Jump to content

Xiaomi Mi Mix 2

Green_Dragon
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

με τη μανισια εφαρμογη, ολα στο αυτοματο , HDR on

nMSfn65.jpg

Φοβερές φωτογραφίες.

Miui 10 φοράτε;

Στάλθηκε από το Xiaomi Mi MIX 2 μου.

εγω δεν ειμαι root, φοραει την επισημη miui 9 και εχω ενεργοποιημενο το HDR στη μανισια εφαρμογη
All it takes is a swipe...

εγω δεν ειμαι root, φοραει την επισημη miui 9 και εχω ενεργοποιημενο το HDR στη μανισια εφαρμογη

Μια χαρά. Μου ανοίξατε την όρεξη.

Θα αρχίσω κι εγώ να τραβάω φώτος. Χαχα.

Στάλθηκε από το Xiaomi Mi MIX 2 μου.

Τελικά μου πέρασε την τελευταία beta μέσω updater, ενω την πρώτη miui 10 δεν με άφησε.

Το mi unlock μου είπε ότι το κινητό μου είναι unlocked χωρίς να έχει γίνει η διαδικασία ποτέ παρά τις πολλές προσπάθειες. Στο

Mi unlock status του κινητού ακόμα λέει locked.

Εστρωσε η αυτονομία. Ωραία γραφικά. Φωτογραφίες δεν πολυδουλευω οπότε δεν θα πω κάτι. Καλή φάση η αλλαγή. Δεν είδα κάποιον bug ακόμα.

Γιατι τι ειχε η αυτονομια?

C3O66AH.png

και προσοχη, δεν εχω σημα ΚΑΘΟΛΟΥ εδω που μενω...

All it takes is a swipe...

Γιατι τι ειχε η αυτονομια?

C3O66AH.png

και προσοχη, δεν εχω σημα ΚΑΘΟΛΟΥ εδω που μενω...

Έχει καλύτερη αυτονομία η beta

Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

ειμαι και γω στο παρα πεντε να δωσω παραγγελια για το mix 2S . Σκεφτομαι σε λευκο γιατι γενικος δεν μου αρεσαν ποτε μαυρα κινητα ... αξιζει σαν αγορα..... μου αρεσει πολυ ο σχεδιασμος του.

ημουν αναμεσα και στο oneplus 6 και διαβαζα κριτικες και γνωμες στο internet σχεδον οι 8 στους 10 λενε mix 2S

Νταξει το 2 αρνητικα του δεν με ενδιαφερουν .. δηλαδη η οχι τοσο καλη μπροστινη καμερα γιατι σχεδον ποτε δεν δουλευω selfies και η απουσια υποδοχης ακουστικων καθως τον τελευταιο χρονο ειμαι παντα με bluetooth .

Με ενδιαφερει και αρκετα να εχει καλη οθονη .... ημουν κατοχος Huawei Mate 9 και δεν ειχα μεινει τοσο ευχαριστημενος απο την ποιοτητα της οθονης του.

Αξιζει λοιπον σαν αγορα ?

ειμαι και γω στο παρα πεντε να δωσω παραγγελια για το mix 2S . Σκεφτομαι σε λευκο γιατι γενικος δεν μου αρεσαν ποτε μαυρα κινητα ... αξιζει σαν αγορα..... μου αρεσει πολυ ο σχεδιασμος του.

ημουν αναμεσα και στο oneplus 6 και διαβαζα κριτικες και γνωμες στο internet σχεδον οι 8 στους 10 λενε mix 2S

Νταξει το 2 αρνητικα του δεν με ενδιαφερουν .. δηλαδη η οχι τοσο καλη μπροστινη καμερα γιατι σχεδον ποτε δεν δουλευω selfies και η απουσια υποδοχης ακουστικων καθως τον τελευταιο χρονο ειμαι παντα με bluetooth .

Με ενδιαφερει και αρκετα να εχει καλη οθονη .... ημουν κατοχος Huawei Mate 9 και δεν ειχα μεινει τοσο ευχαριστημενος απο την ποιοτητα της οθονης του.

Ναι είναι πάρα πολύ καλό τηλέφωνο. Αν και δεν είναι το νήμα του εδώ, παίζει προσφορά αλλά μόνο το μαύρο(είδα που λες για το λευκό)

Από Κίνα με το κουπόνι 7BGM2S6415 στα 398€

επιλέγουμε priority direct mail για αποφυγή τελωνείου

https://www.banggood.com/Xiaomi-Mi-MIX-2S-5_99-inch-6GB-RAM-64GB-ROM-Snapdragon-845-Octa-core-4G-Smartphone-p-1276644.html?p=5Z2703914233201411WD

η έκδοση 6/128 σε preorder με το κουπόνι 7BGMS1281 στα 451€

https://www.banggood.com/Xiaomi-Mi-MIX-2S-5_99-inch-6GB-RAM-128GB-ROM-Snapdragon-845-Octa-core-4G-Smartphone-p-1276645.html?p=5Z2703914233201411WD

Edited by termitiss

Άλλο τηλέφωνο το mi mix 2 και άλλο το mi mix 2s

Ναι παιδια sorry μπερδευτικα και ρωτησα για το mix 2S στο θεμα του mix 2.

καλα τα ψωνια απο bangood αλλα απο εγγυηση το κινητο ... ? εχω κανονικα εγγυηση εδω ?

καλα τα ψωνια απο bangood αλλα απο εγγυηση το κινητο ... ? εχω κανονικα εγγυηση εδω ?

ένα χρόνο αλλά στην Κίνα.'

Πάντως για να πετύχεις ελαττωματικό Xiaomi πρέπει να είσαι πολύ γκαντέμης

Φίλε έχω αλλάξει 45 κινητά μια φορά έκανα χρήση εγγύησης, είναι θέμα τύχης καθαρά υπάρχει αυτή η πιθανότητα πάντα.

Παιδιά έχετε να προτείνετε καμία ωραία θηκουλα;

ηθελα να ρωτησω ... σκεφτομουν για αγορα το mi mix 2s αλλα ΜΟΝΟ σε λευκο ... γιατι δεν μου αρεσουν καθολου τα μαυρα κινητα.

Δεν μπορω ευκολα να το βρω... και ηθελα να ρωτησω αν παρω το λευκο mi mix special edition 8GB / 128GB που σαφως κερδιζω σε αποθηκευτικο χωρο αντε και ram ... στο θεμα καμερας ... θα εχω τοσο χαοδες διαφορες με το 2S ? αν ειστε ευχαριστημενοι με την καμερα του mix2 τοτε ας παρω και το 2 special δεν εχω θεμα....

τι λετε ?

ηθελα να ρωτησω ... σκεφτομουν για αγορα το mi mix 2s αλλα ΜΟΝΟ σε λευκο ... γιατι δεν μου αρεσουν καθολου τα μαυρα κινητα.

Δεν μπορω ευκολα να το βρω... και ηθελα να ρωτησω αν παρω το λευκο mi mix special edition 8GB / 128GB που σαφως κερδιζω σε αποθηκευτικο χωρο αντε και ram ... στο θεμα καμερας ... θα εχω τοσο χαοδες διαφορες με το 2S ? αν ειστε ευχαριστημενοι με την καμερα του mix2 τοτε ας παρω και το 2 special δεν εχω θεμα....

τι λετε ?

Έχω το mi mix 2 special edition, την ίδια κάμερα έχει με το απλό mi mix 2, διαφορά θα δείς μόνο αν βάλεις gcam .

Το mi mix 2s έχει καλύτερη στοκ κάμερα και από τα δύο κυρίως όταν πέφτει το φως θα δεις τις διαφορές..

Σίγουρα όλοι θελουμε να έχουμε το καλύτερο κινητό, αλλα πιστεύω ότι η διαφορά με το mix 2s , είναι μεγάλη!

Οπότε εξαρτάται , από το τι θέλεις εσύ από το κινητό σου. Την ημέρα βγάζει πολύ καλές φωτογραφίες. Δεν ξέρω αν με κάποια αναβάθμιση στο 10, δούμε κάτι καλυτερο στις φωτό.

Πάντως , για να καταλάβεις που βρίσκεται το mix 2s από θέμα φωτογραφίας, κοίτα εδώ: https://www.dxomark.com/category/mobile-reviews/

Αναφέρομαι για το θέμα της φωτογραφίας.

Έχει καμία βελτίωση;

-Το φόντο στα ελληνικά δε φτιάχτηκε ακόμα.

-Οι ειδοποιήσεις εμφανίζονται στην οθόνη κλειδώματος για αυτούς που είχαν θέμα.

Τώρα κάτι άλλο δεν έχω προσέξει. Από smooth και ταχύτητα πολύ καλά

No root->No problem