Jump to content

matkatis

Members
  • Δημοσιεύσεις

    13
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by matkatis

  1. Καλημέρα. Άλλαξα και εγώ εχθές στην Omnitech την ζελατίνα με την ευκαιρία που κατέβηκα Αθήνα. Αλλάχτηκε μπροστά μου. Σε 10 λεπτά ήμουν έτοιμος, και όντως έχει δώσει εντολή η Samsung η πρώτη αλλαγή να μην χρεώνεται.
  2. Καλησπέρα. Πρίν λίγες μέρες πήρα και εγώ τηλέφωνο γιατί και εμένα έχει ξεκολλήσει σε όλο το μήκος της αρθρωσης, η omnitech χρεώνει 15€ ,και η smarttech 25€. Και οι δύο μου είπαν ότι δεν χρειάζεται ραντεβού το κάνουν σε 15-30 λεπτά με ειδικό μηχάνημα , αρκεί ένα τηλέφωνο πριν πας για να σιγουρέψουν ότι έχουνε μεμβράνες.
  3. Για οσους βαρεθηκαν να εχουν παρατημένη την αρχική θήκη με το spen ,με λιγο προσεκτικό κόψιμο με φαλτσέτα και λίγη loctite δημιουργείς μια αξιοπρεπέστατη θήκη και με αφαιρούμενο το spen , όταν δεν το χρειάζεστε.
  4. https://www.amazon.de/-/en/Wireless-Charger-Compatible-Samsung-Galaxy-Black/dp/B09C7WV439/ref=sr_1_13?crid=2LHW5E7DVVNDW&keywords=z+fold+3+wireless+charger&qid=1642615349&sprefix=z+fold+3+w%2Caps%2C243&sr=8-13
  5. Ναί αυτή πήρα για δεύτερη. Μια χαρά φαίνεται, αλλά προτιμώ την μαύρη μάτ γιατί είναι είναι πιο ευχάριστη στην αφή. Η διάφανη γλιστράει λίγο. Πάντως και οι δύο προστατεύουν πλήρως το κινητό. Βάζεις και ένα τζαμάκι και είσαι κομπλέ.
  6. Παιδιά καλησπέρα. Οποιος θέλει πλήρη προστασία του κινητού να δοκιμάσει αυτές τις θήκες https://www.aliexpress.com/item/GKK-Original-Case-for-Xiaomi-Mi-Mix-3-Case-Slide-Armor-2-in-1-Hard-Matte/32969813551.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.7c1c4c4dlVGwob Μου ήρθαν πριν μια εβδομάδα και έχω πάθει πλάκα με την ποιότητα και το πόσο καλά δουλεύει ο slide μηχανισμός. Τελικά οι Κινέζοι έχουν κάνει τεράστια βήματα προόδου. Πήρα 2 μια μαύρη και μια διάφανη με μπλέ περίγραμμα και έκλεισα από θήκες. Οσο για την τιμή αφήστε τα , εδώ θα ζητάγανε 30€ για μια τέτοια θήκη και εκεί με 8 € πήρα δυο. Σημειώνω ότι η ασυρματη φόρτιση δουλεύει κανονικότατα .
  7. Δεν ξέρω φίλε μου , και εγώ σε κάποιο φόρουμ της xiaomi διάβασα ότι αυτή την έκδοση την εγκαθιστάς χώρίς να κάνεις τίποτα απολύτως στο κινητό, το δοκίμασα, και όντως την εγκατέστησε χωρίς κανένα πρόβλημα.
  8. Εγώ πάντως εγκατέστησα την Google camera 3.2.045 χωρίς να κάνω τίποτα στο κινητό ( ξεκλείδωμα - ρουτάρισμα ) , και όντως οι διαφορές στην φωτογραφία και στο βίντεο είναι τεράστιες. Δοκιμάστε την .
  9. Και εγώ το ίδιο, κανένα θέμα με την αλλαγή του iso. Πάντως με την 10 έχει γίνει σφαίρα το κινητό. Οι εφεαρμογές ανοίγουν αστραπιαία. Μπράβο στην Xiaomi.
  10. Καλησπέρα. Μου φαίνεται ή έχει βελτιωθεί πολύ η κατανάλωση της μπαταρίας μετα το τελευταίο update? Από το πρωί με ίδια χρήση και έχει καταναλώσει μόνο 15% ενώ πρίν την αναβάθμιση είχε φάει 30-40%.
  11. Καλησπέρα και από εμένα. Από εχθές κάτοχος του lg g3 32gb. Το άνοιξα όλα καλά , τράβηξα κανά δύο φωτογραφίες, όλα μια χαρά, επανεκκίνηση καμία . Βλέπω 2 αναβαθμισεις τις κάνω , πάω να τραβήξω φωτογραφία σήμερα με την κύρια κάμερα, και ενώ δείχνει ότι έχει κάνει focus η οθόνη είανι απίστευτα θολή σαν να μην έχει κάνει focus καθόλου, και φυσικά και η φωτο που τραβάει είναι θολή. Εκανα επαναφορά αλλά τίποτα. Μίλησα με την lg μέσω chat ( απίστευτο για Σαββάτο απόγευμα) και μου είπαν ότι μπορεί να μην έγινε σωστή αναβάθμιση λόγω του ότι έγινε ασύρματα μέσω wifi. Θα στείλουν courier την Τρίτη να το πάρουν για να του κάνουν αυτοί την αναβάθμιση. Αν δεν το είχα δοκιμάσει πρίν την αναβάθμιση θα έλεγα ότι ηταν hardware problem. Εκδοση λογισμικού V10e. Εχει συμβεί σε κανέναν άλλο αυτό το πρόβλημα?
×
×
  • Create New...