hydro Δημ. October 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2005 σε μια ταινια βασιζομαστε και οχι στην ιστορια που την ξερει σχεδον ολη η γη τι να πω εδω ακομη και για την φετα μας εκαναν πολεμο στην ονομασια θα πουν οχι? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. October 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2005 σε μια ταινια βασιζομαστε και οχι στην ιστορια που την ξερει σχεδον ολη η γη τι να πω εδω ακομη και για την φετα μας εκαναν πολεμο στην ονομασια θα πουν οχι? Δεν έχεις κι άδικο... :( This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antiochos Δημ. November 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2005 Ο παχυδερμισμός και η ημιμάθεια χαρακτήριζαν ορισμένα μέλη του ελληνικού κοινοβουλίου αρκετές δεκαετίες πριν κάνει την εμφάνιση του το myphone.gr και ο συμπαθής "Ovelix". Αναρωτιέμαι αν ο κ. Γεωργιάδης θα τολμούσε να προβεί δημόσια σε διαχωρισμό μεταξύ "Ελλήνων" και "Μακεδόνων" (όπως έκανε σε άρθρο του στην Καθημερινή) αν η εκλογική του περιφέρεια βρισκόταν στη Μακεδονία Ο βουλευτής διαβάζει myphone! Έχω οπαδούς στο κοινοβούλιο! :lol: :lol: (filler filler filler) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antiochos Δημ. November 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2005 Έτυχε να παρακολουθήσω και εγώ την εκπομπή στην οποία αναφέρεσαι και είμαι σε θέση να διαβεβαιώσω τα μέλη του myphone ότι ουδέποτε ο κ. Άνθιμος απέδωσε στον κ. Γεωργιάδη τους χαρακτηρισμούς που ψευδώς του αποδίδεις. Όσο για τον κ. Καρατζαφέρη, ένας πολιτικός που ούτε σέβομαι ούτε τιμώ, σαφώς και υπερέβαλλε όταν τον κατηγόρησε ότι βάζει τα συμφέροντα των αμερικανών πάνω από της Ελλάδας.Το γεγονός ότι ο Γεωργιάδης είχε οικονομικές δοσοληψίες για λογαριασμό των Αμερικανών στα Σκόπια δεν αποδεικνύει απολύτως τίποτα και δεν υπήρχε κανένας λόγος να αναφερθεί. Σήμερα το πρωί έπεσα τυχαία πάνω στην εκπομπή του Αυτιά. Είχε καλεσμένο (τηλεφωνικά) τον βουλευτή Γεωργιάδη. Ξέρετε ποιον έβαλαν απέναντί του? Τον Καρατζαφέρη του ΛΑΟΣ! Ξέρετε ποιον έβγαλαν (δήθεν τυχαία) να μιλήσει? Τον Θεσσαλονίκης Άνθιμο. Φυσικά Καρατζαφέρης και Άνθιμος "στόλισαν" τον Γεωργιάδη με χαρακτηρισμούς όπως "όργανο των αμερικανών" και "μισθοφόρο των σκοπιανών". Αυτά, ως προς τον "πλουραλισμό" της γελοίας ελληνικής TV. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. November 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2005 Πριν λίγο άκουσα στο ραδιόφωνο οτι στην Έκθεση Θεσσαλονίκης οπου γίνονται οι εκδηλώσεις "Philoxenia" εκτός απο τα περίπτερα του Βελγίου, της Ολλανδίας κλπ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ (ΣΚΟΠΙΑ)! ΝΑΙ, ΑΦΗΣΑΝ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ! ΑΙΣΧΟΣ! Kαι μάλιστα δίνουν και φυλλάδια για ξενοδοχία και κάτω κάτω λέει ελάτε στην "Μακεδονία"! Πως γίνεται και οι έλληνες διοργανωτές αφήσαν να έρθουν οι Σκοπιανοί στην Έκθεση με το όνομα Μακεδονία; ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΣΑΛΟΝΙΚΗ; Ας ερχόταν με άλλο όνομα ή να μην τους αφήναν να έρθουν καθόλου! Έχω αγανακτίσει :mad: :shock: :angry: :kill: :rocket: :spam: [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. November 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2005 Πριν λίγο άκουσα στο ραδιόφωνο οτι στην Έκθεση Θεσσαλονίκης οπου γίνονται οι εκδηλώσεις "Philoxenia" εκτός απο τα περίπτερα του Βελγίου, της Ολλανδίας κλπ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ (ΣΚΟΠΙΑ)! ΝΑΙ, ΑΦΗΣΑΝ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ! ΑΙΣΧΟΣ! Kαι μάλιστα δίνουν και φυλλάδια για ξενοδοχία και κάτω κάτω λέει ελάτε στην "Μακεδονία"! Πως γίνεται και οι έλληνες διοργανωτές αφήσαν να έρθουν οι Σκοπιανοί στην Έκθεση με το όνομα Μακεδονία; ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΣΑΛΟΝΙΚΗ; Ας ερχόταν με άλλο όνομα ή να μην τους αφήναν να έρθουν καθόλου! Έχω αγανακτίσει :mad: :shock: :angry: :kill: :rocket: :spam: Δώσε περισσότερα στοιχεία αν γνωρίζεις. Αν δεν έχει γραφτεί πουθενά πάρε κανένα κανάλι να ενημερώσεις να το ψάξουν. Είναι μέγα θέμα αν έχει γίνει κάτι τέτοιο... Κατά λάθος ή εν γνώση μας έγινε αυτό; :confused: :down: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. November 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2005 Πριν λίγο άκουσα στο ραδιόφωνο οτι στην Έκθεση Θεσσαλονίκης οπου γίνονται οι εκδηλώσεις "Philoxenia" εκτός απο τα περίπτερα του Βελγίου, της Ολλανδίας κλπ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ (ΣΚΟΠΙΑ)! ΝΑΙ, ΑΦΗΣΑΝ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ! ΑΙΣΧΟΣ! Kαι μάλιστα δίνουν και φυλλάδια για ξενοδοχία και κάτω κάτω λέει ελάτε στην "Μακεδονία"! Πως γίνεται και οι έλληνες διοργανωτές αφήσαν να έρθουν οι Σκοπιανοί στην Έκθεση με το όνομα Μακεδονία; ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΣΑΛΟΝΙΚΗ; Ας ερχόταν με άλλο όνομα ή να μην τους αφήναν να έρθουν καθόλου! Έχω αγανακτίσει :mad: :shock: :angry: :kill: :rocket: :spam: Απίστευτο. Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassl45i Δημ. November 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2005 Πριν λίγο άκουσα στο ραδιόφωνο οτι στην Έκθεση Θεσσαλονίκης οπου γίνονται οι εκδηλώσεις "Philoxenia" εκτός απο τα περίπτερα του Βελγίου, της Ολλανδίας κλπ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ (ΣΚΟΠΙΑ)! ΝΑΙ, ΑΦΗΣΑΝ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ! ΑΙΣΧΟΣ! Kαι μάλιστα δίνουν και φυλλάδια για ξενοδοχία και κάτω κάτω λέει ελάτε στην "Μακεδονία"! Πως γίνεται και οι έλληνες διοργανωτές αφήσαν να έρθουν οι Σκοπιανοί στην Έκθεση με το όνομα Μακεδονία; ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΣΑΛΟΝΙΚΗ; Ας ερχόταν με άλλο όνομα ή να μην τους αφήναν να έρθουν καθόλου! Έχω αγανακτίσει :mad: :shock: :angry: :kill: :rocket: :spam: Να τους πετάξουν έξω τους κωλοσκοπιανούς :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. November 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2005 Δυστυχώς δεν ξέρω περισσότερα. Άυριο θα πάω και θα ζητήσω τον υπεύθυνο του περιπτέρου και δεν ξέρω τι θα γίνει. Μου έρχεται να ετοιμάσω μολότωφ και να τα κάψω όλα. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. November 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2005 Η ΕΤ-3 αυτήν την στιγμή έχει την εκπομπή "Τρίτη Ματιά" με θέμα την Philoxenia. Πήρα τηλέφωνο στον σταθμό και με συνέδεσαν με το κοντρόλ. Μου μίλησε ένα παλικάρι που δεν ήξερε για το γεγονός, και του ζήτησα να το ψάξει και αν είναι δυνατόν να βγεί στον αέρα στην σημερινή εκπομπή. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. November 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2005 Αύριο θα πάω κι εγώ το πρωί... Ελπίζω να μην αληθεύει... :mad: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. November 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2005 Κι εγώ επίσης... Αλλα ο τύπος που πήρε τηλέφωνο στον σταθμό ήταν εξοργισμένος και κρατούσε στα χέρια του τα φυλλάδια.. Θα τα στείλει λέει σε όλα τα κανάλια να γίνει θέμα. Παρεπιμπτόντως, δυστυχώς η εκπομπή τέλειωσε και δεν είπαν τίποτα.. Έπρεπε να πάρω τηλέφωνο νωρίτερα. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. November 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2005 Έχουν πολύ θράσος για να έρθουν μέσα στην Θεσσαλονίκη με όνομα "Μακεδονία". :mad: Και οι υπεύθυνοι νοιάζονται μόνο για το πορτοφόλι τους ώς συνήθως. Καλά που είναι αυτός ο Ψωμιάδης; iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. November 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2005 Πριν λίγο άκουσα στο ραδιόφωνο οτι στην Έκθεση Θεσσαλονίκης οπου γίνονται οι εκδηλώσεις "Philoxenia" εκτός απο τα περίπτερα του Βελγίου, της Ολλανδίας κλπ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ (ΣΚΟΠΙΑ)! ΝΑΙ, ΑΦΗΣΑΝ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ! ΑΙΣΧΟΣ! Kαι μάλιστα δίνουν και φυλλάδια για ξενοδοχία και κάτω κάτω λέει ελάτε στην "Μακεδονία"! Πως γίνεται και οι έλληνες διοργανωτές αφήσαν να έρθουν οι Σκοπιανοί στην Έκθεση με το όνομα Μακεδονία; ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΣΑΛΟΝΙΚΗ; Ας ερχόταν με άλλο όνομα ή να μην τους αφήναν να έρθουν καθόλου! Έχω αγανακτίσει :mad: :shock: :angry: :kill: :rocket: :spam: ασε το ονομα και κοιτα ποιος εχει τα περισσοτερα οικονομικα κεντρα στα σκπια...(εμεις)οποτε ετσι και τα κλεισουμε δεν θα υπαρχει πια "μακεδονια" ουτε στον χαρτη ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. November 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2005 Πριν λίγο άκουσα στο ραδιόφωνο οτι στην Έκθεση Θεσσαλονίκης οπου γίνονται οι εκδηλώσεις "Philoxenia" εκτός απο τα περίπτερα του Βελγίου, της Ολλανδίας κλπ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ (ΣΚΟΠΙΑ)! ΝΑΙ, ΑΦΗΣΑΝ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ! ΑΙΣΧΟΣ! Kαι μάλιστα δίνουν και φυλλάδια για ξενοδοχία και κάτω κάτω λέει ελάτε στην "Μακεδονία"! Πως γίνεται και οι έλληνες διοργανωτές αφήσαν να έρθουν οι Σκοπιανοί στην Έκθεση με το όνομα Μακεδονία; ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΣΑΛΟΝΙΚΗ; Ας ερχόταν με άλλο όνομα ή να μην τους αφήναν να έρθουν καθόλου! Έχω αγανακτίσει :mad: :shock: :angry: :kill: :rocket: :spam: Tι χολοσκάτε? Ας πάει ο οποιοσδήποτε ξένος στην "Μακεδονία" τους.Τι θα δει? Τους μακεδονικούς τάφους? Τον πλούτο που άφησε το Βασίλειο της Μακεδονίας? Τα χωράφια της Βουλγαρίας θα δει ο τουρίστας και μετά θα επιστρέψει στην Ελλάδα να δει κάτι πιο ενδιαφέρον! http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. November 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2005 Δεν νομίζω ότι είναι τόσο απλά τα πράγματα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QTiVoCo Δημ. November 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2005 PM BUCKOVSKI: WASHINGTON SUPPORTS MACEDONIA'S POLICY Skopje, November 3 (MIA) - The United States extended support of Macedonia for successful building of a democratic, multiethnic and multicultural society as well as recognition of its achievements towards the Euro-Atlantic integration and its internal and regional policy, Prime Minister Vlado Buckovski said Thursday in a media statement on his official visit to the US. "The US recognition confirms the right political course of Macedonia in all spheres of the society. For less than a week we expect another valorization of Macedonia's efforts - the European Commission positive avis on the country's application for the EU membership, which will give an additional driving power to the reform process," the Prime Minister said. The recognition of Washington and Brussels should be a sufficient reason for overcoming of daily-political interests and putting all of the country's potential in service to achieving the strategic goal - the EU and NATO membership, Buckovski said. The US also gave credit to Macedonia for its proactive and constructive role in the region. Buckovski said the US support of the Macedonian Government's policy for developing good-neighborly relations and regional cooperation, as well as building mechanisms for the prevention of potential threat to the region's stability, was another proof that Macedonia should not be concerned about its stability, security and sovereignty, territorial integrity from the process on Kosovo final status. He pointed out that Macedonia should take advantage of the US support for its economic prosperity. "We have met the most powerful Macedonian businessmen in the US as strategic partners for promoting the country as a desirable investment destination. These businessmen could and should do more for Macedonia," Buckovski said. dma/lk/16:02 http://www.mia.com.mk/ang/Vest.asp?vest=\1\Copy%20of%20premier%20obrakanje.htm Μας μένει λιγότερο από μια βδομάδα για να δούμε τι θα κάνουν τα ξεφτέρια μας, για την αίτηση ένταξης των Σκοπίων στην Ευρωπαϊκή Ένωση! Αν πει ο Καραμανλής ότι δεχόμαστε την είσοδο των Σκοπίων με το όνομα FYROM μέχρι να λύσουμε το θέμα του ονόματος, τότε να είστε σίγουροι ότι το χάσαμε το παιχνίδι! Αν είναι πραγματικός Μακεδόνας ο κ. Καραμανλής θα πρέπει να πει ότι δεν θα δεχτεί (βέτο) την είσοδο των Σκοπίων στην Ε.Ε. η το ΝΑΤΟ σε περίπτωση που δεν υπάρξει τελική συμφωνία για το όνομα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OveLix Δημ. November 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2005 Σιγά τα αίματα, αδέλφια. http://www.projectforum.com/img/maclogo.gifSwitched to Mac Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QTiVoCo Δημ. November 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2005 Σιγά τα αίματα, αδέλφια. Ελπίζω να μη το λές σοβαρά!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. November 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2005 Σιγά τα αίματα, αδέλφια. Τι θέλεις να πεις με αυτήν την έκφραση; [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. November 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2005 tria einai ta endexomena h kapoio xioumor pou den antilambanomaste oi perissoteroi edo mesa,h h sunh8hs antidrash an8ropou pou exei ma8ei na dexete ta gegonota xoris na ta kunhgaei,h apla de ton afora to 8ema no offence ovelix :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Epicouros Δημ. November 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2005 Ο πρωθυπουργός πριν λίγες μέρες είπε στη βουλή: «Ενταξιακή πορεία προς την ΕΕ μπορεί να υπάρχει είτε ύστερα από αμοιβαία αποδεκτή λύση, είτε με ονομασία FYROM. Aλλος δρόμος δεν υπάρχει». Δηλαδή αν κατάλαβα καλά δεν θα ασκήσουμε βέτο αλλά η FYROM θα μπει στην ΕΕ με το όνομα αυτό και όλοι ξέρουμε τη θα γίνει μετά όλοι θα χρησιμοποιούν το όνομα Μακεδονία με την δικαιολογία τη χάρη συντομίας. ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OveLix Δημ. November 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2005 Σιγά τα αίματα πάει να πει κόψτε κάτι. Αδέλφια θα πει αδέλφια. Δεν θα αναφερθώ για μία ακόμη φορά στη γελοιότητα του να ζητάμε από μία χώρα να ονομαστεί όπως θέλουμε εμείς και όχι όπως θέλουν αυτοί. Η δήλωση του πρωθυπουργού δυστυχώς είναι στο γνωστό πλαίσιο της γελοιότητας που ακολουθούμε εδώ και 15 χρόνια. http://www.projectforum.com/img/maclogo.gifSwitched to Mac Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. November 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2005 Σιγά τα αίματα πάει να πει κόψτε κάτι. Αδέλφια θα πει αδέλφια. Δεν θα αναφερθώ για μία ακόμη φορά στη γελοιότητα του να ζητάμε από μία χώρα να ονομαστεί όπως θέλουμε εμείς και όχι όπως θέλουν αυτοί. Η δήλωση του πρωθυπουργού δυστυχώς είναι στο γνωστό πλαίσιο της γελοιότητας που ακολουθούμε εδώ και 15 χρόνια. Απλά το θέμα του ονόματος είναι μόνο η αρχή. Αργότερα θα εγείρουν και εδαφικές διεκδικήσεις. Και είπαμε. Εγώ γεννήθηκα Μακεδόνας και δεν ανέχομαι όταν λέω στη Γερμανία ότι είμαι Μακεδόνας να με περνάνε για Σκοπιανό. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OveLix Δημ. November 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2005 Αντίοχε, τότε μάλλον βλέπαμε διαφορετικές εκπομπές :p "Δεν είναι απόγονοι των Μακεδόνων οι Σκοπιανοί" λένε πολλοί και δεν έχω πρόβλημα να το δεχτώ. Άλλωστε μετα από 2500 χρόνια όλοι ειναι απόγονοι όλων. Εκτός αν πιστεύει κανείς ότι μία χερσόνησος στη νότια Ευρώπη το 1830, γεμάτη αρβανίτες, λεβαντίνους και ορεσίβιους ημιάγριους ήταν απ' ευθείας απόγονος της Αθήνας του Περικλή και της Μακεδονίας του Φιλίππου. Δεν τα λέω αυτά για να μειώσω την ιστορία της Ελλάδας (γιατί έτοιμοι θα είναι μερικοί να μου το προσάψουν). Λέω απλά ότι μετά από μερικούς αιώνες ρωμαϊκής κυριαρχίας, χίλια χρόνια βυζάντιο και 400 οθωμανούς, με την Ελλάδα στο σταυροδρόμι των αυτοκρατοριών δεν είναι λίγο γελοίο να ισχυριζόμαστε ότι εμείς είμαστε οι αποκλειστικοί απόγονοι του Πλάτωνα, του Αριστοτέλη και του Φειδία; (το οποίο ακόμη και αν ίσχυε, σε τι ακριβώς μας ενισχύει πέρα από το να υπερηφανευόμαστε για επιτεύγματα άλλων??) Το 1830 η Ευρώπη επέλεξε να μας πιστέψει. Είχαμε την τύχη Αγγλία, Γαλλία και Ρωσία να υποστηρίξουν την ελληνική επανάσταση απλά επειδή δεν ήταν σύμμαχοι των Τούρκων. Σήμερα τα Σκόπια έχουν την τύχη να τους έχει πιστέψει η Ευρώπη στην προσπάθειά τους όπως αντίστοιχα το 1830 πίστεψε την Ελλάδα. Όσο παράξενο κι αν φαίνεται σε εμάς, ένα μικρό κράτος που τα βάζει με τον μεγάλο γείτονα ο οποίος "θέλει να το στραγγαλίσει" έχει καταφέρει να πείσει σχεδόν τους πάντες ότι έχει δίκιο. Αν τα Σκόπια έχουν 100% άδικο, πώς διάολο η "Ματσεντόνια" έχει πείσει όλη την υφήλιο ότι έχει δίκιο; Πόσο δίκιο είμαστε έτοιμοι να παραδεχτούμε ότι έχει η άλλη πλευρά; Εδώ σας θέλω. http://www.projectforum.com/img/maclogo.gifSwitched to Mac Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts