gthebest Δημ. November 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2018 Καλησπέρα στην παρέα. Έχω ένα mix 2 μαυρο διαθέσιμο προς πώληση σε άριστη κατάσταση και 1.5 χρόνο εγγύηση από infoquest, οποίος ενδιαφέρεται ας μου γράψει pm. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandros82 Δημ. November 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2018 παιδια τελικα την pie θα την παρει ποτε η μπα? Παράθεση Lumia 1020 προς πώληση. Link Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys121979 Δημ. November 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2018 παιδια τελικα την pie θα την παρει ποτε η μπα? Καταπληκτική pie custom ROM https://forum.xda-developers.com/mi-mix-2/development/rom-syberia-project-t3847007 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sarov Δημ. November 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2018 (edited) Καταπληκτική pie custom ROM https://forum.xda-developers.com/mi-mix-2/development/rom-syberia-project-t3847007 Μπράβο φίλε που το ανέφερες. Πραγματικά εξαιρετική rom. Την χρησιμοποιώ τον τελευταίο μήνα και το κινητό πετάει. Ωστόσο επειδή μου αρέσει εξίσου και η miui 10 θα μπορούσατε να μου πείτε αν έχει διορθωθεί το θέμα των ειδοποιήσεων στην οθόνη κλειδώματος (π.χ youtube), γιατί ήταν ο κύριος λόγος που με έκανε να στραφώ σε custom rom; Edited November 27, 2018 by sarov Παράθεση Στάλθηκε από το Xiaomi Mi MIX 2 μου. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. December 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2018 Aπο μπαταρία τι λέει το συγκεντρωμένο ; Έχω μια πρόταση να δώσω το poco και να μου δώσουν κ κάποια διαφορά ; Αξίζει η μπα ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros86 Δημ. December 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2018 Aπο μπαταρία τι λέει το συγκεντρωμένο ; Έχω μια πρόταση να δώσω το poco και να μου δώσουν κ κάποια διαφορά ; Αξίζει η μπα ; Προσωπικά και με πολύ χρίση βγάζω άνετα μια μέρα. Με όχι έντονη χρήση έχω φτάσει και 48 ώρες. Μόνιμα ανοιχτό και wifi και δεδομένα και Bluetooth. Έχω το special edition με 8 gb ram. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ratanplan Δημ. December 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2018 Είχα το mi 8 lite και πήρα το mix 2 και μου φαίνεται μεγάλη διαφορά σε ταχύτητα , το mix 2 είναι ακαριαίο σε ότι του ζητήσω , από το πρωί που το έχω είμαι πολύ ευχαριστημένος ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAMPROS1977 Δημ. December 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2018 Είχα το mi 8 lite και πήρα το mix 2 και μου φαίνεται μεγάλη διαφορά σε ταχύτητα , το mix 2 είναι ακαριαίο σε ότι του ζητήσω , από το πρωί που το έχω είμαι πολύ ευχαριστημένος !Είναι καλή συσκευή καλορίζικο αδελφέ.. Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias87_ Δημ. December 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2018 Καλημέρα.. Υπάρχει σε προσφορά το 6/128 στα 231 από eglobalcentral και δεν το κρύβω ότι με έχει ψήσει άσχημα..νομίζω σε αυτά τα χρήματα αξίζει αλλά με ψιλοξενερωνουν οι κάμερες του..έχουν βελτιωθεί καθόλου με τα update? Το ρωτάω γιατί από hardware είναι καλά, αλλά απο software μου φαίνεται υστερεί! Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. December 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2018 Καλημέρα.. Υπάρχει σε προσφορά το 6/128 στα 231 από eglobalcentral και δεν το κρύβω ότι με έχει ψήσει άσχημα..νομίζω σε αυτά τα χρήματα αξίζει αλλά με ψιλοξενερωνουν οι κάμερες του..έχουν βελτιωθεί καθόλου με τα update? Το ρωτάω γιατί από hardware είναι καλά, αλλά απο software μου φαίνεται υστερεί! Ευχαριστώτην μερα ειναι πολυ καλη η καμερα κατα τη γνωμη μου,το βραδυ μετρια. Αν βαλεις gcam (πρεπει να εισαι rooted) τοτε φτιαχνει κι αλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sarov Δημ. December 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2018 Καλημέρα.. Υπάρχει σε προσφορά το 6/128 στα 231 από eglobalcentral και δεν το κρύβω ότι με έχει ψήσει άσχημα..νομίζω σε αυτά τα χρήματα αξίζει αλλά με ψιλοξενερωνουν οι κάμερες του..έχουν βελτιωθεί καθόλου με τα update? Το ρωτάω γιατί από hardware είναι καλά, αλλά απο software μου φαίνεται υστερεί! Ευχαριστώ Το νου σου με το eglobal γιατί έχω ακούσει ότι κάνουν απατεωνιές. Ψάχτο λίγο πριν παραγγείλεις. Παράθεση Στάλθηκε από το Xiaomi Mi MIX 2 μου. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. December 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2018 (edited) Το νου σου με το eglobal γιατί έχω ακούσει ότι κάνουν απατεωνιές. Ψάχτο λίγο πριν παραγγείλεις.κι εγω απο κει το πηρα,κανενα προβλημα. Απλα λεγαν 5 μερες και ηρθε σε 20. Απο οπου και να το παρεις αν πληρωσεις με paypal δεν ανησυχείς. Edited December 28, 2018 by azuli Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sarov Δημ. December 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2018 κι εγω απο κει το πηρα,κανενα προβλημα. Απλα λεγαν 5 μερες και ηρθε σε 20. Απο οπου και να το παρεις αν πληρωσεις με paypal δεν ανησυχείς. Έχω δει ολόκληρο νήμα στο insomnia που θάβουν το eglobal. Για αυτό και το αναφέρω. Εννοείται πάντα paypal. Παράθεση Στάλθηκε από το Xiaomi Mi MIX 2 μου. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys121979 Δημ. December 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2018 Η pixel 3 έκδοση της gcam κάνει θαύματα!! Με το night Mode είναι απίστευτες οι φώτο πού βγάζει στη νύχτα. Ένα δείγμα των δυνατοτήτων που έχει ο φακός και του πόσο αδικείται από το software της Xiaomi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias87_ Δημ. December 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2018 Η pixel 3 έκδοση της gcam κάνει θαύματα!! Με το night Mode είναι απίστευτες οι φώτο πού βγάζει στη νύχτα. Ένα δείγμα των δυνατοτήτων που έχει ο φακός και του πόσο αδικείται από το software της Xiaomi. Από αυτονομία τι λέει? Στο software υστερεί η κάμερα του αυτό είναι σίγουρο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros86 Δημ. December 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2018 Η κάμερα είναι αρκετά καλή. Δεν ξέρω γιατί τόσα αρνητικά σχόλια υπάρχουν. Για βράδυ αν ξέρεις να δουλεύεις manual τις φωτογραφίες νομίζω δεν έχει κανένα πρόβλημα. Καλορίζικο! Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys121979 Δημ. December 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2018 Από αυτονομία τι λέει? Στο software υστερεί η κάμερα του αυτό είναι σίγουρο! Συνήθως 6:30 ώρες αλλά αυτό εξαρτάται και από την χρήση του καθενός Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias87_ Δημ. December 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2018 Συνήθως 6:30 ώρες αλλά αυτό εξαρτάται και από την χρήση του καθενός Ευχαριστημένος γενικότερα? Το βλέπω καλή επιλογή και πολύ κομψό κινητό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys121979 Δημ. January 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2019 Ευχαριστημένος γενικότερα? Το βλέπω καλή επιλογή και πολύ κομψό κινητό! Φίλε το κινητό δουλεύει αστραπιαία.. Μόνο μείον η όχι και τόσο καλή κάμερα η οποία όμως με μια Google camera γίνεται εξαιρετική Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matkatis Δημ. January 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2019 Εγώ πάντως εγκατέστησα την Google camera 3.2.045 χωρίς να κάνω τίποτα στο κινητό ( ξεκλείδωμα - ρουτάρισμα ) , και όντως οι διαφορές στην φωτογραφία και στο βίντεο είναι τεράστιες. Δοκιμάστε την . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bad_freddy Δημ. January 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2019 Εγώ πάντως εγκατέστησα την Google camera 3.2.045 χωρίς να κάνω τίποτα στο κινητό ( ξεκλείδωμα - ρουτάρισμα ) , και όντως οι διαφορές στην φωτογραφία και στο βίντεο είναι τεράστιες. Δοκιμάστε την . Υπάρχει κάποιος λόγος συμβατότητας για να επιλέξουμε αυτή την έκδοση? Ρωτάω γιατί βλέπω και φτάνει μέχρι 6+ version αλλά δεν επιχείρησα ποτέ να εγκαταστήσω την εφαρμογή με αυτά που διαβάζω για root - unlock κλπ. Παράθεση Xiaomi 13T User Previously Motorola C520 - Philips Twist - Bosch 509 - Ericsson T10s - Ericsson T65 - Nokia 3330 - Siemens SL42 - Siemens S55 - SE T610i - Motorola C980 - Siemens SX-1 - SE P800 - SE P900 - SE M600i - HTC Touch Cruise - SE Xperia X10 mini pro - Google Nexus S - Nokia Lumia 1020 - LG G4 - Xiaomi Mi Mix 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias87_ Δημ. January 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2019 κι εγω απο κει το πηρα,κανενα προβλημα. Απλα λεγαν 5 μερες και ηρθε σε 20. Απο οπου και να το παρεις αν πληρωσεις με paypal δεν ανησυχείς. Επέλεξες κάποια συγκεκριμένη αποστολή για αποφυγή τελωνείου? Ήρθε σφραγισμένο και με ευρωπαϊκό φορτιστή? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matkatis Δημ. January 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2019 Υπάρχει κάποιος λόγος συμβατότητας για να επιλέξουμε αυτή την έκδοση? Ρωτάω γιατί βλέπω και φτάνει μέχρι 6+ version αλλά δεν επιχείρησα ποτέ να εγκαταστήσω την εφαρμογή με αυτά που διαβάζω για root - unlock κλπ. Δεν ξέρω φίλε μου , και εγώ σε κάποιο φόρουμ της xiaomi διάβασα ότι αυτή την έκδοση την εγκαθιστάς χώρίς να κάνεις τίποτα απολύτως στο κινητό, το δοκίμασα, και όντως την εγκατέστησε χωρίς κανένα πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAMPROS1977 Δημ. January 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2019 Δεν ξέρω φίλε μου , και εγώ σε κάποιο φόρουμ της xiaomi διάβασα ότι αυτή την έκδοση την εγκαθιστάς χώρίς να κάνεις τίποτα απολύτως στο κινητό, το δοκίμασα, και όντως την εγκατέστησε χωρίς κανένα πρόβλημα.Φίλε την έβαλα και εγώ δουλεύει μια χαρά.. Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fostirop Δημ. January 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2019 Υπάρχει κάποιος λόγος συμβατότητας για να επιλέξουμε αυτή την έκδοση? Ρωτάω γιατί βλέπω και φτάνει μέχρι 6+ version αλλά δεν επιχείρησα ποτέ να εγκαταστήσω την εφαρμογή με αυτά που διαβάζω για root - unlock κλπ. Καλημέρα. Νομίζω έχει να κάνει με το camera2 api. Η gram 3 δεν το χρειάζεται ενεργοποιημένο ενώ η 6αρα το χρειάζεται. Αλλά με την 6αρα έχεις και πολλά περισσότερα καλούδια βέβαια :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts