Jump to content

Need for Speed: Most Wanted

Crypton-R-
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 497
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

To katevase kanenas?

Episis kserei kaneis tis diafores tis Black Edition me tin kanoniki?

Black edition:

Bonus DVD Get under the hood of Need for Speed Most

Wanted. Check out impressive vehicle showcases and an

exclusive car art gallery, or view ten Need for Speed Most

Wanted movies, including a behind-the-scenes look at the

creation of the stunning in-game cinematics with Josie

Maran. A must-have for all Need for Speed fans over the

last ten years.

3 Exclusive Races Ignite the streets in three

races created specifically for the Black Edition,

unlocked and available to drive right from the start.

Exclusive and Unlocked Vinyls Personalize your

ride faster than everyone else with dozens of unlocked

vinyls as well as specifically-created Black Edition-only

designs.

Δεν εχει βγει ακομα.

Εχει βγει ενα torrent στο torrentspy αλλα δεν ξερω αν ειναι real.Απο τα αρχεια που ειδα φαινεται σαν κανονικο.Αλλα δεν ξερω.Προσωπικα,θα κανω υπομονη μεχρι να ανακοινωθει στο nforce.

βρειτε το torrent της hkzonda μονο αυτο λεω....βγηκε δεν ειναι η demo version

static x prodigy mastodon και πολλα αλλα fiat punto grande????????????? clk500 ftiagmenh????????????

pedia sas arese to video???

Πολύ καλό για να πάρεις μια πρώτη γεύση από το παιχνίδι. Μπράβο :)

Το μόνο που με ξενέρωσε είναι η φωνή της κοπέλας από τον ασύρματο. Πολύ χάλια σε σχέση με τα προηγούμενα Hot Pursuit...

:offtopic: "Stitch19_cool" πως έκανες capture εικόνα και ήχο από το Most Wanted; :worry:

sto: http://www.fraps.com/ poli kalo programa alla to video sto telos ine para poli megalo ke hriazete convert, ego kategrapsa apo pehnidi video 3 lepton mou vgike 1gb...

Η cd version ειναι 2.5gb και η black edition μαζι με το soundtrack ειναι 3.97gb.

Εγω παντως παω για την black edition.

Oneplus 6 8/128

Παντως εγω απο το demo που κατεβαζα επι 1ωρα και 12 λεπτα (PSTN)

Πολυ Need 4 Speed Hot Pursuit 2 μου εκανε η ολη φαση...

Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S

Current devices: iPhone 6s, Ipad 2

Δημήτρης

Παντως εγω απο το demo που κατεβαζα επι 1ωρα και 12 λεπτα (PSTN)

Πολυ Need 4 Speed Hot Pursuit 2 μου εκανε η ολη φαση...

:kill: Συνομήλικε Βολιώτη...

το NFS Most Wanted είναι μία έκδοση μεταξύ Hot Pursuit και Underground. Νομίζω ότι του χρόνου θα βγει και NFSU3. :wink:

Εμένα πάντως μου άρεσε το Demo...και ειδικά η σκάστρα από το Golf! :w00t:

sto: http://www.fraps.com/ poli kalo programa alla to video sto telos ine para poli megalo ke hriazete convert, ego kategrapsa apo pehnidi video 3 lepton mou vgike 1gb...

Thanks! :up:

Κανεις μετατροπες στα αμαξια?Στο gamespot λεει realise date 15/11.Μου κανει εντυπωση που δεν το εχω δει ακομα(ουτε clopy) γιατι το συγκεκριμενο site ειναι πολυ ακριβες.. :confused:
ΜΑΧ.

Στο gamespot λεει realise date 15/11.Μου κανει εντυπωση που δεν το εχω δει ακομα(ουτε clopy) γιατι το συγκεκριμενο site ειναι πολυ ακριβες.. :confused:

Οι release dates που αναφέρει το GameSpot αφορούν τις ΗΠΑ. Κυκλοφορεί πάντως στο internet, τώρα αν το θες original θα πρέπει να κάνεις λίγη υπομονή. :)

το παιζω πρωτες εντυπωσεις σαν ενα μπασταρδο(συγνωμη nfshp2 και nfsu)πως το εκαναν ετσι????? χαλια δρομοι ο ηχος ειναι καλος λειπει το skyline!!!!!!!!!!!!! πολλα εξωτικα αυτοκινητα που ελπιζω να φτιαχνονται το επιπεδο του modding δεν το εχω δει ακομη διτι ειμαι στην πολη σαν μ@λ@κ@ς και προσπαθω να φτιαξω τα γραφικα αυτα

Για να μην γινει ενας χαμος (οπως αλλου) για τις εκδοσεις του παιχνιδιου, ισχυουν τα εξης:

Οπως σωστα αναφερθηκε η εκδοση hkzonda ειναι η black edition. Αυτο σημαινει οτι τα 4CD περιεχουν μεσα τα εξτρα που αναφερθηκαν (αμαξια, πιστες κλπ). Επισης υπαρχει ενα DVD με movies, soundtracks κλπ.

Η εκδοση Ston3d που βγηκε και στο nforce, ειναι ΚΑΙ ΑΥΤΗ black edition. Τα εξτρα υπαρχουν μεσα στα 4CDs. Απλα λειπουν τα υπολοιπα που ανεφερα πιο πανω. Αυτη τη βλεπουμε στο nforce γιατι ειναι official scene release ανω η αλλη οχι (λεπτομερειες!).

Αυτο βασικα που εμαθα ειναι οτι η ευρωπαικη εκδοση θα ειναι σε DVD και θα ειναι χωρις τα εξτρα της black edition, ενω η αμερικανικη θα ειναι σε 4CD black edition +bonusDVD!

Ελπιζω σε μηδενικες αποριες :D :D :D

Samsung Galaxy S23 Ultra (8/256) Black

Huawei Watch GT4 Black

Για να μην γινει ενας χαμος (οπως αλλου) για τις εκδοσεις του παιχνιδιου, ισχυουν τα εξης:

Οπως σωστα αναφερθηκε η εκδοση hkzonda ειναι η black edition. Αυτο σημαινει οτι τα 4CD περιεχουν μεσα τα εξτρα που αναφερθηκαν (αμαξια, πιστες κλπ). Επισης υπαρχει ενα DVD με movies, soundtracks κλπ.

Η εκδοση Ston3d που βγηκε και στο nforce, ειναι ΚΑΙ ΑΥΤΗ black edition. Τα εξτρα υπαρχουν μεσα στα 4CDs. Απλα λειπουν τα υπολοιπα που ανεφερα πιο πανω. Αυτη τη βλεπουμε στο nforce γιατι ειναι official scene release ανω η αλλη οχι (λεπτομερειες!).

Αυτο βασικα που εμαθα ειναι οτι η ευρωπαικη εκδοση θα ειναι σε DVD και θα ειναι χωρις τα εξτρα της black edition, ενω η αμερικανικη θα ειναι σε 4CD black edition +bonusDVD!

Ελπιζω σε μηδενικες αποριες :D :D :D

αρα δηλαδη ειμαι απο τους πρωτους στον κοσμο που το επαιξαν? :p ε ρε γελια το uptime μου εχει φτασει τις 5 μερες και μεσο ορο 37 kb ναι ναι ναι ειμαι απο τους πρωτους αν οχι ο πρωτος... :shifty: (φτανει?...)

Να ρωτησω κατι παιδες, ειδικα οσους εχουν παιξει την πληρη εκδοση: Μπορουμε να "φτιαξουμε" τα αυτοκινητα, μηχανικα και εξωτερικα? Μπορει να φαινεται λιγο βλακωδες η ερωτηση αλλα για να ειμαι σιγουρος.

Να ρωτησω κατι παιδες, ειδικα οσους εχουν παιξει την πληρη εκδοση: Μπορουμε να "φτιαξουμε" τα αυτοκινητα, μηχανικα και εξωτερικα? Μπορει να φαινεται λιγο βλακωδες η ερωτηση αλλα για να ειμαι σιγουρος.

μπορεις και μερικα εξωτικα αμαξια οπως (απο οτι εχω δει)clk500 viper lambo :)

mipos xerete an exei kykloforisei to game kai poso exei?stin ellada!
Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool: