φωτίζονται σε κανένα απο τα δυο, έτσι; Στο Χiaomi οχι, στο Nokia δεν ξέρω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ad276 Δημ. October 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2017 Νομιζω,αν είδα καλά οτι ουτε στο Νοκια φωτίζονται.Αλλά έχω ακούσει προβλήματα με φουσκωμενες μπαταρίες στα xiaomi και όχι καλη κάμερα.Εγώ είδα και το huawei nova smart φαίνεται άριστο κινητό με οκταπηρυνο επεξεργασστη μπαταρία 3000 mah και οθόνη amoled.Αν δεν σου ξεφεύγει πολύ σε τιμή,γιατι ειναι πιο ακριβο,δες το κι αυτο.Έχει κατασκευή απο μεταλλο.Η huawei αυτή τη στιγμη είναι η τριτη μεγαλύτερη κατασκευάστρια κινητών μετα την apple και την samsung. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. October 11, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2017 Νομιζω,αν είδα καλά οτι ουτε στο Νοκια φωτίζονται.Αλλά έχω ακούσει προβλήματα με φουσκωμενες μπαταρίες στα xiaomi και όχι καλη κάμερα.Εγώ είδα και το huawei nova smart φαίνεται άριστο κινητό με οκταπηρυνο επεξεργασστη μπαταρία 3000 mah και οθόνη amoled.Αν δεν σου ξεφεύγει πολύ σε τιμή,γιατι ειναι πιο ακριβο,δες το κι αυτο.Έχει κατασκευή απο μεταλλο.Η huawei αυτή τη στιγμη είναι η τριτη μεγαλύτερη κατασκευάστρια κινητών μετα την apple και την samsung. ωραίο και το νοβα φίλε μου αλλά ξεφεύγει.. ευχαριστώ για την πρόταση πάντως, ακόμα δεν ξέρω ποιο να επιλέξω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ceron Δημ. October 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2017 Εχω το Nokia 3 απο μεσα Αυγουστου και ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Εχει παρει 3 security updates & ενα software update. :) Παράθεση Αν θέλεις DropBox Account με πρόσθετα 250MB κάνε κλικ εδώ http://db.tt/W0JQVsoS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. October 11, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2017 Εχω το Nokia 3 απο μεσα Αυγουστου και ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Εχει παρει 3 security updates & ενα software update. :) απο μπαταρία και γενικότερα εμπειρία χρήσης πως τα πάει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psycho_fordakias Δημ. October 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2017 Θα σου προτεινα μεσα σε αυτα να κινητα να δεις και το huawei honor 7 lite. Ωραιο εξωτερικα και θα σε καλυψει σε οσα ζητας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. October 12, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2017 Θα σου προτεινα μεσα σε αυτα να κινητα να δεις και το huawei honor 7 lite. Ωραιο εξωτερικα και θα σε καλυψει σε οσα ζητας ωραίο είναι φίλε μου αλλά ξέχασα να πω οτι το θέλω οριακά μέχρι 5 ιντσες το πολύ:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psycho_fordakias Δημ. October 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2017 Εχει 5.2 για αυτο ειπα να δεις και αυτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ceron Δημ. October 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2017 απο μπαταρία και γενικότερα εμπειρία χρήσης πως τα πάει; Μπαταρία περίπου μία μισή μέρα κι από έμπειρα χρήσης πολύ καλή με stock Android. Τώρα τελευταία του δοκίμασα 3party launcher (Nova) και δε κωλωνει καθόλου. Το μόνο που με ενοχλεί είναι ότι τα 16gb είναι λίγα για το Android πλέον κι ότι η κάμερα απλά μέτρια. Παράθεση Αν θέλεις DropBox Account με πρόσθετα 250MB κάνε κλικ εδώ http://db.tt/W0JQVsoS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinkat2002 Δημ. October 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2017 Καλημερα. Μια βοηθεια θελω. Nokia 6 η xiaomi redmi note 4x ; snapdragon 435 η 615 ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. October 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2017 Καλημερα. Μια βοηθεια θελω. Nokia 6 η xiaomi redmi note 4x ; snapdragon 435 η 615 ; Snapdragon 625 έχει το Νote 4X, οχι 615... Μεταξύ Snapdragon 435 και 625, η προφανής απάντηση είναι 625... Τώρα τι διαφορά θα καταλάβεις σε καθημερινή χρήση είναι άλλο ζήτημα και πάει ανάλογα με τις ανάγκες σου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts