JIMBOAthens Δημ. October 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2017 Παντως αυτο που με προβληματιζει πλεον ειναι το βαρος της συσκευης. Μου φαινεται ηδη πολυ βαρια με θηκη ποσο μαλλον και με tempered :( Δεν σου φαίνεται. ΕΙΝΑΙ πολύ βαριά συσκευή για 2017 smartphone... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos1975 Δημ. October 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2017 Είναι σημαντικά πιο βαριά η συσκευή (iPhone 8 plus) από το 7 plus το αισθάνεσαι στο χέρι σου αλλά εμένα προσωπικά μου δίνει μια αίσθηση στιβαρότητας. Και υπάρχει και διαφορά μικρή μεν στα χρώματα της οθόνης στο 8ρι φαίνονται ένα τόνο πιο σκούρα πιο ζωντανά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2017 Είναι σημαντικά πιο βαριά η συσκευή (iPhone 8 plus) από το 7 plus το αισθάνεσαι στο χέρι σου αλλά εμένα προσωπικά μου δίνει μια αίσθηση στιβαρότητας. Και υπάρχει και διαφορά μικρή μεν στα χρώματα της οθόνης στο 8ρι φαίνονται ένα τόνο πιο σκούρα πιο ζωντανά Είναι 14 γραμμάρια πιθανόν λόγο τεχνολογίας πρόσθετης της ασύρματης φόρτισης Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwnana Δημ. October 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2017 Ε ας μην ειμαστε υπερβολικοι, που θα βαρυνει τη συσκευη το tempered glass ....... Παράθεση Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1 iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1 iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1 iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1 Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1 Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2017 Ε ας μην ειμαστε υπερβολικοι, που θα βαρυνει τη συσκευη το tempered glass ....... Λίγο η θήκη λίγο το τζαμι λίγο ότι ήδη είναι από τα πιο βαριά τηλέφωνα μετά ξεφεύγει προφανώς Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koufos Δημ. October 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2017 Επειδή ως γνωστό όσο ποιο μεγάλος ο SSD τόσο ποιο γρήγορος είναι, είχε γίνει και πέρσι ο χαμός με το 32gb vs 256gb iphone. Ήθελα να ρωτήσω η διαφορα στην ταχύτητα του SSD φέτος 64gb vs 256gb ποσο μεγάλη λέτε να είναι? Θα είναι αισθητή? Προσωπικά δεν χρειάζομαι 256gb αλλα βρήκα ένα στο ebay brand new σε πολύ καλή τιμή και είπα να ρωτήσω αν αξίζει αφού βρήκα καλή τιμή και θα έχω και διαφορα στην ταχύτητα της εσωτερικής μνήμης. Παράθεση NOKIA 3310 - NOKIA 3330 - NOKIA 6600 - NOKIA 6630 - SE P990i - Imate jasjar - NOKIA N95 - Sony Ericsson W800 - HTC Touch Pro - LG Secret - NOKIA N70 - HTC HD2 - Samsung Galaxy ACE - HTC ONE X - iPhone 5 - LG G2 - NOKIA Lumia 1520 - Moto X - iPhone 6 - Note 5 - iPhone 6S - S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. October 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2017 Επειδή ως γνωστό όσο ποιο μεγάλος ο SSD τόσο ποιο γρήγορος είναι, είχε γίνει και πέρσι ο χαμός με το 32gb vs 256gb iphone. Ήθελα να ρωτήσω η διαφορα στην ταχύτητα του SSD φέτος 64gb vs 256gb ποσο μεγάλη λέτε να είναι? Θα είναι αισθητή? Προσωπικά δεν χρειάζομαι 256gb αλλα βρήκα ένα στο ebay brand new σε πολύ καλή τιμή και είπα να ρωτήσω αν αξίζει αφού βρήκα καλή τιμή και θα έχω και διαφορα στην ταχύτητα της εσωτερικής μνήμης. Kατα 99% ο 256αρης θα ειναι πιο γρηγορος απο τον 64αρη. Το πόσο δεν το ξερω, ισως αμα γκουγκλαρεις να εχει γινει μετρηση απο καποια websites. Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. October 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2017 (edited) Εδώ οι διάφορες ανάμεσα σε 64 και 256. https://www.notebookcheck.net/Apple-iPhone-8-Plus-Smartphone-Review.250932.0.html Η ουσιώδης διαφορά είναι στην ταχύτητα εγγραφής που είναι διπλάσια στο 256αρι. Αλλά στην καθημερινότητα μόνο σε editing video η extract μεγάλα αρχεία θα την καταλάβεις. Αλλιώς σε φόρτωση εφαρμογών-παιχνιδιών καμία διαφορά μεταξύ τους. Το ίδιο παρατηρείται και σε αντίστοιχες χωρητικότητες iPad. As with the previous iPhone 7, we can see performance advantages for the larger model, sometimes even significant ones. The 256 GB model is about twice as fast in the PassMark Write test, while the read performance is almost identical. DiskBench shows even bigger differences, and the 256 GB model is around 150% faster in all disciplines. This is not perceptible in day-to-day situations, only if you copy large amounts of data onto the smartphone Sent from my iPad Pro using Tapatalk Pro Edited October 8, 2017 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas_pro Δημ. October 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2017 Λίγο η θήκη λίγο το τζαμι λίγο ότι ήδη είναι από τα πιο βαριά τηλέφωνα μετά ξεφεύγει προφανώς Παρηγγειλα και θα σου πω μεσα στην εβδομαδα. Τοσο μεγαλη επενδυση χωρις προστασια νομιζω ειναι χαζομαρα! Παράθεση Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. October 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2017 Παρηγγειλα και θα σου πω μεσα στην εβδομαδα. Τοσο μεγαλη επενδυση χωρις προστασια νομιζω ειναι χαζομαρα! Γεια σου βρε Κωστή!! Δεν είναι επένδυση, αγορά είναι :-P Το έκαναν πολύ βαρύ πάντως, 202γρ είναι πολλά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ro33ck Δημ. October 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2017 Γεια σου βρε Κωστή!! Δεν είναι επένδυση, αγορά είναι :-P Το έκαναν πολύ βαρύ πάντως, 202γρ είναι πολλά Το τερμάτισαν, θα φτάσει το ipad mini σε λίγο!! Παράθεση iphone 7 iOS 12.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. October 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2017 Γεια σου βρε Κωστή!! Δεν είναι επένδυση, αγορά είναι :-P Το έκαναν πολύ βαρύ πάντως, 202γρ είναι πολλά Επένδυσε στην ψυχολογία του, λίγο είναι; Μακάρι να μπορούσα και εγώ αυτή τη χρονική περίοδο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas_pro Δημ. October 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2017 Γεια σου βρε Κωστή!! Δεν είναι επένδυση, αγορά είναι :-P Το έκαναν πολύ βαρύ πάντως, 202γρ είναι πολλά Τη χιλιαρα investment τη βλεπω μεχρι να βγει καποιο αξιοπρεπες android :) Παράθεση Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. October 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2017 Για μένα (και δε ξέρω αν έχει αναφερθεί ήδη) ένα μείον του 8αριου σε σχέση με το 7 είναι η κατάργηση των 2 μαύρων χρωμάτων, που ήταν πανέμορφα. Είναι ακόμη ένας λόγος για να μην πάω στα 8αρια, αφού έχω το 7 σε glossy black και το 7 Plus σε ματ... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ecep Δημ. October 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2017 Το χρώμα γραφίτη υπήρχε και στα 7άρια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. October 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2017 Το χρώμα γραφίτη υπήρχε και στα 7άρια? Εννοείς το Space Gray; Όχι, αλλά το είχα ήδη βαρεθεί σε όλα τα προηγούμενα μοντέλα... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ecep Δημ. October 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2017 Εννοείς το Space Gray; Όχι, αλλά το είχα ήδη βαρεθεί σε όλα τα προηγούμενα μοντέλα... Σε τρία χρώματα δε βγαίνει τώρα? γκρι γραφίτη, ασημί και ροζ? Το σκέφτομαι να γυρίσω σε iphone (8 plus) μετά από 6 χρόνια σερί σε android! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. October 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2017 Σε τρία χρώματα δε βγαίνει τώρα? γκρι γραφίτη, ασημί και ροζ? Το σκέφτομαι να γυρίσω σε iphone (8 plus) μετά από 6 χρόνια σερί σε android! Καλή επιλογή Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. October 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2017 Τη χιλιαρα investment τη βλεπω μεχρι να βγει καποιο αξιοπρεπες android :) Κι εγώ το πήρα πάλι δεν άντεξα, περίμενε εσύ το αξιπρεπές android :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. October 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2017 Κι εγώ το πήρα πάλι δεν άντεξα, περίμενε εσύ το αξιπρεπές android :D Aξιοπρεπεστατα androids υπαρχουν... Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ecep Δημ. October 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2017 To mate 10 pro θα είναι σίγουρα ένα, ωστόσο η απόφαση ελήφθη για επιστροφή στο μήλο ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. October 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2017 Aξιοπρεπεστατα androids υπαρχουν... Ο καθένας έχει την άποψη του προφανώς.. Η μπαταρία παιδιά στο 8plus είναι καλύτερη από το 7+, δεν ξέρω αν σκόπιμα το έχουν κάνει αυτό μιας και το 7+ έχει μεγαλύτερη μπαταρία όποτε δεν νομίζω ο επεξεργαστής μόνος του να κάνει την τόσο μεγάλη διαφορά.. θεωρώ 15-20% έχει καλύτερη απόδοση, είμαι μεν στην πρώτη φόρτιση αλλά στα μοντέλα αυτά δεν βλέπω καλύτερη απόδοση μετά από κάποιες φορτίσεις Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick10 Δημ. October 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2017 Παρέλαβα και εγώ σήμερα το μαύρο Iphone 8 Plus 64Gb και του κατεβάζω τις εφαρμογές μου. Πρώτες εντυπώσεις; Πριν απο αυτό είχα το 6s και το Plus είναι αρκετά μεγάλο, αλλά πιστεύω θα το συνηθίσω;) Μου αρέσει η αίσθηση που αφήνει το γυαλί πίσω και μοιάζει λίγο με το jet black iphone 7. Δεν πρόλαβα να τεστάρω κάμερα(και προφανώς όχι αυτονομία). Θα τα τεστάρω τις επόμενες μέρες και θα γράψω τις εντυπώσεις μου:D Μερικές φωτογραφίες από το unboxing(ιο φωτογραφίες είναι από το 6s);) Παράθεση IPHONE X,NOKIA 8800,BLACKBERRY P9983,IPHONE 8 PLUS,NOKIA 808 PV,HTC 10,IPHONE 6S,SONY Z5 PREMIUM,NOKIA 8800 CARBON ARTE,SONY Z5, SAMSUNG NOTE 5, SAMSUNG NOTE 3,HTC ONE M9,SONY Z2,NOKIA LUMIA 930,IPHONE 5S,BLACKBERRY Q10,HTC ONE M7,BLACKBERRY Z30,BLACKBERRY Z10,SONY XPERIA Z1,NOKIA LUMIA 925,NOKIA N9,NOKIA E7, NOKIA N96,NOKIA 5250, SAMSUNG M3510, NOKIA N900, :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
energetic Δημ. October 14, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2017 Παρέλαβα και εγώ σήμερα το μαύρο Iphone 8 Plus 64Gb και του κατεβάζω τις εφαρμογές μου. Πρώτες εντυπώσεις; Πριν απο αυτό είχα το 6s και το Plus είναι αρκετά μεγάλο, αλλά πιστεύω θα το συνηθίσω;) Μου αρέσει η αίσθηση που αφήνει το γυαλί πίσω και μοιάζει λίγο με το jet black iphone 7. Δεν πρόλαβα να τεστάρω κάμερα(και προφανώς όχι αυτονομία). Θα τα τεστάρω τις επόμενες μέρες και θα γράψω τις εντυπώσεις μου:D Μερικές φωτογραφίες από το unboxing(ιο φωτογραφίες είναι από το 6s);) https://i.imgur.com/XAf3U2V.jpg https://i.imgur.com/yLtqD3n.jpg https://i.imgur.com/HK8i9n2.jpg https://i.imgur.com/4FoPSkS.jpg https://i.imgur.com/kP1QnWU.jpg https://i.imgur.com/enMQmR5.jpg https://i.imgur.com/P76vdge.jpg Καλορίζικο! Excited? :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] On Line... Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με moderation actions, μπορείτε να αποστείλετε PM. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick10 Δημ. October 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2017 Καλορίζικο! Excited? :) Σε ευχαριστώ:) Yes of course:D Παράθεση IPHONE X,NOKIA 8800,BLACKBERRY P9983,IPHONE 8 PLUS,NOKIA 808 PV,HTC 10,IPHONE 6S,SONY Z5 PREMIUM,NOKIA 8800 CARBON ARTE,SONY Z5, SAMSUNG NOTE 5, SAMSUNG NOTE 3,HTC ONE M9,SONY Z2,NOKIA LUMIA 930,IPHONE 5S,BLACKBERRY Q10,HTC ONE M7,BLACKBERRY Z30,BLACKBERRY Z10,SONY XPERIA Z1,NOKIA LUMIA 925,NOKIA N9,NOKIA E7, NOKIA N96,NOKIA 5250, SAMSUNG M3510, NOKIA N900, :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts