Jump to content

Xiaomi Mi Mix 2

Green_Dragon
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ούτε σε εμένα έρχονταν αναβαθμίσεις από την MIUI 9 ακόμα. Special edition από Ελλάδα. Την έβαλα χειροκίνητα και έκτοτε έρχονται κανονικά οι αναβαθμίσεις.

Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πίστευε και Μη, Ερέυνα

• Απαντήσεις 1,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Γεια σας παιδιά και από μενα, μια ερώτηση θα ήθελα να κάνω στους κατόχους του κινητού.Σκεφτομαι να κάνω τη μετάβαση από το xiaomi mi5s που έχω και θα ήθελα να ρωτήσω απόψεις για την κάμερα.Πιστευετε ότι θα με καλύψει στις βραδινές?Γιατί πραγματικά με το hdr auto και τη google camera για βράδυ το mi5s με καλύπτει κάτι παραπάνω από καλά..Είναι στο ίδιο επίπεδο η ακόμη καλύτερες?Όσο για την αυτονομία θεωρώ ότι με τη χρηση που του κάνω θα μου βγάζει άνετα τη μερα.Γενικα είστε ευχαριστημένοι από τη μπαταρία και γενικά από τη συσκευή?

Ευχαριστώ και περιμένω τις απαντήσεις σας!!

Ούτε σε εμένα έρχονταν αναβαθμίσεις από την MIUI 9 ακόμα. Special edition από Ελλάδα. Την έβαλα χειροκίνητα και έκτοτε έρχονται κανονικά οι αναβαθμίσεις.

Πώς την πέρασες χειροκίνητα;

Τελικά μπόρεσα και γω με hard reset της συσκευής να διορθώσω κάποια θέματα που ειχε (μη λειτουργία κάμερας σε χειροκίνητο iso, προβληματα με διαχείριση μνημης κτλ). Θέλω να ρωτήσω έχω παρατηρήσει σε λειτουργία πλήρης οθόνης όταν κάνω προς τα πάνω το δάκτυλο στον launcher υποτίθεται ενεργοποιείται το Google search. Αντί αυτού όμως βγαίνει μια σελίδα του stock browser στο Google. Γνωρίζει κανείς πως μπορώ να επαναφέρω το Google search ?

Καταπληκτική η αυτονομία στο pie.. Το κινητό φορτιστηκε πριν 20 ώρες, έχει οθόνη 4 ώρες και κάτι και η μπαταρία είναι στο 68%!! Όλη η χρήση είναι με ιντερνετ δεδομένα και WiFi.

μετα τη αναβαθμιση σε 8.9.20 η αυτονομια ειναι τραγικη!!!!! σκεφτομαι σοβαρα να παω σε stable. οσοι εχετε βαλαι σταθερη πως ειναι η αυτονομια;;

για να καταλαβετε. σε 3 ωρες και 8 λεπτα λειτουργιας και 12 λεπτα οθονη η μπαταρια απο 100 εχει παει 88!!!!!!!

μετα τη αναβαθμιση σε 8.9.20 η αυτονομια ειναι τραγικη!!!!! σκεφτομαι σοβαρα να παω σε stable. οσοι εχετε βαλαι σταθερη πως ειναι η αυτονομια;;

για να καταλαβετε. σε 3 ωρες και 8 λεπτα λειτουργιας και 12 λεπτα οθονη η μπαταρια απο 100 εχει παει 88!!!!!!!

Βάλε μια custom με το 9αρι Android και θα πάθεις πλάκα με την αυτονομία

Και με 10αρα stable τουλάχιστον σε εμένα (αν και διαβάζω παντού παράπονα,και όχι μόνο για mix2) τραγική ειναι!

Γτ δεν βάζετε μια custom ROM; και καλύτερη αυτονομία θα έχετε και καλύτερη κάμερα.. Και μην μου πείτε για την εγγύηση

Φρέσκος σε xiaomi (προερχόμενος από xperia z5) ,καθώς το έχω στα χέρια μου ούτε τρείς μήνες δεν έχω ασχοληθεί ακόμα,με την 9αρα ήταν μια χαρά η μπαταρία και όσο αφορά την κάμερα είμαι αρκετά ικανοποιημένος,πάντα για τα χρήματα που έδωσα.Θα δώσω μια ευκαιρία στην xiaomi μπας και διορθωσει κάτι με update αλλιώς δεν νομίζω πως θα αργήσω να το 'πειραξω'.

Παιδιά ποια custom rom χρησιμοποιείτε? Σκέφτομαι να το πειράξω κι εγώ, για καλύτερη αυτονομία και κάμερα

Εγώ πάντως με την τελευταία dev δεν έχω παράπονο από τη μπαταρία. Τα ss είναι με φόρτιση όχι από 100% όπως φαίνεται. 419e8522cef96b14ff022c8b821adbc8.jpga003c8f8e42047b7232918eb9fc17240.jpg6105773f0715e8c8ac3c6f37cfc4a691.jpg80e6557616819d02f16a58286c289c37.jpg
No root->No problem

Παιδιά ποια custom rom χρησιμοποιείτε? Σκέφτομαι να το πειράξω κι εγώ, για καλύτερη αυτονομία και κάμερα

Nitrogen OS pie και Google camera Arnova

Και εγώ πολύ ευχαριστημένος από την μπαταρία με την 10.

Ο ομως ρε παιδιά πως διορθώνεται το όταν έρχονται ειδοποιήσεις να χτυπάει.

Σε πολλές περιπτώσεις έρχεται η ειδοποίηση στην μπάρα αλλά χωρίς ήχο...

-Αγγελίες επιτρέπονται μόνο στο Buy&Sell.

-οκ, δεν θα το ξανακανω !!!

Με ποια ρομ είσαι?
No root->No problem

Απ' ότι είδα και σε μένα , είναι προεπιλογή πολλές εφαρμογές να μην χτυπάει ήχος στις ειδοποιήσεις. Εσύ πρέπει να μπεις στις ειδοποιήσεις από τις ρυθμίσεις , και να ενεργοποιήσεις τον ήχο σε όποια εφαρμογή θέλεις

παιδες, πωλειται η ανταλλασεται το mi mix 2 μου.

σαν καινουριο. ουτε μια γρατζουνια!

πληρης συσκευασια.

αγορασμενο απο κωτσοβολο (εγγυηση infoquest) πριν 4-5 μηνες.

6/64 μαυρο.

ανταλλαγη κυρίως με mi 8 η αλλο καλο χιαομι.

τιμη 320€

Lumia 1020 προς πώληση. Link

317€ έχει καινούργιο από skroutz. Αν θέλεις να το πουλήσεις, πρέπει να ρίξεις αρκετά την τιμή!

Το πρόβλημα με το πάγωμα της συσκευής σε manual ρυθμίσεις της κάμερας τελικά υπάρχει ακόμα και μετά την επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων.. μόλις δοκίμασα πχ με ταχύτητα κλείστρου 32 δευτερόλεπτα και iso 1600-3200 και σε όλες τις προσπάθειες μου πάγωνε η συσκευή.

Δοκιμάστε και κάποιος άλλος να δούμε.

Με τις ρυθμίσεις που είπες και δοκίμασα όντως παγώνει.

Δοκίμασε αν θες και κάτι άλλο..Την λήψη νυκτός..εμένα δεν μου κάνει καμία διαφορά με την κανονική λήψη.

Δοκίμασε αν θες και κάτι άλλο..Την λήψη νυκτός..εμένα δεν μου κάνει καμία διαφορά με την κανονική λήψη.

Αυτές τις δυσλειτουργιες δηλωστε τις για να τις διορθωσουν στην επομενη αναβαθμιση.

Το πρόβλημα με το πάγωμα της συσκευής σε manual ρυθμίσεις της κάμερας τελικά υπάρχει ακόμα και μετά την επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων.. μόλις δοκίμασα πχ με ταχύτητα κλείστρου 32 δευτερόλεπτα και iso 1600-3200 και σε όλες τις προσπάθειες μου πάγωνε η συσκευή.

Δοκιμάστε και κάποιος άλλος να δούμε.

Και εμένα το ίδιο κάνει.. Πάγωμα