Jump to content

iPhone X

energetic
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια, ερωτηση. Αν κλεισουμε το κινητο αφου το συνδεσουμε στο φορτιστη, υπαρχει τροπος να δουμε την πορεια της φορτισης (ποσοστο κλπ)?

Επισης, ποιος είναι ο χρονος φορτισης (κατά προσεγγιση) με το μαμα φορτιστη? Ευχαριστω.

Αν πατήσεις μια φορά το power button δεν δείχνει το σήμα της μπαταρίας;

Παλιά έδειχνε

Έχω χρόνια να το φορτίσω κλειστό και δεν ξέρω τώρα με τα τελευταία iOS τι παίζει

Δεν βρίσκω όμως και κανέναν ιδιαίτερο λόγο να έχει κάποιος κλειστή την συσκευή

Μπορεί να την έχει ανοιχτή αλλά Σε Πτήση αν δεν θέλει να τον ενοχλούν

Nokia 8800 Scirocco

Αν πατήσεις μια φορά το power button δεν δείχνει το σήμα της μπαταρίας;

Παλιά έδειχνε

Έχω χρόνια να το φορτίσω κλειστό και δεν ξέρω τώρα με τα τελευταία iOS τι παίζει

Δεν βρίσκω όμως και κανέναν ιδιαίτερο λόγο να έχει κάποιος κλειστή την συσκευή

Μπορεί να την έχει ανοιχτή αλλά Σε Πτήση αν δεν θέλει να τον ενοχλούν

Όχι, δε δινει οπτικη ενδειξη με κανενα πληκτρο οντας κλειστο.

Επιπρόσθετα, θα δοκιμασω να φορτισω με τον Samsung wireless fast charger (το τελευταιο της μοντελο, που εχω στη διαθεση μου), για να δω σε ποσο χρονο θα φορτισει με αυτό τον τροπο (θεωρητικα 7,5W, απομενει να δω τον πραγματικο χρονο)....

ΥΓ Δε βλεπω κανεναν να εχει ανοιξει νημα / συζητα για το apple watch.

Μονο εγω το βρισκω, ως ένα από τα καλυτερα gadgets, που εχει δωσει η apple?

Edited by v@gelis

Όχι, δε δινει οπτικη ενδειξη με κανενα πληκτρο οντας κλειστο.

Επιπρόσθετα, θα δοκιμασω να φορτισω με τον Samsung wireless fast charger (το τελευταιο της μοντελο, που εχω στη διαθεση μου), για να δω σε ποσο χρονο θα φορτισει με αυτό τον τροπο (θεωρητικα 7,5W, απομενει να δω τον πραγματικο χρονο)....

ΥΓ Δε βλεπω κανεναν να εχει ανοιξει νημα / συζητα για το apple watch.

Μονο εγω το βρισκω, ως ένα από τα καλυτερα gadgets, που εχει δωσει η apple?

Apple watch έχει για το series 2 , για το 3, δεν έχει. Έχω το 3 και δεν το βγάζω από το χέρι μου!

:D

Apple watch έχει για το series 2 , για το 3, δεν έχει. Έχω το 3 και δεν το βγάζω από το χέρι μου!

Ε, ανοιξτε οι κάτοχοι ένα θεματακι και για το 3 (imo, μακραν το καλυτερο smartwatch του εμποριου, ανεξαρτήτως brand, os κλπ)...:lol:

Σε λιγες μερες θα εχω κι εγω ένα...

Ε, ανοιξτε οι κάτοχοι ένα θεματακι και για το 3 (imo, μακραν το καλυτερο smartwatch του εμποριου, ανεξαρτήτως brand, os κλπ)...:lol:

Με το καλό να το πάρεις! Η συνεργασία του με το κινητό είναι άψογη!

Τόσο μεγάλη διαφορά έχει από το 2; Αφού το cellular δεν δουλεύει Ελλάδα ..... εγώ για το 2 έλεγα να πάρω .... γιατί έχω το gear s3 ακόμα και δε μπορώ να το αποχωριστω ....

Τόσο μεγάλη διαφορά έχει από το 2; Αφού το cellular δεν δουλεύει Ελλάδα ..... εγώ για το 2 έλεγα να πάρω .... γιατί έχω το gear s3 ακόμα και δε μπορώ να το αποχωριστω ....

Είχα και το 2 και τώρα το 3. Δεν έχουν τεράστιες διαφορές , αλλά σε μπαταρία και επεξεργαστή, είναι λίγο καλύτερο το 3.

Βαγγέλη δεν πιστεύω στα μάτια μου εσυ κάτοχος μήλου ; Κ περιμένεις κ μηλορολοι; Με το καλό να παραλάβεις. Εγώ είναι η δεύτερη φορά που τα πήρα κ δεν ξανα κάνω το λάθος να φύγω σύντομα από εδώ.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Παίδες καμια καλη εφαρμογή γενικά έχετε να προτείνετε? εβαλα κατι vsco( Αν ξέρετε απο κάμερες ειναι τρομερό) αλλα οτι εχετε να προτείνετε πείτε μου
I am a man who walks alone..

Βαγγέλη δεν πιστεύω στα μάτια μου εσυ κάτοχος μήλου ; Κ περιμένεις κ μηλορολοι; Με το καλό να παραλάβεις. Εγώ είναι η δεύτερη φορά που τα πήρα κ δεν ξανα κάνω το λάθος να φύγω σύντομα από εδώ.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ρε συ Άκη...διαβάζω τόση ώρα το νήμα, και προσπαθώ να καταλάβω αν όντως είναι ο «γνωστός» v@gelis που γράφει για το Χ και το apple watch! Από την άλλη μετά βλέπω κι εσένα!!! Χαίρομαι ρε παιδιά που βάλατε μυαλό επιτέλους! Εγώ το μόνο που έχω εκτός apple είναι τα smartwatches...εκτός του Apple watch (Series 1 SS), έχω το Pebble steel, gear S3 frontier και αύριο θα δοκιμάσω και το ticwatch e (για κάτι πιο καθημερινό/απλό)...δεν κράζω το android, γιατί πάντα ταυτόχρονα έχω και android συσκευές, αλλά η σταθερότητα του iOS (στην τσέπη μου εννοώ), δεν αλλάζει απο το 2007 μέχρι και σήμερα!

Edited by tfd1978

Φίλοι Άκη, Φανη,ναι,πίσω σε μήλο μετά από πολύ καιρό, αυτή τη φορά με αξιώσεις.

Ο λόγος; Το android κουρασε.

Ήδη περιμένω Apple watch 3 και σίγουρα τη θέση του tab s2 μου θα την πάρει ένα ipad.

Αντε να δουμε τι θα δούμε

@Φανη ωραια τα ρολογακια που έκανες συλλογή

@Ακη Πήρα μια rugged armor για το Apple watch,γιατί στη δουλειά μου όλο και κάπου θα το κοπανησω.

Που λες να τσιμπήσω κανα γυαλακι;

Edited by v@gelis

Ήδη περιμένω Apple watch 3 και σίγουρα τη θέση του tab s2 μου θα την πάρει ένα ipad.

@Ακη Πήρα μια rugged armor για το Apple watch,γιατί στη δουλειά μου όλο και κάπου θα το κοπανησω.

Εγώ αφού το κοπάνησα και πόνεσε η καρδιά μου , του έβαλα αυτή

https://www.spigen.com/collections/apple-watch/products/apple-watch-series-3-2-1-42mm-tough-armor-2?variant=540360638465

και αυτό το γυαλί

http://store.istorm.gr/accessories/watch-accessories/non-apple-watch-accessories/belkin-invisiglass-screen-protection-for-apple-watch-42mm.html

Μπορείς να μας πεις από που το πήρες και με τι τιμή;

Έδωσα το νοτε 8 και ψάχνομαι να ξαναγυρίσω κι εγώ σε iPhone και συγκεκριμένα στο Χ.

Στάλθηκε από το G3112 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

Μάλιστα. Ωραίες επιλογές

@hraklhs57

Απο αγγελια το πήρα σφραγισμενο...

Τελικά το Χ έκανε πολλούς επικριτές του μήλου κ μάλιστα σκληρούς σαν εμένα να πάνε σε iOS εγώ πρώτη φορά !

Αφού άλλαξε δεκαετία η απλέ τότε όλα καλά!

Κακά τα ψέμματα το χ είναι χρόνια μπροστά από τα μέχρι τώρα Apple μοντέλα που ήταν προηγούμενης δεκαετίας στον σχεδιασμό στις οθόνες κ σε κάποια αλλα...

Καλώς ήρθατε στο Χ παιδιά, δεν θα το μετανιώσετε. Είχα λίγο δισταγμό να φύγω από το 8 πλας όμως τελικά δεν το μετάνιωσα. Η μπαταρία του απίστευτη τελικά. 6cef17ecd570d558a69cc79e1f97b50e.jpg

Sent from my iPad using Tapatalk

Εγώ το μόνο που έχω εκτός apple είναι τα smartwatches...εκτός του Apple watch (Series 1 SS), έχω το Pebble steel, gear S3 frontier και αύριο θα δοκιμάσω και το ticwatch e (για κάτι πιο καθημερινό/απλό)...δεν κράζω το android, γιατί πάντα ταυτόχρονα έχω και android συσκευές, αλλά η σταθερότητα του iOS (στην τσέπη μου εννοώ), δεν αλλάζει απο το 2007 μέχρι και σήμερα!

Νομίζω πως είσαι ο ιδανικός να μου δώσεις μια απάντηση.

Μετά την αγορά του Χ, ψήνομαι για smart watch. Το ιδανικό είναι apple αλλα με χαλάει το σχήμα. Προτιμώ στρογγυλό. Θα ήθελα να μου πεις τι χάνεις με το gear σε σχέση με το apple (pairing, ειδοποιήσεις κτλ). Δε θέλω να παω σε garmin γιατί θεωρώ απαράδεκτη την ανάλυση οθόνης και την έλλειψη μουσικής.

Ευχαριστώ

Επειδή είχα το Gear S3 γιατί πάντα έχω και μια android συσκευή της σαμυ, τώρα δεν έχω είμαι σε αναμονή για το Σ9 να δω τι θα βγάλει.. θα σου πω οτι δεν μου έλειψε κάτι οταν πήρα το AW3. Νομίζω είναι ένα σκαλί πάνω σε λειτουργίες και υποστήριξη σε εφαρμογές. Πιο ελαφρύ στο χερι με 2.5 μέρες μπαταρία. Σαν σχήμα έχεις δίκιο είναι λίγο κάπως αλλά οκ.:rolleyes:

Εγώ έχω το x και ακόμα το έχω συνδεδεμένο με gear s3...

παίρνω ειδοποιήσεις μιλάω και στο ρολόι στις κλήσεις απλά δεν μπορώ να απαντήσω από το ρολόι σε μηνύματα και ειδοποιήσεις .

Αυτό με χαλάει λίγο που δεν μπορώ να στείλω απάντηση αλλά οκ προς το παρών μου φτάνει με τις ειδοποιήσεις

Το μόνο που με χαλάει με το Apple Watch είναι το σχέδιο του .... τετράγωνο ..... κακόγουστο ....

Μπορώ να αλλάξω το AppStore στο αμερικανικό ; Μου ζητάει διεύθυνση αμερικανική για να αλλάξει ....

https://support.apple.com/ro-ro/HT201389

Μπορώ να αλλάξω το AppStore στο αμερικανικό ; Μου ζητάει διεύθυνση αμερικανική για να αλλάξει ....

Θέλει αμερικανική πιστωτική

Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σχετικά με το smart watch

Να σου πω κι εγώ την άποψη μου...και το gear s2 που είχα, και το S3 που έχω τώρα, είναι πιο «ρολόγια» από το apple watch. Αλλά!!! Η απόλυτη συνεργασία κινητού-ρολογιού είναι μόνο με το apple watch. Κάνεις κυριολεκτικά τα πάντα! Το χρησιμοποιείς σαν τηλεκοντρόλ για βίντεο που βλέπεις στο κινητό, απαντάς σε όλα απλά με την φωνή σου (μηνύματα/emails/messenger/κλπ), εφαρμογές άψογα γραμμένες, βλέπεις ακόμα και την μπαταρία των airpods, και πολλά άλλα, τα οποία δεν γίνονται με s, απλά λόγω περιορισμών της συνεργασίας των λειτουργικών (όταν είχα το S8+ με το S3 εκεί κατάλαβα ότι είναι άψογα συνδεδεμένα). Όχι ότι δεν συνεργάζονται, αλλά όχι στο 100%. Και με το S3 θα είσαι άψογα, αλλά σε αυτά τα λεφτά θα προτιμούσα την απόλυτη συνεργασία μεταξύ τους, κατανοόντας φυσικά το θέμα της εμφάνισης. Το S3 είναι πολύ ωραίο και πιο ρολόι! Αλλά μετά από 27 μήνες με apple watch, τα άλλα ρολόγια τα φοράω για λίγο, απλά για μια μικρή αλλαγή στην εμφάνιση. Το pebble είναι μια κατηγορία από μόνο του, και με άψογα μεγάλη μπαταρία (επειδή δεν έχει τίποτα σε fitness, και δεν έχει έγχρωμη οθόνη).

Το apple watch, θα το αλλάξω ξανά με apple watch και μόνο!

Sent from my iPhone X using Tapatalk

Edited by tfd1978

• The title was changed to iPhone X
  • The topic was unpinned