mantoniou Δημ. December 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2018 Μάλλον θα το πουλήσω σε κατάστημα με μεταχειρισμένα και θα πάρω άλλο. Δεν παίζει να δώσω 470€ για αντικατάσταση Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 14, 2018 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2018 Έχω θηκη.. 470€ η αντικατάσταση στο δίκτυο επίσημων επισκευαστών Από περιέργεια... Σε τι θήκη το είχες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantoniou Δημ. December 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2018 Σε μια μαλακή πλαστική το έχω. Μάλλον δεν είναι αρκετά μαλακή όμως. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 14, 2018 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2018 Δε θέλει να είναι αρκετά μαλακή... Σε τέτοιες συσκευές μεγάλης αξίας προσωπικά παίρνω και θήκες μεγάλης αξίας και υψηλής προστασίας πχ Spigen, UAG κτλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantoniou Δημ. December 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2018 Ότι θηκη και να είχα το ίδιο θα γινόταν γιατί το σπάσιμο αρχίζει στην περιοχή της κάμερας Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ag_ts Δημ. December 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2018 Ξαφνικά σταμάτησαν να έρχονται ειδοποιήσεις από την εφαρμογή του messenger.. έχω δοκιμάσει τα πάντα μέχρι κ επαναφορά ρυθμίσεων έκανα κ διαγραφή εφαρμογής κ όλα. Τα μηνύματα δεν μου παραδίδονται καν αν δεν μπω στην εφαρμογή γιατι έστειλα από άλλο λογαριασμό μήνυμα να δω αν θα έρθει ειδοποίηση κ έδειχνε να μην παραδίδεται καν. Καμία ιδεα τι να κάνω κάποιος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolas81 Δημ. January 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2019 Γνωρίζετε αν ισχύει ακόμα το προγραμμα αλλαγής μπαταρίας σε εξουσιοδοτημένα καταστήματα; Αν κ η υγεία της μπαταρίας μου είναι στο 88% κ θεωρητικά δεν έχω θέμα με την απόδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. January 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2019 Γνωρίζετε αν ισχύει ακόμα το προγραμμα αλλαγής μπαταρίας σε εξουσιοδοτημένα καταστήματα; Αν κ η υγεία της μπαταρίας μου είναι στο 88% κ θεωρητικά δεν έχω θέμα με την απόδοση. Νομίζω πως όχι αλλα πάρε τους ένα τηλ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy1986 Δημ. January 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2019 Γνωρίζετε αν ισχύει ακόμα το προγραμμα αλλαγής μπαταρίας σε εξουσιοδοτημένα καταστήματα; Αν κ η υγεία της μπαταρίας μου είναι στο 88% κ θεωρητικά δεν έχω θέμα με την απόδοση. Το προγραμμα ισχύει με αύξηση της τιμής. Πλέον πήγε στα 59 ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolas81 Δημ. January 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2019 Ευχαριστώ πολύ φίλε μου!ξερουμε αν έχει ημερομηνία λήξης ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy1986 Δημ. January 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2019 Ευχαριστώ πολύ φίλε μου!ξερουμε αν έχει ημερομηνία λήξης ; Για το 2019. Το 2020 μπορεί να ανεβάσουν την τιμή. Επέλεξε επισήμους. Αυτοί σου εγγυώνται και αδιαβροχοποίηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolas81 Δημ. January 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2019 Οκ ευχαριστώ πολυ!! Αρα θα το αφήσω λίγο ακόμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy1986 Δημ. January 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2019 Οκ ευχαριστώ πολυ!! Αρα θα το αφήσω λίγο ακόμα. Γύρω στο 85% θα αρχίσεις να βλέπεις μια μείωση όχι στην απόδοση του κινητού σου αλλά μείωση στη διάρκεια μπαταρίας. Εγώ είμαι 96% σκέφτηκα να το αλλάξω αλλά λέω να περιμένω μέχρι τον Μάιο τελικά και μετά να προβώ στην αλλαγη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vaggospat Δημ. January 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2019 Καλησπερα στην ομαδα... Θα ηθελα να ρωτησω και να μου Πειτε την γνωμη σας οσοι γνωρίζουν.. Θελω να αγορασω ενα κλειδωμένο apple iPhone 8 Plus απο ebay το εχω βρει 160ευρω Και ειναι κλειδωμένο σε iCloud. Εκανα μια έρευνα σε ενα σιτε και βρηκα καινούργιες 100%original πλακέτες apple Ξεκλείδωτες δηλ Μολις λειτουργήσουν θα βαλω λογαριασμο σε icloud και δεν θα εχω κανενα θεμα... (η πλακέτα για το 8plus κανει 140€) Και σκεφτομαι να αγορασω το κλειδωμένο 8 plus και να του αλλαξω πλακέτα.. θα μου στοιχήσει 300 € τζαμπα για 8 plus Θελω να μου Πειτε την γνωμη σας και εαν θα αντιμετωπίσω κανενα προβλημα.. Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 11, 2019 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2019 Και γιατί δεν απευθύνεσαι στο θέμα της συσκευής και ανοίγεις καινούργιο; Φαντάζεσαι τι θα γινόταν εδώ μέσα αν όλοι μας ανοίγαμε και από ένα καινούργιο θέμα με κάθε απορία μας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. January 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2019 Καλησπερα στην ομαδα... Θα ηθελα να ρωτησω και να μου Πειτε την γνωμη σας οσοι γνωρίζουν.. Θελω να αγορασω ενα κλειδωμένο apple iPhone 8 Plus απο ebay το εχω βρει 160ευρω Και ειναι κλειδωμένο σε iCloud. Εκανα μια έρευνα σε ενα σιτε και βρηκα καινούργιες 100%original πλακέτες apple Ξεκλείδωτες δηλ Μολις λειτουργήσουν θα βαλω λογαριασμο σε icloud και δεν θα εχω κανενα θεμα... (η πλακέτα για το 8plus κανει 140€) Και σκεφτομαι να αγορασω το κλειδωμένο 8 plus και να του αλλαξω πλακέτα.. θα μου στοιχήσει 300 € τζαμπα για 8 plus Θελω να μου Πειτε την γνωμη σας και εαν θα αντιμετωπίσω κανενα προβλημα.. Ευχαριστω Αρχικά δεν θα έχεις touch id Δεύτερον δεν θα ξέρεις αν η πλακέτα η νέα θα δουλεύει Σε όλα αυτά δεν θα έχεις καμία εγγύηση Σαν τιμή σίγουρα είναι πολύ καλή αλλά εγώ δεν θα εμπλεκα Παλαιότερα μέχρι το iPhone 5 ναι ήταν πιο εύκολα τα πράγματα Πλέον είναι και η αδιάβροχο ποίηση την οποία δεν θα έχεις Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy1986 Δημ. January 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2019 Μπράβο σου που έχεις και χρόνο και διάθεση και λεφτά για πέταμα. Δε νομίζω πως είναι τόσο απλό. Νομίζω για να λειτουργήσει πρέπει να γίνει βίδες όλη η μητρική. Θέλει πιστόλι θερμού αέρα με προσοχή να μην τσακιστουν τα ποδαράκια από κάθε τσιπάκι. Νομίζω πως μαζί με την μητρική, πρέπει να αλλάξεις και αλλά 3,4 τσιπάκια. Υπάρχουν βίντεο που τα δείχνουν στο YouTube αλλά δεν είναι μια διαδικασία εύκολη. Νομίζω όμως ότι θα χρειαστείς και αυτό. https://m.aliexpress.com/item/32695490008.html?trace=wwwdetail2mobilesitedetail&spider=y&productId=32695490008&productSubject=PCIE-NAND-Flash-IC-Programmer-Tool-Machine-Fix-Repair-Mainboard-HDD-Chip-Serial-Number-SN-Model για να παίξει σωστά όλο το εγχείρημα. Κοινώς αντί να δώσεις 600 να το πάρεις από skroutz θα έχεις πετάξει αλλά 300 ευρώ για το κινητό συν άλλα 500 για μια λύση αβέβαιη αν θα σου παίξει, με ένα άλογο κουτσό άνευ home button λειτουργεί γιατί είναι παντρεμένο καλώς ή κακώς με τη μητρική, και δεν θα έχεις αδιαβροχοποίηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kanenask Δημ. January 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2019 Νέος κάτοχος iPhone 8 plus , καλώς σας βρήκα .... Παράθεση Follow the White Rabbit.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. January 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2019 Νέος κάτοχος iPhone 8 plus , καλώς σας βρήκα .... Καλωσηρθες Ότι χρειαστείς εδώ θα είμαστε να τα λέμε Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy1986 Δημ. January 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2019 Δέστε τις ζώνες σας έρχεται jb. Σήμερα πρόλαβα και γύρισα πίσω στην 12.1.1 δεν ξέρω ποσό και αν υπογράφεται ακομα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. January 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2019 Δέστε τις ζώνες σας έρχεται jb. Σήμερα πρόλαβα και γύρισα πίσω στην 12.1.1 δεν ξέρω ποσό και αν υπογράφεται ακομα Πολύ μικρό το ποσοστό πλέον που το χρειάζονται Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kanenask Δημ. February 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2019 Καλημέρα , έχετε να μου προτείνεται κανενα καλό τζαμακι που να πιάνει όλη την οθόνη ?? Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Follow the White Rabbit.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy1986 Δημ. February 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2019 Καλημέρα , έχετε να μου προτείνεται κανενα καλό τζαμακι που να πιάνει όλη την οθόνη ?? Sent from my iPhone using Tapatalk Belkin temperecurve από istorm. Το βάζουν μαζί με το μηχάνημα. Εκπληκτικό. Αγαπημένη μου θήκη playproof που το προστατεύει απόλυτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kanenask Δημ. February 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2019 Belkin temperecurve από istorm. Το βάζουν μαζί με το μηχάνημα. Εκπληκτικό. Αγαπημένη μου θήκη playproof που το προστατεύει απόλυτα. Για θήκη πήρα μια Spigen ,χρόνια αγοράζω την συγκεκριμένη αλλά θα τσεκαρω και αυτή που μου έγραψες. Θυμάσαι κόστος για το τζαμακι; Επίσης πιστεύεις ότι υπάρχει κάποιος λόγος μα κάνω ασφάλεια; Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Follow the White Rabbit.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spireto_2158 Δημ. February 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2019 Παιδιά καλημέρα, Μετά την αναβάθμιση στην 12.1.2 πολλές από τις γνωστοποιήσεις πχ στο Instagram η σε κάποια εφαρμογή πρόγνωσης καιρού έρχονται ετεροχρονισμένα. Πχ μπορεί να υπάρχει έκτακτη ειδοποίηση για καταιγίδες στην πολη μου για τις 27 του μήνα και το τηλέφωνο να την εμφανίζει δυο μέρες μετά. Καμία γνώμη μπας γλυτωσω το ρεστορ; Παράθεση Φιλικά Σπύρος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts