Jump to content

Xiaomi Mi Mix 2

Green_Dragon
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

@ieronymous μάλλον έχεις κάποια custom rom. Βάλε ένα Screenshot από το about phone να δούμε τη miui version
No root->No problem

• Απαντήσεις 1,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

@ieronymous μάλλον έχεις κάποια custom rom. Βάλε ένα Screenshot από το about phone να δούμε τη miui version

Αν προσεξες το γραψα ηδη MIUI 9.3 XTRV-8.2.1/Beta και τελικα ειναι απο την miui hellas team συνεπως ειναι custom rom (αρα για να μπηκε απο το προηγουμενο παιδι πρεπει να χει τα απαιτουμενα εργαλεια να αναβαθμιστει)

Μόλις έσκασε κ η 8.7.26.

Φαίνεται να έχει διορθωθεί το θέμα με τη γραμματοσειρά στο notification

Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB.

Αν προσεξες το γραψα ηδη MIUI 9.3 XTRV-8.2.1/Beta και τελικα ειναι απο την miui hellas team συνεπως ειναι custom rom (αρα για να μπηκε απο το προηγουμενο παιδι πρεπει να χει τα απαιτουμενα εργαλεια να αναβαθμιστει)
Custom Rom έχει την xtrv. Το πρώτο που θα κοιτάξεις είναι αν ο προηγούμενος έχει κάνει αφαίρεση τον λογαριασμό mi account πήγαινε ρυθμίσεις, mi λογαριασμό και κοίτα αν έχει λογαριασμό εκτός και αν έχεις βάλει δικό σου λογαριασμό. Το καλύτερο είναι να περάσεις μια official Rom με καθαρή εγκατάσταση (miFlash) και να κλειδώσεις τον bootloader και αν θέλεις μετά να τον ξεκλειδωσεις με δικό σου λογαριασμό ώστε να μην έχεις κάποιο πρόβλημα στο μελλον

Σόρυ δεν το είδα. Αρχικά κάνε ένα έλεγχο αν είναι ξεκλείδωτος ο bootloader, που λογικά είναι και μετά πέρνα μια fastboot rom επιλέγοντας "clean all"
No root->No problem

Καλησπερα παρεα.

Οι 1ες stable miui 10 έρχονται σεπτεμβρη με οκτωβρη... https://itechnews.gr/2018/07/miui-10-stable-anakoinothike-pote-tha-tin-doyme-proti-fora/

Θα κανω τη μεταβαση μαλλον σε beta...

1ον που ειναι το αρχείο που πρεπει να κατεβασω? Και 2ον αν περιμενω ωσπου να πάρω τη stable, δε θα χασω τιποτα? Εννοω αρχεια κλπ...

Lumia 1020 προς πώληση. Link

Καλησπερα παρεα.

Οι 1ες stable miui 10 έρχονται σεπτεμβρη με οκτωβρη... https://itechnews.gr/2018/07/miui-10-stable-anakoinothike-pote-tha-tin-doyme-proti-fora/

1ον που ειναι το αρχείο που πρεπει να κατεβασω? Και 2ον αν περιμενω ωσπου να πάρω τη stable, δε θα χασω τιποτα? Εννοω αρχεια κλπ...

Τι αρχεία να χάσεις;δεν κατάλαβα

Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλησπερα παρεα.

http://en.miui.com/download-334.html

Θα γίνει factory reset αφού το περάσεις από τον updater. Το ίδιο ισχύει και από beta σε stable, οπότε κράτα backup

No root->No problem

Καλησπερα σε ολους.

Ειχα ρωτησει πριν μερικες μερες αν αξιζει να κανω την μεταβαση απο το xperia z5 ,οπου τελικα την εκανα και μπορω να πω οτι δεν το μετανιωνω καθολου!

Το κινητο ειναι πανεμορφο και σφαιρα.

Δυο αποριες για αρχη..μπορω στα εικονιδια που υπαρχουν οταν κατεβαζουμε την μπαρα ειδοποιησεων να προσθεσω εναλλαγη 3g to 4g?

Αλλιως υπαρχει καποια εφαρμογη ωστε με ενα κλικ να αλλαζει?

Η καμερα παρα τα κακα λογια πολλων ειναι αρκετα καλη για τα δικα μου γουστα τουλαχιστον ,με το μονο παραπονο οτι την λεπτομερεια επιμενει να δειχνει καπως 'παστελ' ..δεν ξερω πως αλλιως να το πω.

Εχει ασχοληθει κανεις με τις ρυθμισεις της σε αντιθεση/κορεσμο/και οξυτητα να μου πει/προτεινει μια καλυτερη ρυθμιση?

Καλησπερα σε ολους.

Ειχα ρωτησει πριν μερικες μερες αν αξιζει να κανω την μεταβαση απο το xperia z5 ,οπου τελικα την εκανα και μπορω να πω οτι δεν το μετανιωνω καθολου!

Δυο αποριες για αρχη..μπορω στα εικονιδια που υπαρχουν οταν κατεβαζουμε την μπαρα ειδοποιησεων να προσθεσω εναλλαγη 3g to 4g?

Η καμερα παρα τα κακα λογια πολλων ειναι αρκετα καλη για τα δικα μου γουστα τουλαχιστον ,με το μονο παραπονο οτι την λεπτομερεια επιμενει να δειχνει καπως 'παστελ' ..δεν ξερω πως αλλιως να το πω.

Εχει ασχοληθει κανεις με τις ρυθμισεις της σε αντιθεση/κορεσμο/και οξυτητα να μου πει/προτεινει μια καλυτερη ρυθμιση?

Η κάμερα έχει βελτιωθεί αισθητά, τώρα που έβαλα την 8.7.26 beta νομίζω ότι έγινε ακόμα καλύτερη.

Καλησπερα σε ολους.

Όχι δεν υπάρχει τέτοια επιλογή. Δες από playstore αν βρεις κάποια εφαρμογή.

----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αγορασμενο από public πριν ενάμιση μήνα πότε θα πάρει miui 10; Για εμάς που δεν ήμαστε tech master.
Miui10 stable κατά το Σεπτέμβρη
No root->No problem

Custom Rom έχει την xtrv. Το πρώτο που θα κοιτάξεις είναι αν ο προηγούμενος έχει κάνει αφαίρεση τον λογαριασμό mi account πήγαινε ρυθμίσεις, mi λογαριασμό και κοίτα αν έχει λογαριασμό εκτός και αν έχεις βάλει δικό σου λογαριασμό. Το καλύτερο είναι να περάσεις μια official Rom με καθαρή εγκατάσταση (miFlash) και να κλειδώσεις τον bootloader και αν θέλεις μετά να τον ξεκλειδωσεις με δικό σου λογαριασμό ώστε να μην έχεις κάποιο πρόβλημα στο μελλον

Ναι το χα τσεκαρει εξ αρχης, ηταν κενα τα στοιχεια εχω βαλει δικο μου. Official η 9.6 καπου εκει που υπαρχει οι περισσοτεροι αναφερουν battery drain , συν το γεγονος οτ ιδεν εχει βγει ακομα miui 10 . Τωρα αυτο που λες να τον κλειδωσω και να τον ξεκλειδωσω επειτα φανταζομαι εννοεις αφου εχω περασει OFFICIAL rom να κανω και τις 2 ενεργειες (κλειδωμα - ξεκλειδωμα)

----- προσθήκη μηνύματος 91 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Σόρυ δεν το είδα. Αρχικά κάνε ένα έλεγχο αν είναι ξεκλείδωτος ο bootloader, που λογικά είναι και μετά πέρνα μια fastboot rom επιλέγοντας "clean all"

Καλημερα

Γενικα fast boot νοημα εχει να περνας rom οταν αντιμετωπιζεις προβλημα flash-αροντας με τον κανονικο τροπο. Γιατι να το κανω μεσω fastboot?

Ναι το χα τσεκαρει εξ αρχης, ηταν κενα τα στοιχεια εχω βαλει δικο μου. Official η 9.6 καπου εκει που υπαρχει οι περισσοτεροι αναφερουν battery drain , συν το γεγονος οτ ιδεν εχει βγει ακομα miui 10 . Τωρα αυτο που λες να τον κλειδωσω και να τον ξεκλειδωσω επειτα φανταζομαι εννοεις αφου εχω περασει OFFICIAL rom να κανω και τις 2 ενεργειες (κλειδωμα - ξεκλειδωμα)

----- προσθήκη μηνύματος 91 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Καλημερα

Γενικα fast boot νοημα εχει να περνας rom οταν αντιμετωπιζεις προβλημα flash-αροντας με τον κανονικο τροπο. Γιατι να το κανω μεσω fastboot?

Τι να σου πω φίλε κάνε ότι νομίζεις, εγώ αν έπαιρνα τηλέφωνο που το είχε πριν άλλος αυτό θα έκανα
No root->No problem

Ο λόγος που το κάνεις αυτό είναι για να καθαρίσει εντελώς το κινητό και να αποφευχθεί γενικότερα ο κίνδυνος για malware. Κάνουμε αυτήν την ενέργεια ειδικά όταν παίρνουμε κινητό με ξεκλείδωτο bootloader. Επίσης πρέπει να ξεκλειδώσουμε με το δικό μας mi account.

Στάλθηκε από το Mi MIX 2

Πρωτα θα περασεις official rom και θα την περασεις με το miflash (fastboot rom) οπου εχει και επιλογη για να κλειδωσεις τον bootloader

και μετα με τον δικου σου λογαργιασμο αν θελεις τον ξεκλειδωνεις. Μην προσπαθησεις να περασεις rom με αλλο τροπο (μεσου updeter η απο twrp ) οπως ειναι ξεκλειδωτος ο bootloader (με αλλο λογαργιασμο) γιατι αν γινει κατι (πιο πιθανο) θα ειναι δυσκολο να επαναφερεις το κινητο . Ο πιο ασφαλες τροπος ειναι με το miflash

Η κάμερα έχει βελτιωθεί αισθητά, τώρα που έβαλα την 8.7.26 beta νομίζω ότι έγινε ακόμα καλύτερη.

Πρωτον,ευχαριστω για την απαντηση..δευτερον, αν και μαλλον θα κανω λαθος..στο σχετικα με το τηλεφωνο/miui εκδοση το βλεπουμε αυτο? Εμενα γραφει 9.6 σταθερη/ 9.6.1.0 (ODEMIFD).

Πρωτον,ευχαριστω για την απαντηση..δευτερον, αν και μαλλον θα κανω λαθος..στο σχετικα με το τηλεφωνο/miui εκδοση το βλεπουμε αυτο? Εμενα γραφει 9.6 σταθερη/ 9.6.1.0 (ODEMIFD).

Έχεις την τελευταία global σταθερή, καλά είσαι.

Έκανε κανείς τη τελευταία αναβάθμιση;

Εγω την εκανα χθες,μεχρι στιγμης δεν ειδα κατι... ισως περισσοτερη καταναλωση μπαταριας! :p

Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB.

Έχουν γίνει αλλαγές στα θέματα. Το default theme είναι πλέον το πρώην limit less με κινούμενα εικονίδια.

Επίσης η αναζήτηση από τις γρήγορες ρυθμίσεις πλέον δουλεύει.

Μπορείς να επιλέξεις nature sound παντού εκτός από τον ήχο κλήσης.

No root->No problem