Jump to content

Xiaomi Mi Mix 2

Green_Dragon
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σήμερα που βρέθηκα στο golden hall σταμάτησα στο mi store για να δώ το mi mix 2. Το σύγκρινα σε μέγεθος με το s7 edge που έχω τώρα και είναι λεπτότερο! ίδιο σε ύψος και ελάχιστα φαρδύτερο. Σε ποιότητα και φωτεινότητα οθόνης δεν το συζητώ το samsung είναι ολοφάνερα ανώτερο. Τελικά το αγόρασα από εκεί για να έχω και την εγγύηση 2 ετών της infoquest - με τιμολόγιο φυσικά χωρίς ΦΠΑ στα 440€ - και προσπαθώ να το στήσω. Βλέπω όμως οτι είναι περιορισμένες οι δυνατότητες παραμετροποίησης ούτε γραμματοσειρά δεν μπορείς να αλλάξεις.

Επειδή λέω να το ρουτάρω και να του βάλω developer rom και adaway μήπως ξέρει κάποιος αν κάνοντας αυτά χάνεται η εγγύηση που δίνει η infoquest?

Επειδή η xiaomi επιτρέπει το ξεκλείδωμα.

Ευχαριστώ όποιον απαντήσει και χρόνια πολλά σε όλους!

Μπάααα το xiaomi είναι καλύτερο γνώμη μου. Και εχει παραπαει αυτό με τις οθόνες της. Δεν το λέω έτσι αλλά δεν θα δώσω πόντους στην samsung για κάτι που δεν αξίζει τα λεφτά του.

Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @

Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt

Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz

RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3

• Απαντήσεις 1,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Πολύ καλή θήκη (άψογο αντίγραφο των αγαπημένων μου ElementCase):

https://www.ebay.com/itm/For-Xiaomi-Mi-Mix-2-Aluminum-Metal-Bumper-Hybrid-Armor-Back-PC-Case-Full-Cover/302498073999?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&var=601328991010&_trksid=p2057872.m2749.l2649

Εγώ πήρα το 256GB από eGlobal Center (άνευ τελωνείου, πάντα).

Και αυτό το κεραμικό Special Edition είναι ίσως το πιο όμορφο κινητό σήμερα...

https://www.ebay.com/itm/Xiaomi-Mi-Mix-2-Special-Edition-White-8GB-RAM-128GB-ROM-Unlocked-USA-Seller/162750847643?hash=item25e4b4da9b:m:mll6n9Tr9Xrv2t4Nb6i37PQ

Edited by Pharmex
[sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"!

https://www.ebay.com/itm/For-Xiaomi-Mi-Mix-2-Aluminum-Metal-Bumper-Hybrid-Armor-Back-PC-Case-Full-Cover/302498073999?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&var=601328991010&_trksid=p2057872.m2749.l2649

https://www.ebay.com/itm/Xiaomi-Mi-Mix-2-Special-Edition-White-8GB-RAM-128GB-ROM-Unlocked-USA-Seller/162750847643?hash=item25e4b4da9b:m:mll6n9Tr9Xrv2t4Nb6i37PQ

Η θήκη δεν είναι καλη είναι από αλουμίνιο εγώ είχα τέτοια και είχα πρόβλημα με το σήμα του κινητου και χάλασε και η δόνηση επειδή ήταν σφηκτη. Αν θες ακούς την συμβουλή μου η κάνεις δοκιμή μόνο σου.

RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3

Η θήκη δεν είναι καλη είναι από αλουμίνιο εγώ είχα τέτοια και είχα πρόβλημα με το σήμα του κινητου και χάλασε και η δόνηση επειδή ήταν σφηκτη. Αν θες ακούς την συμβουλή μου η κάνεις δοκιμή μόνο σου.

Με το σήμα δεν βλέπω να υπάρχει θέμα (μόνο το πάνω και το κάτω μέρος είναι μεταλλικά). Σίγουρα σου χάλασε η θήκη τη δόνηση; Είχα πάντα τέτοιες θήκες (όντως σφιχτές) κυρίως σε iPhones και ποτέ δεν είχα θέμα...

Σήμερα που βρέθηκα στο golden hall σταμάτησα στο mi store για να δώ το mi mix 2. Το σύγκρινα σε μέγεθος με το s7 edge που έχω τώρα και είναι λεπτότερο! ίδιο σε ύψος και ελάχιστα φαρδύτερο. Σε ποιότητα και φωτεινότητα οθόνης δεν το συζητώ το samsung είναι ολοφάνερα ανώτερο. Τελικά το αγόρασα από εκεί για να έχω και την εγγύηση 2 ετών της infoquest - με τιμολόγιο φυσικά χωρίς ΦΠΑ στα 440€ - και προσπαθώ να το στήσω. Βλέπω όμως οτι είναι περιορισμένες οι δυνατότητες παραμετροποίησης ούτε γραμματοσειρά δεν μπορείς να αλλάξεις.

Επειδή λέω να το ρουτάρω και να του βάλω developer rom και adaway μήπως ξέρει κάποιος αν κάνοντας αυτά χάνεται η εγγύηση που δίνει η infoquest?

Επειδή η xiaomi επιτρέπει το ξεκλείδωμα.

Ευχαριστώ όποιον απαντήσει και χρόνια πολλά σε όλους!

Έχει έρθει το Mi Mix 2 μέσω της infoquest ;

Τελική τιμή πόσο;

440 το 6/64 λογικά , είναι καλή τιμή χωρίς ΦΠΑ για τους επαγγελματίες , και αν προσθέσεις και 22 % ακόμη από το φόρο τότε συμφέρει πολύ περισσότερο από να το παραγγείλεις από έξω.

Δεν βρίσκω πληροφορίες πουθενά.

Καλησπέρα παιδιά και καλή χρόνια σε όλους...Έχω παραγγείλει το εργαλείο ένα μήνα τώρα κ εδώ και 20 μέρες μου δείχνει ακόμα αυτό:

https://t.17track.net/el?nums=LM093944645CN&fc=03013

Τι να κάνω?

Edited by antonish10

Δεν δείχνει κάτι.

Ρώτησε καλυτερα εδώ:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7442124#

Καλησπέρα παιδιά και καλή χρόνια σε όλους...Έχω παραγγείλει το εργαλείο ένα μήνα τώρα κ εδώ και 20 μέρες μου δείχνει ακόμα αυτό:

https://t.17track.net/el?nums=LM093944645CN&fc=03013

Τι να κάνω?

Επικοινώνησε με τον πωλητή. Held by customs λέει. Ίσως να περιμένει να φύγει. Ίσως κάτι άλλο. Ο πωλητής τι λέει?

Η infoquest έφερε το mix 2? Κ γιατί δεν υπάρχει πουθενά?

Έχει έρθει το Mi Mix 2 μέσω της infoquest ;

Τελική τιμή πόσο;

440 το 6/64 λογικά , είναι καλή τιμή χωρίς ΦΠΑ για τους επαγγελματίες , και αν προσθέσεις και 22 % ακόμη από το φόρο τότε συμφέρει πολύ περισσότερο από να το παραγγείλεις από έξω.

Δεν βρίσκω πληροφορίες πουθενά.

To mi shop στο Golden Hall που αγόρασα το κινητό είναι της Infoquest.

443 ευρώ πλήρωσα για το 4/64 με τιμολόγιο με απαλλαγή ΦΠΑ. Δεν ρώτησα αν είχαν το 128 η το 256.

Η συσκευασία συνοδευόταν από βιβλιαράκι στα Ελληνικά με οδηγίες χρήσης και όρους εγγύησης με την ένδειξη "Εισαγωγή και υποστήριξη Info Quest Technologies AEBE".

Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk

Επικοινώνησε με τον πωλητή. Held by customs λέει. Ίσως να περιμένει να φύγει. Ίσως κάτι άλλο. Ο πωλητής τι λέει?

Εάν λέει held by customs είναι στο τελωνείο.ας το επιβεβαιώσει και άλλος παιδιά...

V10 for Vendetta

Εάν λέει held by customs είναι στο τελωνείο.ας το επιβεβαιώσει και άλλος παιδιά...

trackchecker mobile λέγεται. Βάλτο να βλέπεις περισσότερα.. Ήταν στα τελωνεία προς εξαγωγή. Ακόμα Κίνα δείχνει. Θα σου πάρει καιρό πάντως κ δεν ξέρω στο εδώ τελωνείο τι θα γίνει. Να είσαι προετοιμασμένος...06c050c8108ad967152e60d8ccb891eb.jpg

Καλησπέρα, η εμπειρία σου από το eglobal;

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

Καλησπέρα, η εμπειρία σου από το eglobal;

Πολύ καλή η εμπειρία μου μέχρι τώρα (έχω κάνει καμμιά δεκαριά παραγγελίες).

Πολύ καλή η εμπειρία μου μέχρι τώρα (έχω κάνει καμμιά δεκαριά παραγγελίες).
Βλέπω ότι έχει καλά τιμές, αλλά υπάρχουν και αρκετά άσχημα σχόλια

Παιδιά υπάρχει κάποιος κάτοχος που να έχει ή είχε Galaxy NOTE 8...?

Δεν ξέρω αλλά με έχει πιάσει να το δοκιμάσω απλά φοβάμαι μη φάω μεγάλο ξενερωμα... Για την κάμερα δεν καίγομαι και τόσο (άλλωστε δεν θα δώσω το ΝΟΤΕΛΙ, θα τα έχω παράλληλα) απλά με νοιάζει η εμπειρία χρήσης η μπαταρία και τέτοια...Το θέλω σαν back up και 2η συσκευή με μεγάλη οθόνη και μικρό μέγεθος... δεν είχα ποτέ xiaomi ούτε έχω δουλέψει το mui και με τρώει...

Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2

Παντως δεν αξίζει τα λεφτά όλη η σειρά Galaxy s

Το έχει δει πολύ η Samsung. Δεν εχασα τίποτα που δεν πήρα Samsung. Τα έπιασα όλα στο χέρι μου. Χάλια σκεδιασμος πρόβληματα στο ui τα έχει κάνει μπάχαλο. Δεν μου αρέσει ούτε η σχεδίαση ούτε εκεί που είναι fp.οπου ακούς ότι έχει πολλά κεράσια πάρε μικρό καλάθι.

Παντως δεν αξίζει τα λεφτά όλη η σειρά Galaxy s

Το έχει δει πολύ η Samsung. Δεν εχασα τίποτα που δεν πήρα Samsung. Τα έπιασα όλα στο χέρι μου. Χάλια σκεδιασμος πρόβληματα στο ui τα έχει κάνει μπάχαλο. Δεν μου αρέσει ούτε η σχεδίαση ούτε εκεί που είναι fp.οπου ακούς ότι έχει πολλά κεράσια πάρε μικρό καλάθι.

Πες τα! Γιατί οι περισσότεροι είναι μόνο sammy και τα καλύτερα και the best και εθελοτυφλούν και δεν βρίσκουν ποτέ κανένα αρνητικό διότι τα έχουν σκάσει €€€ για την απόκτηση οποιουδήποτε μοντέλου!

Προσφορά στο Gearbest. 400 το 64αρι και 460 το 128αρι.

Τα θεωρώ πάρα πολύ καλές τιμές. Αν δεν περίμενα το Mate θα το τολμούσα αν και δεν είδα αν τα συγκεκριμένα φεύγουν με priority.

Στάλθηκε από το Mi MIX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το παρήγγειλα 24/12 από Bg και ακόμα να το στείλουν.2 εβδομάδες πέρασαν,πότε θα στοκαρουν??
V10 for Vendetta

καλη χρονια με υγεια σε ολους.ηρθε τελικα το εργαλειο.απο banggood το 128αρι.παιδες ειναι κορυφη το κινητο.πανεμορφο.καπου διαβασα οτι θελουν beta testers για το android 8.οποτε περιπου σε κανα μηνα θα βγει η σταθερη?

καλη χρονια με υγεια σε ολους.ηρθε τελικα το εργαλειο.απο banggood το 128αρι.παιδες ειναι κορυφη το κινητο.πανεμορφο.καπου διαβασα οτι θελουν beta testers για το android 8.οποτε περιπου σε κανα μηνα θα βγει η σταθερη?

Είναι πολύ καλό από τα κορυφαία που έχω πιάσει στα χέρια τόσα χρόνια. Android 8 θa πάρει το mi mix 2 τώρα πιστέω κοντά στη άνοιξη μπορεί και ποιο νωρίς να τη έχουμε stable.