Stitch19_cool Δημ. November 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2005 PEDIA TO 1o VIDEO pou ekana apo to demo: http://rapidshare.de/files/7706318/NF_MOST_WANTED__DEMO__Persuit_1.avi.html pedia sas arese to video??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. November 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2005 To katevase kanenas? Episis kserei kaneis tis diafores tis Black Edition me tin kanoniki? Black edition: Bonus DVD Get under the hood of Need for Speed Most Wanted. Check out impressive vehicle showcases and an exclusive car art gallery, or view ten Need for Speed Most Wanted movies, including a behind-the-scenes look at the creation of the stunning in-game cinematics with Josie Maran. A must-have for all Need for Speed fans over the last ten years. 3 Exclusive Races Ignite the streets in three races created specifically for the Black Edition, unlocked and available to drive right from the start. Exclusive and Unlocked Vinyls Personalize your ride faster than everyone else with dozens of unlocked vinyls as well as specifically-created Black Edition-only designs. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stitch19_cool Δημ. November 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2005 Pedia an xeri kanis sas torrent pou na mporo na to katevaso to kanoniko i to black edition mpori please na mou to stili se PM??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. November 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2005 Δεν εχει βγει ακομα. Εχει βγει ενα torrent στο torrentspy αλλα δεν ξερω αν ειναι real.Απο τα αρχεια που ειδα φαινεται σαν κανονικο.Αλλα δεν ξερω.Προσωπικα,θα κανω υπομονη μεχρι να ανακοινωθει στο nforce. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. November 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2005 βρειτε το torrent της hkzonda μονο αυτο λεω....βγηκε δεν ειναι η demo version static x prodigy mastodon και πολλα αλλα fiat punto grande????????????? clk500 ftiagmenh???????????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. November 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2005 pedia sas arese to video??? Πολύ καλό για να πάρεις μια πρώτη γεύση από το παιχνίδι. Μπράβο :) Το μόνο που με ξενέρωσε είναι η φωνή της κοπέλας από τον ασύρματο. Πολύ χάλια σε σχέση με τα προηγούμενα Hot Pursuit... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsintsIgnis Δημ. November 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2005 pedia sas arese to video??? :offtopic: "Stitch19_cool" πως έκανες capture εικόνα και ήχο από το Most Wanted; :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steve62742 Δημ. November 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2005 sto nforce pados apoti ida exi vgei nfo gia to black edition(i cd version opos leei kai sto site)... Παράθεση http://img571.imageshack.us/img571/7271/up74.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. November 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2005 Βγηκε στο torrentleech. Απο οτι λενε, δεν ειναι η Black edition. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stitch19_cool Δημ. November 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2005 :offtopic: "Stitch19_cool" πως έκανες capture εικόνα και ήχο από το Most Wanted; :worry: sto: http://www.fraps.com/ poli kalo programa alla to video sto telos ine para poli megalo ke hriazete convert, ego kategrapsa apo pehnidi video 3 lepton mou vgike 1gb... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. November 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2005 Η cd version ειναι 2.5gb και η black edition μαζι με το soundtrack ειναι 3.97gb. Εγω παντως παω για την black edition. Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. November 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2005 Παντως εγω απο το demo που κατεβαζα επι 1ωρα και 12 λεπτα (PSTN) Πολυ Need 4 Speed Hot Pursuit 2 μου εκανε η ολη φαση... Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsintsIgnis Δημ. November 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2005 Παντως εγω απο το demo που κατεβαζα επι 1ωρα και 12 λεπτα (PSTN) Πολυ Need 4 Speed Hot Pursuit 2 μου εκανε η ολη φαση... :kill: Συνομήλικε Βολιώτη... το NFS Most Wanted είναι μία έκδοση μεταξύ Hot Pursuit και Underground. Νομίζω ότι του χρόνου θα βγει και NFSU3. :wink: Εμένα πάντως μου άρεσε το Demo...και ειδικά η σκάστρα από το Golf! :w00t: sto: http://www.fraps.com/ poli kalo programa alla to video sto telos ine para poli megalo ke hriazete convert, ego kategrapsa apo pehnidi video 3 lepton mou vgike 1gb... Thanks! :up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallistas Δημ. November 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2005 Κανεις μετατροπες στα αμαξια?Στο gamespot λεει realise date 15/11.Μου κανει εντυπωση που δεν το εχω δει ακομα(ουτε clopy) γιατι το συγκεκριμενο site ειναι πολυ ακριβες.. :confused: Παράθεση ΜΑΧ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LuckyStriker Δημ. November 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2005 vgike sto nForce http://www.nforce.nl/index.php?switchto=nfos&menu=quicknav&item=viewnfo&id=98982 exi kanis link gia tin black edition ? (pm plz) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Flamenerve Δημ. November 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2005 Στο gamespot λεει realise date 15/11.Μου κανει εντυπωση που δεν το εχω δει ακομα(ουτε clopy) γιατι το συγκεκριμενο site ειναι πολυ ακριβες.. :confused: Οι release dates που αναφέρει το GameSpot αφορούν τις ΗΠΑ. Κυκλοφορεί πάντως στο internet, τώρα αν το θες original θα πρέπει να κάνεις λίγη υπομονή. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. November 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2005 το παιζω πρωτες εντυπωσεις σαν ενα μπασταρδο(συγνωμη nfshp2 και nfsu)πως το εκαναν ετσι????? χαλια δρομοι ο ηχος ειναι καλος λειπει το skyline!!!!!!!!!!!!! πολλα εξωτικα αυτοκινητα που ελπιζω να φτιαχνονται το επιπεδο του modding δεν το εχω δει ακομη διτι ειμαι στην πολη σαν μ@λ@κ@ς και προσπαθω να φτιαξω τα γραφικα αυτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythos Δημ. November 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2005 Για να μην γινει ενας χαμος (οπως αλλου) για τις εκδοσεις του παιχνιδιου, ισχυουν τα εξης: Οπως σωστα αναφερθηκε η εκδοση hkzonda ειναι η black edition. Αυτο σημαινει οτι τα 4CD περιεχουν μεσα τα εξτρα που αναφερθηκαν (αμαξια, πιστες κλπ). Επισης υπαρχει ενα DVD με movies, soundtracks κλπ. Η εκδοση Ston3d που βγηκε και στο nforce, ειναι ΚΑΙ ΑΥΤΗ black edition. Τα εξτρα υπαρχουν μεσα στα 4CDs. Απλα λειπουν τα υπολοιπα που ανεφερα πιο πανω. Αυτη τη βλεπουμε στο nforce γιατι ειναι official scene release ανω η αλλη οχι (λεπτομερειες!). Αυτο βασικα που εμαθα ειναι οτι η ευρωπαικη εκδοση θα ειναι σε DVD και θα ειναι χωρις τα εξτρα της black edition, ενω η αμερικανικη θα ειναι σε 4CD black edition +bonusDVD! Ελπιζω σε μηδενικες αποριες :D :D :D Παράθεση Samsung Galaxy S23 Ultra (8/256) Black Huawei Watch GT4 Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. November 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2005 Για να μην γινει ενας χαμος (οπως αλλου) για τις εκδοσεις του παιχνιδιου, ισχυουν τα εξης: Οπως σωστα αναφερθηκε η εκδοση hkzonda ειναι η black edition. Αυτο σημαινει οτι τα 4CD περιεχουν μεσα τα εξτρα που αναφερθηκαν (αμαξια, πιστες κλπ). Επισης υπαρχει ενα DVD με movies, soundtracks κλπ. Η εκδοση Ston3d που βγηκε και στο nforce, ειναι ΚΑΙ ΑΥΤΗ black edition. Τα εξτρα υπαρχουν μεσα στα 4CDs. Απλα λειπουν τα υπολοιπα που ανεφερα πιο πανω. Αυτη τη βλεπουμε στο nforce γιατι ειναι official scene release ανω η αλλη οχι (λεπτομερειες!). Αυτο βασικα που εμαθα ειναι οτι η ευρωπαικη εκδοση θα ειναι σε DVD και θα ειναι χωρις τα εξτρα της black edition, ενω η αμερικανικη θα ειναι σε 4CD black edition +bonusDVD! Ελπιζω σε μηδενικες αποριες :D :D :D αρα δηλαδη ειμαι απο τους πρωτους στον κοσμο που το επαιξαν? :p ε ρε γελια το uptime μου εχει φτασει τις 5 μερες και μεσο ορο 37 kb ναι ναι ναι ειμαι απο τους πρωτους αν οχι ο πρωτος... :shifty: (φτανει?...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stitch19_cool Δημ. November 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2005 apo oti ida apo to demo den ine kamia shesi me to ti perimena, den axizi na spataliso mia evodmada gia na to katevaso(torrent) alla ke oute na to paro original, protimo to underground 2... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. November 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2005 Να ρωτησω κατι παιδες, ειδικα οσους εχουν παιξει την πληρη εκδοση: Μπορουμε να "φτιαξουμε" τα αυτοκινητα, μηχανικα και εξωτερικα? Μπορει να φαινεται λιγο βλακωδες η ερωτηση αλλα για να ειμαι σιγουρος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. November 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2005 Να ρωτησω κατι παιδες, ειδικα οσους εχουν παιξει την πληρη εκδοση: Μπορουμε να "φτιαξουμε" τα αυτοκινητα, μηχανικα και εξωτερικα? Μπορει να φαινεται λιγο βλακωδες η ερωτηση αλλα για να ειμαι σιγουρος. μπορεις και μερικα εξωτικα αμαξια οπως (απο οτι εχω δει)clk500 viper lambo :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aoratos Δημ. November 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2005 mipos xerete an exei kykloforisei to game kai poso exei?stin ellada! Παράθεση Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. November 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2005 17/11 εβγαινε στην Αμερικη,25 στην Ευρωπη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lumens Δημ. November 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2005 Σε DVD προκειτε να βγει; Στην ευρωπαικη εκδοση παλι CD ελεγε το site της EA. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts