Jump to content

iPhone X

energetic
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όχι δεν αξίζει καθώς υπάρχουν άνθρωποι που το πήραν λίγο πάνω από τα 900€(νόμιμα και καινούριο), πριν γίνουν αλλαγές στις νομοθεσίες περί ΦΠΑ και τιμολογίων και τώρα όλα έχουν πάρει την ανιούσα. 1058 δε θα έδινα. Θα μου πεις και στα επόμενα έτσι σταθερά ψηλά θα είναι οι τιμές, ε δώσε τα για το επόμενο τότε λέω εγώ, αν είχε 900 ναι να το έπαιρνες

Sent from my iPhone using Tapatalk

Όχι δεν αξίζει καθώς υπάρχουν άνθρωποι που το πήραν λίγο πάνω από τα 900€(νόμιμα και καινούριο), πριν γίνουν αλλαγές στις νομοθεσίες περί ΦΠΑ και τιμολογίων και τώρα όλα έχουν πάρει την ανιούσα. 1058 δε θα έδινα. Θα μου πεις και στα επόμενα έτσι σταθερά ψηλά θα είναι οι τιμές, ε δώσε τα για το επόμενο τότε λέω εγώ, αν είχε 900 ναι να το έπαιρνες

Δεν έχει τελειωμό αυτό το σκεπτικό

Nokia 8800 Scirocco

Δεν έχει τελειωμό αυτό το σκεπτικό

Πρέπει να εφευρίσκεις κάποιους λόγους για να μη πάρεις κάτι που σαρέσει όποτε το βλέπεις. Εγώ βρήκα αυτόν τώρα :)

Καλησπέρα παιδιά μερικές φορές όταν μπαίνω σε κλειστό χώρο και πέφτει το σήμα τελείως , μετά όταν βγαίνω έξω δεν επανέρχεται παρά μόνο αν κάνω restart το κινητό . Έχετε ιδέα τι μπορεί να είναι ;

----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μετά από επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων από το pc είδα πάλι την μπαταρία και εκεί που έλεγε μέγιστη χωρητικότητα 99% τώρα γράφει 100% χά χα χα

«Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ»

Αξίζει να προχωρήσω σε αγορά ή καλύτερα να περιμένω τα νέα μοντέλα που θα εμφανιστούν τον Σεπτέμβριο;

Δεν θα ειναι ομως χαζο να δωσεις ενα σωρο χρηματα και σε 2 μηνες να βγει κατι διαφορετικο πχ fast charge usb C αλλα χρωματα ισως αλλες χωριτικοτητες και αλλα στο καινουργιο μοντελο και να πεις στο τελος τι χαζος που δεν περιμενες 2 μηνες?Εγω στην θεση σου θα περιμενα.

Δεν θα ειναι ομως χαζο να δωσεις ενα σωρο χρηματα και σε 2 μηνες να βγει κατι διαφορετικο πχ fast charge usb C αλλα χρωματα ισως αλλες χωριτικοτητες και αλλα στο καινουργιο μοντελο και να πεις στο τελος τι χαζος που δεν περιμενες 2 μηνες?Εγω στην θεση σου θα περιμενα.

Ίσως δεν αλλάξει και τίποτα από αυτά

Ίσως και οι τιμές ανέβουν ακόμα παραπάνω

Ίσως αργήσουν οι συσκευές να έρθουν Ελλάδα

Γενικότερα αν θέλει ο φίλος το παίρνει τώρα και σε 6 μήνες μπορεί να το δώσει και να πάρει κάτι άλλο αν κάποιο από τα καινούργια μοντέλα του αρέσει περισσότερο

Ένα 4μηνο χαλαρά θελουμε ακόμα για να φτάσουν οι πρώτες συσκευές στα ελληνικά ράφια

Nokia 8800 Scirocco

Ίσως δεν αλλάξει και τίποτα από αυτά

Ίσως και οι τιμές ανέβουν ακόμα παραπάνω

Ίσως αργήσουν οι συσκευές να έρθουν Ελλάδα

Γενικότερα αν θέλει ο φίλος το παίρνει τώρα και σε 6 μήνες μπορεί να το δώσει και να πάρει κάτι άλλο αν κάποιο από τα καινούργια μοντέλα του αρέσει περισσότερο

Ένα 4μηνο χαλαρά θελουμε ακόμα για να φτάσουν οι πρώτες συσκευές στα ελληνικά ράφια

Οκτωβριο ειναι εδω οι συσκευες. Εχουμε μεσα Ιουλιου. Σε 3 μηνες ερχονται τα καινουργια.

Samsung S21 Ultra

Οκτωβριο ειναι εδω οι συσκευες. Εχουμε μεσα Ιουλιου. Σε 3 μηνες ερχονται τα καινουργια.

Το iPhone X πέρυσι ποτε ήρθε για θυμίσου

Nokia 8800 Scirocco

Γιατί ήρθε τότε για θυμήσου. Πλέον έχει ομαλοποιηθει η διαδικασία παραγωγής και δεν υπάρχει λόγος καθυστέρησης.
Samsung S21 Ultra

3 Νοεμβρίου

Λάθος κανείς

Δεν υπήρχαν συσκευές μέχρι τα Χριστούγεννα περίπου

Σταδιακά άνοιξε η αγορά

Το 8/8plus που είναι συσκευή η οποία δεν είχε μεγαλες αλλαγές ήταν πιο νωρίς διαθέσιμες αλλά το Χ άργησε παραπάνω

Nokia 8800 Scirocco

Λάθος κανείς

Δεν υπήρχαν συσκευές μέχρι τα Χριστούγεννα περίπου

Σταδιακά άνοιξε η αγορά

Το 8/8plus που είναι συσκευή η οποία δεν είχε μεγαλες αλλαγές ήταν πιο νωρίς διαθέσιμες αλλά το Χ άργησε παραπάνω

Aυτο που θυμάμαι εγώ είναι ότι παρέλαβα στις 3/11 την δική μου και άλλες 4 για το γραφείο.

Στις αρχές κυκλοφορίας πάντα υπάρχει καθυστέρηση αν δεν έχεις φροντίσει σωστά.

ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]

επιβεβαιωνω και εγω το παραπανω φιλο. 3/11 το ειχα στα χερια μου, απο ελληνικο καταστημα.

επιβεβαιωνω και εγω το παραπανω φιλο. 3/11 το ειχα στα χερια μου, απο ελληνικο καταστημα.

Παιδιά μιλούσα για τον γενικό μέσο όρο όχι αυτούς που έτρεξαν να το πάρουν πρώτοι πρώτοι

Υπήρχε μια μικρή αναμονή θυμάμαι πολύ καλά και κάποιοι φώναζαν

Εδώ υπάρχουν και μηνύματα που άλλοι έλεγαν μας δουλεύουν και δήθεν κάποιοι με γνωστό σε αλυσίδες τους πήραν τις συσκευές που προορίζονταν για αυτούς και λοιπά και λοιπά

Εννοείται ότι κάποιοι το πήραν πρώτοι αλλά το μεγάλο σύνολο του κόσμου καθυστέρησε λίγο

Nokia 8800 Scirocco

εγώ το έκανα jailbreak και είμαι πολύ ευχαριστημένος.... κατεβάζω και torrent ταινιες οταν ειμαι πχ εξω σε μαγαζιά με wifi παω σπιτι τα στέλνω στο mac με airdrop, και μετά stream στην τηλεοραση μεσω plex..... και πολλά πολλά άλλα.(dark mode,κλπ)

δεν παιζει να το αλλαξω στο καινουργιο iphone x εκτός και αν εχει κατι δραστικα διαφορετικο (οχι στα specs αλλα σε κάμερα πχ)

JB το 2018;!

Δώσε τώρα τα pin και τους κωδικούς σου να ξεμπερδεύεις :lol:

Πλάκα κάνω :p

Ναι είναι λίγο δύσκολα τα πράγματα

Ήδη έχουμε τόσα γεγονότα με παραβιάσεις δεδομένων βλέπε Facebook και λοιπά ποσό μάλλον να κανείς jailbrek και root μια συσκευή στην οποία μπορεί να έχεις πολύ ευαίσθητα δεδομένα όπως κωδικούς τραπεζών και λοιπά

Nokia 8800 Scirocco

• 2 weeks later...
Ακόμα υπάρχουν άνθρωποι που αγοράζουν 6/6s όποτε καταλαβαίνει κάποιος ότι το iPhone X θα το αγοράζει ο κόσμος τα επόμενα 3 χρόνια άνετα

Μακαρι αλλα εδω δεν λενε οτι το iphone x θα σταματήσει να βγαίνει οταν ερθουν τα νεα iphone;

Μακαρι αλλα εδω δεν λενε οτι το iphone x θα σταματήσει να βγαίνει οταν ερθουν τα νεα iphone;

Σεπτέμβριο σταματάει οριστικά η παραγωγή του iPhone X και του SE...

Όλα αυτά θα τα δούμε τις Σεπτέμβριο

Μέχρι τότε τίποτα δεν είναι σίγουρο παρά μόνο φήμες

Χρόνια ακούμε φήμες αλλά πολλές φορές έπεσαν εντελώς έξω

Nokia 8800 Scirocco

Η 11.4.1 τι λέει στην συσκευή;

Έχει καμία διαφορα με την 11.4;

Δεν έχω κανένα θέμα απλά έτσι για να μην μου βγάζει την ειδοποίηση έλεγα να την περάσω

Nokia 8800 Scirocco

• The title was changed to iPhone X
  • The topic was unpinned