Jump to content

Xiaomi Mi Mix 2

Green_Dragon
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αν και έχω το mi mix 2 special edition , θα προτιμούσα να έπαιρνα το mi8. Πολύ καλύτερη κάμερα, και πιο γρήγορο επεξεργαστή

Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Έχουμε ενημέρωση ποτέ θα πάρουμε miou 10 παιδιά καλησπέρα.

----- προσθήκη μηνύματος 44 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Έχουμε ενημέρωση ποτέ θα πάρουμε miou 10 παιδιά καλησπέρα.

Σε global version..

Όχι αλλά δε θα αργήσει πολύ πιστεύω. Μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου θα τη δώσουν αντε βαριά Οκτώβρη μιας και η Developer έχει φτάσει σε στάδιο με μηδαμινα bugs
No root->No problem

Όχι αλλά δε θα αργήσει πολύ πιστεύω. Μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου θα τη δώσουν αντε βαριά Οκτώβρη μιας και η Developer έχει φτάσει σε στάδιο με μηδαμινα bugs
Σε ευχαριστώ αδελφέ..

Mi mix 2s από τη στιγμή που παίζει κάτω από τα €370 με κουπόνι

Προφανώς εννοείς από banggood με priority direct mail.

Το σκέφτομαι σοβαρά . Ευχαριστώ !!!

Edited by babis_koz
Xiaomi Mi2S

Προφανώς εννοείς από banggood με priority direct mail.

Το σκέφτομαι σοβαρά . Ευχαριστώ !!!

Ναι αυτό εννοώ :)
No root->No problem

Καλησπέρα έχει δοκιμάσει κανείς αυτή την θήκη? Αν είναι σαν την αντίστοιχη για huawei πρέπει να αξίζει https://www.ebulk.gr/index.php?route=product/product&product_id=7311

Έχω μια σαν αυτή καλή είναι αλλά όχι για τόσα λεφτά. Αισθάνεσαι μια μεγαλύτερη ασφάλεια με αυτή προστασίας από πέσιμο.

Θα επιμεινω γιατί δεν ασχολείται κανένας απ' ότι βλέπω. Έχω πρόβλημα με το multitasking, μου κλείνουν μόνες τους οι εφαρμογές, εκεί που έχω καποια ανοιχτη και την δουλεύω ξαφνικά κλεινει μόνη της και πρέπει να την ξανανοιξω! Δεν μπορεί μόνο σε μένα τυχαίνει; Δεν δικαιολογείται σε κινητό των 6 GB Ram.

Στο δικό μου δεν έχω κανένα πρόβλημα με το multitasking..... Με ανοιχτά viber, face, messenger, Netflix, YouTube αυτή τη στιγμή, δε μου κλείνει καμία εφαρμογή... Τρέχω την τελευταία beta και έχω το special edition

Θα επιμεινω γιατί δεν ασχολείται κανένας απ' ότι βλέπω. Έχω πρόβλημα με το multitasking, μου κλείνουν μόνες τους οι εφαρμογές, εκεί που έχω καποια ανοιχτη και την δουλεύω ξαφνικά κλεινει μόνη της και πρέπει να την ξανανοιξω! Δεν μπορεί μόνο σε μένα τυχαίνει; Δεν δικαιολογείται σε κινητό των 6 GB Ram.
Μήπως έχεις πειράξει τίποτα στις ρυθμίσεις της μπαταρίας?
No root->No problem

Μήπως έχεις πειράξει τίποτα στις ρυθμίσεις της μπαταρίας?

Σε εξοικονόμηση το έχω βάλει. Δεν έχω πειράξει κάτι. Δεν συμβαίνει πάντα αλλά στις 6 φορές την μια θα μου το κάνει. Με βλέπω πριν κάνω reset και επαναφορά σε εργοστασιακες, αν δεν διορθωθεί, θα το στείλω για service

Σε εξοικονόμηση το έχω βάλει. Δεν έχω πειράξει κάτι. Δεν συμβαίνει πάντα αλλά στις 6 φορές την μια θα μου το κάνει. Με βλέπω πριν κάνω reset και επαναφορά σε εργοστασιακες, αν δεν διορθωθεί, θα το στείλω για service
Ε τι άλλο να πειράξεις... αυτό φτάνει για να σου κλείνει εφαρμογές. Βγάλε το από αξοικονομηση να δεις πως θα πάει.
No root->No problem

Ε τι άλλο να πειράξεις... αυτό φτάνει για να σου κλείνει εφαρμογές. Βγάλε το από αξοικονομηση να δεις πως θα πάει.

Σε ένα redmi note 4 σε miui 10 με τις ίδιες ακριβώς ρυθμίσεις και φυσικά με 3 GB Ram δεν έχει κανένα θέμα. Κάτι άλλο συμβαίνει

Update : και με απενεργοποιημενη την εξοικονόμηση πάλι τα ίδια κάνει. Να σημειώσω ότι είμαι στην global 8.9.6 αν και αυτή η ιστορία συμβαίνει εδώ και μήνες

Edited by gthebest

Καλησπέρα το έχω βρει 3 μηνων global έκδοση 250 ευρώ κ άψογο ; Αξίζει σ αυτά τα λεφτά η να κοιτάξω κάτι άλλο ? Μπαταρία κ κάμερα ;

Καλησπερα σας, ειμαι κατοχος του κινητου εδω και εναν μηνα και πεταει! θα ηθελα να rootαρω αλλα ταυτοχρονα να μην χανω τις official αναβαθμισεις. Υπαρχει καποιος τροπος να γινει αυτο εστω κ αν χρειαζεται καποια χειροκινητη διαδικασια για τις αναβαθμισεις μετα το root?

Σε ένα redmi note 4 σε miui 10 με τις ίδιες ακριβώς ρυθμίσεις και φυσικά με 3 GB Ram δεν έχει κανένα θέμα. Κάτι άλλο συμβαίνει

Update : και με απενεργοποιημενη την εξοικονόμηση πάλι τα ίδια κάνει. Να σημειώσω ότι είμαι στην global 8.9.6 αν και αυτή η ιστορία συμβαίνει εδώ και μήνες

Καποιο ποβλημα με την αναβαθμιση είναι αυτό.Αν δεν θες εβδομαδιαίες αναβαθμίσεις βαλε την σταθερη 9.6.1

Καλησπέρα παίδες... Δύο ερωτήσεις.. Κάμερα? Έχω redmi 5 plus τώρα, είναι καλύτερη? Αν ναι είναι ικανοποιητική?

Και μπαταρία? Βγάζει 6 + ώρες οθονη?

Ευχαριστώ προκαταβολικά

Vamos Aris

Κάμερα είναι σίγουρα καλύτερη, όσον αφορά την μπαταρία εξαρτάται από την χρήση του καθενός. Λογικά τις 5μιση ώρες SOT θα τις έχεις...
Konakis.

Καλησπέρα,

Επειδή το γνήσιο tempered glass που έρχεται προεγκατεστημενο έχει φθορά σε ένα σημείο πλέον, ξέρει κανείς που μπορώ να προμηθευτώ το ίδιο το γνήσιο?

Καποιο ποβλημα με την αναβαθμιση είναι αυτό.Αν δεν θες εβδομαδιαίες αναβαθμίσεις βαλε την σταθερη 9.6.1

Η 9.6.1 όμως δεν είναι Miui 10 έτσι δεν είναι ;

Η 9.6.1 όμως δεν είναι Miui 10 έτσι δεν είναι ;

Όχι δεν είναι 10.Η 10 σταθερή θα βγει σε κανα δίμηνο πιστεύω.Τωρα βγηκε κινεζικη 10 σταθερή.

Καλησπέρα,

Επειδή το γνήσιο tempered glass που έρχεται προεγκατεστημενο έχει φθορά σε ένα σημείο πλέον, ξέρει κανείς που μπορώ να προμηθευτώ το ίδιο το γνήσιο?

'Ερχεται το τηλέφωνο με προεγκατεστημένο tempered glass?

Xiaomi 13T User

Previously

Motorola C520 - Philips Twist - Bosch 509 - Ericsson T10s - Ericsson T65 - Nokia 3330 - Siemens SL42 - Siemens S55 - SE T610i - Motorola C980 - Siemens SX-1 - SE P800 - SE P900 - SE M600i - HTC Touch Cruise - SE Xperia X10 mini pro - Google Nexus S - Nokia Lumia 1020 - LG G4 - Xiaomi Mi Mix 2