dafly7 Δημ. March 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2018 Καλησπέρα στην παρέα έχει παρατηρήσει άλλος μετά την τελευταία αναβάθμιση σε 9.5.4 κάποιες καθυστερήσεις στην αφή κ στο πληκτρολόγιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos314 Δημ. March 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2018 Καλησπέρα στην παρέα έχει παρατηρήσει άλλος μετά την τελευταία αναβάθμιση σε 9.5.4 κάποιες καθυστερήσεις στην αφή κ στο πληκτρολόγιο; Μια χαρά ειναι το κινητο η ιδέα σου είναι η το πειραξες η έβαλες κάποια εφαρμογή που καθυστερη. Η έχετε την τάση κάποιοι να αλλάζετε το Launcher. Παράθεση Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @ Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filzazas Δημ. March 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2018 (edited) Καλησπέρα στην παρέα έχει παρατηρήσει άλλος μετά την τελευταία αναβάθμιση σε 9.5.4 κάποιες καθυστερήσεις στην αφή κ στο πληκτρολόγιο; Ναι είχα το swiftkey και μου έκανε κολπα μετά την ενημέρωση,το έβγαλα..τώρα είναι καλύτερα αλλά κάτι δεν μου κολλάει καλά,ίσως έχει λίγο θέμα ακόμη κάπου κάπου Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο ότι το έβαλα τη ρύθμιση για φουλσκριν,θα το δοκιμάσω κ με τα κουμπιά στην οθόνη.(δεν ξέρω πως το δουλεύεις εσύ) Edited March 29, 2018 by filzazas Παράθεση Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos314 Δημ. March 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2018 Βάλε το SwiftKey beta είναι ποιο καλο. Αλλα δεν είναι από αυτό να ξέρετε. Εγώ την έχω μήνα και είναι μια χαρά China version official Παράθεση Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @ Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filzazas Δημ. March 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2018 (edited) Βάλε το SwiftKey beta είναι ποιο καλο. Αλλα δεν είναι από αυτό να ξέρετε. Εγώ την έχω μήνα και είναι μια χαρά China version official Το δουλεύεις φουλσκριν; φαίνεται να είναι αυτό το θέμα στο δικό μου τουλάχιστον.. Edited March 29, 2018 by filzazas Παράθεση Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evgenios12 Δημ. March 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2018 Εγω δεν εχω παρατηρήσει καμια καθυστερηση σε κατι... Αυτο που εχω δει ειναι ενα κολλημα συγκεκριμένα στο Facebook οταν πάω να ανοιξω ενα αρθρο ή κατι που ειναι σε link σε ποστάρισμα... αυτο που κανει ειναι οτι παει να το ανοιξει και τελικά ξανακλείνει το παράθυρο...και πρέπει να πατήσω για 2η φορά ή σε λίγες περιπτώσεις 3η φορά... εδω και καμια εβδομάδα το τηλέφωνο το δουλευω σε full screen Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filzazas Δημ. March 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2018 Εγω δεν εχω παρατηρήσει καμια καθυστερηση σε κατι... Αυτο που εχω δει ειναι ενα κολλημα συγκεκριμένα στο Facebook οταν πάω να ανοιξω ενα αρθρο ή κατι που ειναι σε link σε ποστάρισμα... αυτο που κανει ειναι οτι παει να το ανοιξει και τελικά ξανακλείνει το παράθυρο...και πρέπει να πατήσω για 2η φορά ή σε λίγες περιπτώσεις 3η φορά... εδω και καμια εβδομάδα το τηλέφωνο το δουλευω σε full screen Βγήκα από φουλσκριν και πάει σφαίρα. Νομίζω πως έχει θέματα σε φουλσκριν. Δοκίμασε το Παράθεση Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gthebest Δημ. March 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2018 Αυτό με την ελάχιστη καθυστέρηση στην πληκτρολόγηση με gboard το χω παρατηρήσει και γω και πριν κάνω την αναβάθμιση ή βάλω full screen. Μάλιστα προσπάθησα να μειώσω μια ρύθμιση που έχει το gboard για την καθυστέρηση χωρίς κάποιο αποτέλεσμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAMPROS1977 Δημ. March 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2018 Παιδιά καλησπέρα. Το έριξα παραγγελία και το παίρνω από βδομάδα? Διαβάζω κάτι κολλήματα που έχει βγάλει με πληκτρολόγιο Facebook.. Για πείτε τα φώτα σας θα στρώσει πως το βλέπετε; Αν είναι να μείνω με lgg4 εκτός από το πρόβλημα με με την μητρική που είχε πάει ντουφεκι.. Και εφαρμογες πάνω εκτός από παιχνίδια βαριές επαγγελματικες.. Τα φώτα σας να το αρπάξω κάνει δουλειά; Στάλθηκε από το LG-H818 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδιά καλησπέρα. Το έριξα παραγγελία και το παίρνω από βδομάδα? Διαβάζω κάτι κολλήματα που έχει βγάλει με πληκτρολόγιο Facebook.. Για πείτε τα φώτα σας θα στρώσει πως το βλέπετε; Αν είναι να μείνω με lgg4 εκτός από το πρόβλημα με με την μητρική που είχε πάει ντουφεκι.. Και εφαρμογες πάνω εκτός από παιχνίδια βαριές επαγγελματικες.. Τα φώτα σας να το αρπάξω κάνει δουλειά; Στάλθηκε από το LG-H818 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΘα δω διαφορά με το lg η τζάμπα καίει η λάμπα ----- προσθήκη μηνύματος 108 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδιά καλησπέρα. Το έριξα παραγγελία και το παίρνω από βδομάδα? Διαβάζω κάτι κολλήματα που έχει βγάλει με πληκτρολόγιο Facebook.. Για πείτε τα φώτα σας θα στρώσει πως το βλέπετε; Αν είναι να μείνω με lgg4 εκτός από το πρόβλημα με με την μητρική που είχε πάει ντουφεκι.. Και εφαρμογες πάνω εκτός από παιχνίδια βαριές επαγγελματικες.. Τα φώτα σας να το αρπάξω κάνει δουλειά; Στάλθηκε από το LG-H818 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Θα δω διαφορά με το lg η τζάμπα καίει η λάμπα Παιδιά καλησπέρα. Το έριξα παραγγελία και το παίρνω από βδομάδα? Διαβάζω κάτι κολλήματα που έχει βγάλει με πληκτρολόγιο Facebook.. Για πείτε τα φώτα σας θα στρώσει πως το βλέπετε; Αν είναι να μείνω με lgg4 εκτός από το πρόβλημα με με την μητρική που είχε πάει ντουφεκι.. Και εφαρμογες πάνω εκτός από παιχνίδια βαριές επαγγελματικες.. Τα φώτα σας να το αρπάξω κάνει δουλειά; Στάλθηκε από το LG-H818 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Θα δω διαφορά με το lg η τζάμπα καίει η λάμπα Φωτογραφίες δεν τραβάω δεν με ενδιαφέρουν Στάλθηκε από το LG-H818 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. March 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2018 Καλορίζικο. Με το καλό να το παραλάβεις. Θα δεις διαφορά. Όταν το πιάσεις στα χέρια σου θα καταλάβεις. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dafly7 Δημ. March 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2018 Λογικά είναι το φουλ στον Μόλις το έβγαλα έστρωσε κ όχι δεν ήταν ιδέα μου έχει λαγκ κ δεν πιάνει κ πάντα πολύ καλά θα δοκιμάσω με άλλο πληκτρολόγιο κ βλεπουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filzazas Δημ. March 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2018 Λογικά είναι το φουλ στον Μόλις το έβγαλα έστρωσε κ όχι δεν ήταν ιδέα μου έχει λαγκ κ δεν πιάνει κ πάντα πολύ καλά θα δοκιμάσω με άλλο πληκτρολόγιο κ βλεπουμε Το φουλσκριν φταίει, όχι το πληκτρολόγιο... Παράθεση Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wallyballs Δημ. March 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2018 Καλησπέρα σε όλους, Έχει παρατηρήσει κανένας άλλος διπλές ειδοποιήσεις στα email? έρχεται το email κανονικά με ήχο και δόνηση και λίγο μετά ξαναδονείται η συσκευή με το ίδιο email. Καμία ιδέα? Ευχαριστώ :ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAMPROS1977 Δημ. March 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2018 Καλορίζικο. Με το καλό να το παραλάβεις. Θα δεις διαφορά. Όταν το πιάσεις στα χέρια σου θα καταλάβεις. :)Ευχαριστώ αδελφέ. Στάλθηκε από το LG-H818 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tedsbk Δημ. March 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2018 Αν μπορεί κάποιος ας μας πει την γνώμη του για το GPS (με παράθεση φωτογραφιών ). Μήπως κάποιος φίλος δοκίμασε το GPS; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAMPROS1977 Δημ. March 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2018 Μήπως κάποιος φίλος δοκίμασε το GPS;Σήμερα το πήρα άστο θα σου πω να το δουλέψω στο ----- προσθήκη μηνύματος 33 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σήμερα το πήρα άστο θα σου πω να το δουλέψω στοΤαξί Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAMPROS1977 Δημ. March 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2018 Σήμερα το πήρα άστο θα σου πω να το δουλέψω στο ----- προσθήκη μηνύματος 33 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ταξί Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΤελικά το δούλεψα λίγο το GPS αδελφέ μπλοκάρισμα πολύ γρήγορα και πάει σωστά. Δείχνει πολύ καλό θα δείξε. Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lilika77 Δημ. April 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2018 ενδιαφερομαι για αγορα του κινητου. εχετε υποψιν σας καμια προσφορα να τρεχει; το bangood το εχει under restock Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos314 Δημ. April 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2018 ενδιαφερομαι για αγορα του κινητου. εχετε υποψιν σας καμια προσφορα να τρεχει; το bangood το εχει under restock https://m.banggood.com/Xiaomi-Mi-MIX-2-Global-Bands-5_99-inch-6GB-RAM-64GB-ROM-Snapdragon-835-Octa-core-4G-Smartphone-p-1198702.html?ID=531765&cur_warehouse=HK&admitad_uid=05205b25a8ee07ce2a9547f04623ac34 Παράθεση Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @ Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lilika77 Δημ. April 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2018 (edited) https://m.banggood.com/Xiaomi-Mi-MIX-2-Global-Bands-5_99-inch-6GB-RAM-64GB-ROM-Snapdragon-835-Octa-core-4G-Smartphone-p-1198702.html?ID=531765&cur_warehouse=HK&admitad_uid=05205b25a8ee07ce2a9547f04623ac34 απλα επιβεβαιωσες τα λεγομενα μου. δε ειναι διαθεσιμο αλλα περιμενουν παραλαβη.... Ο ήχος είναι καλός; Για ακουστικά υπάρχει αντάπτορας στη συσκευασία ή πρέπει να αγοράσω καινούργια; Edited April 2, 2018 by lilika77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos314 Δημ. April 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2018 απλα επιβεβαιωσες τα λεγομενα μου. δε ειναι διαθεσιμο αλλα περιμενουν παραλαβη.... Ο ήχος είναι καλός; Για ακουστικά υπάρχει αντάπτορας στη συσκευασία ή πρέπει να αγοράσω καινούργια; Εχει ανταπτορα για 3.5mm jack Παράθεση Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @ Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosss23 Δημ. April 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2018 Παιδιά καλημέρα. Μια ερωτηση. Στο facebook όταν εχεις ενημερώσεις από κάποιο σχόλιο που έκανες η γενικά . Σου έρχεται ειδοποίηση στο εικονακι στην αρχική οθόνη πχ 1.2.3 ειδοποιήσεις. Η πρέπει να μπεις μέσα στην εφαρμογή του facebook για να δεις ; Ρωτάω γιατί στο χιαομι ρεντμι νοτε 4 πρέπει να μπαινεις κάθε φορά μέσα και είναι ενοχλιτικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evgenios12 Δημ. April 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2018 Βαλε την εφαρμογη Telegram στο κινητο/ταμπλετ σου και βρες τον χρηστη China Coupon King GR Συνηθως αυτος αναιβάζει σχεδον live ολες τις προσφορές για πολλα κινητα κτλ γκατζετ απο κινεζομάγαζα...αν εχεις λιγο υπομονή μπορεις να βρεις καλές ευκαιρίες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lilika77 Δημ. April 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2018 Παιδιά καλημέρα. Μια ερωτηση. Στο facebook όταν εχεις ενημερώσεις από κάποιο σχόλιο που έκανες η γενικά . Σου έρχεται ειδοποίηση στο εικονακι στην αρχική οθόνη πχ 1.2.3 ειδοποιήσεις. Η πρέπει να μπεις μέσα στην εφαρμογή του facebook για να δεις ; Ρωτάω γιατί στο χιαομι ρεντμι νοτε 4 πρέπει να μπαινεις κάθε φορά μέσα και είναι ενοχλιτικο. Έχεις ενεργοποιήσει τις ειδοποιήσεις στο φβ; από ρυθμίσεις εφαρμογές φβ κάτω κάτω είναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosss23 Δημ. April 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2018 Στο redmi note 4 έχω κάνει τα πάντα. Από ψαξιμο που έκανα το έχουν όλοι όσοι έχουν αυτό το κινητο. Απλά ρωτάω εδώ γιατί θέλω να πάρω μιξ2 και σκέφτομαι μην το κάνει και σε αυτό και ξενερωσω. Κάποιος που να έχει φβ να μου πει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts