evelinalex Δημ. May 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2018 (edited) Εννοώ εκεί που λέει "ανανέωση εφαρμογών στο υπόβαθρο " Ήταν όλες κ άφησα κάνα 4αρι!! Βέβαια δεν έχω κ πολλές εφαρμογές γενικά!! Εχτές το βράδυ για κάποιο λόγο έμεινε η οθόνη ανοιχτή!!!! Πρώτη φορά που έγινε αυτό σε κινητό!!! Κάποιο κόλλημα μάλλον!! Edited May 12, 2018 by evelinalex Παράθεση IPhone pro max /note 10 plus ,ipad pro 11 & MacBook pro :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. May 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2018 Εννοώ εκεί που λέει "ανανέωση εφαρμογών στο υπόβαθρο " Ήταν όλες κ άφησα κάνα 4αρι!! Βέβαια δεν έχω κ πολλές εφαρμογές γενικά!! Εχτές το βράδυ για κάποιο λόγο έμεινε η οθόνη ανοιχτή!!!! Πρώτη φορά που έγινε αυτό σε κινητό!!! Κάποιο κόλλημα μάλλον!! Οποίες χρειάζεσαι μπορείς να αφήσεις Αφού τις έχεις επιλέξει αυτές ανανεώνουν στο παρασκήνιο από μόνες το υλικό έτσι ώστε όταν εσυ ανοίξεις την εφαρμογή να βρεις το τελευταίο πιο πρόσφατο υλικό μπροστά σου χωρίς να περιμένεις να γίνει ανανέωση με την οποία μικρή καθυστέρηση Εγώ αυτό δεν το χρησιμοποιώ. Καταναλώνει επίσης δεδομένα και μπαταρία αφού ανανεώνει χωρίς να θέλεις Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. May 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2018 Μάλιστα δεν το ήξερα αυτό για την wind Στο 3g καλύτερα να το βάλεις Πάντως κάτι έχει σχέση με αυτά που προανέφερα στο ότι δεν έχεις καλή αυτονομία Καλυτερα 4G να το βαλει.Γιατι το 3G παιζει απο 2100 μονο.Το 4G της ειναι στην 800.Μικροτερη καταναλωση θα εχει. Για iPhone αν εχεις κοσμοτε,wifi calling για να γλυτωνεις μπαταρια. Αλλιως για Vodafone/Wind 3G ή 4G αρκει να εχεις καλο σημα. Οσο για καταναλωση μπαταριας απο το δικτυο,με κοσμοτε εχουν οι περισσοτεροι 4G ανοιχτο και λογω ρυθμισεων στις κυψελες εχουν μεγαλυτερη καταναλωση σε αναμονη. Wind οπου εχει το νεο δικτυο ειναι καλα,στο παλιο δικτυο το κινητο γινεται ψησταρια. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. May 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2018 Καλυτερα 4G να το βαλει.Γιατι το 3G παιζει απο 2100 μονο.Το 4G της ειναι στην 800.Μικροτερη καταναλωση θα εχει. Για iPhone αν εχεις κοσμοτε,wifi calling για να γλυτωνεις μπαταρια. Αλλιως για Vodafone/Wind 3G ή 4G αρκει να εχεις καλο σημα. Οσο για καταναλωση μπαταριας απο το δικτυο,με κοσμοτε εχουν οι περισσοτεροι 4G ανοιχτο και λογω ρυθμισεων στις κυψελες εχουν μεγαλυτερη καταναλωση σε αναμονη. Wind οπου εχει το νεο δικτυο ειναι καλα,στο παλιο δικτυο το κινητο γινεται ψησταρια. Ανάλογα την περιοχή Άλλου είναι καλύτερα με 3g και άλλου με 4g Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grsaint13 Δημ. May 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2018 Πάντως, ως προς το WiFi calling, κάποιες φορές έχει τύχει να μη δεχθώ την κλήση καθώς μου ήρθε καπάκι sms ειδοποίησης! Παράξενο... Παράθεση grsaint13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy1986 Δημ. May 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2018 Η εφαρμογή για τις ταινίες με μια ρύθμιση μέσα από το μενού της συνεχίζει να παίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. May 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2018 Πάντως, ως προς το WiFi calling, κάποιες φορές έχει τύχει να μη δεχθώ την κλήση καθώς μου ήρθε καπάκι sms ειδοποίησης! Παράξενο... Ενώ όταν έχεις κανονικά σήμα δεν σου έχει τύχει ποτέ αυτό;; Χαχα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grsaint13 Δημ. May 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2018 Ενώ όταν έχεις κανονικά σήμα δεν σου έχει τύχει ποτέ αυτό;; Χαχα Φυσικά, αλλά εδώ μιλάμε για περίπτωση που υποτίθεται ότι έχεις φουλ σήμα. Παράθεση grsaint13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. May 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2018 Φυσικά, αλλά εδώ μιλάμε για περίπτωση που υποτίθεται ότι έχεις φουλ σήμα. Αυτό σου λέω δεν σου έχει τύχει με σήμα κινητής full να χάσεις κλήση; Συμβαίνουν αυτά ποσό μάλλον σε WiFi calling που δεν έχει πολύ καιρό που το χρησιμοποιούμε Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ribopaido Δημ. May 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2018 (edited) Σήμερα έφαγα το γνωστό σκάλωμα του 11.3 με το facetime.. πραγματικα κατραμι η οθονη και θελει hard reset μετα. Του κανα και 2 restart , οποτε αφηνω στην ακρη το FT για τώρα. Ελπιζω να βγει η 11.4 σύντομα Edited May 14, 2018 by Ribopaido Παράθεση I am a man who walks alone.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evelinalex Δημ. May 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2018 (edited) Ας γράψω την εμπειρία μου μετά από μερικές μέρες χρήσης του χ σαν κύρια συσκευή :) Προερχόμενη από 8 plus!!! Το μέγεθος είναι πιο βολικό κ πιο εύχρηστο!! Η οθόνη ναι μεν είναι πιο μικρή αλλά συνηθίζεται -ανυπομονώ όμως για το χplus:p Κανένα παράπονο από το Face id ισα ίσα που βολεύει γιατί ξεκλειδώνει με όποιο χέρι κ εάν το πιάσω!! Τα gestures φοβερά!!!!Δεν μου έλειψε καθόλου το home button!! Τώρα καταλαβαίνω γιατί χρειάζεται το swipe up όταν ξεκλειδώνει η κλειδαρια για να μπεις στο menu!!!!! Μπαταρία χειρότερη από το 8plus :( Επίσης κάτι που μου άρεσε είναι ότι όταν έχω ένα μνμ mail kτλ,μόνο όταν ξεκλειδώσει η κλειδαρια στο εμφανίζει στην lock screen!!!! Αλλιώς το δείχνει σαν γνωστοποίηση!!!! Γενικά δεν έχω παράπονο κ μου φάνηκε ομαλή η μετάβαση!!!! Edited May 15, 2018 by evelinalex Παράθεση IPhone pro max /note 10 plus ,ipad pro 11 & MacBook pro :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. May 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2018 Ας γράψω την εμπειρία μου μετά από μερικές μέρες χρήσης του χ σαν κύρια συσκευή :) Προερχόμενη από 8 plus!!! Το μέγεθος είναι πιο βολικό κ πιο εύχρηστο!! Η οθόνη ναι μεν είναι πιο μικρή αλλά συνηθίζεται -ανυπομονώ όμως για το χplus:p Κανένα παράπονο από το Face id ισα ίσα που βολεύει γιατί ξεκλειδώνει με όποιο χέρι κ εάν το πιάσω!! Τα gestures φοβερά!!!!Δεν μου έλειψε καθόλου το home button!! Τώρα κατεβαίνω γιατί χρειάζεται το swipe up όταν ξεκλειδώνει η κλειδαρια για να μπεις στο menu!!!!! Μπαταρία χειρότερη από το 8plus :( Επίσης κάτι που μου άρεσε είναι ότι όταν έχω ένα μνμ mail kτλ,μόνο όταν ξεκλειδώσει η κλειδαρια στο εμφανίζει στην lock screen!!!! Αλλιώς το δείχνει σαν γνωστοποίηση!!!! Γενικά δεν έχω παράπονο κ μου φάνηκε ομαλή η μετάβαση!!!! Θα έγραφα και γω λίγο αργότερα τις εντυπώσεις μου μιας και έρχομαι και γω από 8plus. Άψογο σε όλα του το κινητό , παράπονο δεν έχω από την οθόνη μιας και τα μεγάλα κινητά τελικά δεν με βολεύουν και ας είμαι 1.90 σε ύψος!! Το Face ID όντως είναι τέλειο και με κάποια software updates γίνει και καλύτερο. Νομίζω ότι από θέμα hardware είναι τοπ σε αυτό το θέμα. Η μπαταρία να πω την αλήθεια , δεν με χαλάει. Αν και ακόμα είμαι στην 3ή φόρτιση και δεν μπορώ να κρίνω. Το μόνο που θα ήθελα είναι το ποσοστό μπαταρίας. Τόσα χρόνια κάναμε να το δούμε στο iOS , μας το έβγαλε σε αυτό το μοντέλο η apple!!!! Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scarface883 Δημ. May 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2018 Το μόνο που θα ήθελα είναι το ποσοστό μπαταρίας. Τόσα χρόνια κάναμε να το δούμε στο iOS , μας το έβγαλε σε αυτό το μοντέλο η apple!!!! Sent from my iPhone using Tapatalk Μπορείς να δεις το ποσοστό μπαταρίας, σύροντας κάτω το control center Παράθεση Γιώργος Keep on riding... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evelinalex Δημ. May 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2018 Ναι κ εγώ θα ήθελα να φαίνεται το ποσοστό!!! Μπορεί να το ξανά βάλουν όμως :) Παράθεση IPhone pro max /note 10 plus ,ipad pro 11 & MacBook pro :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evelinalex Δημ. May 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2018 Έχω έναν ασύρματο φορτιστή της Samsung ο οποίος είναι της σειράς fast charge!! Ο φορτιστής που πάει στην πρίζα είναι της Samsung αλλά γράφει 5v /2 A!!τα μπριζακια της Apple είναι 1A!! Μου το φορτίζει με fast charge???. Να σημειωθεί ότι δεν είναι το μπριζακι της Samsung που γράφει fast charge αλλά το απλό!! Απλά είναι πιο δυνατός από τα αντίστοιχα της Apple! Παράθεση IPhone pro max /note 10 plus ,ipad pro 11 & MacBook pro :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. May 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2018 Από περιέργεια και μόνο , πόσες ώρες χρήσης και αναμονής έχετε με το κινητό; Ξέρω ότι όλα είναι σχετικά , απλά θέλω να δω πάνω κάτω πως πάει η συσκευή. Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evelinalex Δημ. May 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2018 Από περιέργεια και μόνο , πόσες ώρες χρήσης και αναμονής έχετε με το κινητό; Ξέρω ότι όλα είναι σχετικά , απλά θέλω να δω πάνω κάτω πως πάει η συσκευή. Sent from my iPad using Tapatalk 5ωρες κ 38 λεπτά χρήση 21 ώρες κ 18 λεπτά αναμονή Με 30% υπόλοιπο μπαταρίας!!! Παράθεση IPhone pro max /note 10 plus ,ipad pro 11 & MacBook pro :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. May 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2018 5ωρες κ 38 λεπτά χρήση 21 ώρες κ 18 λεπτά αναμονή Με 30% υπόλοιπο μπαταρίας!!! Περίπου στα ίδια κι εγώ. 6 ώρες και 20 λεπτά χρήσης με 33 ώρες αναμονή και υπόλοιπο μπαταρίας 33%. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atari4 Δημ. May 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2018 Κανένα παράπονο από το Face id ισα ίσα που βολεύει γιατί ξεκλειδώνει με όποιο χέρι κ εάν το πιάσω!! Προφανως δεν ηξερες πως μπορεις να βαλεις δακτυλα και των 2 χεριων για ξεκλειδωμα με τα 2 χερια και με το 8 plus που ειχες. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση You'll never walk alone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. May 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2018 Πάνω κάτω και γω εκεί είμαι. Βέβαια έχω κάνει μόνο 3 φορτίσεις , οπότε σαφή συμπεράσματα δεν μπορώ να βγάλω. Θα περιμένω λίγο παραπάνω. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evelinalex Δημ. May 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2018 Προφανως δεν ηξερες πως μπορεις να βαλεις δακτυλα και των 2 χεριων για ξεκλειδωμα με τα 2 χερια και με το 8 plus που ειχες. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Ωωωωωωω όσο ζούμε μαθαίνουμε :D:D:p Έιχα βάλει -όντας δεξιοχειρ -τα δύο πρώτα δακτυλακια του δεξιου χεριού!! Τώρα εάν είχα κάνει αυτό που λες ίσως λόγω μεγέθους να ήταν δυακολο κ επιφοβο να πέσει!!! Παράθεση IPhone pro max /note 10 plus ,ipad pro 11 & MacBook pro :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atari4 Δημ. May 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2018 Τώρα εάν είχα κάνει αυτό που λες ίσως λόγω μεγέθους να ήταν δυακολο κ επιφοβο να πέσει!!! Ee?? Επιφοβο να πεσει αν το κρατουσες με το αριστερο χερι;; λολ Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση You'll never walk alone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evelinalex Δημ. May 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2018 Ee?? Επιφοβο να πεσει αν το κρατουσες με το αριστερο χερι;; λολ Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Ναι γιατί???:confused: Anyway ας μην το αναλύσουμε :) Παράθεση IPhone pro max /note 10 plus ,ipad pro 11 & MacBook pro :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. May 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2018 Να και ένα X με "Green line" effect που είδα σήμερα. Του είπα ότι δεν είναι ο μόνος και του έδειξα τα άρθρα να μη στεναχωριέται :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evelinalex Δημ. May 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2018 Ωωωωωωω :( Έτσι ξαφνικά εμφανίζεται??? Παράθεση IPhone pro max /note 10 plus ,ipad pro 11 & MacBook pro :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts