Imperia Δημ. January 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2018 (edited) Eθιξα το θέμα γνήσιο-fake,δεν απευθύνθηκα σε εσένα. Μακάρι να είναι γνήσια αυτά με 8.90. Edited January 15, 2018 by Imperia Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tfd1978 Δημ. January 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2018 Μου έδωσαν τα λεφτά πίσω. Είχε μια κούτα ίδια. Ανοίξαμε 2-3 και ήταν ίδια όλα. Ούτε αυτός ήξερε ότι είναι μαϊμού. Από σκρουτζ το βρήκα το μαγαζί. Το ήξερε...δεν το ήξερε...ας το αφήσουμε έτσι. Όταν όμως βλέπουμε τέτοιες τιμές, και μας λένε ότι είναι και αυθεντικό, κάτι δεν πάει καλά. Και έχοντας δώσει τόσα λεφτά για μια συσκευή, είναι κρίμα να καταστραφεί από ένα φτηνό καλώδιο. Οπότε προσοχή στα αξεσουάρ, όταν έχουν να κάνουν με ρεύμα! Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. January 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2018 Το ήξερε...δεν το ήξερε...ας το αφήσουμε έτσι. Όταν όμως βλέπουμε τέτοιες τιμές, και μας λένε ότι είναι και αυθεντικό, κάτι δεν πάει καλά. Και έχοντας δώσει τόσα λεφτά για μια συσκευή, είναι κρίμα να καταστραφεί από ένα φτηνό καλώδιο. Οπότε προσοχή στα αξεσουάρ, όταν έχουν να κάνουν με ρεύμα! Sent from my iPhone using Tapatalk Το θεμα ειναι οτι πηρα και απο το ιδιο μαγαζι το Usb-c 29W το γνησιο. Περιμενω τωρα να μου ερθει το γνησιο καλωδιο να δω αν δουλευει τελικα. Αν ειναι ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΑΙΜΟΥ τοτε θα εχουμε θεμα.... Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. January 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2018 Από μπαταρία παιδιά πως είναι σε σύγκριση με το 8+? θα ήθελα κάποιος που είχε και τα δυο μια απάντηση με ίδια χρίση και ίδιες εφαρμογές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. January 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2018 Από μπαταρία παιδιά πως είναι σε σύγκριση με το 8+? θα ήθελα κάποιος που είχε και τα δυο μια απάντηση με ίδια χρίση και ίδιες εφαρμογές. Delete.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. January 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2018 Τα έχουμε γράψει πιο πίσω φιλε μου. Υπολόγιζε - 15%... Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
th0d0ris567 Δημ. January 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2018 Με τον fast charger της Samsung για s8 και το καλώδιο το δικό μας που έχει στη συσκευασία μπορούμε να φορτίζουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. January 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2018 Με τον fast charger της Samsung για s8 και το καλώδιο το δικό μας που έχει στη συσκευασία μπορούμε να φορτίζουμε; Nope...:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. January 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2018 Μου ανοιξε τα ματια... αυτο το βιντεο. Το δικο μου ειναι το FAKE! Και το πουλανε 21 ευρω... Λοιπον, αυριο παω απο εκει και θα ζητησω τα λεφτα μου πισω. Αν δεν μου τα δωσουν, μπορω να φωναξω καμια αστυνομια; Γιατι να πουλανε ΓΝΗΣΙΟ και καλα καλωδια (σιγουρα και φορτιστη) και να ειναι μαϊμου παει πολυ... Διάβασε λίγο αυτό τι συστήνει η apple https://support.apple.com/el-gr/HT201619 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. January 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2018 Διάβασε λίγο αυτό τι συστήνει η apple https://support.apple.com/el-gr/HT201619 Ναι τα ειδα αυτα αλλα νομιζω πως ειναι λιγο παλιες οι πληροφοριες, γιατι αν δεις στο βιντεο που ανεβασα, πλεον ουτε το γνησιο εχει made for iPhone κτλ... Απλως η μονη διαφορα στο κουτι ειναι πως το γνησιο εχει 1 barcode απο κατω, ενω το μαϊμου 2... Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tfd1978 Δημ. January 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2018 Από μπαταρία παιδιά πως είναι σε σύγκριση με το 8+? θα ήθελα κάποιος που είχε και τα δυο μια απάντηση με ίδια χρίση και ίδιες εφαρμογές. Επειδή είχα και το 8+, και τώρα το Χ στην θέση του, θα πώ ότι σίγουρα το 8+ έχει καλύτερη μπαταρία, πάντα με την ίδια χρήση! Όχι τεράστια διαφορά, αλλά έχει. Sent from my iPhone X using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakou Δημ. January 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2018 Κάνω δοκιμές με διάφορους φορτιστές για να δω τι δουλεύει σύμφωνα με τα νούμερα που ισχυρίζεται η Apple. Με φορτιστή anker 36W: https://www.amazon.de/gp/aw/d/B00MVHKTZQ/ref=oh_aui_i_d_old_o0_img?ie=UTF8&psc=1 Από 5-50% έκανε 33 λεπτά. 50-80% άλλη μισή ώρα. Από κει κ πέρα φορτίζει πολύ αργά, για το 98-100% πραγματικά μπορεί να κάνει και ένα τέταρτο. Με adaptive charger samsung 10W είχα τεράστια διαφορά ενδεικτικά 30-80% σε 1 ώρα και 20 λεπτά. Άρα Quick charge και adaptive charge δε φαίνεται να δουλεύουν. Σειρά έχουν wireless charger 7.5W και macbook pro φορτιστής με usb-c to lightning που περιμένω μες την βδομάδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanoslam Δημ. January 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2018 Κάνω δοκιμές με διάφορους φορτιστές για να δω τι δουλεύει σύμφωνα με τα νούμερα που ισχυρίζεται η Apple. Με φορτιστή anker 36W: https://www.amazon.de/gp/aw/d/B00MVHKTZQ/ref=oh_aui_i_d_old_o0_img?ie=UTF8&psc=1 Από 5-50% έκανε 33 λεπτά. 50-80% άλλη μισή ώρα. Από κει κ πέρα φορτίζει πολύ αργά, για το 98-100% πραγματικά μπορεί να κάνει και ένα τέταρτο. Με adaptive charger samsung 10W είχα τεράστια διαφορά ενδεικτικά 30-80% σε 1 ώρα και 20 λεπτά. Άρα Quick charge και adaptive charge δε φαίνεται να δουλεύουν. Σειρά έχουν wireless charger 7.5W και macbook pro φορτιστής με usb-c to lightning που περιμένω μες την βδομάδα Με τόσες δοκιμές θα πάρεις τη μπαταρία στα χέρια. Πάρε έναν από την apple να ησυχάσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakou Δημ. January 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2018 Με τόσες δοκιμές θα πάρεις τη μπαταρία στα χέρια. Πάρε έναν από την apple να ησυχάσεις. Ήσυχος είμαι. Εσένα ποιος σου είπε ότι καταπονεις την μπαταρία με διαφορετικους φορτιστές; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. January 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2018 This text will crash any iPhone Εχει να πεσει γελιο.... Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gadget19 Δημ. January 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2018 Παιδιά και σε σας θερμαίνεται αρκετά η συσκευή, κάτω από την κάμερα, όταν είστε στο YouTube ή όταν μιλάτε; Στο 6s δεν ήταν τόσο έντονο!!! Παράθεση • Apple iPhone X • Space Grey - iOS 14.1 - 64GB ————————————————— ”You only live once. But if you do it right, once is enough.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
th0d0ris567 Δημ. January 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2018 Σκέφτομαι να αγοράσω την εφαρμογή procam 5. Αξίζει η αντικατάσταση της εργοστασιακής εφαρμογής; Κάποιος που να την έχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkbhd Δημ. January 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2018 Πήρα το x... Αλλά πως βάζω δόνηση στο πληκτρολόγιο? Απο s8 έρχομαι.... Νομίζω ότι το s8 καλύτερη οθόνη είχε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanoslam Δημ. January 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2018 Ήσυχος είμαι. Εσένα ποιος σου είπε ότι καταπονεις την μπαταρία με διαφορετικους φορτιστές; Η εμπειρία μου. Τα λέμε ξανά σε ένα χρόνο που θα το δεις και εσύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakou Δημ. January 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2018 Η εμπειρία μου. Τα λέμε ξανά σε ένα χρόνο που θα το δεις και εσύ. Κάθε μπαταρία έχει πτώση στην απόδοση της μετά από ένα χρόνο χρήσης. Οτιδήποτε αυξάνει την θερμοκρασία και δη το fast charging που την αυξάνει ακόμα παραπάνω πιθανόν να μειώνει τη διάρκεια ζωής της ακόμα παραπάνω. (βρες μου όμως και μια έρευνα που να το αποδεικνύει.) Όλα μου τα τηλέφωνα φόρτιζαν πάντα με απλό usb εκτός εξαιρετικώς περιπτώσεων που χρειάζομαι άμεσα γρήγορη φόρτιση, εξ ου και οι δοκιμές με fast charging. Το πως βγάζετε συμπεράσματα κάποιοι για την εμπειρία ατόμων που δεν ξέρετε μέσα από ένα φόρουμ με ξεπερνάει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jor1ge Δημ. January 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2018 Το πήρα και γω ερχόμενος από oneplus 5t και mi mix2. Καλό φαίνεται προς το παρόν. Ελπίζω να μη το μετανιώσω αν και γενικά ποτέ δεν είχα προβλήματα με τα iPhone. Συνήθως επειδή μου αρέσει και το Android είμαι πέρα δώθε με αποτέλεσμα να πετάω χρήματα. Παράθεση Gilles smiles! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkbhd Δημ. January 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2018 Παιδιά κάποιο πρόγραμμα για να ηχογραφω τις εισερχόμενες κλήσεις υπάρχει? Στο Android δούλευα το acr άψογα....μου είναι απαραίτητο για τη δουλειά μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. January 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2018 Παιδιά και σε σας θερμαίνεται αρκετά η συσκευή, κάτω από την κάμερα, όταν είστε στο YouTube ή όταν μιλάτε; Στο 6s δεν ήταν τόσο έντονο!!! εχεις κανει την αναβαθμιση; Πήρα το x... Αλλά πως βάζω δόνηση στο πληκτρολόγιο? Απο s8 έρχομαι.... Νομίζω ότι το s8 καλύτερη οθόνη είχε... προφανως και εχει καλυτερη οθονη,ειδικα αν στρεψεις την οθονη του Χ λιγο αυτη γινεται μπλε σε ασπρο φοντο. Παιδιά κάποιο πρόγραμμα για να ηχογραφω τις εισερχόμενες κλήσεις υπάρχει? Στο Android δούλευα το acr άψογα....μου είναι απαραίτητο για τη δουλειά μου... οχι πιστευω δεν υπαρχει.Σε iPhone ποτε δεν υπηρχε. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantoniou Δημ. January 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2018 Παιδιά κάποιο πρόγραμμα για να ηχογραφω τις εισερχόμενες κλήσεις υπάρχει? Στο Android δούλευα το acr άψογα....μου είναι απαραίτητο για τη δουλειά μου... Στο control center έχει μια δυνατότητα να πάρεις βίντεο από την οθόνη. Ίσως ηχογραφεί και κλήσεις. Δεν το έχω δοκιμάσει εγώ.. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. January 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2018 Το πήρα και γω ερχόμενος από oneplus 5t και mi mix2. Καλό φαίνεται προς το παρόν. Ελπίζω να μη το μετανιώσω αν και γενικά ποτέ δεν είχα προβλήματα με τα iPhone. Συνήθως επειδή μου αρέσει και το Android είμαι πέρα δώθε με αποτέλεσμα να πετάω χρήματα. Στην αναποδη φαση ειμαι εγω. Ειχα το oneplus 5 και πηρα το iPhone. Ενταξει οκ ωραιο, αλλα ειχα συνηθησει στο android πλεον και λιγο με παραξενευει (δεν περιμενα ποτε να το πω αυτο :lol: ). Παντως σκεφτομαι να το πουλησω αν μαρεσει το s9. Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts