Jump to content

iPhone X

energetic
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Προχωρα την διαδικασία με το Touch ID και μετά θα χρησιμοποιεί το Face ID...

Τελικα ετσι ηταν. Ευχαριστω :)

Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1

iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1

iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1

iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1

Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1

Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11)

παιδιά έχω την spigen air cusion η κάπως ετσι λεγεται. αλλά κιτρίνισε......

γιατί έτσι? μαλακιά θήκη ειναι δεν κανει γρατσουνιες στο ατσάλι (ποτέ πλαστική-σκληρή θήκη στο iphone x)

παιδιά έχω την spigen air cusion η κάπως ετσι λεγεται. αλλά κιτρίνισε......

γιατί έτσι? μαλακιά θήκη ειναι δεν κανει γρατσουνιες στο ατσάλι (ποτέ πλαστική-σκληρή θήκη στο iphone x)

Πάρε αυτή και θα με θυμηθείς (ελπίζω για καλο :) )

Διαφανη σε μαύρη απόχρωση,έχει και παραλλαγές.

Γραπώνει άψογα στο χέρι.

https://www.amazon.co.uk/ESR-Transparent-Slim-Fit-Anti-Scratch-Absorption-Clear/dp/B074319TRV/ref=sr_1_fkmr1_1?ie=UTF8&qid=1521559201&sr=8-1-fkmr1&keywords=ESR%2BSlim%2BClear%2BSoft%2BFlexible%2BTPU%2BCover%2Bfor%2BApple%2B5.8%22%2BiPhone%2BX&th=1

Σαν την ασφάλεια που προσφέρει το pin νομίζω δεν υπάρχει κάτι καλύτερο

Εξαρτάται τι βάζεις για pin. Αν είναι τα γενέθλιά σου π.χ. καλύτερα να το άφηνες χωρίς pin. Με touch/face ID δεν μπορείς να βάλεις κάτι προβλέψιμο, θα γίνει σοβαρό authentication έτσι και αλλιώς.

Τώρα αν έχεις βάλει arbirary length passphrase με καμιά 15αριά+ αλφαριθμητικά και έχεις κόψει touch/face ID, πάσο, είσαι καλύτερα.

Εξαρτάται τι βάζεις για pin. Αν είναι τα γενέθλιά σου π.χ. καλύτερα να το άφηνες χωρίς pin. Με touch/face ID δεν μπορείς να βάλεις κάτι προβλέψιμο, θα γίνει σοβαρό authentication έτσι και αλλιώς.

Τώρα αν έχεις βάλει arbirary length passphrase με καμιά 15αριά+ αλφαριθμητικά και έχεις κόψει touch/face ID, πάσο, είσαι καλύτερα.

Ένα 4ψηφιο βάζω κάτι άσχετο όχι να έχει σχέση με γενέθλια και πινακίδα και λοιπά

Για να έχει κανείς πρόσβαση εκεί πρέπει πρώτα να ξέρει το κωδικό της συσκευής μου

Μετά πρέπει να ξέρει και τον κωδικό της εφαρμογής

Ενώ εσένα στον ύπνο σου πχ ακουμπάει το δάχτυλο και έχει πρόσβαση μέχρι και την τελευταία πληροφορία στην συσκευή σου

Μιλάμε βέβαια έτσι κι αλλιώς για ακραία πράγματα που δεν συμβαίνουν συχνά αλλά εγώ έτσι το βλέπω

Άσε που στην δουλειά όλη μέρα με λάδια με σκόνες με γυαλιά με λάσπες με κάρβουνα δεν με βολεύει κανένας από τους τρόπους αυτούς μόνο το pin

Nokia 8800 Scirocco

Ένα 4ψηφιο βάζω κάτι άσχετο όχι να έχει σχέση με γενέθλια και πινακίδα και λοιπά

Για να έχει κανείς πρόσβαση εκεί πρέπει πρώτα να ξέρει το κωδικό της συσκευής μου

Μετά πρέπει να ξέρει και τον κωδικό της εφαρμογής

Ενώ εσένα στον ύπνο σου πχ ακουμπάει το δάχτυλο και έχει πρόσβαση μέχρι και την τελευταία πληροφορία στην συσκευή σου

Μιλάμε βέβαια έτσι κι αλλιώς για ακραία πράγματα που δεν συμβαίνουν συχνά αλλά εγώ έτσι το βλέπω

Άσε που στην δουλειά όλη μέρα με λάδια με σκόνες με γυαλιά με λάσπες με κάρβουνα δεν με βολεύει κανένας από τους τρόπους αυτούς μόνο το pin

Προφανώς δεν γνωρίζεις την ρύθμιση "απαίτηση προσοχης" με βάση την οποία το κινητό πολύ απλά δεν ξεκλειδώνει οταν καταλαβαινει οως δεν το κοιτας. Πόσο μάλλον όταν κοιμασαι

Προφανώς δεν γνωρίζεις την ρύθμιση "απαίτηση προσοχης" με βάση την οποία το κινητό πολύ απλά δεν ξεκλειδώνει οταν καταλαβαινει οως δεν το κοιτας. Πόσο μάλλον όταν κοιμασαι

Την γνωρίζω αλλά δεν την έχουν όλοι. Δεν βολεύει πάντα να το δουλεύεις έτσι

Nokia 8800 Scirocco

Τι εννοείτε με την απαίτηση προσοχής;

Iphone SE 32gb space grey,HUAWEI P SMART Z,iPad Pro 12,9 2017 64 GB,CAT S60 with FLIR,IPAD MINI 5 2019 64gb gray.

Αν σηκώσεις την συσκευή και δεν κοιτάς δεν ξεκλειδώνει

Nokia 8800 Scirocco

Ειδική επιπλέον ρύθμιση. Για να αποφυγεις κακόβουλο ξεκλείδωμα. Πχ ενω κοιμασαι.

Απλά όταν έχεις αυτή την ρύθμιση δυσκολευει το ξεκλείδωμα με κάποια σκουρα γυαλιά ηλίου.

Ειδική επιπλέον ρύθμιση. Για να αποφυγεις κακόβουλο ξεκλείδωμα. Πχ ενω κοιμασαι.

Απλά όταν έχεις αυτή την ρύθμιση δυσκολευει το ξεκλείδωμα με κάποια σκουρα γυαλιά ηλίου.

Έτσι ναι για μεγαλύτερη ασφάλεια

Nokia 8800 Scirocco

Παιδιά με την 11,4 έχω πάθει πλάκα με την μπαταρία είναι τώρα στο 21 % είναι αναμονή 39.25 ώρες και λέει χρήση 7 ώρες
«Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ»

Παιδιά με την 11,4 έχω πάθει πλάκα με την μπαταρία είναι τώρα στο 21 % είναι αναμονή 39.25 ώρες και λέει χρήση 7 ώρες

Κι εγώ βλέπω πολύ καλύτερη αυτονομία με την 11.4!!

Αυτη την στιγμή είμαι με 35 ώρες περίπου αναμονή και 8 ώρες & 40 λεπτά χρήση με υπόλοιπο μπαταρίας 24% !!!!

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

update 8 ώρες χρήση και

40.30 ώρες αναμονή υπολήπτονται 10 % ένταξη το παράκαναν χαχαχαχα

«Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ»

Πολύ καλή αυτονομία μπορώ να επιβεβαιώσω. Πιο smooth αν και ακόμα έχω κατι σπασίματακια ιδιαίτερα όταν ενημερωνονται εφαρμογές στο background

Κι εγώ βλέπω πολύ καλύτερη αυτονομία με την 11.4!!

Αυτη την στιγμή είμαι με 35 ώρες περίπου αναμονή και 8 ώρες & 40 λεπτά χρήση με υπόλοιπο μπαταρίας 24% !!!!

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Πως καταφέρεται 8 ώρες χρήση;

Εγώ πάνω από 6 δεν μπορώ με τίποτα

Και σε αλλά iPhone που είχα άκουγα τέτοια νούμερα και ποτε δεν τα έπιανα

Μόνο θυμάμαι στο iPhone 7 με την 10.0.2 έφτανα τις 7 ώρες αλλά είχε ψιλό κολλήματα και το iOS 10 στα πρώτα του βήματα

Nokia 8800 Scirocco

Και γω στις 6 με βία 7 ώρες είμαι. Με συνδεδεμένο Apple Watch βέβαια.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Εγώ WiFi και 4g μόνιμα ανοιχτά

Nokia 8800 Scirocco

Εγώ WiFi και 4g μόνιμα ανοιχτά

Πάντα ανοιχτά! Οκ, το βράδυ το βάζω σε airplane mode γιατί δεν το χρειάζομαι ανοιχτό , αλλά όλη την υπόλοιπη μέρα δεν κλείνω τίποτα. Και υπηρεσίες τοποθεσίας ανοιχτές. Δεν βρίσκω λόγο να τα έχω κλειστά...

:D

Παιδιά να ρωτήσω

Έχετε προστασία οθόνης στο κινητό ; Γυαλί δηλαδή ....

Γιατί έβγαλα τη δικιά μου και το κινητό είναι πολύ πιο καθαρό στα χρώματα στην ανάλυση .....

Παιδιά να ρωτήσω

Έχετε προστασία οθόνης στο κινητό ; Γυαλί δηλαδή ....

Γιατί έβγαλα τη δικιά μου και το κινητό είναι πολύ πιο καθαρό στα χρώματα στην ανάλυση .....

Σίγουρα μια μικρή αλλαγή ανάλογα τι προστασία είχες θα την δεις

Nokia 8800 Scirocco

Μια περίεργη συμπεριφορά παρατηρώ στη 11.4 στο iMessage δεν ξέρω αν υπήρχε και πριν. Επαφές στις οποίες έχω βάλει φωτογραφια, η φώτο μια εμφανίζεται και μια όχι.

Επίσης ξέρει κανείς τρόπο να γίνουν sync οι φωτο προφίλ από κοινωνικά δίκτυα με τις επαφές του ios? Κάτι διάβασα ότι η Apple έκοψε αυτή τη δυνατότητα

Κ εγώ είδα μεγαλύτερη διάρκεια στην μπαταρία μετά την 11.4 :D
IPhone pro max /note 10 plus ,ipad pro 11 & MacBook pro :love:

Καλησπερα παιδια.

Κλεψανε (?) μιας φιλης το iphone x.

Προσπαθησα να μπω να το εντοπισουμε μεσω icloud αλλα εκτος του κωδικου apple id ζηταει και τον εξαψηφιο (δεν ειναι trust καμια συσκευη της) τον οποιο στελνει στο χαμενο τηλεφωνο. Ουτε εχει καποιο recovery key για να παω μεσω αυτου.

Υπαρχει τροπος να το βρουμε?

• The title was changed to iPhone X
  • The topic was unpinned