kwnana Δημ. June 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2018 Προχωρα την διαδικασία με το Touch ID και μετά θα χρησιμοποιεί το Face ID... Τελικα ετσι ηταν. Ευχαριστω :) Παράθεση Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1 iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1 iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1 iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1 Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1 Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkbhd Δημ. June 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2018 παιδιά έχω την spigen air cusion η κάπως ετσι λεγεται. αλλά κιτρίνισε...... γιατί έτσι? μαλακιά θήκη ειναι δεν κανει γρατσουνιες στο ατσάλι (ποτέ πλαστική-σκληρή θήκη στο iphone x) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Imperia Δημ. June 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2018 παιδιά έχω την spigen air cusion η κάπως ετσι λεγεται. αλλά κιτρίνισε...... γιατί έτσι? μαλακιά θήκη ειναι δεν κανει γρατσουνιες στο ατσάλι (ποτέ πλαστική-σκληρή θήκη στο iphone x) Πάρε αυτή και θα με θυμηθείς (ελπίζω για καλο :) ) Διαφανη σε μαύρη απόχρωση,έχει και παραλλαγές. Γραπώνει άψογα στο χέρι. https://www.amazon.co.uk/ESR-Transparent-Slim-Fit-Anti-Scratch-Absorption-Clear/dp/B074319TRV/ref=sr_1_fkmr1_1?ie=UTF8&qid=1521559201&sr=8-1-fkmr1&keywords=ESR%2BSlim%2BClear%2BSoft%2BFlexible%2BTPU%2BCover%2Bfor%2BApple%2B5.8%22%2BiPhone%2BX&th=1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. June 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2018 Σαν την ασφάλεια που προσφέρει το pin νομίζω δεν υπάρχει κάτι καλύτερο Εξαρτάται τι βάζεις για pin. Αν είναι τα γενέθλιά σου π.χ. καλύτερα να το άφηνες χωρίς pin. Με touch/face ID δεν μπορείς να βάλεις κάτι προβλέψιμο, θα γίνει σοβαρό authentication έτσι και αλλιώς. Τώρα αν έχεις βάλει arbirary length passphrase με καμιά 15αριά+ αλφαριθμητικά και έχεις κόψει touch/face ID, πάσο, είσαι καλύτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. June 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2018 Εξαρτάται τι βάζεις για pin. Αν είναι τα γενέθλιά σου π.χ. καλύτερα να το άφηνες χωρίς pin. Με touch/face ID δεν μπορείς να βάλεις κάτι προβλέψιμο, θα γίνει σοβαρό authentication έτσι και αλλιώς. Τώρα αν έχεις βάλει arbirary length passphrase με καμιά 15αριά+ αλφαριθμητικά και έχεις κόψει touch/face ID, πάσο, είσαι καλύτερα. Ένα 4ψηφιο βάζω κάτι άσχετο όχι να έχει σχέση με γενέθλια και πινακίδα και λοιπά Για να έχει κανείς πρόσβαση εκεί πρέπει πρώτα να ξέρει το κωδικό της συσκευής μου Μετά πρέπει να ξέρει και τον κωδικό της εφαρμογής Ενώ εσένα στον ύπνο σου πχ ακουμπάει το δάχτυλο και έχει πρόσβαση μέχρι και την τελευταία πληροφορία στην συσκευή σου Μιλάμε βέβαια έτσι κι αλλιώς για ακραία πράγματα που δεν συμβαίνουν συχνά αλλά εγώ έτσι το βλέπω Άσε που στην δουλειά όλη μέρα με λάδια με σκόνες με γυαλιά με λάσπες με κάρβουνα δεν με βολεύει κανένας από τους τρόπους αυτούς μόνο το pin Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomkar5800 Δημ. June 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2018 Ένα 4ψηφιο βάζω κάτι άσχετο όχι να έχει σχέση με γενέθλια και πινακίδα και λοιπά Για να έχει κανείς πρόσβαση εκεί πρέπει πρώτα να ξέρει το κωδικό της συσκευής μου Μετά πρέπει να ξέρει και τον κωδικό της εφαρμογής Ενώ εσένα στον ύπνο σου πχ ακουμπάει το δάχτυλο και έχει πρόσβαση μέχρι και την τελευταία πληροφορία στην συσκευή σου Μιλάμε βέβαια έτσι κι αλλιώς για ακραία πράγματα που δεν συμβαίνουν συχνά αλλά εγώ έτσι το βλέπω Άσε που στην δουλειά όλη μέρα με λάδια με σκόνες με γυαλιά με λάσπες με κάρβουνα δεν με βολεύει κανένας από τους τρόπους αυτούς μόνο το pin Προφανώς δεν γνωρίζεις την ρύθμιση "απαίτηση προσοχης" με βάση την οποία το κινητό πολύ απλά δεν ξεκλειδώνει οταν καταλαβαινει οως δεν το κοιτας. Πόσο μάλλον όταν κοιμασαι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. June 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2018 Προφανώς δεν γνωρίζεις την ρύθμιση "απαίτηση προσοχης" με βάση την οποία το κινητό πολύ απλά δεν ξεκλειδώνει οταν καταλαβαινει οως δεν το κοιτας. Πόσο μάλλον όταν κοιμασαι Την γνωρίζω αλλά δεν την έχουν όλοι. Δεν βολεύει πάντα να το δουλεύεις έτσι Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipdent Δημ. June 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2018 Προφανώς δεν γνωρίζεις την ρύθμιση "απαίτηση προσοχης" με βάση την οποία το κινητό πολύ απλά δεν ξεκλειδώνει οταν καταλαβαινει οως δεν το κοιτας. Πόσο μάλλον όταν κοιμασαι Τι εννοείτε με την απαίτηση προσοχής; Παράθεση Iphone SE 32gb space grey,HUAWEI P SMART Z,iPad Pro 12,9 2017 64 GB,CAT S60 with FLIR,IPAD MINI 5 2019 64gb gray. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. June 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2018 Τι εννοείτε με την απαίτηση προσοχής; Αν σηκώσεις την συσκευή και δεν κοιτάς δεν ξεκλειδώνει Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomkar5800 Δημ. June 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2018 Τι εννοείτε με την απαίτηση προσοχής; Ειδική επιπλέον ρύθμιση. Για να αποφυγεις κακόβουλο ξεκλείδωμα. Πχ ενω κοιμασαι. Απλά όταν έχεις αυτή την ρύθμιση δυσκολευει το ξεκλείδωμα με κάποια σκουρα γυαλιά ηλίου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. June 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2018 Ειδική επιπλέον ρύθμιση. Για να αποφυγεις κακόβουλο ξεκλείδωμα. Πχ ενω κοιμασαι. Απλά όταν έχεις αυτή την ρύθμιση δυσκολευει το ξεκλείδωμα με κάποια σκουρα γυαλιά ηλίου. Έτσι ναι για μεγαλύτερη ασφάλεια Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. June 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2018 Παιδιά με την 11,4 έχω πάθει πλάκα με την μπαταρία είναι τώρα στο 21 % είναι αναμονή 39.25 ώρες και λέει χρήση 7 ώρες Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. June 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2018 Παιδιά με την 11,4 έχω πάθει πλάκα με την μπαταρία είναι τώρα στο 21 % είναι αναμονή 39.25 ώρες και λέει χρήση 7 ώρες Κι εγώ βλέπω πολύ καλύτερη αυτονομία με την 11.4!! Αυτη την στιγμή είμαι με 35 ώρες περίπου αναμονή και 8 ώρες & 40 λεπτά χρήση με υπόλοιπο μπαταρίας 24% !!!! Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. June 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2018 Παιδιά με την 11,4 έχω πάθει πλάκα με την μπαταρία είναι τώρα στο 21 % είναι αναμονή 39.25 ώρες και λέει χρήση 7 ώρες update 8 ώρες χρήση και 40.30 ώρες αναμονή υπολήπτονται 10 % ένταξη το παράκαναν χαχαχαχα Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakou Δημ. June 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2018 Πολύ καλή αυτονομία μπορώ να επιβεβαιώσω. Πιο smooth αν και ακόμα έχω κατι σπασίματακια ιδιαίτερα όταν ενημερωνονται εφαρμογές στο background Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. June 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2018 Κι εγώ βλέπω πολύ καλύτερη αυτονομία με την 11.4!! Αυτη την στιγμή είμαι με 35 ώρες περίπου αναμονή και 8 ώρες & 40 λεπτά χρήση με υπόλοιπο μπαταρίας 24% !!!! Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Πως καταφέρεται 8 ώρες χρήση; Εγώ πάνω από 6 δεν μπορώ με τίποτα Και σε αλλά iPhone που είχα άκουγα τέτοια νούμερα και ποτε δεν τα έπιανα Μόνο θυμάμαι στο iPhone 7 με την 10.0.2 έφτανα τις 7 ώρες αλλά είχε ψιλό κολλήματα και το iOS 10 στα πρώτα του βήματα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. June 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2018 Και γω στις 6 με βία 7 ώρες είμαι. Με συνδεδεμένο Apple Watch βέβαια. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. June 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2018 Και γω στις 6 με βία 7 ώρες είμαι. Με συνδεδεμένο Apple Watch βέβαια. Sent from my iPhone using Tapatalk Εγώ WiFi και 4g μόνιμα ανοιχτά Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. June 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2018 Εγώ WiFi και 4g μόνιμα ανοιχτά Πάντα ανοιχτά! Οκ, το βράδυ το βάζω σε airplane mode γιατί δεν το χρειάζομαι ανοιχτό , αλλά όλη την υπόλοιπη μέρα δεν κλείνω τίποτα. Και υπηρεσίες τοποθεσίας ανοιχτές. Δεν βρίσκω λόγο να τα έχω κλειστά... Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ribopaido Δημ. June 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2018 (edited) 56% ακόμα μετα απο 1 μερα. καλα παει Edited June 9, 2018 by Ribopaido Παράθεση I am a man who walks alone.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkbhd Δημ. June 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2018 Παιδιά να ρωτήσω Έχετε προστασία οθόνης στο κινητό ; Γυαλί δηλαδή .... Γιατί έβγαλα τη δικιά μου και το κινητό είναι πολύ πιο καθαρό στα χρώματα στην ανάλυση ..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. June 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2018 Παιδιά να ρωτήσω Έχετε προστασία οθόνης στο κινητό ; Γυαλί δηλαδή .... Γιατί έβγαλα τη δικιά μου και το κινητό είναι πολύ πιο καθαρό στα χρώματα στην ανάλυση ..... Σίγουρα μια μικρή αλλαγή ανάλογα τι προστασία είχες θα την δεις Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakou Δημ. June 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2018 Μια περίεργη συμπεριφορά παρατηρώ στη 11.4 στο iMessage δεν ξέρω αν υπήρχε και πριν. Επαφές στις οποίες έχω βάλει φωτογραφια, η φώτο μια εμφανίζεται και μια όχι. Επίσης ξέρει κανείς τρόπο να γίνουν sync οι φωτο προφίλ από κοινωνικά δίκτυα με τις επαφές του ios? Κάτι διάβασα ότι η Apple έκοψε αυτή τη δυνατότητα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evelinalex Δημ. June 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2018 Κ εγώ είδα μεγαλύτερη διάρκεια στην μπαταρία μετά την 11.4 :D Παράθεση IPhone pro max /note 10 plus ,ipad pro 11 & MacBook pro :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_G Δημ. June 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2018 Καλησπερα παιδια. Κλεψανε (?) μιας φιλης το iphone x. Προσπαθησα να μπω να το εντοπισουμε μεσω icloud αλλα εκτος του κωδικου apple id ζηταει και τον εξαψηφιο (δεν ειναι trust καμια συσκευη της) τον οποιο στελνει στο χαμενο τηλεφωνο. Ουτε εχει καποιο recovery key για να παω μεσω αυτου. Υπαρχει τροπος να το βρουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts