Jump to content

Xiaomi Mi Mix 2

Green_Dragon
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

http://thumbs2.imagebam.com/8e/7e/67/8aefcc652598543.jpg' alt='8aefcc652598543.jpg'>

Ήρθε η 9 stable global

Edited by manwlis77

• Απαντήσεις 1,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μα δεν υπάρχει πουθενά. Και διάβασα από κάποιον που ρώταγε στο επίσημο φόρουμ αν βάλει αυτήν αν θα παίρνει επίσημα update. Τι να πω?

Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Από αυτή πηγαεγω σε 9 με ota

Τελικώς Κουφό

Μάλλον δεν την δίνουν σε όλους μαζί ταυτόχρονα

Χαίρεται, μια βοήθεια για παραγγελία του mi mix 6g ram. Καταστημα με "priority line" να μην περάσει τελωνείο υπάρχει αυτή την στιγμή;

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Banggood και gearbest

Αλλά τώρα αν το πάρεις λογικά θα έρθει αργά πολύ

Για δε κοιτάς αγγελίες

Edited by manwlis77

Banggood και gearbest

Αλλά τώρα αν το πάρεις λογικά θα έρθει αργά πολύ

Για δε κοιτάς αγγελίες

γιατι να αργησει τωρα?

γιατι να αργησει τωρα?

Αυξάνεται η κίνηση όσο πλησιάζουμε προς τα Χριστούγεννα.

Καλησπέρα παραγγειλα κι εγώ από gearbest. Από ότι είδα θα μου το στείλει με την κινεζική ρομ μπορείτε να μου πείτε ποιος είναι ο πιο σωστός τρόπος για να περάσω τη global. Στο site διάβασα να ξεκλειδώσω και να την περάσω με fastboot.

Googleαρε

Xiaomitool

Με αυτό θα βάλεις global και είσαι οκ

Ρε πήρε κάνεις miui 9 global stable η μόνο εγώ πήρα ?

Εγώ την εβαλα από επάνω. Ota δεν ερχόταν με τίποτα. Αν και έχω την εντύπωση ότι είναι beta global stable

Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παιδιά εφόσον το πάρω θα μου έρθει με Global Stable και Google services και Ελληνικά ή θα μπλέξω με αλλαγές ρομ κτλ.??

Παιδιά εφόσον το πάρω θα μου έρθει με Global Stable και Google services και Ελληνικά ή θα μπλέξω με αλλαγές ρομ κτλ.??

η λογικη λεει οτι η global εκδοση θα εχει Google services.. για ελληνικα δεν ξερω... εδω παιζει στα 376.56 με κουπονι GBlagonikaGR2 τωρα που μιλαμε...

https://www.gearbest.com/cell-phones/pp_1081301.html

Η απόλαυση ξεκινάει στις 6 ίντσες και εκτοξεύεται στις 6.99...

🥰 Poco F3 🥰 + Redmi Note 10 pro
 Greek Xiaomi Lovers

Θα global rom έχει λίγο καιρό που βγήκε

Εξαρτάται. Αν στο στείλουν σφραγισμένο και δεν είναι φρέσκια παραγωγή θα έχει αγγλοκινεζικη ρομ

Θα global rom έχει λίγο καιρό που βγήκε

Εξαρτάται. Αν στο στείλουν σφραγισμένο και δεν είναι φρέσκια παραγωγή θα έχει αγγλοκινεζικη ρομ

Με ευρωπαϊκό φορτιστή δεν υπάρχει έκδοση?

Παιδιά αξίζει λέτε από mi max 2 να πάει κανείς σε mi mix 2? Περισσότερο με καίει το θέμα μπαταρίας. Από απόδοση δεν το συζητάμε.. Το θέμα είναι ότι με κανένα κουπονακι το βρίσκεις και κάτω από 400... Γενικά θα ήθελα κάτι δυνατό αλλά με μεγάλη οθόνη.

Πχ σήμερα είμαι απ το πρωί

Edited by filzazas
Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB.

Παιδιά αξίζει λέτε από mi max 2 να πάει κανείς σε mi mix 2? Περισσότερο με καίει το θέμα μπαταρίας. Από απόδοση δεν το συζητάμε.. Το θέμα είναι ότι με κανένα κουπονακι το βρίσκεις και κάτω από 400...
Έχω την εντύπωση πως το mi max 2 έχει καλύτερη απόδοση μπαταριας από το mi mix 2. Από το mi mix σίγουρα λέω εγώ .... :p

Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1

iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1

iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1

iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1

Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1

Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11)

Έχω την εντύπωση πως το mi max 2 έχει καλύτερη απόδοση μπαταριας από το mi mix 2. Από το mi mix σίγουρα λέω εγώ .... :p

Ναι αυτό είναι το μόνο σίγουρο, το mi max 2 είναι κορυφή. Απλά θέλω να δω πως τα πάει γενικά το mi mix 2.

Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB.

Παιδιά αξίζει λέτε από mi max 2 να πάει κανείς σε mi mix 2? Περισσότερο με καίει το θέμα μπαταρίας. Από απόδοση δεν το συζητάμε.. Το θέμα είναι ότι με κανένα κουπονακι το βρίσκεις και κάτω από 400... Γενικά θα ήθελα κάτι δυνατό αλλά με μεγάλη οθόνη.

Πχ σήμερα είμαι απ το πρωί

αχαχαχαχ κι εγώ για το ίδιο ψήνομαι! Σίγουρα έχει καλή μπαταρία το Mix2 και καλύτερη από το Mix1 αλλά σίγουρα όχι καλύτερη από το Max2! Βέβαια είναι πολύ πιο δυνατό επεξεργαστικά ακόμα καλύτερη κατασκευή, κάμερα κτλ. Θα περιμένω να πέσει στα 350 η τιμή του 6/64 Mix2 και μάλλον θα το τσιμπήσω! Βέβαια το Max2 θα το κρατήσω για 2ο/back up. Τέτοια μπαταρία σε κινητό δεν βγαίνει συχνά!!! :)

Δηλαδή δεν υπάρχει έκδοση ακόμα που να έρχεται με Global rom και ευρωπαϊκό φορτιστή?

To Banggood από τις 23/10 στέλνει με global, αλλά με αντάπτορα για το φορτιστή.

Το δικό μου παραγγέλθηκε 25/10, το έστειλαν 26 και στις 10/11 το είχα.

Edited by Selespeed