dgeorge4 Δημ. July 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2018 Όχι δεν αξίζει καθώς υπάρχουν άνθρωποι που το πήραν λίγο πάνω από τα 900€(νόμιμα και καινούριο), πριν γίνουν αλλαγές στις νομοθεσίες περί ΦΠΑ και τιμολογίων και τώρα όλα έχουν πάρει την ανιούσα. 1058 δε θα έδινα. Θα μου πεις και στα επόμενα έτσι σταθερά ψηλά θα είναι οι τιμές, ε δώσε τα για το επόμενο τότε λέω εγώ, αν είχε 900 ναι να το έπαιρνες Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. July 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2018 Όχι δεν αξίζει καθώς υπάρχουν άνθρωποι που το πήραν λίγο πάνω από τα 900€(νόμιμα και καινούριο), πριν γίνουν αλλαγές στις νομοθεσίες περί ΦΠΑ και τιμολογίων και τώρα όλα έχουν πάρει την ανιούσα. 1058 δε θα έδινα. Θα μου πεις και στα επόμενα έτσι σταθερά ψηλά θα είναι οι τιμές, ε δώσε τα για το επόμενο τότε λέω εγώ, αν είχε 900 ναι να το έπαιρνες Sent from my iPhone using Tapatalk Δεν έχει τελειωμό αυτό το σκεπτικό Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. July 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2018 Δεν έχει τελειωμό αυτό το σκεπτικό Πρέπει να εφευρίσκεις κάποιους λόγους για να μη πάρεις κάτι που σαρέσει όποτε το βλέπεις. Εγώ βρήκα αυτόν τώρα :) Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. July 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2018 Καλησπέρα παιδιά μερικές φορές όταν μπαίνω σε κλειστό χώρο και πέφτει το σήμα τελείως , μετά όταν βγαίνω έξω δεν επανέρχεται παρά μόνο αν κάνω restart το κινητό . Έχετε ιδέα τι μπορεί να είναι ; ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μετά από επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων από το pc είδα πάλι την μπαταρία και εκεί που έλεγε μέγιστη χωρητικότητα 99% τώρα γράφει 100% χά χα χα Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. July 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2018 Αξίζει να προχωρήσω σε αγορά ή καλύτερα να περιμένω τα νέα μοντέλα που θα εμφανιστούν τον Σεπτέμβριο; Δεν θα ειναι ομως χαζο να δωσεις ενα σωρο χρηματα και σε 2 μηνες να βγει κατι διαφορετικο πχ fast charge usb C αλλα χρωματα ισως αλλες χωριτικοτητες και αλλα στο καινουργιο μοντελο και να πεις στο τελος τι χαζος που δεν περιμενες 2 μηνες?Εγω στην θεση σου θα περιμενα. Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. July 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2018 Δεν θα ειναι ομως χαζο να δωσεις ενα σωρο χρηματα και σε 2 μηνες να βγει κατι διαφορετικο πχ fast charge usb C αλλα χρωματα ισως αλλες χωριτικοτητες και αλλα στο καινουργιο μοντελο και να πεις στο τελος τι χαζος που δεν περιμενες 2 μηνες?Εγω στην θεση σου θα περιμενα. Ίσως δεν αλλάξει και τίποτα από αυτά Ίσως και οι τιμές ανέβουν ακόμα παραπάνω Ίσως αργήσουν οι συσκευές να έρθουν Ελλάδα Γενικότερα αν θέλει ο φίλος το παίρνει τώρα και σε 6 μήνες μπορεί να το δώσει και να πάρει κάτι άλλο αν κάποιο από τα καινούργια μοντέλα του αρέσει περισσότερο Ένα 4μηνο χαλαρά θελουμε ακόμα για να φτάσουν οι πρώτες συσκευές στα ελληνικά ράφια Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. July 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2018 Ίσως δεν αλλάξει και τίποτα από αυτά Ίσως και οι τιμές ανέβουν ακόμα παραπάνω Ίσως αργήσουν οι συσκευές να έρθουν Ελλάδα Γενικότερα αν θέλει ο φίλος το παίρνει τώρα και σε 6 μήνες μπορεί να το δώσει και να πάρει κάτι άλλο αν κάποιο από τα καινούργια μοντέλα του αρέσει περισσότερο Ένα 4μηνο χαλαρά θελουμε ακόμα για να φτάσουν οι πρώτες συσκευές στα ελληνικά ράφια Οκτωβριο ειναι εδω οι συσκευες. Εχουμε μεσα Ιουλιου. Σε 3 μηνες ερχονται τα καινουργια. Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. July 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2018 Οκτωβριο ειναι εδω οι συσκευες. Εχουμε μεσα Ιουλιου. Σε 3 μηνες ερχονται τα καινουργια. Το iPhone X πέρυσι ποτε ήρθε για θυμίσου Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. July 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2018 Γιατί ήρθε τότε για θυμήσου. Πλέον έχει ομαλοποιηθει η διαδικασία παραγωγής και δεν υπάρχει λόγος καθυστέρησης. Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. July 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2018 Το iPhone X πέρυσι ποτε ήρθε ........ 3 Νοεμβρίου Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. July 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2018 3 Νοεμβρίου Λάθος κανείς Δεν υπήρχαν συσκευές μέχρι τα Χριστούγεννα περίπου Σταδιακά άνοιξε η αγορά Το 8/8plus που είναι συσκευή η οποία δεν είχε μεγαλες αλλαγές ήταν πιο νωρίς διαθέσιμες αλλά το Χ άργησε παραπάνω Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. July 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2018 11.4.1 is out Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. July 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2018 Λάθος κανείς Δεν υπήρχαν συσκευές μέχρι τα Χριστούγεννα περίπου Σταδιακά άνοιξε η αγορά Το 8/8plus που είναι συσκευή η οποία δεν είχε μεγαλες αλλαγές ήταν πιο νωρίς διαθέσιμες αλλά το Χ άργησε παραπάνω Aυτο που θυμάμαι εγώ είναι ότι παρέλαβα στις 3/11 την δική μου και άλλες 4 για το γραφείο. Στις αρχές κυκλοφορίας πάντα υπάρχει καθυστέρηση αν δεν έχεις φροντίσει σωστά. Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chocbhed_6630 Δημ. July 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2018 επιβεβαιωνω και εγω το παραπανω φιλο. 3/11 το ειχα στα χερια μου, απο ελληνικο καταστημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. July 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2018 επιβεβαιωνω και εγω το παραπανω φιλο. 3/11 το ειχα στα χερια μου, απο ελληνικο καταστημα. Παιδιά μιλούσα για τον γενικό μέσο όρο όχι αυτούς που έτρεξαν να το πάρουν πρώτοι πρώτοι Υπήρχε μια μικρή αναμονή θυμάμαι πολύ καλά και κάποιοι φώναζαν Εδώ υπάρχουν και μηνύματα που άλλοι έλεγαν μας δουλεύουν και δήθεν κάποιοι με γνωστό σε αλυσίδες τους πήραν τις συσκευές που προορίζονταν για αυτούς και λοιπά και λοιπά Εννοείται ότι κάποιοι το πήραν πρώτοι αλλά το μεγάλο σύνολο του κόσμου καθυστέρησε λίγο Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athens_fans Δημ. July 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2018 Θα συμφωνήσω με τον Τάσο, Χριστούγεννα ομαλοποιηθηκε η κατάσταση. Παράθεση GATE 13...TILL THE END OF THE WORLD... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkbhd Δημ. July 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2018 εγώ το έκανα jailbreak και είμαι πολύ ευχαριστημένος.... κατεβάζω και torrent ταινιες οταν ειμαι πχ εξω σε μαγαζιά με wifi παω σπιτι τα στέλνω στο mac με airdrop, και μετά stream στην τηλεοραση μεσω plex..... και πολλά πολλά άλλα.(dark mode,κλπ) δεν παιζει να το αλλαξω στο καινουργιο iphone x εκτός και αν εχει κατι δραστικα διαφορετικο (οχι στα specs αλλα σε κάμερα πχ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. July 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2018 JB το 2018;! Δώσε τώρα τα pin και τους κωδικούς σου να ξεμπερδεύεις :lol: Πλάκα κάνω :p Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. July 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2018 JB το 2018;! Δώσε τώρα τα pin και τους κωδικούς σου να ξεμπερδεύεις :lol: Πλάκα κάνω :p Ναι είναι λίγο δύσκολα τα πράγματα Ήδη έχουμε τόσα γεγονότα με παραβιάσεις δεδομένων βλέπε Facebook και λοιπά ποσό μάλλον να κανείς jailbrek και root μια συσκευή στην οποία μπορεί να έχεις πολύ ευαίσθητα δεδομένα όπως κωδικούς τραπεζών και λοιπά Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fotis7_75 Δημ. July 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2018 Ακόμα υπάρχουν άνθρωποι που αγοράζουν 6/6s όποτε καταλαβαίνει κάποιος ότι το iPhone X θα το αγοράζει ο κόσμος τα επόμενα 3 χρόνια άνετα Μακαρι αλλα εδω δεν λενε οτι το iphone x θα σταματήσει να βγαίνει οταν ερθουν τα νεα iphone; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. July 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2018 Μακαρι αλλα εδω δεν λενε οτι το iphone x θα σταματήσει να βγαίνει οταν ερθουν τα νεα iphone; Σεπτέμβριο σταματάει οριστικά η παραγωγή του iPhone X και του SE... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. July 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2018 Μακαρι αλλα εδω δεν λενε οτι το iphone x θα σταματήσει να βγαίνει οταν ερθουν τα νεα iphone; Όλα αυτά θα τα δούμε τις Σεπτέμβριο Μέχρι τότε τίποτα δεν είναι σίγουρο παρά μόνο φήμες Χρόνια ακούμε φήμες αλλά πολλές φορές έπεσαν εντελώς έξω Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evelinalex Δημ. July 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2018 Κ να σταματήσει η παραγωγή,τι έγινε???:confused: Παράθεση IPhone pro max /note 10 plus ,ipad pro 11 & MacBook pro :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. July 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2018 Η 11.4.1 τι λέει στην συσκευή; Έχει καμία διαφορα με την 11.4; Δεν έχω κανένα θέμα απλά έτσι για να μην μου βγάζει την ειδοποίηση έλεγα να την περάσω Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos321 Δημ. July 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2018 Την έχω περάσει από την Παρασκευή Δεν έχω δει κάτι...όλα καλά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts